PDA

Grafik Görünüm : Bodrum-Gümüşlük

nisan
10-07-2005, 14:49
Bodrum-Gümüşlük tatilimizi burada geçirmeyi istiyoruz. Tatil tarihimiz 5 Ağustos. Yöre hakkında ve kalacak yer hakkında bilgisi olan bizi bilgilendirir mi lütfen.
Teşekkür ederim :flowers:
Reiki Kriz Hattı- "ACİLDİR" :wonk:
Bundan sonraki yıllarımı hayırlısı ile Bodrum-Gümüşlük denen yerde yaşamak istiyorum :notworthy: :angel2:
Arkadaşlar dostlar kardeşler Mücom-Natali-Ben bizi buraya uçurun :spor:
hayırlısı ile :heart: ay! ben buraya aşık oldum. :heart: :boat: :wub:
Sevgilerimle :flowers:
Nisan

memojoe
11-07-2005, 01:55
Ben başka bir öneride bulunayım. Tatil tarihini biraz erkene çekin. Şöyle 15 Temmuz gibi, İzmir-Bostanlı da iyiymiş. Yöre halkı da fena değil dediler. :rolleyes: :dil:

Manga
11-07-2005, 09:38
:P :P sen bi gel de görcen yöre hakını:) kermitçiim beim :flowers2:

Tunç
11-07-2005, 09:58
Ne! İzmir'e gelmeden Bodrum'a gitmek ha! :angry:

Nisan'ı ve Müco'yu kurbaaya dönüştürdüm.. hadi bakalım!

nisan
11-07-2005, 10:42
Hımm şeeyy :wacko: Sevgili Tunç canımsın walla kurbaalar çok güzel ama ben gene nisan olim nolursun söz walla tatil dönüşü size geliriz, :spor: kedimiz bize solucan taşımaktan bıktı ee yeter size bakamam diyo aç kalcaz. :wub:

Manga
11-07-2005, 11:03
:banana: :pepper: :bannana_purple: :banana_rasta: :banana: Biiss o samaan tabii ki de Nisanları yalnız bırakmayııpp bir gurup oluşturuyoruz diy mi arkadaşlar? Onalarla beraber tatile gidiyoruz di me? Hadi hazırlanın bakalımm.. 5 ağustosta bodrumdayız:) ehhehe :superman:

Tunç
11-07-2005, 11:56
Peki, peki.. kurbaaya dönüştürmiicem sizi.. hem ben size kıyarmıyım hiç :flowers:

Çok yerinde bir seçim.. Gümüşlüğe bayılacaksınız :) Hele güneşin batışı dünyaca ünlüdür. Millet akın akın güneşin batışını seyretmeye gider oraya.. hele bide deniz üstündeki balıkçı lokantalarından birinde sofranız da kuruluysa.. :burp:

Şimdiden iyi tatiller :fishing:

nisan
11-07-2005, 12:41
Saol Sevgili Tunç kurbaa olmak çok zor geldi yaa. :unsure:
Oy oy oy ooyyy bayıldım ben bu tatile. :flowers:
Hadi Takvimler 5 ağustos'a ayarlansın. :spor: :bravo2: ;yahoo:
Güneş batarken meditasyon :angel2: hııımm çook güsel..
Sonra denizin üstündeki masalarda yemek :burp: :drunk: olanı suya batırır çıkarıırz :bannana_guitar: :guitar2: :harp: söyleriz
en önemlisi :friends: oluruz.
ikonları kullanmaya bayılıyorum çok şekerler

memojoe
11-07-2005, 14:34
Kaç kişi gidiyo Bodrum'a yaw. Benim programım değişti biras. 18'inde İsmir'de olcam. Soona 21'inde istanbul'a döncem. Sooonra yine mi aşağı :)

Ben işimi değiştirmeye karar verdim. Otobüs şoförü olcam. Nasıl olsa hep yoldayım :D:D

Manga
11-07-2005, 15:06
:puah: :puah: Memojoecum kesinlikle çok yerinde bir karar olur bu. Bence de otobüs şoförü ol sen artık :) hehehe..dönme istanbul'a kal işte burdan geçeriss hep beraberr?? Olmas mı? Gidices bak Bodrum'aa..İkisi bir arada kaçmaz walla hem Nisancım hem bodrum:) Pardon 3'ü diiim bi de rakı-balık var :thumbsup: :drunk:

memojoe
11-07-2005, 16:17
18'inden 5'ine, bir de orda 4-5 gün kalsak toplamda 20 küsur gün eder. Artık dönüşte eve almazlar beni herhalde, tanımıyoz biz seni diye :)

gamze
11-07-2005, 17:01
Üzülme Sevgili Dostum;
Sen de artık bizimle kalır Ege'li olursun.......... :banana: :banana: :pepper: :pepper:

Manga
12-07-2005, 09:15
Evet evet eveeettt.. :banana: Amaç o zaten :) :P Hem ben annelere telefon açıcam artık. Dicem ki çocuk harap bitap düşüo yollarda yajık diil mi bırakın artık o bisim olsuun diycem :) :thumbsup: :pope: