PDA

Grafik Görünüm : paylaşım

neo38
18-06-2008, 11:57
Beni gerçekten özgürlüğe ulaştıran son yaşadığım olayı sizinle paylaşmak istiyorum.
Çok küçük yaşta aldım ben hayatın sorumluluğunu.Bu öyle bir sorumluluktuki sanki herkesin ve herşeyin yükü beni omuzlarımdaydı.Çok uzun yıllar sırtımı arkama yaslayamadım.Hayatım zorundalıklarla geçti.Herşeyi mükemmel yapmak ve asla sesimi çıkarmadan herşeye tamam demem gereken bir "ben".Ama o "ben" bir süre sonra değişim göstermeye başladı.Bu gün be gün artan bir değişimdi ve geçen yılın sonunda kendime dönüp baktığımda artık benim tanıdığım "ben" yoktu orda.Oturması,kalkması,konuşması ve hatta ses tonuyla başka bir vardı.Bunu ilk tam anlamıyla fark ettiğimde onun gitmesi gerektiğine karar verdim.O erkek bir kişilikti.Savaşçı bir kişilik.Adını Osman koydum ve savaşmaya başladım onunla.Onu kontrol altına aldım ama zaman zaman ortaya çıkmasını engelleyemedim.Ve bu kez ara ara ortaya çıktığında o daha öfkeliydi daha şiddet dolu.
Veeee en sonunda gördümki...Osman beni korumak amaçlı ortaya çıkmıştı.Kendini savunamayan "ben"i savunmak ve üzülmesini engellemek,başkalarının "ben"i ezmesini engellemek amaçlı...
Osman seni çok seviyorum bana yardımların için çok teşekkür ederim...Seni yok etmeye çalıştığım ve seni anlayamadığım için özür dilerim...Yanımdaki varlığından dolayı çok mutluyum...Ben seninle "ben"im...Biz bir bütünüz ama bu kez sevgi hoşgörü kılıçlanrını kuşanarak beraber savaşacağız...Ben beni tüm benlerimle çok seviyorum....

aspirin
18-06-2008, 12:07
Ne kadar içten bir paylaşım... :friends:

Farkındalığınızı kutluyorum ve sizi seviyorum. :friends:

mySoul
18-06-2008, 13:03
:bravo:

laliya
18-06-2008, 13:13
Sevgili neo38, canım nasıl güzel bir paylaşım bu.Bütünlüğünü görüp kabul etmen ve ona sahiplenmen çok güzel..Teşekkürler paylaştığın için..:):flowers:

neo38
18-06-2008, 14:04
çoook teşekkür ediyorum bende sizleri çok seviyorum:angel2:

servant
18-06-2008, 14:26
Sevgili neo38 kıskandım seni.Gerçekten çok güzel bir paylaşım daha da güzel olan farkındalık. :bravo:

neo38
18-06-2008, 14:35
osmanlarımız çok güzeller...ve tek istedikleri sevgi ve şefkat...ama bilgi,farkındalık ve özümseme süreci gerçekten çok sancılı...sonuçsa muhteşem...

laliya
18-06-2008, 14:38
osmanlarımız çok güzeller...ve tek istedikleri sevgi ve şefkat...ama bilgi,farkındalık ve özümseme süreci gerçekten çok sancılı...sonuçsa muhteşem...

:bravo::)

Mutlu_TEKIR
18-06-2008, 15:15
gerçeği görebilmen ne güzel. ama kendi bütününü de osman ve ben diye de ayırmaman lazım. o da senin koruyucu tarafın ve osman da senin. yani o sensin. isim koymaman lazım. senn adına sevindim.:)

LuckyCady
18-06-2008, 15:51
Farkındalık ayakta alkışlıyorum..:bravo:
Hepimize nasip olsun:flowers:

neo38
18-06-2008, 16:01
gerçeği görebilmen ne güzel. ama kendi bütününü de osman ve ben diye de ayırmaman lazım. o da senin koruyucu tarafın ve osman da senin. yani o sensin. isim koymaman lazım. senn adına sevindim.:)

Haklısınız ama bu kendiliğinden gelişen birşey.Çok fazla kontrol edemediğim.Bütünlüğü yeni sağlayabildim.Herkesin kendi yöntemi olabilir.Belkide benim yöntemim bu olmalıydı.Onuda yargılayamıyorum artık.Teşekkür ederim.

yazyagmuru
18-06-2008, 23:15
paylasimin icin tesekkürler neo kutlarim seni senin icin cok sevindim:flowers2:

neo38
04-07-2008, 16:13
yazyağmuru çok teşekkür ederim.Hemen cevap veremedim özür dilerim.Ama bu aralar hayatımda inanılmaz değişiklikler yaşıyorum.Muhteşem birşey bu.Mucizeler dünyasına kavuştuum....Allahım çok şükürler olsun sana..Tüm dünyaya ulaşsın bu yüce sevgi....

Kalliope
04-07-2008, 17:42
:angel2:Sevgili Neo Hayatın da bolluğunun bereketinin ve beklentilerinin en üst seviyede gerçekleşmesinin devamının hayrına olmasını niyet ederim. Hepimiz ışığız, hayat yolunda biraz duraklayıp kendimize dönüp bakarak ışığımızı farkedersek geri dönüşü olmayan yüce sevgiye ulaşmamız mucize olmaktan çıkar. Bütüne Sevgimle ...:flowers2::flowers2::flowers2::flowers2: