Grafik Görünüm : reiki ile yeni tanışanlar
neslihan
11-07-2005, 17:45
Merhaba..09/07/2005 reiki 1 eğitimi aldım (Şenay kardeş hocadan)..Bugün ikinci gün ..reiki uygulaması sırasında aşırı terliyorum..bunun sıcak havanın etkisiylede arttığının farkındayım ama çok zorlanıyorum...sevgiler herkese
Bu ısınmalar çoğumuzda oluyor endişelenme. Tabii daha ikinci gün diyorsun, arınma sürecinde zaman zaman zorlanabilirsin. Bunlar olağan şeyler.
Sevgili Neslihan, öncelikle aramıza hoş geldin :flowers:
21 gün sonuna doğru bedenin bu yeni titreşim seviyesine alıştıkça, zorlanmaların yavaş yavaş sona erecek.. terlemeler arınma sürecinin doğal tezahürleri..merak etme :)
Sevgiyle kal :wave:
neslihan
12-07-2005, 13:22
Yazıma cevap gelince çok sevindim.. paylaştığınız için çok teşekkür ederim..Bugün vantilatör karşısında reiki uyguladım bir parça daha iyiydi..sevgiler ..güzellikler sizlerle olsun :heart:
Sevgili Neslihan hoşgeldin :)
Vantilatör karşısında reiki uygulaması iyi fikir :helal:
Reiki yolunda başarılar diliyorum sana :up: :heart:
Sevgilerimle :flowers:
Nisan
Sevgili Neslihan birkaç gündür foruma giremedim. Bu yüzden sana gecikmeli ama kocaman bir Hoşgeeeldiiiiiin diyorum. :flowers2: Paylaşımlarının devamını diliyor, sevgilerimi gönderiyorum. :heart:
Biz özellikle İzmir'li masterler olarak bir kampanya başlatsak çok iyi olacak gibi görünüyor. "Reiki 1 alana vantilatör bedava" gibi mesela... :wonk:
Şaka bir yana çok haklısın özellikle İzmir'de hele bu dönem çalışmalarımızı yaparken gerçekten bir serinleticiye ihtiyaç var.
Katılımın için teşekkür ediyorum, sevgiyle kal. :heart:
ay söylemesi ayip ben kışın koltukta uzanırken üşüyorum bazen işte o anlarda Kundalini yapıp ısınıyorum :red_smile:
itiraf gibi oldu ha :blush:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.