Grafik Görünüm : ilginç beni bitiren ama annemi rahatlatan bi deneyim
Mutlu_TEKIR
08-06-2008, 20:44
iyi akşamlar herkese. bugün annem çok kötüydü. meniera hastalığı var da belki bilirsiniz denge merkezindeki aşırı basınçtan dolayı denge kaybı, mide bulanması, kulak çınlaması, baş ağrısı fln. işte bende kundalini ile uzaktan reiki gönderdim. biraz düzelir gibi oldu. sonra annemin 3. gözü ile benim 3. gözüm arasında bir bağ kurulduğunu imgeledim ve bilgi almaya çalıştım. bn bunu karşımdakinin hangi çakralarının blokajlı olduğnu anlamada kullanıyorum ve karşımdaki kişinin blokajlı çakrasını vücudumdaki çakraların üstünde hissedebiilyorum. ama bu sefer ileri gittim (evlat içgüdüsümüdür anlamadım) acısını içime almaya niyetlendim. yüksek benliğinden izin istedim ve acısının bu kordon bağ ile bana geçtiğini düşündüm. daha öncede başkalarında yapıyodum ama ileri gitmiyodum sadece blokajlı çakraları öğrenmek içindi. işte bu sefer devam ettirdim baya ve durup dururken ağlamaya başladım hiç bi sebep yokken. tutamıyordum kendimi sanki biri benim ağlamamı istiyodu ama sebepsiz. 5 dakika kadar sürdü bu sırada da kendime şifa vrmeye başladım anneme şifa vermeyi bırakıp. dışarı çıktım temiz hava aldım su içtim yüzümü yıkadım. ara sıra devam etti ama onları tutabildim sonra da kendime tamamen şifa verince hiçbişi kalmadı. annemin de kulak çınlaması baş ağrısı yorgunluk hissi kalmadı yalnız. annem diyodu:D Mutlu oğlum naptın sen yaa sakın bi daha öyle yapma dayanamam ben sana. ama sana inanmaya başladım:D:D:D babanem de korktu :D durup dururken ağlanır mı :D annem de de uzakdoğu öğretileriyle ilgileniyo dedi :D ilk defa bu ökadar ileri gitmiştim ve birisinin acısını alabilmiştim. ama o kadr acı veriyorki. ve kendindeki enerji dengesinin anında değiştiğini çok iyi anlıyor insan. ama benim için önemli olan annemin belki 1-2 gün sürrebilcek acısını dindirdim. benim için önemli olan buydu. deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. okuyanlara teşekkürler okumayalara da teşekkürler.:)
Süpersin Mutlu :) okuyunca seviniyorum böyle şeylere çok yararlı bir özellik banada nasip olur umarım, Sevgiyle ve Dostlukla kal...:friends:
Mutlu_TEKIR
08-06-2008, 22:08
vala erkancım bi de onnu bana sor:D tamam güzel bişi de o kadar çok acı veriyoki sanki bir su birikintisinin kapağını açıyosun ve o suyun altında kalıyosngibi bişi. ve o dengemin bozulduğu hissini o kadar kuvvettli yaşadım ki anlatılmaz yaşanır:D (annem yaşadığı sorunları içine atmak zorunda çünkü babam hasta(kalp krizi geçirdi bu yüzden sinirli, beyn kanamsı yüzünden de konuşma hızı yavaşladı bu da annemi sinir ediyo)).
şimdi yeni yöntem bulmam lazım bunu kendime değil de evrene alabilceğim. ama beni etkileyen neydi biliyo musun? kundalini den de çok hızlı gerçekleşti:) aşırı hızlı ki anlamadım. acılarını alıyor olarak imgeliyodum bi anda onların altında ezildim:D böle işte:D monoton hayatıma bi ilginç deneyim kattım.:)
sizler de sevgiyle kalın:)
Bunu geliştireceğine eminim, annenle babana ışık oluyorsun , çok şanslılar... Çok geçmiş olsun,Acil şifalar diliyorum... Sevgiler..
Mutlu_TEKIR
09-06-2008, 22:30
benim merak ettiğim bişi var. peki bu esnada karşımdaki kişinin hastalığı bana geçebilr mi? kanserliyse mesela, Allah korusun, atlama gibbi bişi söz konusu olabilir mi?
bi de forumumuzdaki bi arkadaşımdan mesaj aldım da kendimi beyaz balonda simgelememi tavsiye ediyodu. bunu da paylaşayım dedim.
sevgiyle kalın:)
Force_Energy
09-06-2008, 22:42
Hastalık geçme gibi birşey olmaz ancak kendini korumaya alman çok önemlidir, beyaz bir balon gibi mesea:)
geçmiş olsun.
Mutlu_TEKIR
09-06-2008, 22:55
çok saol sevgili Force_Energy. işte almadım korumayı ne hale geldim:D
Deneyimlerinden kendi adıma çıkarsamalarda bulundum teşekkürler mutlu,beyaz balon ve bağlantı hattı ile blokajları hissetme bu teknikleri gerektiğinde uygulayabilirim. teşekkürler sizlere:flowers: bu arada anne ve babana eğer istersen bilgilerini yaz ki bizlerde reiki gönderebilelim...
Mutlu_TEKIR
10-06-2008, 14:54
teşekkürler sevgil iMysoul. şimdilik durumlar iyi ya. annemin hastalığı da sinirden sıkıntıdan. öncce insan kendi aklında bitirmeli ki bu sıkıntıları, oluşturacakları kötü sonuçlardan kurtulabilsin. ama bazı insanlar işte kurtulamıyo. ya da çevrenin etkisiyle kurtulamıyo. onun için ona yardım edebilcek tek kişi benim kalıcı olarak. ama Allah korusun bi hastalık anında yardım isterim:);) ilaç tedavisi de devam ediyo işte ender bulunan bi illaç olduğu için alamamıştı o nedenle de durumu kötüleşmişti. Allaha şükür bişi yok.
Çok güzel bir deneyim yaşamışsın, paylaşımın için teşekkürler:flowers2:
:angel2: :angel2: :angel2:
Paylasım için cok tesekkür ederim çok güzel,aynı zamanda da çok ilginç.En yakın zamanda bende deniycem blokajlı çakra işini.Sevgi ve sağlıkla kal...
:angel2: :angel2: :angel2:
Mutlu_TEKIR
10-06-2008, 22:59
yalnız bişi daha eklemek istiyorum. ben bunu forumda bi yazıyı okuduktan sonra keşfettim. o yazı da nesneler tarafından da izlendiğini düşünmekle ilgiliydi. aynanın karşısına geçin kendinizi izleyin ona enerji gönderdiğinizi düşünün. daha sonra da bu işlemin tersinin olduğunu karşınızdakinin size enerji gönderdiğini düşünün ve o enerjiyi hissetmeye çalışın. bunu sonrra insanlarda da deneyebilirisniz dikkat çekmek için özellikle:D daha sonra da bu izlenip enerji aldığımı imgelemeye başladım bi kordonla(kordonu da bi arkadaşımdan duymuştum). bu enerji alınım süresini uzattıkça da bişilerin olduğunun farkına vardım ve en son durum da bu:) memlekete gideyim annemde tekrar denicem:)
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.