PDA

Grafik Görünüm : Yeniden aranızda olmak çok güzelllll :)

Berna :)
09-07-2005, 18:09
Canım arkadaşları,canım dostlarım;
:kissing:
Uzun bir yaz tatilinden dönerek yeniden sizlerle olmak inanın çok güzel.

Burada olmadığım 1 aya yakın bir sürede canım aşkım,birtanem mangacım aliço42 :dil: adı ile bizleri ağırlayabileceği bir yer açmış çok sevindim hayırlı olsun.

Canım menajerim memojoe'ya beni tatilde bile sesinden ve haberlerden mahrum bırakmadığı için çok teşekkür ederim. :wub: :wub: :wub:

Tatilden dönüşümü Büyük bir çoşku ile karşılayarak Betül'ün altında(!!!!!) yemek :burp: :drunk: :friends: vererek kutlayan dostlarım,Turgay'a,Tunç abime,Canım Huma'ya,manga'ma,arda abi'ye,Betül'e,Cem'e,Betil'e,Manga ve Humanın Teyzesi Işık'a,Gökçe'ye(en mega yakışıklı) ve ebru'ya çoooookkkk teşekkür ediyorum.
:flowers2:

İyi ki varsınız dostlarımmmmmmm sizleri çok seviyorummmmmm :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

HUMA
09-07-2005, 19:36
:heart: :heart: :love: :heart: :wub: :wub: :heart: :love:
Yaaa bu forumdaki kalpler çok ufak bitanecim Berna Ablama sevgimi göstermeme yetmiyooo.Ama Berna Ablacım sen benim seni ne kadar sevdiğimi biliyosun... :notworthy: :notworthy: :notworthy: Canım iyi ki beraberiz,iyi ki hayatımızda biribirimizle buluştuk :angel2:

doktor
10-07-2005, 10:51
Sevgili Berna,

Tekrar HOŞGELDİİNNN,

Foto albüme bakıyordum az önce.. Kim kimdir tam bilemememe rağmen, yüreğim her zaman sizinle. Sizlerle buluşmak için çaba göstermediğimi sanmayın lütfen.. Ağustosta 2 elim kanda olsa bir şekilde sizleri görmeyi istiyorum.

Bu yıl nedense hızlı geçti benim için.. Bu hızda iki yakamı bir araya toplayamadım.. Örneğin, burnumun dibinde olmasına rağmen, Sevgili Turgay ve Nisan ı ziyaret edemedim.

Önceliklerimi dengeleme konusunda epey beceriksizim anlaşılan. :doh:

Hepinizi kucaklıyorum. :love:

:artist:

Manga
11-07-2005, 09:17
:bravo: Tatlımcımm benim canım Bernacımm! :heart: Hoşgeldiin. Bi daha o kadar çook gitmek yok..Olmass, özlüoruss heralde burda di me! :bottom:
İyi ki döndün ailenin yanına :flowers2: :flowers2: Seni sefioruumm :heart: :heart: MUCK! ŞLAP! :wonk:

Berna :)
14-07-2005, 17:38
Sevgili Doktor;

Burada öyle bir dostluk öyle bir bağlılık var ki artık aramızda resim olarak kafamızda şekillenemesekte ruhen hep birbirmizi tanıyor ve seviyoruz.

Siz zannediyormusunuz ki biz Turgay ve grubun diğer üyeleri her toplantımızda,her yemeğimizde,her kutlamada sizleri unutuyoruz.ASLA sevgili dost,asla hep adlarınızı anıyor size sevgilerimizi gönderiyoruz.

Artık hepimizin kocaman aileleri var.İçinde sevgi ile paylaşım yaşayan güzel fertler var.

Ailenden Berna :) :flowers:

Bluerain
14-07-2005, 23:45
:flowers2: :flowers2: :flowers2: :flowers2: :heart: :heart: :heart:
grubun ennnnn şekerrrrrr ablasıııııııııııııııııııııııııııııııııııı :bow_arrow: