PDA

Grafik Görünüm : Belle Antaro

HUMA
09-07-2005, 09:26
Ra-sheeba kitapçığının 72'nci sayfasında "Zamanın Birinde Bir Ejder..." yazısının sonuna doğru yazdığı gibi "Belle Antaro ejderha kraliçedir,ve eğer onu çağırıp kendi ejder eşlikçinizi isterseniz size bir tane "gönderecektir".Ejder eşlikçinizin gelmesi ile ilgili işaretlere dikkat edin." :detective: Bütün bunları tamamiyle kafama yazarak dün akşam inanılmaz konsantre şekilde :pope: tamamimye bilinç olarak tüm isteğimle yoğunlaşarak :angel2: Belle Antaro'yu davet ettim ve beni ejder eşlikçimle buluşturmasını diledim..Ve aynı yazıdaki gibi eşlikçimin gelmesi ile ilgili işaretlere dikkat etmeye başladım..Ve dileğimi bitirdiğim aynı saniye içerisinde sağ kulağımda bir ses:
-Vızzzzzzzzzzzz.... :doh:
Güliyim mi :lol: ,yoksa ağlıyım mı :cry: bilemedim yaaa....Ejder eşlikçimi beklerken bi sivrisinekle burun buruna kalıyorum...Bozuk olduğuma daha çok inanmaya başladım :P Sevgiyle o sivrisinekği hiç ellemedim ve ne hali varsa onu görmesini diledim..
Eee artık Memojoe ile biraz daha seviyeli durmam lazım yoksa onun Kurbağa :bounce: :bounce: :bounce: eşlikçileri benim canım Sivrisinek Eşlikçimi yer yutar...
Kocaman öpüyorum hepinizi... :heart:

Bluerain
09-07-2005, 12:45
:puah:
sevgili küçük kardeşşşş kendine ve sivrisineğine biraz zaman ver ejderhaya dönüşücektir. :up:

memojoe
14-07-2005, 02:56
Arkadaşlar, Belle Antaro'yu çağırıp da göremeyenler.. Üzülmeyin ben biraz önce çağırdım ve vizyondan bir capture yaptım. Kendisi paylaşmamda bir sakınca olmadığını söyledi. İşte buyrun Belle Antaro'nun resmidir. :unsure:

http://turgayreiki.com/forum/attachment.php?attachmentid=135&stc=1&d=1150350891

Tunç
14-07-2005, 08:20
Muhahaha :puah: :puah: Bu Bella Antaronun dedesi yaw :puah:

Manga
14-07-2005, 10:19
:lol: Yaff bunun boynuzları varr? Bi durum mu söz konusu acep? :mf_moose:

NightWolf
28-08-2006, 21:21
Az önce bir ejder eşlikçi için talepte bulundum..Ve işaretlere dikkat edin yazısı olan her yerde gökyüzüne bakarım önce..Bu kez şanslı da oldum..Çünki gök yüzünde bir ejder şeklinde bulut vardı..Tıpkı ejdere benziyordu..

Ve bundan sonra birkaç kere ejder'in yanıma olup olmadığını sorduğumda gökyüzünde şimşek çaktı..Her soruşumda çaktı..

Ama şimdi bu ejder ile birlikte ne yapacağımı bilmiyorum..

Yardım talep ediyorum..Bu Eşlikçi ejder ile ne yapılır..

Bluerain
29-08-2006, 00:25
Sevgili Sycick (http://turgayreiki.com/forum/member.php?u=290)
Ejderha eşlikçini jülyen doğranmış fajitas yapabilirsin :essen: ama bunu tavsiye etmiyoruz tabi :bangin: :dil: . Ejderha eşlikçini bütün şifa çalışmalrında sana destek olması için çagıra bilirsin gün içinde enerjin düştüğünde sana destek olması için çağıra bilirsin meditatif bir ortamda çağırıp kim olduğunu neden sana geldiğini sağlıkçımı yoksa kraliyet üyesimi olduğunu sorabilirsin. seni gün içinde negatiflerden korumasını isteye bilirsin.... ve şuan aklıma gelmeyen bir çok şey sen ne istersen yapabilirsin negatif şeylerin dışında, burda bir tek konuyu vurgulamak isterim onlar bizim eşlikçilerimiz üstümüz değiler renkli konular oluğu içinde egoya biraz dikkat etmek gerek. sevgiler:flowers:

Force_Energy
31-08-2006, 13:16
ya ben ejderlerlerimle tam bağlantıya geçerken birden herşey gdio..kayboluolar telefonun düşmesi gibi..çok üzülüorum:(

Bluerain
03-09-2006, 16:02
Zamanı gelıcektır sabırr...:flowers:

selda
12-09-2006, 10:10
Bu Ejder Eşlikçiler Korkunçmu Yani Korkmuyormusunuz Ya Zarar Verirlerse

Force_Energy
12-09-2006, 11:48
Bu Ejder Eşlikçiler Korkunçmu Yani Korkmuyormusunuz Ya Zarar VerirlerseHayıırrr..öle ağızlarından alevler çıkararan bilim-kurgu canavarları değiller onlar..başlığın konusundada yazıldığı gbi bazen bir sivrisinek te olabiliyorlar..ayrıca korkana görünmez onlar.benim tipik cevabım işte:lol:

parisstgermain
11-07-2007, 03:07
Benim de bir ejder eşlikçim olsun, bir milyon borcum olsun :) :) :)
Şaka bir yana...Çocukken,ejderhaların gerçek olmadığını,sadece filmlerde olduklarını duyduğumda nerdeyse aglayacaktım..İlkokula bile gitmiyordum henüz...
Şimdi de yakında kavuşacakmışız gibi geliyor:):)
Hiç de korkmam valla!!!! :)

aslik
11-07-2007, 07:58
anoooovvv!...ne şeker şey bu böyle hiç kraliçe demezsin.ama biraz erkek sanki...biraz da kanatsız:wink_smile:
benim eşlikçilerim de bana kendilerini göstermiyorlar ya!sadece rüyalarda buluşuyoruz.o yüzden varolan ejderhalarımla sağlam bir ilişki kurmadan yeni bir tane daha talep edeceğimi sanmıyorum.şimdilik ilişkide hep tek taraf konuşuyor da...

Redflame
11-07-2007, 13:24
bence insan hazır olunca herşeyi görür sivrisinek geldi diyen arkadaş için içimden geldi bence geldi ama ama bazen gelirler ama bizler hazır oldugumuzda yanımızdadırlar.sadece insan kendini şartlandırmasa aniden karşımıza çıkıverir o güzellikler.sevgiyle kalın.herşey gönlünüzdeki çiçekler kadar kutsal ve dua gibi kabul olsun.sevgilerimle:kalp::kalp::kalp:

benfaruk
30-10-2008, 11:07
yavv bide her geldiklerinde görcez diye bişey yok ki :)