PDA

Grafik Görünüm : Güzel bir anı : )

fantastic
16-05-2008, 13:17
Enerji ile iligili bir deneyimimi anlatmak istiyorum

Bundan aylar önce bursada bir diyaliz merkezinde diyalizi beklerken yaşlı bir teyze yi çok kötü bir şekilde gelip yanimdaki koltuğa oturdu,konusacak ve ayakta duracak hali yoktu .kötü sekilde üşütmüs ve hastaneden geliyordu.Başı eğik belli ki çok kötü durumdaydı...
O anda,hiç sormadan(Bazen baslangicta sormadan icten gelen bir durum ortaya cıkabiliyor.öyleki sorupta kişinin kendini kasmasından daha ii önyargısız saf bir şekilde enerjiyi vucut kabul edebiliyor) halini hatrını sorarken elimi sırtına koydum ve enerji vermeye başladim 4-5 dakika sonra teyze bana ne yaptığımı sordu sırtı ısınmış ve vucudunda hareketler hisler uyanmıştı,vucudu enerjiyi cekmeye basladi,dakikalar sonra teyze müthiş bir canlilik geldi ve rahatlayıp uykusunun geldiğini söyledi.Bana ne yaptığımı sordu

Teyze beni birsey sanmıştı ister istemez : ) cünkü hayatında böyle birşey yaşamamıştı. dolayısıyla enerjinin gerçekliği konusunda kendi kendini kandırmış da değil,yada enerji konusunda bazi insanların sandığı gibi plecebo etkisi değildi.bende daha sonra ona yaptığım şeyin reiki . enerji olduğunu anlattım ve herkesin yapabileğini benimde basit bir insan ve sadece enerjiye kanal olduğumu anlattim, gerçekten şasırıp heyecanlanmıştı.

Bana öyle bir gönülden teşekkur ettiki gercekten o anda bende mutlu oldum,Yüce yaratıcının sağladığı enerjiye kanal olup bir insana ufakta olsa faydam olmuştu.Teyzede şükür 4-5 gün içinde toparladı.Tabi daha sonra enerji vermesemde kendi morali sayesindede daha da ii oldu.

Beni her gördüğünde de Allah razı olsun der : )İşte o cümle bile hazine değerinde oluyor : ) işin güzel olan kısmı buydu iste,
Vermek güzeldi.... :flowers:

Dr.KARAV
16-05-2008, 14:11
Sevgili Fantastic
Öncelikle hem güzel uygulama hem de güzel yaklaşımın için seni kutluyorum.:bravo:
Ellerine sağlık.:flowers:
Alıcının Hayrına olacak şekilde bir uygulama yapıyorsan bence böyle bir durumda izine gerek yok.Niyetini belirtirken " Alıcının Hayrına olmasını " niyet ederek rahatça enerjiyi uygulayabilir veya gönderebilirsin. Ayrıca " vermek güzeldi" cümlen için ayrıca kutluyorum.:flowers:
Verebilmek ve verebildiğimize şükretmek çok önemli konular.:angel2:
Tekrar ellerine sağlık.:kalp:

telvin
16-05-2008, 15:00
Beni her gördüğünde de Allah razı olsun der : )İşte o cümle bile hazine değerinde oluyor : ) işin güzel olan kısmı buydu iste,
Vermek güzeldi.... :flowers:

Eline, yüreğine sağlık sevgili fantastic..iyi ki reiki...:flowers:

Turgay
16-05-2008, 15:52
Sevgili Fantastic,
Ne kadar güzel bir paylaşım bu..
:friends:
Yüreğine sağlık sevgili kardeşim...
:kalp::kalp:

GÜLÜM
16-05-2008, 18:20
:flowers2:Fantastic hızır gibi teyzeye yetişmissin yüreğine sağlık,
inşallah bizlerede insanlara şifa vermek nasip olur...

duru
16-05-2008, 18:54
Ellerine,yüreğine sağlık:flowers2:

pale
16-05-2008, 19:36
sevgili fantastik;
paylaşımından çok etkilendim gerçekten teyzenin bunu farketmiş olmasıda harika
gönlüne sağlık :)

fantastic
16-05-2008, 20:15
Alıcının Hayrına olacak şekilde bir uygulama yapıyorsan bence böyle bir durumda izine gerek yok.Niyetini belirtirken " Alıcının Hayrına olmasını " niyet ederek rahatça enerjiyi uygulayabilir veya gönderebilirsin. Ayrıca " vermek güzeldi" cümlen için ayrıca kutluyorumEvet bazen öyle gerekebiliyor,anlatilamiyacak durumlarida yasadim,tabi bu durumda da olsa kişi rahatsızlık duyarsa hemen anlatilip enerji vermek kesilmeli tabiki.

Verebilmek ve verebildiğimize şükretmek çok önemli konular.Evet bunu sadece düşündüğümde bile yüzümde bir gülümseme oluyor.Bence bu yaratıcının bize hediye ettiği muhteşem birşey her kim ki yaparsa icinde ölcülmez bir mutluluk beliriyor....

Eline, yüreğine sağlık sevgili fantastic..iyi ki reikievet ya güzel gercekten : )

Sevgili Fantastic,
Ne kadar güzel bir paylaşım bu..Sevgili turgay hocam iste bursada,bende kalan güzel anilardan birisi : )

Fantastic hızır gibi teyzeye yetişmissin yüreğine sağlık,
inşallah bizlerede insanlara şifa vermek nasip olur...: ) her insan secilmis bir hızır olabilir bence . banada cok kez geldi gercekten en zor anlarimda ilginc seyler olmustu sanirim simdide bana düsen görevlerden birisi bu : )
insallah, sizde en kısa zamanda vermeni güzelligini ulasirsin : )

paylaşımından çok etkilendim gerçekten teyzenin bunu farketmiş olmasıda harika
gönlüne sağlıkEyvallah can sende biliyorsun bu diyaliz hastaları ne zor durumlarda oluyor,iste bazen biseyler yapmak gerekiyor.işin güzel yani bide sırttan böyle caktirmadan yapabiliyorsun : )ama öyle durumlar oluyorki bazen istiyorsun ama insanlardan cekinip sadece belirli mesafeden uzaktan gönderiyorum...Ama en azindan caresiz kalmaktan elinden hiçbirsey gelmemesinden cok daha ii oluyor : )
herkese güzel yorumlar icin tesekkurler : ) Sevgilerle :flowers:

Redflame
16-05-2008, 21:50
Sevgili Fantastic

Verebilmek ve verebildiğimize şükretmek çok önemli konular.:angel2:
Tekrar ellerine sağlık.:kalp:
teşekkürler:flowers:sevgiyle yol olsun:flowers:

kırkayak
25-05-2008, 03:47
size canı gönülden kutlarım yolunuz açık olsun herşey gönlünüzce olmasını dilerim hoşçakalın