PDA

Grafik Görünüm : reiki ile yeni tanışanlar

neslihan
11-07-2005, 17:45
Merhaba..09/07/2005 reiki 1 eğitimi aldım (Şenay kardeş hocadan)..Bugün ikinci gün ..reiki uygulaması sırasında aşırı terliyorum..bunun sıcak havanın etkisiylede arttığının farkındayım ama çok zorlanıyorum...sevgiler herkese

memojoe
12-07-2005, 00:34
Bu ısınmalar çoğumuzda oluyor endişelenme. Tabii daha ikinci gün diyorsun, arınma sürecinde zaman zaman zorlanabilirsin. Bunlar olağan şeyler.

Tunç
12-07-2005, 08:15
Sevgili Neslihan, öncelikle aramıza hoş geldin :flowers:

21 gün sonuna doğru bedenin bu yeni titreşim seviyesine alıştıkça, zorlanmaların yavaş yavaş sona erecek.. terlemeler arınma sürecinin doğal tezahürleri..merak etme :)

Sevgiyle kal :wave:

neslihan
12-07-2005, 13:22
Yazıma cevap gelince çok sevindim.. paylaştığınız için çok teşekkür ederim..Bugün vantilatör karşısında reiki uyguladım bir parça daha iyiydi..sevgiler ..güzellikler sizlerle olsun :heart:

nisan
12-07-2005, 15:55
Sevgili Neslihan hoşgeldin :)
Vantilatör karşısında reiki uygulaması iyi fikir :helal:
Reiki yolunda başarılar diliyorum sana :up: :heart:
Sevgilerimle :flowers:
Nisan

Turgay
13-07-2005, 22:36
Sevgili Neslihan birkaç gündür foruma giremedim. Bu yüzden sana gecikmeli ama kocaman bir Hoşgeeeldiiiiiin diyorum. :flowers2: Paylaşımlarının devamını diliyor, sevgilerimi gönderiyorum. :heart:
Biz özellikle İzmir'li masterler olarak bir kampanya başlatsak çok iyi olacak gibi görünüyor. "Reiki 1 alana vantilatör bedava" gibi mesela... :wonk:
Şaka bir yana çok haklısın özellikle İzmir'de hele bu dönem çalışmalarımızı yaparken gerçekten bir serinleticiye ihtiyaç var.
Katılımın için teşekkür ediyorum, sevgiyle kal. :heart:

Lady
19-10-2006, 12:48
ay söylemesi ayip ben kışın koltukta uzanırken üşüyorum bazen işte o anlarda Kundalini yapıp ısınıyorum :red_smile:
itiraf gibi oldu ha :blush: