PDA

Grafik Görünüm : Kundalini Reiki - Boosters Şenlikleri

memojoe
11-07-2005, 14:53
Haydi biraz spritüel bir şeyler yapalım.

Kundalini Reiki 3. seviyedeki arkadaşlar. Bu hafta KR Boosters, yani destekleyici, güçlendirici uyumlamaları sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün başlamayı planlıyordum ama geç haber verebildim. Arzu edenlerle Salı - Perşembe- Cumartesi günleri, yani birer gün arayla KR 4-5-6 uyumlamalarını paylaşmak istiyorum.

Dizilmeye başlayabilirsiniz :group:

KR Boosters Nedir, Ne işe yarar?

Bu uyumlamalar Kundalini Reiki 1-3 uyumlamalarını güçlendirir, el çakralarınızı ve enerji kanallarınızı genişleterek, daha kısa sürede daha çok Kundalini Reiki enerjisi çekmenizi ve göndermenizi sağlar. İlave her uyumlama KR enerjisini %100 oranında arttırır.

Uçmaya hazırlanın :plane:

Manga
11-07-2005, 15:11
Tammaaamm. :banana: Herşeyde olduu gibi ben yine sıraya giriorum hehehe :wub:
Bu arada bişey sorucam memocoecum; doğa ana enerjisi olduğu için ben pek kullanmıorum kundaliniyi almak istemiyorum ondan bişey çok yorgun olduğu için..Sen ne düşünüosun bu konuda??Merak ettim :heart:

Tunç
11-07-2005, 15:16
İkinç

Turgay
11-07-2005, 15:19
Yaşasıııın ..... üçünç

pirireis
11-07-2005, 15:43
;yahoo: SIRADAYIM dördünç, saat kaçta ? nasıl alıyoruz?

memojoe
11-07-2005, 16:02
Ben bunun Dünya Ana'nın enerjisini sömürmek olduğunu düşünmüyorum Manga'cım. Evrensel bilince doğru bir yardımcı araç gibi.

Master Kuthumi için demişler ki; Taç Çakra ve Sevgi Tapınağını, bilgelik ve anlayışla bir araya getirmiş.

Kundalini Reikiyle zihinsel küstahlık durumunun üstesinden gelinebildiğini söylüyor kendisi. Kundalini Reiki'nin Evrensel Bilinç, Işık ve Sevgiye giden yolda geniş açılımlar yapan hızlı bir aracı olduğunu söylüyor.

Biliyoruz ki hiçbir enerji yok olmuyor. Sadece bir dönüşüm söz konusu. Geçen gün ağırlaşan enerjiler konusunda da bahsettiğim gibi, dünya ananın enerjisini kendi üzerimizden akıtarak, durağan hale gelen enerjiyi harekete geçirip, kendi sevgi filtremizden de geçirerek yine dünyanın ve bütünün hayrına kullanıyoruz diye düşünüyorum.

Evrensel yasalar ve bu enerjilerin doğasına aykırı bir durumda zaten çalışmadıklarını biliyoruz. Hem kötü bişi yapıyor olsak, uyumlama ve uygulamalarda desteğe gelenler yanımızda olmazlardı di mi :wink_smile:

memojoe
11-07-2005, 16:05
Aaabi saat 22:00 gibi düşünüyorum. Nasıl alacaksınız konusuna gelince, ben hediye paketleri şeklinde hazırlıyorum her birinize. Kapı çaldığında açmanız yeterli..

Saat konusunda karar verelim. 22:00 herkes için uygun mudur? Daha geç veya erkene de alabiliriz.

Tunç
11-07-2005, 16:09
22 okey :up:

nisan
11-07-2005, 18:00
beşinç :friends:
kaçırmadım dimi :wonk: 22 çok iyi :thumbsup:
hediye paketi mi :heart: ay ne hoş :wub:
saol memjoecim :flowers: uçmaya hazırım :superman:

Bluerain
11-07-2005, 21:11
:cry: :cry: :cry:
ben kr 2 yimmmm

:pfft:

hemelkuaarde
11-07-2005, 23:39
uyumlamalar uzaktan mi yapilior?
istanbuldanim da ben =) :whistling:

memojoe
12-07-2005, 00:17
Ben de İstanbul'dayım :)

İzmir dolaylarına uzaktan göndericez. Size daha çabuk gelebilir, daha yakın mesafe. :)

hemelkuaarde
12-07-2005, 19:39
eheh süper =)
besinc o zaman!

doktor
13-07-2005, 22:27
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cry: :doh: kaçırdım yaaaaaaaaaa..

Kaçırdım mı sevgili Memojoe?

Bir daha anons edin.. Lütfen lütfennn. Bu ara biraz tıkanıklık yaşıyorum zaten.Accık enerjiye ihtiyacım var. Yarın perşembe.. Yarın yine saat 22 de mi var? :unsure:

Ben gececi, siz gündüzcü olunca işte böyle kaçırıyorum.. Zati dün gece 22 de sahilde yürüyüp duruyordum.. Yarın kuş gibi bekleyeceğim. :fish2:
( kuş yoktu naapiim, balık kedi ve geyik vardı.)

Turgay
13-07-2005, 22:52
Sevgili hemelkuaarde,
Öncelikle sana gecikmeli bir hoşgeldin demek istiyorum. :flowers2: Bu ara forumda biraz kaytarmış bir manzaram var, öncelikle herkeşlerden ösür :angel2:

Gelelim Kundalini 4 inisiyasyon deneyimimeeeeeeee :pope:
Hayatımda ilk defa bir sinemada inisiye oldum. :wonk: Gerçekten!
Naaaapiiiim çocuklar bilet almışlardı....ne yardan ne serden dedim. İnisiyasyonun hemen ilk saniyelerinden itibaren yoğun bir titreşim başladı. Sevgili Memojoe'mle de paylaştım (film arasında) parmak uçlarım bilem aktive oldu. Muazzam bir elektriklenme keyifle yayılmaya başladı. Bu arada astralvari minik bir geziyle şööööööyle yıldızlar arası turladım. Gerçekten çok ama çok keyifliydi. İnisiyasyonun tamamlandığını hissettim ancak titreşim bir süre daha devam etti.
Canım Memojoe'm harikasın sağol varol :heart: :bravo2: :flowers2:
Bütüne en büyük hayırları getirsin. Dünya ana sevgi enerji filtrelerimizle beslensin, arınsın, ÖYLE OLSUN...diyorum ve sana çok ama çooooook teşekkürlerimi gönderiyorum. Sağol kardeşim. :up:

memojoe
14-07-2005, 02:39
Turgay abicim, ben teşekkür ederim. Paylaşmaktan ben de çok büyük keyif aldım. :friends:

"ÖYLE OLSUN.." lafını çok seviyorum. Bunu okurken bir an seni yemyeşil sonsuz çayırların ortasında, neşeyle etrafa pırıltılar saçarken gördüm :rolleyes:

Öyle olsun.. Hani küçük çocuklara bir şey sorduğunuzda "işte..", "öyle.." diye kestirme cevap verirler ya. İşte böyle bir şey. Egodan uzak, olabildiğine saf ve temiz...

Sevgili Doktorcum, bir şey kaçırmış değilsin. Şu an saat 3:37, bendeniz de geceleri internetin bekçisiyim :) Yarın akşam (aslında bu akşam) KR 5 şeklinde devam edeceğiz. Şimdi paketlerin arasına bir de KR-4 paketi koyuyorum. Saat 22:00'de kapıda olacak.

Her ihtimale karşı bir de HSMS (Higherself Short Messaging Service) gönderiyorum konuyla ilgili :dil: :)

Sevgilerimle...

:heart:

doktor
14-07-2005, 20:07
Sevgili Memojoe cuğum,

Yaşasııın, sen çok yaşa. :banana: :pepper: :pepper:
Bu akşam 22 de vaziyet alacağım.. Bu harika olacak.

Sonra da aldığımı küçük küçük parçalara bölüp, önüme gelene dağıtacağım.. İşin en güzel tarafı da bu zaten.

22 :00 de görüşmek üzere.. Sevgilerimle.

doktor
14-07-2005, 21:59
Eveeettt, bu gece saat 22:00 de terbiyemi takındım, süslendim, vaziyetimi alıp beklemeye başladım.. 5 dk sonra vuuppppp yine aynı şey.

12 kasım Düzce depremini anımsarsınız.. Depremden yaklaşık 7 saat sonra ekiple Düzce'de idik.. Tek ışıklı alan, hastanenin önüydü.. Orada gördüğümüz 2 avuç toprak parçasına basıp, işimizi görüyorduk.. Hani çocuk bahçesinde tahtrevalli vardır ya..O tahtrevalliye yanlamasına iki ayağımızı dayamış gibi, ya da beşik gibi, durmadan sallanıyorduk.. Yerden vuupp diye bir ses, sonra yine sallanıyorduk.. Durmadan.

İşte bu dece 5. dakikadan sonra, aynısını yaşadım. 15. ci dakikada bu sarsıntı bitti. Gözümü açtım.. Enerji ile dopdolu olduğumu farkettim.. Tam başımın üstünde ufak bir ağırlık hala olmasına rağmen, kendimi çok iyi hissediyorum.

Sevgili Memojoe, 6-7-8-9 olarak giden KR Booster ları tamamladıktan sonra, onları ufak ufak klonlayıp dağıtacağım.. ( yanlış mı anımsıyorum yoksa, 4-5-6 dan sonra promosyonlar devam edecek mi?)

Sevgili Berna'nın dediği gibi, AİLEYİ büyüteceğim.

Dünyayı karartmaya uğraşan tüm zihniyeti çitim çitim çitileyecek, onların içlerinde kalan bir parçacık sevgi ve huzuru Booster layacağım.. Böylece sevgi ve huzur, herkesin içine yapışacak. Yaşasın fantezilerimmmmmmm.

Sevgili AİLEM, hepinizi kucaklıyor, bu düşüncelere ve fantezilere(!) sahip olmama kaynak olan Köyağası ailesi ve Memojoe ya kocaman sevgilerimi , ufak ufak parçalara bölüp klonlayarak , yolluyorum. :heart: :heart: :heart: :heart:

:artist:

memojoe
15-07-2005, 03:02
Sevgili doktorcum hayırlı uğurlu olsun. Ve son derece spiritüel ve terbiyeli bir biçimde uyumlamaya katıldığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.

Zira bazı arkadaşlarımız enerji bedenler kaymış bir vaziyette, çilingir sofrasında uyumlanarak bir ilke daha imza attılar. Kendilerini buradan hiddetli ve oldukça şiddetli bir sevgiyle kınıyorum :angry: :bottom:

Şaka bir yana, bugünkü uyumlama KR-4'e göre biraz daha yoğun geçti sanırım. En azından benim için öyle oldu. Uzaktan da olsa, yine her zamanki gibi çok keyifliydi. Kabul edip paylaşan herkese sonsuz sevgiler.

Doktorcum siz tabii 5 değil 4'e uyumlandınız. Cumartesi günü yine aynı saatte KR-6 ile birinci sezonu kapatacağız. Sizin için konuk sanatçı olarak KR-5 olacak tabii ki. İlk seriyi tamamlamanız için pazartesi tek kişilik bir gösteriyle 6. seviye uyumlaması yapabiliriz. Yalnız pazartesi günü o saatlerde ben de enerjileri doğru yere gönderebilecek kadar seviyeli olamayabilirim :) Bu nedenle şimdiden salı günü daha uygun olur diyorum.

7.8.9. olarak promosyonlarımız ileriki bir tarihte tabii ki devam edecek. Ayrıca 6. seviyeyi tamamlayan arkadaşlarımızı çekilişle sürpriz hediyeler bekliyor. Hadi biraz ipucu da vereyim. Sponsorlarımızdan Aliço42'den ağırlığınızca börek, Turgay bey'den bir çifte bir haftalık Astral Seyahat, Tunç beyden Ejderini Kap Gel 2005 Ejder Oyunlarına 2 kişilik kombine bilet, küçük kardeş Huma'dan ücretsiz VızVız Rehberler semineri, Bluerain'den beylere, Berna'dan bayanlara tinsel güzellik, ve Ebru'dan vizyon görmenin incelikleri adlı seminerler ücretsiz verilecektir.

İkinci sezonda 9. seviyeyi tamamlayan arkadaşlarımızın kazanacağı hediyeleri de ilerleyen günlerde sponsorlarıyla birlikte açıklayacağız.

Kucak dolusu sevgiler.. :heart:

Manga
15-07-2005, 09:14
:wub: Memojoecum..Dün için de çoook teşekkürler.! Dün gerçekten baya bir terledik. Önce rakıdan filan sandık ama sonra anladık ki değil, sen inisiyasyona başlamışsın :rolleyes: Gerçekten hissedilir dercede titredim ben dün. Çok teşekkür ederim.
Gerçi tabe yazın sıcağında kundalini baya bir kilo verdirio :P :spor: Sen yaz için zayıflayalım filan diye hepimize birden gönderiosun sanırım bunu. Yaf sen ne kadar düşüncelisin birtanceik kermitim benim :flowers2:
Hediyeler harikaaaa!! :bravo: Beeenn 1 haftalık astral seyahat istiorum. :heart:

pirireis
15-07-2005, 10:26
Teşekkürler Memojoe, ben her iki enerji paketinide bir saate yakın bir sürede yoğun bir şekilde aldım. Çok keyifli bir deneyim. :thumbsup:

doktor
15-07-2005, 11:00
Tamam Memojoe cum, Cumartesi ve Salı geceleri 22:00 de yine görüşmek üzere.. Başına iş çıkarttım ama sonucu mükemmel olacak.

Kucakladım. :friends:

Tunç
15-07-2005, 11:34
Originally posted by Manga@Jul 15 2005, 10:14 AM
Sen yaz için zayıflayalım filan diye hepimize birden gönderiosun sanırım bunu. Yaf sen ne kadar düşüncelisin birtanceik kermitim benim :flowers2:
Benim hiçde zayıflamaya ihtiyacım yok bi kerem.. tığ gibiyim :dil:

Ayrıca dün gece tüm rakıları Manga içti.. bize bişi kalmadı.

nisan
15-07-2005, 11:37
Canım Memojecim, :heart:
Salı günü başlama seçimi benim için çok güzel bir sürpriz oldu. Saat 22 'de gelen hediye paketimi bir güzel açtım tatlı bir esintiye kendimi bıraktım. :wish:
Bende fazla sarsıntı olmuyor ya da ben öyle olmasını arzu ediyorum ve öyle oluyor. Bunu bilmiyorum, bildiğim çok hoş, her yanımı sarıveren, yumuşak ama kuvvettli, kuvvetli ama hoş bir enerji dalgasına kendimi bıraktığım. :boat:
Perşembe günü dersen tam bir kaos yaşıyordum ve unutmuştum. :cry:
Ama önceden kendimi göndereceğin 4-5-6 'ya, bütün kalbimle Canım Memojeden gelecek olan diyerek sevgiyle açtım. :kissing:
Bütünün ve hepimizin en yüksek hayrına gerçekleşsin. Bütün kalbimle teşekkür ederim. :angel2:
Hediyelerden seçim yapmak çok zor, ben şu ara seyehatle bozmuş durumdayım. :biker:
Sevgilerimle :flowers:
Nisan

Manga
15-07-2005, 12:02
Originally posted by Tunç@Jul 15 2005, 11:34 AM
[QUOTE=
Benim hiçde zayıflamaya ihtiyacım yok bi kerem.. tığ gibiyim :dil:

Ayrıca dün gece tüm rakıları Manga içti.. bize bişi kalmadı.
Hehehehee..Neden alındın ki Tunç abicim..O kadar milyonlarca şeyden sonra üstüne bi de kocaman levrek yiyen biri vardı ama..Kimdi çıkaramıorum :dil: Neyse, ben içerde biras güliim. kıh kıh kıh :rolleyes:

ısık
15-07-2005, 18:50
:wub: :cry: :gun: :pfft: :red_smile: :red_smile: :cry: Sizlerin adına çokkkkkkkkkkkkk sevindim :cry: :cry: (bunlar sevinç göz yaşları)

:cry: :cry: :cry: (ama bunlar deilllllllllll)

Harika bir tatil geçirdim Bodrumda pazartesinden beri amaaaaaaaa

neler kaçırdığımı öğrenince şimdi mahvoldummmmmmm

En iyisi,ben ağlayayım :cry: :cry: :cry:

İnanın dün akşam biraz uzanmıştım 22.10 gibiydi ve kendimi bırakmıştım astrale çıkmak istemiştim

Birden sanki gökyüzü açıldı ve mavi ışınlar tüm odayı kaplamıştı :red_smile: yoksam benimi içine çekmişti ben uzaydamı salınıyordum anlıyamadım ama çok güzeldi........

Sizlerin adına çerçekten çok sevndim hayırlşısı olsunnnnn :heart: :heart: :heart: :angel2:

doktor
15-07-2005, 21:20
Piri ciğim, ikisini birden alamıyormuşuz baksana, teker teker oluyormuş.. Bu yüzden sen de ben de KR4 olduk.. C. tesi, yani yarın gece KR5 ve haftaya salı gecesi de KR6 gelecek.. UluMemojoe hocam öyle dedi.

Işık cığım, ne güzel dinlenmişsindir kimbilir. Yarın ve salı gecesi seni de bekleriz. :smartass:

KR talebesi Lale.

memojoe
15-07-2005, 23:51
ehe doktorcum biraz karıştırdın galiba. Neyse.. :) Pirireis her iki paketi de derken iki günü de kastetti sanırım. İlk uyumlamada da vardı kendileri.

pirireis
16-07-2005, 12:46
Yaşasın bugün de bir paket var :banana: , Memojoe sonraki günlerde süprizlerini bekliyoruz :up:

doktor
16-07-2005, 19:39
Dedim ben size, Maydanos Lale olmasam böyle karışır ve de karıştırır mıyım?

Bu gece de terbiyeli bir şekilde saat 10:da.. :lol:

doktor
16-07-2005, 22:05
Öncelikle KR4-5-6 inisiasyonları biten dostları kutluyorum.. Evrenin hayırı ve güzelliği için kutlu olsun.

Benim için KR5 inisiasyonu o kadar yumuşak geçti ki, sonunda uyumuş kalmışım.. Uyandığımda üzerimde yorgunluktan eser kalmamıştı.

Çok teşekkürler sevgili Memojoe :helal: :shake: :heart: :heart: :heart: :bounce: :angel2:

memojoe
16-07-2005, 23:33
Ben de herkese teşekkür ederim. Çok keyifli bir paylaşım oldu.

Hepinisi çoook seviyomm :heart:

doktor
18-07-2005, 21:29
Yaklaşık 1 aydır üzerimde yavaşlama, tıkanıklık ve dikkat dağınıklığı yaşıyordum.Ne yaparsam yapayım bir türlü enerji toplayamıyordum. Bu yüzden 2-3 kere de kaza geçirdim.Çok şükür önemli bir şey yok.. Bu süre zarfında bu ufak tefek kazalardan ve bedensel zaafiyet ve ağrılardan başka hiçbir sıkıntım olmadı.

Ancak dün akşam saat 8 de birden silkinip eski ben oldum.

Başka hiçbir destek olmadan, kendimi son derece dingin, sakin ve en önemlisi enerjik hissediyorum.Medikal en ufak tedavi almadan bedenimdeki yara ve bereler ve ağrılar birden geçti.Bu birdenbire oldu.

Benim gibi olan var mı aranızda? :red_smile:

pirireis
18-07-2005, 22:02
Benimde benzer şikayatlerim vardı. Dün son günü gelen bir yazıyı gönderdim. :banana: Bu gün ne zamandır yazmaya başlayamadığım bir makaleye başladım. :smartass: Kendimi daha enerjik hissediyorum. Etrafımız o kadar negatif, üzücü ve yıpratıcı etmenlerle dolu ki, ara sıra gerçekten takviye gerekiyor. Tekrar teşekkürler Memojoe :up: umarım doktorlara biraz torpilli göndermişsindir. Hani, herkese biiir, doktorlaraa birbuçuk Kr 4-5-6 falan gibi. :wave:

Manga
19-07-2005, 10:54
Doktorcumm benimm :heart: Dün akşam aradık seni nerelerdeydin bakiim? Telefonun kapalıydı :P
Bu birdenbire gelen dinginliğin ile ilgili olarak kanal bilgileri kısmına bakmanı rica edicemm.. Öpüldünüss

doktor
19-07-2005, 18:42
Sevgili Manga cığım, dün akşam 22:00 de telefonumu kapattım. Her zaman genelde bu saatte kapatırım.. Beni düşünüp aradığınız için çok teşekkür ederim. Yoksa KR6 için mi aramıştınız.. Memojoe sanırım bu gece için uygun demişti.. Ben mi yanlış anladım da yine kaçırdım yoksa?

doktor
19-07-2005, 18:45
Sevgili Memojoe ,

Bu akşam saat 22 de Piri nin dediği gibi torpilli KR6 yollayacak mısın ben ve benim gibi tren kaçırmakta olan hayırsızlara?

İnşallah bu msg ı görürsün.

Yine de saat 22:00 de terbiyeli bir şekilde bekleyeceğim..

Şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgiler :banana: :pepper: :flowers: :wave:

Tunç
20-07-2005, 08:40
Walla memoyla dün gece beraberdik.. bilgisayardan uzak.. bu mesajı bugün görürmü bilmem.. Turgayla beraber Çeşmeye bizim yazlığa gidiyorlar. Benim hanım onlara börekler açacak.. yaaaa.. biz burda çalışalım onlar havuza atlasınlar :cry:

doktor
21-07-2005, 19:43
Görmediğini anladım, ben de o saatte TV izledim.. Terbiyeli bi şekilde. :see_stars:

HUMA
21-07-2005, 21:25
Gönül isterdiki o mükkemmel Çeşme gününde (Tunç Abinin iki kızını da havuzda boğdum ama neyse...) aldığım K1 böcükler ve karıncalar tarafından bölünmeseydi de gelecek zamanlardaki Boosterlari iple çekseydim ama nerdeeeee...

doktor
21-07-2005, 23:14
HUMA cığım,

Kıskançlık krizlerine katılıyor, sana ve bana acil şifalar diliyorum.. Sen KR2-3-4-5-6-7-8 18 E KADAR YOLU VAR, olamadın.. Ben de KR6 yı kaçırdım.. Biz de kendi kendimizi aktive edelim, herkesler çatlasın cancaazım.

Ya da söyleyelim Tunç hocamıza, bize şuracıkta bir KR ağlama penceresi açsın.. Aalayalım ordan fış fış.

Kadere bak kadere.

:cry: :cry:

HUMA
22-07-2005, 11:06
Canım doktorcum valla ağlamaktansa biz kendi kendimizi aktive etmeye uğraşalım daha güsel olur..Hem azimle mermer bile delindiğine göre biz 24'e hatta belkiiiii 42'ye :naughty: bile çıkarız güzeller güzeli doktorum...

noxeen
08-09-2005, 15:35
Originally posted by HUMA@Jul 21 2005, 07:25 PM
Gönül isterdiki o mükkemmel Çeşme gününde (Tunç Abinin iki kızını da havuzda boğdum ama neyse...) aldığım K1 böcükler ve karıncalar tarafından bölünmeseydi de gelecek zamanlardaki Boosterlari iple çekseydim ama nerdeeeee...
Aaa yalana bak. Kim kimi boğdu sen ufaktan karıştırmışın börkicim!
Gerçi ayağı havuzun 4 metre bölümünde dahi yere bastığından biraz zor oldu ama elimizden kurtulamadıın! :fool: :pfft: :lol:

(evet cevap biraz geç kalmış, başlığın 5 sene öncesine ait olduğunu yeni gördüm de)

Tunç
02-07-2008, 11:45
Kaç tane booster war ya

http://www.turgayreiki.com/kundalini.htm

OzanRa
11-04-2009, 23:14
Artık devam edilse boosterlara :D:angel2:

isobel
11-07-2009, 18:02
ay bayıldım bu yazılara,rakı sofrasında booster almak ha:)))) Süpersiniz:)