PDA

Grafik Görünüm : Üzüm e Reiki ve 1 Ders..

LuckyCady
10-06-2008, 21:09
Üzüm e Reiki ve 1 Ders..
Bugün üzüm aldım. Evde üzümden bir tane alan herkes uffffffff çok ekşi diye geri bıraktı..Buna bende dahil..
O arada birden aklıma bir soru geldi(sanırım iç sesim uyardı), üzüm ekşi olduğu için atılmayı mı hak ediyor?
Hayır!..
Üzüm ekşi olduğu için suçlu değil, biz de ekşi sevmediğimiz için suçlu değildik..
Üzüme Reiki vermeye başladım, Reiki verirken:
Onu yetiştiren toprağa, suya, tohuma, gübreye, soframıza getirenlere aklıma gelen her şeye şükredip, tşk ederek reiki verdim..(Bu çalışmayı Usui Reiki 2 aşamasından itibaren yapabilirsiniz)
Sonra 1 tane ağzıma aldım, acaip lezzetliydi..
Egom hemen devreye girdi, olmaz öyle şey diye..
Bende yeni üzüm aldım diye kızıma götürdüm(anneler hep böyle beyaz yalanlar söyler ne biçim mazeretse:wink_smile:)..
Kızım bayıldı, ne kadar lezzetli diyerek 2. tabağını aldı..
O zaman son zamanlarda kullanmayı unuttuğum, Usui Reiki’nin basit ama temel kuralını hatırladım..

Özellikle bugün öfkelenme,

Özellikle bugün için endişelenme,

Evrenin sonsuz bereketi için şükret,

Ekmeğini dürüstçe çalışarak kazan,

Komşularına karşı dostça davran..

Reiki tüm insanlık için bir ödül, bir haktır. Sadece insan mı?
Hayır!
Aslında evrende var olan bütün canlılar, yani hayvanlar, bitkiler ve hatta bilimin cansız diye kabul ettiği ancak içinde kozmik ölçekte enerji devinimi taşıyan, yani ‘var’ olan her şey Reiki’den yararlanabilmektedir.
Reiki’nin kullanılabileceği yerler sonsuzdur:
·Bitkilerinize Reiki verdiğinizde canlanır, gürleşir…
·Evinizdeki kediniz, köpeğiniz, sizdeki bu yeni enerjiyi farkeder, ihtiyacı olan bölgelerine elinizi koymanızı sağlar ve Reiki’den yararlanır…
·Hazırladığınız yemeğe uyguladığınız Reiki, yemeğin daha lezzetli ve besleyici olmasını sağlar, görüntüsü bile değişir…
·İleri aşamalarda Reiki’nin sembol ve mantralarıyla (anahtar sözcükler) çalışarak geçmişinize, geleceğinize Reiki gönderebilirsiniz, yaşadığınız ortamları koruyabilir, uyumlu hale getirebilirsiniz, fiziki temasınız gerekmez hale gelir,
·uzaktan Reiki yollayabilirsiniz, hem de sınır tanımadan…
Hocalarınız mutlaka bunlarda bahsetmiştir..
Ben unuttuğum için sizlere bir hatırlatayım dedim..:wave:
Bu kadar basit, karmaşık hale getiren bizleriz maalesef…:(:kalp:

burcum
10-06-2008, 21:13
teşekkürler:flowers2:

yalcinK
10-06-2008, 21:16
Sevgili LuckyCady (http://www.turgayreiki.com/forum/member.php?u=993)cok tesekkür ederim paylasımın için, darısı basımıza (UR için):red_smile:

erkan89
10-06-2008, 21:17
Çok güzel Sevgili luckycady Bundan sonra bende karpuzu kesmeden önce reiki vericem :) ama bende usui yok kr vericem

SEvgiler...

mabel
10-06-2008, 21:43
paylaşımın için çok teşekkürler.. ve "unuttuğum" bazı şeyleri "hatırlattığın" için...

LuckyCady
11-06-2008, 00:01
Çok güzel Sevgili luckycady Bundan sonra bende karpuzu kesmeden önce reiki vericem :)
:puah::puah::puah: çok yaşa emi Erkan:flowers:
Evet Usui Reiki ile var olan herşeye şifa, destek verebiliriz..
Benin unuttuğum ise Evrenin sonsuz bereketi için şükret, mekti..
Onu hatırlatmak istemiştim:lol:

aspirin
11-06-2008, 07:47
Çok şükür... :angel2:

Teşekkürler Dostum... :friends:

Equinoxx
11-06-2008, 07:49
Evet size katılammak mümkün değil:lol:
Mesela ben de son zamanlarda tüm halihazırda var olan ve potansiyel müşterilerime güzel şeyler gönderiyorum:angel: pek bir uysal pek bir sevimli oldular son zamanlarda:) bu ya benim Nirvanaya ulaşmış gibi sakin oluşumdan kaynaklanıyor ya da sıcaktan dermanları kalmadı:lol::angel:

Şaka bir yana ezoterik arayış ve uygulamalar sadece bilinmeyen bir boyut ile yaşadığımız etkileşimler değildir, sizin üzümleriniz buna en bariz örnek:bravo: Yaşadığımız dünya'da her ne kadar kısıtlı bir algımız olsa da bunları bu şekilde deneyimlemek ve sizlerden de duymak çok sevindirici. Teşekkürler:kalp::flowers:

erkan89
11-06-2008, 07:57
Sizi güldürebildiysem ne mutlu bana:angel:, her zaman gülelim unutmayın bulaşıcıdır :D Evrenin sonsuz bereketi için her zaman şükredelim karşılığı fazlasıyla geliyor:angel2: Sevgi Saygı ve Dostlukla kalın :kalp::flowers:

mySoul
11-06-2008, 08:17
Lucycady çok teşekkür ederim,çok güzel bir sayfa daha okumuş oldum sayenizde:flowers:bütünün sevgisi için buda hepimize olsun:flowers2:

sem
11-06-2008, 09:41
Canim Lucky Cadi yaa!
Ne guzel anlatmissin.
Ellerine, yuregine sevgine saglik..

telvin
11-06-2008, 11:59
Şahane bir paylaşım...Sağolasın Luckycady...:friends:

shakti
20-08-2008, 15:00
size imrenmemek mümkün değil.. :)

darısı başıma

Redflame
20-08-2008, 19:26
hocam, süpersin valla bende karpuza verecem bu ara iyi çıkmıyo:bangin:sevgilerimle:flowers2::friends::bra vo:

BeNsizBeN
17-09-2008, 23:17
Cok sanslisiniz sizler....Benide egitin lutfennnnnnnnn, bende huzurlu olmak istiyorum artik...

telvin
18-09-2008, 08:50
Cok sanslisiniz sizler....Benide egitin lutfennnnnnnnn, bende huzurlu olmak istiyorum artik...

Sevgili BeNsizBeN, öncelikle aramıza hoşgeldin...:)

Öncelikle olumsuz düşünceleri bırakmalı ve pozitif düşünmeyi kendine alışkanlık edinmelisin...:wink_smile:

Bu forumda ki kimse yanlızca SEN hariç senin huzurlu olmanı olmanı sağlayamaz...sen huzurlu olmak istersen olursun, bu eğitimle edinilecek bir bilgi değildir...

Bizlere soruların olduğu zaman emin ol ki forumda ki herkes elinden geldiğince, bildiğince yanıtlayacaktır...:friends:

İşe kendi kendine telkinle başlayabilirsin...

" Ben huzurlu ve mutluyum...." :lol:

Sevgi ve dostlukla...

nenemosa
21-10-2008, 23:36
süper deneyim, çok hoşuma gitti. paylaştığınız için teşekkür ederim

Lale
22-10-2008, 18:13
Evrenin sonsuz bereketi için şükret
evet şükür bereketi artırır, şükretmemek ise varolanın da kaybına sebep olur.
güzel bir deneyim bizimle paylaştığın için tşkler