Grafik Görünüm : büyü
Sevgili günlük duru görüsü çok açık bir yakınımız evimize misafirliğe geldi dün , yakınımız evde büyü olduğunu söyledi 7 renkli ip ve 2 kırmızı beze sarılı kağıt dedi tabi bunları ara ara söyledi evin üst katlarında dedi ama tam olarak kestiremiyorum dedi,kurdelalı birşey var ondada bir tane var dedi, deli oldum nasıl bizim evde böyle birşey olur diye, kardeşimin odasına tesadüfen gittim ve kardeşimin oyuncağına baktım boynunda kudela vardı oyuncağa dikilmiş düğüm düğüm kırmızı ip gördüm. tabi misafir gittikten sonra oldu, annem o sırada kitap elinde dua okuyordu hemen yanına gittim gösterdim büyü buldum diye (annem biraz polliyanna dır)inanmadı oyuncağın ipidir dedi, iyice baktık oyuncakla ilgisi yok sonradan dikilmiş ,ondan sonra aramaya başladık ablamda bir tane mavi buldu düğüm düğüm çiçeklerin arasında, kaldı 5 tane ne yapacağım bunları bulmadan reikiyle etkisiz hale getirebilirmiyim... bunlara inanmamın sebebi başımızda bir sürü dert olduğu inanamazsınız neler olduğuna özel olduğu için anlatmak istemiyorum, Sevgiyle kalın...:angel2:
Mutlu_TEKIR
04-06-2008, 10:39
çok geçmiş olsun sevgili erkan. Allah böylelerinin cezalarını ahirette elbet verecektir. bu büyü işleri fln tehlikeli. hiç bulaşma ama tabiki meleklerden yardım iste reiki yap da(evine). daha fazlasını deneme. bilmiyenlere çok kötü zararlar verdiğini okumuştum. ne yapcanızı biliyosunz etkisiz hale getirmek için;)
Yapanlarında yaptıranlarında cezasının çok büyük olduğu bir durum ve amacı ne olursa olsun çok kötü. Farkındalığın arttıkça sende bu kötü durumları hissedeceksin. Böyle bir durumla tekrar karşılaşmamanız dileğiyle Sevgiler.
LuckyCady
04-06-2008, 13:58
Sevgili Erkan, yazınızı üzüntüyle okudum..
Çünkü forumdaki tüm yazılarımızda, eğitim ve seminerlerde,
1. Yaşantımızı kendimiz belirleriz,
2. Şifa enerjileriyle yaptığımız da düşünce kalıplarımızı değiştirmek dolayısıyla yaşantımızın yönetimini elimize almaktır..
3. Biz ne düşünürsek “O”yuzdur temel mesajını vermeye çalışıyoruz..
Ayrıca:
· Büyünün kötü etkisine inanıyorsan, yaşamın boyunca bunu çekersin..Çünkü evrene gönderdiğin mesaj “büyü vardır ve beni kötü etkiler”..
· Aslında “iyi- kötü” yoktur..Sadece dualite vardır..Tanrı nın yarattığı hiçbir şey kötü olamaz..”iyi ve kötü”yü yaratan bizim egomuzdur..
“İyi ve kötü” kavramının yaşamımızı etkilediği anlarda, kendimize veya bulunduğumuz mekanlara yapacağımız özel çalışmalar vardır, bu da Usui Reiki 2 aşamasında öğretilir.
Bu çalışmalarda temel amaç,:
· Düşüncelerimizi şifalandırmaktır..
· Düşüncelerimizde yarattığımız, (mekan hakkındaki veya kişi hakkında ki duygularımızda ki) negatif enerjiyi(sevgi enerjisinin azalmasını), sevgi enerjisine dönüştürmek için yapılan çalışmalardır..
Kötülüğe inanıyorsanız unutmayın ki “Bize en büyük kötülüğü yapan kendimizden başkası değildir. Kötülük, bizim olumsuz düşüncelerimizdir, sevginin azalmasıdır”
Sonuç olarak:
Arkadaşlar bana büyü yapıldı, her şey kötü gibi düşünceler ve paylaşımlar forumumuzun 1. kuralı gereğince silinir:
Forum'da büyü ile ilgili veya majik konular, benzeri yazılar yazılamaz.
Ltf buna dikkat edelim, aklınıza takılan sorular olduğu zamanda “konu arama” bölümümüzü kullanarak kısa sürede istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.
Anlayışınız için tşklr..
Sevgilerimle..
Forum Kuralları -1. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda , dini ve etnik köken içerikli mesajlar, büyü ile ilgili veya majik konular, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar , hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz. (PM dahil)
Mesajın içeriği,Forum kurallarına aykırı olduğu için kapatılmıştır...
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.