nisan
15-07-2005, 11:09
Yoğun baskıdan her yanımı kalın sis tabakası sarmış, zavallı ruhum kuş gibi çırpınıyor ne yapacağını bilemiyordum. :(
Artık pilim bitti lütfen bana yardım edin diye bağırdım içimden, müthiş sıkıntı içinde gelen yardımı bile duymadım, :unsure: birileri beni dürtüyor, telefonunu açsana bebek uyuyor, ne kadar dikkatsizsin, sen neden böylesin vır vır vır, :pfft:
yaa bebek odasında uyuyor telefon salonda çalıyor diye bir söylenecek oldum :bangin: ve hemen vazgeçtim telefona koştum. ;yahoo:
Çünkü istediğim yardım gelmişti. :thumbsup:
Telefonumun ucundaki melodi gibi sesin sahibi beni duyan bir melekti. :angel2:
Canımcım çok teşekkür ederim. :)
Bir de değil Bir sürü melek. :angel2: :angel2: :angel2:
Ağlayacak gibi oldum. Ama tabii ki ağlayamam. :blink: Meleklerden biri dediki sana bolca enerji gönderiyorum. :heart: :heart: :heart:
Böyle sıkıntılı günleri mecburen ara sıra yaşamak zorundayım ve böyle zor bir günün gecesini bugüne kadar mışıl mışıl uyuyarak geçirmemiştim.
Sabah bir önceki günün izlerinden eser yoktu. Tüy kadar hafifim. :angel:
Çok ama çoook mutluyum :friends:
Sevgilerimle
Nisan :flowers:
Artık pilim bitti lütfen bana yardım edin diye bağırdım içimden, müthiş sıkıntı içinde gelen yardımı bile duymadım, :unsure: birileri beni dürtüyor, telefonunu açsana bebek uyuyor, ne kadar dikkatsizsin, sen neden böylesin vır vır vır, :pfft:
yaa bebek odasında uyuyor telefon salonda çalıyor diye bir söylenecek oldum :bangin: ve hemen vazgeçtim telefona koştum. ;yahoo:
Çünkü istediğim yardım gelmişti. :thumbsup:
Telefonumun ucundaki melodi gibi sesin sahibi beni duyan bir melekti. :angel2:
Canımcım çok teşekkür ederim. :)
Bir de değil Bir sürü melek. :angel2: :angel2: :angel2:
Ağlayacak gibi oldum. Ama tabii ki ağlayamam. :blink: Meleklerden biri dediki sana bolca enerji gönderiyorum. :heart: :heart: :heart:
Böyle sıkıntılı günleri mecburen ara sıra yaşamak zorundayım ve böyle zor bir günün gecesini bugüne kadar mışıl mışıl uyuyarak geçirmemiştim.
Sabah bir önceki günün izlerinden eser yoktu. Tüy kadar hafifim. :angel:
Çok ama çoook mutluyum :friends:
Sevgilerimle
Nisan :flowers: