PDA

Grafik Görünüm : İyi ki doğdun Nisaaaaaaaaaan

memojoe
12-07-2005, 02:52
Sevgili Nisan,

Dilerim yeni yaşın yeni umutlar, yeni mutluluklar getirsin. Doğum günün kutlu olsun, her şey gönlünce olsun. :wish: :flowers2:

Sevgiler

Tunç
12-07-2005, 07:49
Sevgili Nisan, doğum gününü içtenlikle kutlarım. Hep birlikte daha nice sağlıklı, neşeli ve başarılı yıllara :flowers2:

gamze
12-07-2005, 08:04
Sevgili Nisan ;
Nice Mutlu Yıllara............. :wish: :wish: :wish: :wish: :wish: :wish:
İyiki Doğdun İyiki Varsın.............
Sağlık, mutluluk , güzel dostluklar ve paylaşımlar geçirmen dileğiyle..........
Herşey gönlünce olsun.................... :kissing: :kissing: :flowers2: :flowers2: :flowers2: :flowers2: :flowers2:

Manga
12-07-2005, 09:10
:banana: :pepper: :banana: Canım benim canım!!!!! İyi kii doğmuşsun, iyi ki varsın, iyi ki bizimlesin! :wish: :flowers2: :heart: Bugün bütün kalpler sana özel tatlım benim :heart: mucuk! ve kocaman da sarılındın :)

pirireis
12-07-2005, 09:48
:bravo: :band: :flowers:

Turgay
12-07-2005, 09:56
:heart: Can'ım Nisan'ım :heart:
Mutlu, çok mutlu, en mutlu yaşlara :wish:
Seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki :flowers2:
Doğum günün kutlu olsun, sağlık, huzur, mutluluk hep seninle olsun :heart: :heart: :heart:

nisan
12-07-2005, 11:40
Geçen sene de doğum günüm kutlandı, :) ondan önce ki sene de ... :)
Ama bu sene her bakımdan gerçek kutlamalar yaşıyorum dostlarım. :lol:
İçimizdeki çoşkuyla birbirimize yansıyan ışıltılar uzun yıllar devam edecek biliyorum. :bravo: :bravo2: :flowers:
Ve yine biliyorum gitgide kenetleniyor, sevgi alevini besliyoruz. :friends: :love:
Hepinizi çooook seviyorum :heart: ve aranızda çooook mutluyum. :spor:

Dünya tatlısı dostlarım hepinizi kucaklıyor öpüyorum :love: :flowers2:
En içten sevgilerimle :wub:
Nisan :flowers:

doktor
13-07-2005, 22:07
Canım Nisanım,

Ben de seni tekrar sevgiyle kucaklıyorum..Kocamannnnnn öptüm.. ŞAPPPPPPPPP

:kissing:

Berna :)
14-07-2005, 17:22
Sevgili Nisan;

Doğum gününü kutluyor,sağlık,mutluk,başarı ve huzurun seni sarıp sarmaladığı bir yaşam diliyorum.

Sevgimle Berna :)

:flowers:

Bluerain
14-07-2005, 23:47
sevgili nisannn seni rötarlı bir seılde operek yenı yasını en içten dılkerımle kutluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :heart: :heart: :flowers2: :flowers2: :flowers2:

HUMA
18-07-2005, 11:20
Tatil furyasının bir kurbanı olarak henüz forumla ilgilenebildim... ;yahoo: Doğum günün çooooookkk kutlu olsun sevgili Nisancım...Umarım biran önce biraraya geliriz de rötarlı bi kutlama yaparız :cheers: