Grafik Görünüm : Elektronikte Reiki Maceram :)
LegendSoUL
11-06-2008, 17:46
2 gün önce, organlarımdan biriymiş gibi bi bütün haline geldiğim bilgisayarımın başındayken birden elektrikler kesildi.. Tabi ben ozamana kadar forumu baya bi altüst etmiştim.. Elektriklerin kesilmiş olmasının şaşkınlığı ve üzüntüsüyle:) bilgisayarın başına geçtim, bilinçsizce bilgisayarın açma tuşunu basılı tutuyordum, aklımdanda Elmira'nın aşağıda alıntı yaptığım yazısı geçiyordu.. İçimden güldüm, acaba bilgisayar üzerinden elektrik hatlarına reiki gönderirsem bir şey olurmu diye, kar tatili olabilecekse bu niye olmasın'dı aklımdaki:bangin:.. O sırada reiki kelimesi geçti aklımdan, bir iki saniye sonra birden kendime geldim, bilgisayar çalışmaya başlamıştı.. Elektrikler gelmişti..
Reiki'mi göstermişti kendini emin değilim ama yüzümdeki şaşkınlık ve bi parçam haline gelmiş bu aletten ilk defa tırsmış olmamın ifadesi görülmeye değerdi:lol:..
Ankara bembeyaz...Bu güzellikte benim SINAVIM var:(:bangin:
Turgay Hocamdan , KAR TATİLİ olsun diye enerji rica ettim..
Hiç denememiş ama benim için deneyeceğini söyledi:wink_smile::whistling:
Neyse geç kalmayayım sınavıma,
Hepinizin enerji desteğini ihtiyacım var...
Tşklr:flowers2:
Buna inanmamak olmaz kardeşim,bende meditasyon yaparken bir defa,elektrikte vardı fakat Pc kendiliginden komple kapanmış.Şimdiye kadar hiç böyle bir sey olmamıştı....
emotional
11-06-2008, 22:09
Arıza yapan modemime ve ses çıkaran bilgisayarıma ellerimi sık sık koyarım:) Hep işe yaramıştır:)
Reikiyi seviyorum=)
Ben sıkışan trafikte uyguladım açıldı. sevgilerimle.
Equinoxx
13-06-2008, 12:41
:puah::puah: harika bir yöntem:lol: acaba pc bozmak için de kullanılabilir mi acaba:naughty:
Self-Master
06-10-2008, 19:49
:puah::puah: harika bir yöntem:lol: acaba pc bozmak için de kullanılabilir mi acaba:naughty:
:lol: eğer çocugun pc başından kalkamadıgı için dersini ihmal ediyorsa denenebilir :)
aprillike
06-10-2008, 19:52
Bu da ilginç bir deneyim, benim bilgisayarım da bazen çok ses yapıyo, hiç düşünmemiştim:wink_smile:
:flowers:
tuğberkçapraz
12-10-2008, 16:46
oturduğum site de ki voltaj problemi yüzünden bilgisayarımın ram i 3 ayda bir mutlaka yanıyordu,yenlimek zorunda kalıyordum ve artık hangi durumlardan sonra ram yenilemem gerektiğini de biliyordum.
geçen dönemin sonuydu karne alıp yaz tatiline girmiştik ve ben de gelir gelmez bilgisayarın başına oturmuştum.Herşey normaldi başta,koltuğuma oturmuş tüm oyun araç gereçlerimi hazırlamıştım.
artık uçuşa hazırdık,tuşa basmamla 3 ay lığına okuldan kurtulup oyun dünyasına dalacaktım ama birden elektriklerin ben kapıdan içeri girmeden önce kesilmiş olduğunu anladım.
Elektrikler geld gelmesine ama bilgisayarı açmaya calıştığımda "biiip" diye ses geliyordu.Voltajlar yine yaktı ram i d,iye düşünürken aklıma reiki geldi
yaklaşık 10-15 dakika uyguladım,üzerilerine birkaç tane sureyi de okuyup üfledim.
taktım
ve tamam
çalıştı:D
Mutlu_TEKIR
12-10-2008, 19:48
sevgili Tuğberk, bilg. sorunları kolaydır genellikler;) fişi çıkartıp takarsın düzelir. bunun nedeniyse bilg.ın devrelerinde biriken statik yüklerden kaynaklanabilir.
öteki suçunsa elektrikler gittikten sonra bilg.ın fişini takılı tutman. çünkü elektrikler geldiğinde votaj orjinalinden çok yüksek gelir ve bu yüzden ev eşyalarımız dahil elekttonik aletlerimiz yanabilir. (resmi kaynaklara göre max 350 V). bu yüzden herşeyi de reiki ye bağlamamak gerek değil mi:);)
fantastic
12-10-2008, 23:36
oturduğum site de ki voltaj problemi yüzünden bilgisayarımın ram i 3 ayda bir mutlaka yanıyordu,yenlimek zorunda kalıyordum ve artık hangi durumlardan sonra ram yenilemem gerektiğini de biliyordum.
bir an önce bir güç kaynağı alsan daha ii olacak gibi :)
tuğberkçapraz
13-10-2008, 17:31
sevgili Tuğberk, bilg. sorunları kolaydır genellikler;) fişi çıkartıp takarsın düzelir. bunun nedeniyse bilg.ın devrelerinde biriken statik yüklerden kaynaklanabilir.
öteki suçunsa elektrikler gittikten sonra bilg.ın fişini takılı tutman. çünkü elektrikler geldiğinde votaj orjinalinden çok yüksek gelir ve bu yüzden ev eşyalarımız dahil elekttonik aletlerimiz yanabilir. (resmi kaynaklara göre max 350 V). bu yüzden herşeyi de reiki ye bağlamamak gerek değil mi:);)
haklısın mutlu abi,
herşey reiki ye bağlanamaz,
ayrıca bilgisayarlar arada bir yapar öyle sorunlar ama üstte fazla geniş anlatmadım.
fişi cekip bir süre bekledim,hatta hiçbir niyetim olmadan biraz da homurdana homurdana parçalarını söktüm pc nin.Geri taktığımda hala aynı arza vardı.
ben de reiki denedim.
belki de reiki yerine sadece biraz daha fazla beklemiş olmam da buna sebep olmuş olabilir..
aman ya
her neyse
sonucta pc nin başındayım gerisi önemli değil benim için:D
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.