PDA

Grafik Görünüm : Negatif enerjiden arınma

duru
25-05-2008, 18:39
Epey uzun süre çektiğim baş ağrımın nedenini buldum ve çok şükür şimdi çok iyiyim. Bu ağrı öyle bir ağrıydı ki ara ara gelen ve zonklayan....Ağrıdan gözlerimi bile açamıyordum.
Enteresan olan, sabah kalkıyorum gayet iyiyim iş yerime gidiyorum odama girip yarım saat bir saat sonra ağrının başlamasıydı. Gün boyunca devam ediyordu. Eve döndügümde yatana kadar reiki uyguluyordum. Sabah yine çok iyiyim işe gidip odama girinceye kadar...:see_stars:
Nedenini bulamadım bir türlü ve doktora gitmeye karar vermiştim. YineTurgay hocam sağolsun:flowers:Meleklerle ilgili verdiği bilgileri hatırladım ve hemen Başmelek Michael'i davet edip odamın negatif enerjilerden arındırmasını istedim. Ve sadece bir iki dakika sürdü.O andan itibaren başımın ağrısı geçti ve bir daha olmadı :angel:….
ve ayrıca Sevgili Nymphe tekrar çok teşekkürler:friends:

aspirin
26-05-2008, 09:21
;) :flowers2:

GÜLÜM
03-06-2008, 18:56
ne güzel senin başağrın geçmiş benim hiç geçmiyor, :see_stars:hemen Başmelek Michael'i davet etsim iyi olacak,,

erkan89
03-06-2008, 20:42
Çok güzel bende davet edeceğim :flowers2:

yalcinK
14-06-2008, 14:00
Bende evimde denedim,gercekten işe yarıyor.Belimde ve omurgamda son zamanlarda agrılar başlamıştı,Baş Melek Michael'i davet ettim ve ondan öncede KR kendime şifa ve oda temizliğimi yaptım,bitti gitti.

:angel2: Sevgilerimle :angel2:

laliya
01-07-2008, 16:20
bende deneyeceğim tşkler:):flowers:

duru
01-07-2008, 21:15
Ben melek enerjisine uyumlu değilim.Ben çağırsam işe yararmı??!!Bu arada michael dediğimiz mikail değilmi??!!

Sevgili Ozan1311,
Evet, Başmelek Mikail.
Ayrıca ana siteyide incelersen meleklerle ilgili bilgilere ulaşabilir,bizimle de deneyimlerini paylaşabilirsin.
http://www.turgayreiki.com/melek_basmelekmichael.htm

Sevgilerimle.:flowers2: