PDA

Grafik Görünüm : GMA Uyumlamaları

Sayfalar : [1] 2 3

Force_Energy
12-05-2008, 20:20
Değerli canlar,

Bildiğiniz üzere forumumuzda uyumlama alan-veren gün,saat curcunasını dindirmek için artık belirli tarihlerde hep birlikte zamanı kararlaştıracağız:)

Uyumlamalar toplu olacaktır,ancak topluluk katılımında ne kadar olduğuna bakar tabii ki:)

Birçok özel mesaj aldım ve çoğu üyeyye cevap atamadığım için çok üzgünüm,şimdi bu yeni başlıkla kaldığımız yerden devam edeceğiz.

17.05.08 - Saat : 22.00 da bir uyumlamamız olacaktır,isteyen ve programa uyabilecek arkadaşlar bana ulaşırlarsa sevinirim:) katılacak olan arkadaşlarımızın en geç cuma günü bana bildirmelerini rica ediyorum:)

Sevgiler :)

ESER
14-05-2008, 21:24
Bende Gma uyumlama konusunda paylaşamınızı ıstıyorum:bravo:

Nymphe
14-05-2008, 21:35
Yaşasınnnn!!! :cheer:
Ben de varım!!! :kalp:

jkbaha
15-05-2008, 02:41
Hocam biz yeni üyeyiz ama uzaktan uyumlanmaktan mı bahsediyorsunuz. Ya da ilk uyumlanacak kişilerden mi yoksa enerji tazeleyecek olanlardan mı anlayamadım :(

servant
15-05-2008, 10:39
Özel mesaj olarak mı bildirmek gerek.

aspirin
15-05-2008, 10:44
Doğrudur Sevgili servant.PM (özel mesaj) ile kişisel bilgilerinizi bildirirseniz daha iyi olur.

(Adınız,soyadınız,doğum tarihiniz ve bulunduğunuz il)

:flowers:

tülay
15-05-2008, 13:01
keşke nöbetçi olmasaydım da ben de katılabilseydim. :(

yazyagmuru
15-05-2008, 23:31
sevgili Force_Energy sayet mümküse kardesim ablam ve yegenimde istiyorlar bilgilerini sana yolladim simdiden kocaaman sevgi :flowers2:dolu tesekkürlerimizle
(http://www.turgayreiki.com/forum/member.php?u=219)

Nymphe
16-05-2008, 16:17
Hocam biz yeni üyeyiz ama uzaktan uyumlanmaktan mı bahsediyorsunuz. Ya da ilk uyumlanacak kişilerden mi yoksa enerji tazeleyecek olanlardan mı anlayamadım :(

Sevgili Force Energy, belirttiği tarihte, talep edenlere uzaktan GMA uyumlaması gönderecek. :flowers:

GMA enerjisini tazelemek isteyen veya ilk defa alan farkedermi! :)

Force_Energy
16-05-2008, 17:18
Evet arkadaşlar,17 Mayıs için katılım listesi aşağıda ki gibidir:) bundan sonra daha uyumlamalar olacaktır katılamayanlar üzülmesin:)

Mutlu Tekir - İst.
Kara - Trabzon
Lale - İst.
Freesia - Ankara
Sonay - İzmir
winniepooh_ank - Ankara
Andme ve kardeşi - İzmir
Servant - İst.
Nuray-Funda ve Fikret Er - Almanya
Gunes(2 kişi) - İzmit
Rapala - Tekirdağ
istiridye - İst.
Yasemin Okumuş - Konya
Pluvia - İst.
Judge59(2 kişi) - İst.
Kalliope(2 kişi) İst. ve Ankara
Nymphe - İzmir
Denfi - İst.
Gülüm - Konya
:kalp:

Force_Energy
16-05-2008, 18:01
Önemli bir soruya daha cevap vereyim:

Uyumlamaya nasıl hazırlanırım?

GMA uyumlamasına hazırlık aslında değişebilen bir olgudur,vakit varsa bir duş öncelikle önerilir,ardından işlemin yapılacağı odanın iyicene havanaldırılmış,ferah bir yer olması ve gürültüden uzak olması gerekmektedir,uyumlama 15 dk. sürmektedir..keyfini çıkarmak size kalmıştır:)

uyumlama esnasında ki mantranız ; Onur Uz kanalından gönderilen Gümüş Mor Alwv enerjisine insiye olmayı sevgiyle kabul ediyorum" dir. :)

Force_Energy
16-05-2008, 19:06
Listeyi tekrarlıyorum:)

Mutlu Tekir - İst.
Kara - Trabzon
Lale - İst.
Freesia - Ankara
Sonay - İzmir
winniepooh_ank - Ankara
Andme ve kardeşi - İzmir
Servant - İst.
Nuray-Funda ve Fikret Er - Almanya
Gunes(2 kişi) - İzmit
Rapala - Tekirdağ
istiridye - İst.
Yasemin Okumuş - Konya
Pluvia - İst.
Judge59(2 kişi) - İst.
Kalliope(2 kişi) İst. ve Ankara
Nymphe - İzmir
Denfi - İst.
Gülüm - Konya

ayrıca:

İletişim için: 0535 679 79 02

istiridye
16-05-2008, 22:01
Sevgili Force_Energy,
GMA uyumlaması için teşekkür ediyorum.İnternet bağlantımda kısa süreli bir kesinti oldu, bu nedenle 'uyumlanmaya nasıl hazırlanmak gerekir'i okuyamadım.Niyet edemedim.Sorun olur mu?Çok şok edici görüntüler yaşamadım ama enerjiyi hissettim.Tekrar teşekkür ederim.Sevgilerimle.

Kalliope
17-05-2008, 10:37
:)Arkadaşlar
Bugün 22:00deki GMA inisiyasyonu için kendi yaptığım bir hatayı Force_Energy'e cep telefonundan mesaj atarak düzelttim ve kendisinin bir isteği oldu şöyle ki:

Force_Energy bugün (17.05.2008-Cumartesi) foruma giremeyeceği için saat 22:00'deki inisiyasonu için yukarıda belirttiği cep telefonundan bir soru veya sorun olduğu takdirde kendisine ulaşılmasını rica etmiştir. Herkesin bilgisine.....önemle duyuruyorum...

istiridye
17-05-2008, 13:33
Şok şok şok!
Rezil oldum.Dün akşam ayın onyedisi olduğunu sanıyordum.Bi güzel uyumlandığımı sandım,demek ki o arada kendime reiki yapmışım.

istiridye
17-05-2008, 13:41
Bu akşamki uyumlamaya ben katılamayacağım ne yazık ki,yaptığım günleri karıştırma yanlışlığı yüzünden.Çok üzgünüm.

Nymphe
17-05-2008, 13:46
Estağfurrullah sevgili istiridye, kimseye rezil olmadın tabiii kiii

... ön hazırlık yaptın demekki :lol:
hem üzülüyodun "tam niyet edemedim sanırım" diye...

istesen zamanı geri alamazsın... (?!)
senin için bu sefer oldu gibi görünüyor :wink_smile:
Ne Şahane değil mi?

Başka bi sebep yoksa, vazgeçmen için bi neden görünmüyor :kalp:

Force_Energy
17-05-2008, 16:18
Evet arkadaşlar ne yaptım ne ettim internete girdim:) Uyumlama günümüz bildiğiniz üzere bu akşam,hepinizi o saatte hep birlikte mor bir alevin içinde karşılama umuduyla..

Deneyimleri bu başlık altında paylaşabiliriz:)

Bu gece herşey gönlünüzce olsun

Mutlu_TEKIR
17-05-2008, 21:42
çooook teşekkürler sevgili Onur hocam:D çok güzeldi ama alkollü gibiyim hhehehee:D:D:D
başım ağrıyo ama olsn yine de güzeldi ellerimden enerji geldiğini hissettim tepe çakramdan başlayarak kök çakrama kadar sırayla enerji dolduğunu hissettim. harikaydı teşekkürler tekrardan.

Kalliope
17-05-2008, 22:09
:flowers2:Onur Hocam bu müthiş deneyim için binlerce kere minnetarım bende tepe çakramdan başlayan ellerime kadar dolan enerjiyi sonsuz şekilde hissettim....çok mutluyum...halende işlem devam ediyor gibi hissediyorum ellerim halen ateş gibi. Ayrıca başta İSTİRİDYE arkadaşımız olmak üzere:)) dileğen herkesin GMA almasını dilerim. Teşekkürlerimle beraber sevgi ve saygılar sunarım....

pluvia
17-05-2008, 22:13
teşekkür ederim onur hocam,enerjiyi en yoğun alın çakramda olmak üzere tüm vücudumda hissettim.

kara
17-05-2008, 22:13
benim de hala başımda bi ateş var... :) uyumlama için teşekkürler.. :)

pluvia
17-05-2008, 22:27
şimdi biz uyumlandık da bu enerjiyi verimli bilinçli olarak nasıl kullanabiliriz, forumun çeşitli yerlerinde mantralardan bahsediliyor bunların neler olduğu konusunda yardımcı olabilicek var mı?:red_smile:

istiridye
18-05-2008, 00:37
Uyumlanan arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum, en kısa sürede darısı bana diyorum.
Pluvia arkadaşın sorusuna aynen ben de katılıyorum.

ozcan
18-05-2008, 01:08
şimdi biz uyumlandık da bu enerjiyi verimli bilinçli olarak nasıl kullanabiliriz, forumun çeşitli yerlerinde mantralardan bahsediliyor bunların neler olduğu konusunda yardımcı olabilicek var mı?:red_smile:

Tüm uyumlamaların hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Pluvia, sanırım sevgili Onur notlarında mantralardan bahsetmiştir, ("BEN GÜMÜŞ MOR ALEVDEN BİR VARLIĞIM...") orada yazıldığı üzere onları tekrarlıyorsun.

Yine de sormak istediğin sorular için Onur hocam da, bizler de buradayız.

Sevgiyle :flowers:

jkbaha
18-05-2008, 04:35
Tüh kaçırdık ah görev görev görev :(

Nymphe
18-05-2008, 10:53
Bikaç sene önce almıştım ve nerdeyse hiç kullanmamıştım. :blush: şimdi bu vesile ile tekrar öğrenmeye başlıcam.
:bangin:öncelikle üşenmeyip forumdaki GMA nedir kısmını okuyayım. Elime geçen başka bilgiler olursa sizinle tabiiikii paylaşırım.

Enerjinin tüm bedenimi sardığını hissettim. Belirli bi ritimde aurama-fizik bedenime enerjinin yayıldığını ve ürperti hissiyle bişeylerin atıldığını hissettim.

Aynı zamanda uyumlama boyunca (şuan hepsini hatırlamıyorum ama) hayatımda yer eden ve bi türlü gönderemediğim çeşitli konularda cevaplar ve şifalanma yaşadım.

Mesela; bi türlü anlayamadığım bi konuda "tlink" şeklinde cevap aldım, algılayabildim.
bi türlü hazmedemediğim ilişkisel bi sorunla ilgili kolaylıkla helalleşme ve olması gereken vedayı yaşadım.
bi de anahtar sözcük... bunun anlamını hala çözemedim, cevabını yakında alırım düşüncesindeyim.

Uzun süredir aşırı sakin, sabit bi yüz ifadesi ve hafif depresif tanımlanabilecek modda geziyodum. uyumlama bittiğinde tatlı tatlı, uzun uzun gerindim. çok hafiflemiştim. o ferahlığı hala hissediyorum. :angel: :flowers2:

çok keyifli bi neşe ve enerji geldi. Evdekiler bu arada içtiğimden şüphelendi :D

Gerçekten çok ihtiyacım varmış. Bu hafiflik duygusunu çok özlemişim. Şifa oldu!

Tüm kalbimle teşekkürlerimi sunuyorum Sevgili Force Energy.
:kalp: :flowers2: :kalp:

JUDGE59
18-05-2008, 11:35
Çok teşekkürler Onur kardeş..
Güzel ve yüksek frekanslı bir duygu idi. Ayaklarımdan başlayan karıncalanma hissi bacaklarıma ve sonrasında 3.göz çakrama ulaştı. Alnımdaki ürpertiyi ellerimle ovuşturmamak için kendimi zor tuttum diyebilirim. Taç çakramda da batma hissi ve gözlerimin içinde yanma gibi hissettim. Eşim bitti derken ben hala yatıyordum sanki devam ediyor gibi.
Çok teşekkür ederiz.. sağlık ve esenlik diliyoruz.

Force_Energy
18-05-2008, 13:35
Canlar,

Dün gece ki muhteşem birliktelikten ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz,hepimiz o ateşin içindeydik..Çoğumuzun nedenleri farklıydı..biri denemek ve hissetmek,diğeri hayatında bazı şeyler değiştirmek,bir başkası ise bu enerjinin bir olumsuzluk için son çare olduğuna inanarak geldi mor alevin gümüş kozasına..ama amaç aynıydı;bir sonuç almak..:)

Öncelikle itiraf etmeliyim ki genellikle bire-bir uyumlama yapan biri olarak bu toplu uyumlamada aldığım verimi daha önce hiç almamıştım.Nedeni ise hep birlikte yarattığımız o eşsiz sinerji ve ışığın bize istediğimizi direk olarak getirmesiydi.

Birçoğunuz topraklanma ve dengeye erişme isteği,bu uyumlama ile gerçekleşmeye başladı ki,çoğunuzun ayaklarda ve kozmik çakralarda(alın ve taç) enerji akışını hissetmesi bu yüzden işte! :)

Sevgili ozcan'ın verdiği mantra öncelikli mantramızdır,ayriyetten GMA başlığında ki bilgi verici topiclerde yapılması gereken herşey yazıyor,buna ilave olarak bildiğiniz gibi bu tek bir uyumlama ve sizde GMA uyumlaması verebileceksiniz,ama nasıl reikide 21 günlük süreç varsa bizdede tam 30 günümüz yani 1 ayımız var..bu 1 ay içinde tanıdıklarınıza,kendinize,evcil hayvanınıza ve dünyamıza GMA göndererek başlayın..o özel titreşime geçtiğinizde sizde uyumlama vereceksiniz.

GMA da el kullanmak,meditatif bir durumda uygulama yapmak farketmez,bu enerjide öncülük mantralara aittir..

Hepinize hayırlı olsun diyorum,ve olacak:flowers:

yazyagmuru
18-05-2008, 15:16
sevgili onurcum güzel kalpli kardesim sana ablam nuray yegenim funda ve kardesim fikret adina kucak dolusu tesekkürler
yegenim funda uyumlamyi dalgalanma bütün vücutta sicaklik ve iki tane biri sari biri beyaz ates top görerek almis uyumlanma boyunca toplar odada dolasmis
ablam nuray uyumlama boyunca asiri üsüme titreme basta bir agirlik ve ellerde elektiriklenme duyguysuyla almis
kardesim fikrete gelince o malesef uyumlama saatinde acil görev icin kilinige cagrilmisti ama saat dokuzda yine niyetini yapmis yatma ve oturma imkani olmamasina ragmen uyumlanma boyunca ellerinde ve basinda isinma hissetmis asil müthis olanida sag dizindeki uzun süredir ona aci veren agri tamamen yok olmus onlar namina sana böyle güzel bir uyumlamaya vesile oldugun icin sonsuz tesekkürler seninde yollarin hep iyilik sevinc ve mutluluklarla dolsun

duru
18-05-2008, 17:51
Sevgili Force Energy,
Uyumlama için çok teşekkür ederim...
Yüreğine sağlık:angel2::flowers2:

Rapala
18-05-2008, 20:04
Uyumlama çok sıcak geçti çok teşekkürler.

SONAY
18-05-2008, 20:35
sevgili onur teşekkürler sana .son anda kızımın ağlama sesiyle biiraz bi bölünme yaşadıysamda gerçekten güzeldi.bu arada kızım 1,5 yaşında ona da vere bilirmiyim?sevgiler hepimize

umutnur
18-05-2008, 22:23
Sevgili Force Energy yapmış olduğun uyumlama için çok sağol ve uyumlanan herkezi tek tek tebrik ediyor ,hayırlı uğurlu olsun diyorum.
bütünün ve hepinziin hayrına olsun.

neden dayanamadım ve yazıyorum.

almış olduğum bi karar ile artık yazmıyordum ama Onur un yapmış olduğu bu çalışma ve geçtiğimiz aylardan beri yaşanılan süreç ve gelinen nokta.

bu yazı gma uyumlaması alan herkez için dir.gma enerjisi çok güçlüdür çok etkilidir.lütfen şimdiye kadar ki edindiğim gözlemlerden dolayı

kişilerin bu enerjiyi kullanmadıkları ve bu enerji ile çalışmadıkları.

lütfen gma enerjsiine uyumlandınız sa lütfen gma ile çalışın.

günümüz de insanların seminer seminer koşup ,aldığı ders notlarını okumadan bi kenara attıtığı ve bi diğer enerji uyumlaması peşine koştuğu bilinen bi gerçektir.

bunları belirtmem yargılamak eleştirmek asla değil.bunlar bi süreç olacak ,yaşanacak ve denge olacak.

ama lütfen GMA Enerjsini de asla HAFİFE
ALMAYIN.

hiç başka bi enerji uyumlaması almadan dahi tek gma enerjisi ile bi çok çalışma yapabilirsiniz.ama isteyin,araştırın,okuyun ve bol bol uygulama yapın lütfen

gma enerjisi ile çalıştıkça kendiniz fark edeceksiniz,deneyimleyeceksiniz zaten.

bu yazı vesilesi ile bir kişi yi gma ile çalışmaya veya düşündürmeye vesile oldum ise ne mutlu bana.şükürler olsun.

her daim sevgi ile olun

haa bi de gümür mor alev sarmalasın ,dönüştürdün ,aydınlatsın sizi.:flowers:

servant
19-05-2008, 09:59
Sevgili Force Energy, öncelikle çok teşekkürler. Ben de pek çok arkadaş gibi önce el ve ayaklarımda karıncalanma yanma sonra özellikle alın çakramda aynı hissi aldım. Gözlerimin önünde başımın üstünde mor-mavi renkli çakmalar uçuşmalar vardı. O gece o kadar rahatladım ve uyumuşum. Ertesi gün her sabah yaptığım 5 km lik yürüyüş yetmedi bir tur daha yapabilecek enerjim vardı. Şimdi GMA ile çalışma zamanı. Tekrar teşekkürler. Yüreğinize sağlık.

Redflame
19-05-2008, 17:56
sevgili Force Energy, yaptıgın güzel uyumlama için seni tebrik ediyorum:flowers2::kalp::angel2:

tüm insiye olan arkadaşları kutluyor bütünün ve kendi hayırlarına olmasını diliyorum:angel2:
sevgilerimle:)

Mutlu_TEKIR
19-05-2008, 21:58
gerçekten de bugün hafif uyku modundayken denedim böle başım döndü ilgnç bi deneyimdi benim için. gerçekten de gçlü bi enerji. bunu reiki ve melek meditasyonu ile birlikte kulanıldığında sonucu gerçekten merak ediyorum:)

Sevgili Force Energy yapmış olduğun uyumlama için çok sağol ve uyumlanan herkezi tek tek tebrik ediyor ,hayırlı uğurlu olsun diyorum.
bütünün ve hepinziin hayrına olsun.

neden dayanamadım ve yazıyorum.

almış olduğum bi karar ile artık yazmıyordum ama Onur un yapmış olduğu bu çalışma ve geçtiğimiz aylardan beri yaşanılan süreç ve gelinen nokta.

bu yazı gma uyumlaması alan herkez için dir.gma enerjisi çok güçlüdür çok etkilidir.lütfen şimdiye kadar ki edindiğim gözlemlerden dolayı

kişilerin bu enerjiyi kullanmadıkları ve bu enerji ile çalışmadıkları.

lütfen gma enerjsiine uyumlandınız sa lütfen gma ile çalışın.

günümüz de insanların seminer seminer koşup ,aldığı ders notlarını okumadan bi kenara attıtığı ve bi diğer enerji uyumlaması peşine koştuğu bilinen bi gerçektir.

bunları belirtmem yargılamak eleştirmek asla değil.bunlar bi süreç olacak ,yaşanacak ve denge olacak.

ama lütfen GMA Enerjsini de asla HAFİFE
ALMAYIN.

hiç başka bi enerji uyumlaması almadan dahi tek gma enerjisi ile bi çok çalışma yapabilirsiniz.ama isteyin,araştırın,okuyun ve bol bol uygulama yapın lütfen

gma enerjisi ile çalıştıkça kendiniz fark edeceksiniz,deneyimleyeceksiniz zaten.

bu yazı vesilesi ile bir kişi yi gma ile çalışmaya veya düşündürmeye vesile oldum ise ne mutlu bana.şükürler olsun.

her daim sevgi ile olun

haa bi de gümür mor alev sarmalasın ,dönüştürdün ,aydınlatsın sizi.:flowers:

Force_Energy
20-05-2008, 16:13
sevgili onur teşekkürler sana .son anda kızımın ağlama sesiyle biiraz bi bölünme yaşadıysamda gerçekten güzeldi.bu arada kızım 1,5 yaşında ona da vere bilirmiyim?sevgiler hepimize
Uyumlama olarak değilde,enerji aktarımı ve şifa yoluyla kızınıza GMA vermeniz çok olumlu sonuçlara imza atacaktır:)

Freesia
21-05-2008, 14:06
Sevgili Force Energy,

Neşeli ve huzur verici uyumlama için çok teşekkür ederim.Bu yumuşak ve sevgi dolu enerji bende hafifleme duygusu ve şeker yemişim hazzı bıraktı.

Emeğiniz için minnet ve saygıyla

Force_Energy
18-06-2008, 13:37
Arkadaşlar GMA için sırada ki uyumlama tarihi:

22.06.08 Pazar günüdür..saat 22.00'da başlayacaktır..

Katılacak olanların en geç cumaya kadar bana bildirmelerini rica ediyorum:)

Tunç
18-06-2008, 13:52
Arkadaşlar GMA için sırada ki uyumlama tarihi:

22.06.08 Pazar günüdür..saat 22.00'da başlayacaktır..

Katılacak olanların en geç cumaya kadar bana bildirmelerini rica ediyorum:)

Şimdiden yüreğine sağlık sevgili Force_Energy :flowers:

Arkadaşlar, talepleri iletmek için aşağıdaki linki okuyunuz:

http://turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=52982#post52982

Sevgilerimle

mySoul
18-06-2008, 14:19
Bu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim force energy hocam.:flowers:

Formla iletmek gerçekten çok iyibir fikir. Saygılar Tunç hocam.:flowers:

Tunç
20-06-2008, 12:44
22.06.08 Pazar günü saat 22.00'da sevgili Force_Energy tarafından yapılacak olan "uzaktan GMA uyumlaması" için şu ana kadar yapılan başvurular;

mysoul, jerro, nejat3457, murs, servant, berkay ve Artemisya.

Kayıt kabulü bu geceye kadar sürecektir.

Arzu edenler http://turgayreiki.com/forum/showthr...2982#post52982 (http://turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=52982#post52982) linkinden kayıt yapabilirler.

Sevgilerimizle :flowers:

ECRİN
20-06-2008, 15:51
Bende katılmak isterim arkadaşlar

Force_Energy
20-06-2008, 16:06
Bende katılmak isterim arkadaşlar
http://turgayreiki.com/forum/showthr...2982#post52982 (http://turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=52982#post52982) linkinde belirtilen formu doldurunuz lütfen:)

ECRİN
20-06-2008, 16:09
kaydımı yaptırdım

Force_Energy
20-06-2008, 16:36
Arkadaşlar,

Sistem katılım formuyla otomatik isimleri kaydettiğinden, katılım süresine yarınıda ekliyorum..hem belki yeni görecekler içinde yararlı olur..

Sevgiyle..

mySoul
20-06-2008, 18:04
hayırlı uğurlu olsun şimdiden:flowers:

yalcinK
21-06-2008, 03:19
Sevgiyle ve coşkuyla bekliyorum Sevgili Force_Energy (http://www.turgayreiki.com/forum/member.php?u=219) :flowers2:
:angel2: Bütünün hayrına olmasını dilerim :angel2:

GÜLÜM
21-06-2008, 12:33
İş yoğunluğu nedeni ile :see_stars: foruma yeni girebildim, gma uyumlaması için verilen tarih dünmüş yinede formu doldurdum :red_smile: umarım dikkate alınır

nuran
21-06-2008, 17:34
merhaba bu gün üye oldum.yarın bende hayırlısıyla gma ya uyumlanacağım çok teşekkürler. sevgiyle:flowers:

Force_Energy
21-06-2008, 21:07
Katılım listemiz:

mysoul
jerro
nejat3457
mura
servant
berkay
Artemisya
ECRİN
sanguine
yalcink
GÜLÜM
REREDAN
nuran

jerro
21-06-2008, 23:39
şimdiden çok teşşekür ederim:) sabrısızlıkla bekliyorum:angel2:

mySoul
22-06-2008, 14:19
şimdiden teşekkürler force energy hocam, uyumlanma sırasında düşünmemiz gereken mantrayı arıyorum ama göremedim... sevgilerle:flowers:

demiştim;

ama dikkatli bakınca gördüm,:)

Aşağıda önceki sayfalarda force energy hocamızın yazısını alıntıladım,sevgiler :flowers:

"

GMA uyumlamasına hazırlık aslında değişebilen bir olgudur,vakit varsa bir duş öncelikle önerilir,ardından işlemin yapılacağı odanın iyicene havanaldırılmış,ferah bir yer olması ve gürültüden uzak olması gerekmektedir,uyumlama 15 dk. sürmektedir..keyfini çıkarmak size kalmıştır:)

uyumlama esnasında ki mantranız ; Onur Uz kanalından gönderilen Gümüş Mor Alwv enerjisine insiye olmayı sevgiyle kabul ediyorum" dir. :) "

mySoul
22-06-2008, 21:22
Force energy hocam, uyumlama bir harikaydı,

Kendimi teta alanına çıkartarak mantrayı yüksek sesle söyledim.
İki kapısı büyük üzeri işlemeli beyaz bir kapıdan ikitarafında melekler tarafından açılan bir kapıdan geçtim ve geçer geçmez, üzerime gümüş mor alevin ışınları akmaya başladı.

Başımın üzeri, boynum ve sırtım omuzlarımda karıncalanma hissettim ve hafifleme hissettim.

Bu hala devam ediyor ve ruhsal bir huzurda hissediyorum. Gerçekten yumuşak, sevgi dolu ve mutluluk pembesi yumuşak bir enerji bu. Ayak tabanlarımda ısındı. İyi geldi çokkk teşekkür ederim.sevgilerimle:flowers2:

Force_Energy
22-06-2008, 21:37
Çok güzel bir uyumlamaydı her zaman ki gibi..GMA hakkında ki tüm bilgiler GMA başlığımızda mevcuttur ayrıca sorulacak sorular için bana ö.m atabilirsiniz..

Hayırlı olsun..

jerro
22-06-2008, 21:49
Onur Hocam çok teşekkür ederim:angel2: gerçekten çok güzel bir uyumlamaydı, sonunda beyaz çiçekler gördüm, "burnumun direği sızladı" :flowers2:

artemisya
22-06-2008, 22:12
Çok teşekkür ederim:flowers2:hayırlara vesile olması dileğiyle,
yüreğinize sağlık:angel2:

ECRİN
22-06-2008, 22:23
Force energy hocam Çok teşekkür ederim gerçekten mhteşemdi benim nedense sağımda pek bi his olmazdı bu uyumlamada yüksek derecede vücudum uyuştu ama hala o güzel vizyonları alamyıyom ben :( çiçekler melekler vs.... ama mor ışık hüzmeleri görüyorum onun haricinde başka görüntü yok....

tekrar teşekkürler yüreğinize sağlık

yalcinK
23-06-2008, 02:31
:angel2: Sevgili Force_Energy (http://www.turgayreiki.com/forum/member.php?u=219) inisiasyon için cok tesekkür ederim.Kuvvetli bir enerji oldugunu duydugumdan devamlı birseyler görmek istedim.

İlk 5 dakika ayaklarımın yanmasından baska bişey yoktu ama son 5 dakikada üzerimde cok ufak parlak mor renkli bir Ejderha gördüm.Bunun anlamı nedir?Normalmi :(

Sevgi ve saygılarımla :angel2:

Force_Energy
23-06-2008, 12:45
Arkadaşlar hepinizin farklı duyumlar alması doğaldır, belirli birer anlamları yoktur.Bedenlerinizin enerjiyle oluşturduğu etkileşimin sonucudur bu.

sanguine
23-06-2008, 14:05
uyumlama için çok teşekkürler... Force_Energy

bu uyumlamadan önce herhangi bir reiki çalışmasına katılıp başka herhangi bir enerji çalışmasında yer almadım kendimi nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum ama benim hissettiğim şey tamamen rahatlamaydı 20dak süren bir ağırlık hissettim vücudumda acayip esneme oldu uyumlamadan sora çok zindeydim sadece o anlık bir ağırlık hissettim...
birde bence bu en önemlisi üçüncü göz olduğu çakrama doğru gelen bir baskı hissettim kafayı geriye doğru yönlendiren bir baskı bunun bir anlamı var mıdır acaba???

servant
23-06-2008, 14:28
Uyumlama için çok teşekkürler. Yumuşak geçişli uyumlama sonrası o kadar rahat uyumuşum ki.. Elinize , emeğinize, yüreğinize sağlık.:flowers2:

Force_Energy
06-07-2008, 12:38
Can'lar,

GMA uyumlaması için sırada ki tarih: 13.07.08 Pazar 22.00 dadır. Ayrıca duyurularda belirtildiği gibi yönetimce alınan bir kararla, uyumlamaya katılmak isteyenlerin önceden kesinlikle en az Usui Reiki I. aşama uyumlaması almış, ve seminerlere katılmış olması gerekmektedir.

Katılım formu için:

http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=52982#post52982

Işık ve Sevgiyle..

bgonul
08-07-2008, 20:17
merhabalar
yeni oldugum GMA yumlamaini aciklar misiniz? anasayfada aradim aciklama bulamadim :( tesekkurler

aspirin
08-07-2008, 20:25
Bu linke bakabilirsiniz... :flowers:

http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=1958

bgonul
09-07-2008, 13:17
oncelikle verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim ancak sacma bulunabilir ama birsey daha soracagim.
:(
GMA yada meleklerin renkleri uyumlamasi esnasinda ve sonrasinda sifa verirken ellerimizi reiki uygulamasinda oldugu gibi cakralara koymamiza gerek var mi?
tesekkurler

Force_Energy
09-07-2008, 16:44
oncelikle verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim ancak sacma bulunabilir ama birsey daha soracagim.
:(
GMA yada meleklerin renkleri uyumlamasi esnasinda ve sonrasinda sifa verirken ellerimizi reiki uygulamasinda oldugu gibi cakralara koymamiza gerek var mi?
tesekkurler
Bunu yapmanızda yarar var, enerjinin her 7 çakraya gittiğini imajinede edebilirsiniz ancak ellerinizi kullanırsanız aynı zamanda enrji akışınıda hissedebilirsiniz, seçim size kalmıştır..

Sevgiler..:flowers2:

BBG
09-07-2008, 23:11
:) :)

reredan
10-07-2008, 23:20
sevgili f.energy tam saat bilgisi verebilir misin

Force_Energy
10-07-2008, 23:27
Yazmamışmıyıııııııııııııım:) her zaman ki gibi 22.00 da olacak uyumlama :)

reredan
10-07-2008, 23:36
teşekkürler o gün internetten erişim şansım olmayacak o nedenle saati tam öğrenmek istedim :lol:

Force_Energy
13-07-2008, 13:47
Bugün saat 22.00 dadır uyumlama:) duyurulur.

Hi_Jack
13-07-2008, 21:24
Teşekkür ederim :)

jowanda
14-07-2008, 12:12
kaçırdım :( şehir dışındaydım ve internet ortamından uzaktaydım. üüüü :(

bgonul
14-07-2008, 16:49
1 aylik bebegimi o saatte agladigi icin arada ona baktim ve dikkatim hep ondaydi. birseyde hissedemedim .sanirim uyumlama olmadi. tekrar uyumlamaya katilmamda sakinca varmi acaba? cok uzgunum :( tesekkrler

Force_Energy
14-07-2008, 18:36
1 aylik bebegimi o saatte agladigi icin arada ona baktim ve dikkatim hep ondaydi. birseyde hissedemedim .sanirim uyumlama olmadi. tekrar uyumlamaya katilmamda sakinca varmi acaba? cok uzgunum :( tesekkrler
Sakin bir ortamda olmak uyumlamanın koşullarındandır evet. Ama şuan bu uyumlanmadığınız anlamına gelmez..Ancak sizinde rahat birşekilde enerjiyi almanız gerekir:) bir sonra ki uyumlamada katılmanızda bir sakınca yok.

reredan
16-07-2008, 18:09
teşekkür için anca fırsat bulabildim yüreğinize sağlık :flowers2:

basak
13-08-2008, 23:48
gma uyumlanması ve melek enerjileri uyumlanması kundalini reiki ilk sıradan başlayarak hepsine uyumlanmak inisiasyon almak istiyorum
bu enerjilere dayanabilirim. çünkü yıllardır çalışıyorum reiki ileenerjiyi bedenimde gezerken hissettiğim ellerimdeki enerji akışını gözümle gördüğüm anlar oluyor ama sadece reiki 2 ye kadar inisiasyon alabildim

jowanda
14-08-2008, 08:31
bu enerjilere dayanabilirim.

sevgili başak aramıza hoşgeldin... aslında ben de burada çok yeniyim ama kısa zamanda ısındım. sendeki heves ve heyecan çok güzel,
ama enerjilere dayanabilme kısmını çok net algılayamadım. Biraz açabilir misin?

uyumlandığım enerjileri sevgi ve mutlulukla kullanıyorum.

sevgilerimle
:flowers2:

mySoul
14-08-2008, 10:23

forumumuzun bebekleri/melekleri öpüyorum:flowers2:

bgonul
14-08-2008, 12:47
:kalp:insanin yaninda bir melek oldugunu bilmesi ve bununla yasaminin guzellesmesi ne guzel:kalp:

bebegim adina cok tesekkur ediyorum mySoul ve ben de tum bebekleri/melekleri opuyorum:flowers2:

Force_Energy
15-08-2008, 15:16
-Yeni Uyumlama Tarihi-

23.08.08 saat 22.00 da.

Ağustos ayı için birşey ilk önce ayarlamayı düşünmemiştim ancak bu ay hepimizi öyle değiştirdi ki, yeni enerjiler ve yeni kapılar açıldı hepimize.Bu yüzden bu aya böyle birşey sıkıştırmak istedim. katılabilecek arkadaşların ayın 22'sine kadar formu doldurmalarını rica ediyorum:)

Işıkla kalın..:kalp:

mySoul
15-08-2008, 16:03
hayırlı uğurlu olsun hocam:flowers:

arel
16-08-2008, 23:55
çok teşekkürler hocam,
kaydımı yaptırdım.hepimize hayırlı olsun

basak
22-08-2008, 20:13
-Yeni Uyumlama Tarihi-

23.08.08 saat 22.00 da.

Ağustos ayı için birşey ilk önce ayarlamayı düşünmemiştim ancak bu ay hepimizi öyle değiştirdi ki, yeni enerjiler ve yeni kapılar açıldı hepimize.Bu yüzden bu aya böyle birşey sıkıştırmak istedim. katılabilecek arkadaşların ayın 22'sine kadar formu doldurmalarını rica ediyorum:)

Işıkla kalın..:kalp:selamlar ayın 23 ünde hangi uyumlama olacak yazarsan sevinirim teşkkürler

mySoul
22-08-2008, 20:32
GMA uyumlaması olacak canımcım:flowers2:

DAYI
22-08-2008, 21:56
Sabırsızlıkla bekliyordum kaydımı hemen yaptırdım emeğine sağlık hocam.Saygılarımla..

DAYI
23-08-2008, 21:49
Uyumlama için konsantre olmama rağmen enerji akışını hissedemedim acaba uyumlama gerçekleşmedimi.Yoksa herhangi bir enerji akışı olmadanda uyumlama gerçekleşebilirmi Saygılarımla..

mySoul
23-08-2008, 22:02
Gümüş mor alev çok soft bir enerji. uyumlanmama diye birşey saati ve zamanında kalbini enerjiye açıp çağırdığın için söz konusu değil.. yani uyumlanmışsındır ama yumuşak akışından anlamamışsındır.:flowers2: bütünün en yüksek hayrına olsun:angel2:

DAYI
23-08-2008, 22:42
Çok teşekkür ederim. Emeği geçen hocalarıma saygı ve sevgilerimle..

jowanda
24-08-2008, 11:07
uyumlama için teşekkürler sevgili forceenergy...:flowers2:
öyle çok şey yaşadım ki uyumlama esnasında, acaba derin meditasyonda mıydım da bunları yaşadım yoksa GMA sayesinde mi işin içinden çıkamadım.
bir de ilk enerji akışından sonra gözlerimi açtığımda 20 dakika geçmişti, bittiğini sandım ayağa kalktım ama birşey tekrar eski yerime dönmemi söyledi, yerime oturup gözlerimi kapadığımda ellerim ve başım alev alacak sandım,
Daha ziyade biraz ürkütücü figürler gördüm, kocaman gözler mesela...bir de tanıdığım ama şimdiki hayatıma uymayan görüntüler...
bir süre sonra birisi bitti diye fısıldadı, tüylerim ürperdi.

aleaf
24-08-2008, 19:50
Uyumlamanın yapıldığı saatte malesef bir sürü insanla birarada oturmak zorunda kaldım.Bir yandan onlara laf yetiştirirken elimden geldiği kadar uyumlamayı almaya niyetlendim:see_stars:.Ve maalesef hiç bişey hissetmedim hiç bişey de görmedim öyyle havada filan.Bu durumda ben uyumlamayı almış mı oluyorum yani bana uyumlama gönderen biri var ve almaya niyetlenen ama elinde olmayan nedenlerden dolayı konsantre olamayan biri var.Bu durumda uyumlama gerçekleşmiş midir?İşin uzmanına soralım.

mySoul
24-08-2008, 23:03
Gma çok tatlı yumuşak bir enerji. 6. ışın (yaratıcının inayeti) ve 7. ışın(özgürlük ve bağışlama)ların birleşmesi 12. boyut enerjisi (en yüksek boyut). inisiye olmak için sen kapıyı açtıysan tam vakti ve saatinde hocamızdan akarken enerji sana doğru ,sen konsantre ol/olma akar. nasıl akacağını bilir :flowers:

arel
25-08-2008, 00:17
Ben de sabırsızlıkla beklememe ve çoooooook istememe rağmen:doh: aniden gelen bir düğün haberi ile düğüne katılmak zorunda kaldım.Tabi o gürültüde:band: konsantrasyonu bırakın,zamanın bile farkında değildim.
Sevgili mySoul:flowers:,
"Gma çok tatlı yumuşak bir enerji. 6. ışın (yaratıcının inayeti) ve 7. ışın(özgürlük ve bağışlama)ların birleşmesi 12. boyut enerjisi (en yüksek boyut). inisiye olmak için sen kapıyı açtıysan tam vakti ve saatinde hocamızdan akarken enerji sana doğru ,sen konsantre ol/olma akar. nasıl akacağını bilir :flowers: "

diyorsun ama sanırım ben sınırları çok zorlamışım,değil mi?:scratchchin:

mySoul
25-08-2008, 09:12
sabırsızlıkla beklemek ve çook istemek senin gönül kapılarını açık tutmuş olmalı ha ne dersin?:) yani niyet etmişsin. hocamızın listesindede adın vardı. eh bu durumda enerji sana doğru akışa geçtiğinde orda bekleyen ve çok isteyen bir kalple karşılaşmıştır.:) zamanı unutmuş olabilirsin ama sende uyumlandın:bravo: GMA enerjisinin bütünün en yüksek hayrına hayırlı olmasını diliyorum sanada. mutlulukla sen cermenle çalışmaya başla.:flowers2:

Force_Energy
25-08-2008, 17:04
Canlarr,

Uyumlamamız süperdi, katılamayan arkdaşlar üzülmesinler, eylül ayında yeniden olacak.

Öncelikle evrak talep eden arkadaşların GMA başlığında ki tanımları okumalarını rica ediyorum.

basak
25-08-2008, 23:08
iyi akşamlar force_enerji eylül ayındaki gma uyumlanmasının tarihi belli mi

Force_Energy
25-08-2008, 23:21
Arkadaşlar buarafa özel mesajlarıma ayın 20 sinden itibaren bakamadım, dolasıyla uyumlama isteyen arkadaşlara cevap yazamadım. Ama uyumlanmada bir sorun çıkmaz, niyet önemli bu sistemde.Yinede isteyenler yeniden katılabilir.

Sevgili basak eylül ayı için 1 hafta öncesinden haber vereceğim.Tahminen eylül ortaları gibi olur.

Turgay
25-08-2008, 23:22
Can'lar,
Hepinize hayırlar getirsin..
Kutluyorum..
:flowers2::flowers2:
Canım Force Energy'im,
Yüreğine sağlık..
Sağol, varol...
:kalp::friends::kalp:

basak
26-08-2008, 01:41
sağol force teşşekkürler

Gulba
26-08-2008, 11:20
Maalesef elimde olmayan nedenlerle yolda olduğum için uyumlamaya niyet etmedim, alamam diye düşünerek. Yine de almış olabilir miyim? Aldıysam bunu nasıl anlarım acaba?

Force_Energy
26-08-2008, 12:33
Maalesef elimde olmayan nedenlerle yolda olduğum için uyumlamaya niyet etmedim, alamam diye düşünerek. Yine de almış olabilir miyim? Aldıysam bunu nasıl anlarım acaba?
Sevgili Gulba,

Enerjiyi aldın demek bu durumda azıcık zor. Meditatif bir durumda ve sakinken enerjinin çakralarla, aurayla etkileşimi daha kolay ve hızlıdır.Bu durumda sana, bir sonra ki uyumlamaya katılmanı öneririm.Çünkü çalışmalara şuan başlarsan içinde "acaba enerji bende var mı" sorusu olucak ve bu rahatsız edici olacak:)

Gulba
26-08-2008, 15:15
:)Bir dahaki sefer tekrar uyumlamaya katılmam daha doğru olur bence de.
Teşekkürler Force_Energy :)

arel
27-08-2008, 01:07
sevgili mysoul,yanıtın için teşekkürler:flowers:Ama sanırım benim içim rahat etmeyecek ve st germain'le randevumu yeni uyumlamaya kadar erteleyeceğim:wave:

aleaf
28-08-2008, 18:34
Allah konusundaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
GMA da Saint Germain den yardım istiyorsunuz değil mi?Ben mi yanlış algılıyorum?
Peki neden Allah tan yardım beklemiyoruz?
Beni yanlış anlamayın lütfen ben düşünebileceğiniz herşeyi sorgulamadan işin içine girmeyen biriyim din konusunda da böyle Allah konusunda da bu böyle.Bana bişeyler ters geliyor,neden Allah a inanıyorsak ondan istemiyoruz?Allah a inanıyorum ve onun yarattıklarından yardım beklemek bana biraz ters geliyor daha doğrusu şu his uyanıyor:1-Ya Allah la muhatap olamıyorum 2-ya da O ndan bişey görmedim bari yarattıklarından medet umayım.
Lütfen beni yanlış anlamayın kimseyi yargılamıyorum.Ben sadece öğrenmeye çalışıyorum.Bilmeye ihtiyacım var.Hemen hemen kaybolmuş biri olarak yollar arıyorum ve doğruyu bulmaya çalışıyorum.:see_stars:
Beni aydınlatacak biri varsa.. teşekkür ederim.

mySoul
28-08-2008, 19:11
Ben kendi düşüncelerimi yazayım canımdost:blush: yüce ALLAH, yüce rabbımız herşeyi yaratmış enerjilerle bağlamış ve bir biriyle etkileşime sokmuş enerji evreninin ne içinde ne dışında bulunmuş, yokluk ve hiçlikle birlikte ve beraberken aynı zamanda varlık ve sonsuzluğuda yaratmış ve benim ve bizim bütün zihin sınırlarımızın ötesinde tarif edilemez bir güç kuvvet.:angel2:

Ondan istiyoruz.:angel2:

Onun oluşu içindeyiz .

meleklerden birşey istememiz ki sen cermende bu meleklerden biridir. ondan istememiz anlamına gelir. Çünkü onun kuvveti ve kudreti herşeye hakimdir. :)

sorun şudur aslında. biz melekleri yada diğer enerjileri neden ondan ayırarak düşünüyoruz ve kendimizide neden ondan ayırıp düşünüyoruz?...

Tasavvufta bir söz vardır.

O istemeden sen isteyemezsin.

Ve sen istediğin anda o istemiştir.:bangin:

O halde kimden istediğinden nasıl istediğinden çok, olay, aslında önemli olan kısaca istemektir.

senin huzurla büyük bir arzuyla olsun diye düşündüğün istediğin şey onun istediğidir.istemek onunla bağlantıya geçmektir.

gerçekleştirme kısmında ise insan bocaladığı sürece ki bu,
bu isteği sadece istemek kısmında kaldığı anlamına gelir.

oysa iman, kesinlikle olacağınıda bilmektir.

sen cermen ve melekler ve baş melekler işte sadece bu isteyiş, tezahür, algılama ve biliş seviyesini bize öğretirler.

sınırlandırdığımız zihnimizi açmamız için ona gidiş yolunu rahatça görebilmemiz için yardım etmek üzere yaratılmışlardır.:flowers:

Bizler(insanoğlu) Eyüp Sultan Ensari hazretlerine giderek ondanda dualarla yardımlar talep ederiz. :)

Mevlana'yı ziyaret ederek aydınlanmış sevgi dolu kalbinden bizimle irtibata geçmesinide isteyebiliriz. :)

Burda gümüş mor alev ışını ALLAH tarafından sen cermenin bulunduğu üstlendiği bir enerji alanı, ve o enerji alanıda onun vasıtasıyla dünyaya akıtılması emri gene ALLAH tarafındn verilmiş.:lol:

Tıpkı İsrafil Aleyhisselama "sur'a üflemesi" emrini vermesi , yada diğer enerjileri toplaması emrini cebrail aleyhisselama vermesi gibi.. :lol:

Bunlar ALLAH ın emirleri... Bu yüzden ALLAH'ın emri ve izniyle benim dualarımda yardımını talep ettiğim bir melek yada evliya bana yardıma geliyor. :angel2:

burada ismin şekli şemali önemli değil.
kapsadığı yaydığı enerjinin şekli SEVGİ dir.:kalp:

sevginin dışında çalışmaz yardım edilmez bir enerjidir.
bir kötü niyet düşünüp yaptırmaya çalışıldığında karşılığı oluşmuşmudur misal. Gümüş mor alevi birine kötülük etmek için kullanmayı deneyin, kullanamazsınız reikide öyle.

işte bu enerji meleksel olduğunu verdiği pozitif etkiyle gösterebilir...

ve bu yüzden ben melek enerjilerinin bulunduğu katların ALLAH ın yaratmış olduğu cennet katlarına ait olduğunuda bildiğimden isme yada ismin hangi din tarafından kullanılabileceğine kullanıldığınada bakmam.

Misal Hristiyanların Hz. İsa yı peygamber olarak kabul etmeleri benim etmeyeceğim anlamına gelmez...

cevapları kendi iç görümde kendime verdiğim cevaplarım olarak kabul et lütfen. :flowers2:

çünkü bu soruyu ben kendime sormuştum. benim kendime verdiğim cevaplarım bunlardı.

Fakat önemli olan kabul ettiğim en önemli olan şey, kulluk bilincinde olduğum, tıpkı melekler gibi, ALLAH ın kulu olduğumu kabul edişim, ve ondan sonrada Hz. Muhammed'i(S.A.V) peygamberliğini kabul edişimdir, ki o ay ı gökte ikiye bölerek, ve diğere peygamberlik özellikleri ile daha Hz. İsa tarafından da müjdelenmiş bir alemlere peygamber olarak gelmiştir. ALLAH şefaatinden eksik etmesin. Rabbe gidilecek yol ondan geçiyor, kalben bunuda biliyorum..

Benim için önemli olan da bu. Yunusta bunu böyle söylemiştir. Hacı bektaşi velide, Mevlana'da... önemli olan bu. benim içinde bu.

sen cermende cebrail gibi bir melek.:friends::kalp:

aylen
28-08-2008, 20:16
Sevgili mysoul ancak bukadar güzel anlatılır gönlüne sağlık ....

memojoe
28-08-2008, 20:17
Hatırlatma:

1. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda , dini ve etnik köken içerikli mesajlar, büyü ile ilgili veya majik konular, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar , hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz. (PM dahil)

aleaf
28-08-2008, 21:00
Böyle üstdüzey olduğunu düşündüğüm bir forumdan böyle bir cevap alacağım aklıma gelmemişti doğrusu.Sanırım konuyu anlamadınız.Dini ve etnik köken içerikli mesajlar kategorisine mi giriyor sizce yardım çağrım??Forumun amacı bilgi almak vermek bilemediklerini öğrenmek değil mi yoksa?
Sizin zihninizdeki herşey GMA ile ilgilidir.Soramazsanız ve yanıtlayamazsanız uygulayamazsınız.
Yalnız beni şu konuda uyarabilirdiniz:Burası GMA uyumlama duyurularına ayrılmıştır kimseyi özel sorularımızla meşgul etmeyelim.Bence bu mantıklı olurdu...
Sevgili MySoul,sesime ses olduğun için teşekkür ederim.Ayrıca kafama çekiç darbeleri için saol,uzun süredir o çekiç darbelerini ben bizzat kendi kafama vuruyordum zaten:).Yansıttığın ışık
için teşekkür ederim.

Gelsin hayat bildiği gibi..İşimiz bu:yaşamak..
Unuttum bildiğimi doğarken,umudum:ölmeden hatırlamak.

memojoe
28-08-2008, 21:32
Sevgili Aleaf,

Yardım çağrınıza veya size karşı herhangi uyarıda bulunmadım. Ancak içerik, forum çizgisinin içerisinde kalmak durumunda.

Hepimizin inancı tam olmakla birlikte, inanmayanlar da bizdendir, sorgulamayız, yargılamayız ve inançları tartışmayız. Ve bu başlıkta konumuz Gümüş Mor Alev enerjisidir.

Bunu hatırlatmak istedim sadece.

mySoul
28-08-2008, 21:39
o uyarı bana yapıldı ben anladım hocam uyarı için teşekkürler:flowers2:

jowanda
29-08-2008, 08:24
Her sabah bu foruma girip de ilk okuduğum konu bana meleklerden bir mesaj gibi geliyor.
ve ben mysoul senin kesinlikle melek olduğunu düşünüyorum candostum.:angel2:

sevgili aleaf'in içindeki sıkıntı bir çoğumuzun da hissettiği gibi, toplumun vs. nin bize yanlış aksettirdiklerinin - korkunun - yansımaları. Kendimce ben de seninkine benzer yanıtlar bulmuştum korkularıma,
ama arkadaşım bu sabah bu güzel anlatımla bana onları hatırlattığın için çok teşekkür ederim sana...:flowers2::flowers2::flowers2:

mySoul
29-08-2008, 08:57
:flowers2:

aleaf
29-08-2008, 19:50
Kesinlikle haklısın,ben bu açıdan düşünmemiştim.Bu benim katıldığım ilk forum ve cehaletimi bağışlayın.İnsan yaşadıkça öğreniyor.Kesinlikle haklısın ve ben özür diliyorum.Benim yüzümden mysoul da fırça yedi:).Ama birine yardım etti.
Bi daha olmuycak söz:).

aspirin
30-08-2008, 17:46
Benim yüzümden mysoul da fırça yedi

Fırça olarak algılanmamalı.Biz görevimizi yapıyoruz.Eğer biz bir aileysek...

Sevgiyle. :flowers:

gizlihayran
30-08-2008, 23:35
:wave:bi daha uyumlama ne zaman olacak acep

Force_Energy
30-08-2008, 23:52
:wave:bi daha uyumlama ne zaman olacak acep
Bu başlıkta duyurulacak yakında :)

gizlihayran
30-08-2008, 23:54
oley:banana::pepper:

Force_Energy
07-09-2008, 17:23
Yeni Uyumlama Tarihi:

Arkadaşlar yeni uyumlama tarihimiz: 13 Eylül Cumartesi 22.00 dır.

Katılacak arkadaşların katılım formunu doldurmalarını rica ediyorum :)

Hayırlı olsun..

nuray
08-09-2008, 00:52
Merhabalar...
GMA uyumlamasina katilmak istiyorum ama katilim formuna ulasamadim.
Sevgi ve isik sizinle olsun:flowers::flowers::flowers:

Yeni Uyumlama Tarihi:

Arkadaşlar yeni uyumlama tarihimiz: 13 Eylül Cumartesidir.

Katılacak arkadaşların katılım formunu doldurmalarını rica ediyorum :)

Hayırlı olsun..

Gulba
08-09-2008, 11:04
Herkese selam:=)
Bir önceki uyumlama zamanı yolda olduğum için uyumlanamadım. Tekrar kayıt olmak istiyorum ama saat kaçta olur?
Teşekkürler..

shakti
08-09-2008, 11:15
:crying:nuray, katılım formu için http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=52982#post52982 bakman yeterli sanırım..

ben de uzaktan uzaktan izliyorum sadece sizi :crying:

roanfin
08-09-2008, 14:05
eylul ayi icin bir tarih verilicekmi ?

birde kundalini 1-2-3 bir arada veren masterlerimiz var bu dogru bir uygulamami bilmiyorum.

mySoul
08-09-2008, 15:11
13 eylüldeki uyumlamaya usui reiki 2 yi aldıktan sonra tekrardan dahil olmak istiyorum hocam, saygı ve sevgiler:bravo::flowers2:

Tunç
08-09-2008, 15:20
eylul ayi icin bir tarih verilicekmi ?

birde kundalini 1-2-3 bir arada veren masterlerimiz var bu dogru bir uygulamami bilmiyorum.

Herkesin doğruları farklı. Etiği zorlamadıkça saygı duyarız. Bizim "doğru"muza göre aralarında en az 2-3 gün olmalı.

Sevgilerimle.

bahar967
08-09-2008, 16:06
Selamlar...
Bende 13 Eylül Cumartesi GMA uyumlaması almak istiyorum.Ama işyyerinde katılım formuna ulaşmamız güvenlik nedeni ile engellendiğinden başvurumu buradan kabul etmenizi rica ediyorum.Sevgiler

aprillike
08-09-2008, 20:18
Merhaba
Ben de 13 Eylül de olacak GMA uyumlamasını almak istiyorum ancak katılım formuna verilen adresden ulaşamıyorum, bu yüzden kayıt yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Sevgiler!

yalcinK
08-09-2008, 20:40
http://www.turgayreiki.com/uzaktanuyumlama/

Ben az önce girdim Sevgili arkadaşım, Saygıyla :flowers2:

aprillike
09-09-2008, 14:29
Tekrar merhaba
Sanırım bilgisayarımın güvenlik ayarları ile ilgili bir sorun var, ve uzaktan uyumlama kayıt formuna verilen adresten hala ulaşamıyorum. Beni de kabul eder misiniz?
sevgiler
Ebru

Tunç
09-09-2008, 14:41
Forma ulaşamayan arkadaşlar GMA için lütfen sevgili Force_Energy'e PM atsınlar. PM lerinizde mutlaka forumda ilan edilen uyumlama tarihini, adınızı soyadınızı, forum kullanıcı adınızı, email adresinizi, yaşadığınız şehri, Rei-Ki derecenizi, Rei-Ki hocanızın adını ve forma ulaşamadığınızı belirtiniz.

Ayrıca aşağıdaki linki lütfen okuyunuz;

http://turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8259

Sevgilerimle.

bgonul
09-09-2008, 14:54
merhabalar

öncelikle yakın zamanda olan bu uyumlama için cok tesekkürler:flowers:
uyumlamanın saati kac olacak acaba ? :see_stars:

herkese iyi günler

Gulba
09-09-2008, 14:58
Sanırım şifre ve kullanıcı adı sorduğu için güvenlik ayarı sanıyorsunuz çünkü ilk girişimde ben de öyle sanmıştım. Forumu açmadan önce kullanıcı adı ve şifre veriliyor onları yazın.

sevgiler

Force_Energy
10-09-2008, 17:24
Arkadaşlar forma ulaşamayanları kaydettim..merak etmeyin :) ayrıca saat 22.00 olacaktır uyumlama.

serap1969
10-09-2008, 17:34
ben form doldurmıştum umarım kaydettin

aylen
10-09-2008, 20:43
Kaydımı yaptırdım şimdiden teşekkür ediyorum yanlız bizi kim uyumlayacak isim bilmiyorum özür ..

aspirin
10-09-2008, 20:55
Kaydımı yaptırdım şimdiden teşekkür ediyorum yanlız bizi kim uyumlayacak isim bilmiyorum özür ..

Sizleri Force_Energy (http://www.turgayreiki.com/forum/member.php?u=219) uyumlayacak. :flowers:

bahar967
11-09-2008, 09:11
Günaydın...
Uyumlamanın saatini 23.00 almanız mümkünmü acaba?? Tşk. ederim

mySoul
11-09-2008, 10:59
şimdiden teşekkürler force energy hocam, uyumlanma sırasında düşünmemiz gereken mantrayı arıyorum ama göremedim... sevgilerle:flowers:

demiştim;

ama dikkatli bakınca gördüm,:)

Aşağıda önceki sayfalarda force energy hocamızın yazısını alıntıladım,sevgiler :flowers:

"

uyumlama esnasında ki mantranız ; Onur Uz kanalından gönderilen Gümüş Mor Alwv enerjisine insiye olmayı sevgiyle kabul ediyorum" dir. :) "

tekrar:bravo:

aylen
11-09-2008, 12:05
Sevgili mysoul çok teşekkürler sevgiyle kal...

Force_Energy
12-09-2008, 20:40
Sevgili bahar, saati değiştirmemiz mümkün olmayabilir malesef:( 22.00 olarak kalacak..

ayrıca katılım listemiz:

secret
mysoul
Gulba
bgonul
nuray
ONGwoman
mehtap
aylen
gizlihayran
HATTİ
sanyasin
uranus
serap1969
musgsl
arel
bunt
mirage64
helesa
naz_ks43

naz_ks43
12-09-2008, 23:33
Sevgili Force_Energy
Uyumlama ilanını takip ediyordum.Görür görmez formu doldurdum.Kaydınız yapıldı ibaresini de gördüm kayıttan sonra.Acaba bir aksilik mi oldu ki yayınladığınız listede adım yok.Özel mesajda gönderdim az önce.Lütfen benim adımıda kaydeder misiniz?Bilgilerimi özel mesajla yazdım.Sabahı bekleyemedim görmezseniz diye buradan da ulaşmak istedim size.Teşekkür ederim.
Tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
Sağlık ve sevgiyle kalın.

Force_Energy
13-09-2008, 14:29
Sevgili Force_Energy
Uyumlama ilanını takip ediyordum.Görür görmez formu doldurdum.Kaydınız yapıldı ibaresini de gördüm kayıttan sonra.Acaba bir aksilik mi oldu ki yayınladığınız listede adım yok.Özel mesajda gönderdim az önce.Lütfen benim adımıda kaydeder misiniz?Bilgilerimi özel mesajla yazdım.Sabahı bekleyemedim görmezseniz diye buradan da ulaşmak istedim size.Teşekkür ederim.
Tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
Sağlık ve sevgiyle kalın.
Ekledim :) ilginiz için teşekkürler :)

nuray
13-09-2008, 15:31
Sevgili Force Energy

Bende GMA uyumlamasina katilmak icin ilk once katilim formunu gonderdim. Basarili olduguma dair bilgide geldi. Fakat istenizde adimi goremedim. Size o nedenle ozel mesaj gonderdim. Lutfen benide listeye ekler misiniz?

:flowers::flowers::flowers:Sevgi ve isik sizinle olsun

nuray
13-09-2008, 15:40
Sevgili Force Energy...
Ben GMA duyuru talebi yayinlanir yayinlanmaz hemen kaydimi yaptirdim. Fakat listenizde adimi goremedim. Size ozel mesaj gonderdim. Sadece eklemem gereken husus USI 2 seviyesindeyim. Hocam Cavit Cag

Sevgi ve isik sizinle olsun....:flowers::flowers::flowers:

nuray
13-09-2008, 15:44
Sevgili Force Energy...
Uyumlama esnasinda ne soylememiz gerekiyor? Uzanmak sart mi?

Sevgiler

Force_Energy
13-09-2008, 16:04

uyumlama esnasında ki mantranız ; "Onur Uz kanalından gönderilen Gümüş Mor Alev enerjisine insiye olmayı sevgiyle kabul ediyorum" dir. :)

naz_ks43
13-09-2008, 21:40
BEN AGMAden bir varlığım.BEN Tanrının istediği saflığım.
Teşekkür ederim Onur hocam.Harika bir enerjiydi.Yolun açık,kalbin sevgiyle dolsun.:bravo:

serap1969
13-09-2008, 22:00
çok teşekkür ederimonur hocam gerçekten uymlanmam çok güzelgeçtisağolun ışığınız ve sevginiz daim olsun

Force_Energy
13-09-2008, 22:20
Hayırlı olsun :)

Gümüş Mor Alev enerjileri oldukça dönüştürücüdür, onu hem kendiniz, hem de başkaları için kullanabilirsiniz. Uyumadan önce Gümüş Mor Alev meleklerini/rehberlerini ve St. Germain’i de çağırabilirsiniz ve onlardan şifa gereken bir konuda çalışmalarını isteyebilirsiniz. Sabah sorun serbest bırakılmış olur, yine de engelleri aşmak, bağımlılıkların ya da derinlere kök salmış korkuların üstesinden gelmek gibi daha derindeki sorunlar için arka arkaya 30 gece süreci tekrarlayabilirsiniz.Gümüş Mor Alev kullanılarak acı veren hatıralara şifa verilebilir, hatta Gümüş Mor Alev ilişkilerdeki güçlüklerin giderilmesine de yardım edebilir. İlişkilerindeki sorunlara Gümüş Mor Alev gönderen kişiler korkunç bir yükün kalktığı duygusunu yaşadıklarını ve yaşamlarında daha ileriye gitmek için kendilerini özgür hissettiklerini belirtmektedirler.Gümüş Mor Alev, her gün çağırılarak aura ve başlıca çakralar temizlenip arındırılabilir.Başkalarına şifa vermek için Gümüş Mor Alev’i kullanırken Gümüş Mor Alev meleklerini ve St. Germain’i çağırmalısınız, sonra kendinizi onlarla beraber mor bir alevin içinde olarak zihninizde canlandırın. Alıcıya şifa verdiğinizi zihninizde canlandırın, meleklerin ve Gümüş Mor Alev’in onların sorunlarını ya da hastalıklarını dönüştürdüğünü görün. Bu göz önünde canlandırmayı kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için değiştirebilirsiniz, bunu alıcıyla karşı karşıya ya da uzaktan yapabilirsiniz. Gümüş Mor AlevBEN Germaine'im, Mor Alev’in ya da Gümüş Mor Alev eklenmiş boyutuyla Mor Alev’in koruyucusuyum. Zaman değişime uğrarken ve titreşimler hızlanırken titreşimler arttığı için, çoktan beri kullandıklarınıza yardımcı olmak için başka renkler eklemek zorunda kaldık.Daha yüksek titreşimler farklı zamanlar anlamına gelir, böylecefarklı tedavilerve farklı yöntemler gerekir. Gümüş Mor Alev de böyledir. Onunla birçok şey yapabilirsiniz. Yapabileceğiniz şeylerden biri, ona tümnegatifduygularınızı ve duygulanımlarınızı yaktırmaktır. Sizde rahatsızlık yaratan herşeyi bu şekilde Gümüş Mor Alev’e havale edin. Böylece, Mesih Enerjisi’nin fiziksel bedeninize akışını kesintiye uğratan düşüncelerinizin, gitmelerini istemediğiniz yönlere gittiğini gördüğünüzde, bu kesintiye uğramaların ne olduğunu çözdüğünüzde, zaman içinde bunu yapmak çok daha kolay olur, siz sadece onları Gümüş Mor Alev’e havale edin.Kullanabileceğiniz mantralar da vardır. Bunun tek anlamı, Mor Alev Mantraları’na bir parça Gümüş eklemeniz gerektiğidir, birçok kişinin çok yararlı ya da çok kolay bulduğu mantra şudur:BEN Gümüş Mor Alev’den bir Varlığım. BEN Tanrı'nın istediğisaflığım. Şimdi,bu Mantrayı günlük yaşamınızda kullanmanız için size vermemin bir çoknedenivar. Nedenlerden biri, bunun Temizleyici bir etkiye sahip olmasıdır. GümüşMor AlevMantraları’nın birer Spiritüel antiseptik olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu spiritüel antiseptiği bilincinize, zihninize, fiziksel bedeninize sel gibi akıtabilirsiniz, HERŞEY temizlenir.Herşeyin Gümüş Mor olmaya başladığını göreceksiniz. Titreşim evinizin duvarlarının, arabanızın metal aksamının, mücevherlerinizdeki madenlerin, hem fiziksel hem de spritüel enerji sisteminizin içine ulaşır. Gerçekten de Gümüş Mor parlamaya başlarsınız!Birçokkişi 'BEN'i vurguladığı, bu Mantra’nın önemli bölümü de BEN olduğu için bu, çok iyidir. Yükseliş sürecinin önemli bölümü SİZİN, ‘BEN’in Varlığı olduğunuzuanlamanızdır.Bu nedenle bu Mantra’yı günlük yaşamınızda kullanın. Fazla zaman alması gerekmez. Saatler boyuncasürmesi gerekmez . Onu günün doğal akışında kullanın. Bilincinize akmasına izin verin. Sesli söylemeyeizin verin.Onu yüksek sesle ve niyetlenerek söylemek daha iyidir, onun fiziksel bedeninizin, dört beden sisteminizin ve Spiritüel Bedeniniz diye adlandırılanın üzerinde etkisi olmasına rağmen siz onu içinizden söylediğinizde etrafınızı çeviren herşeyin üzerinde etkiniz olmaz. Bu nedenle, sadece Mantralar’ınızı yüksek sesle söyleyerek (çünkü Mantra’nın görevinin amacı Mantra’nın titreşimidir) yaratılışa ne kadar Hizmet ettiğinizi düşündüğünüzde çevrenizdeki herşeyi etkilemiş olursunuz. Bu nedenle, böyle durumlarla karşılaştığınızda Başmelek Mikhail’in Işık Sütununun Koruması kadar bu Gümüş Mor Mantraları da kullanın. Onlar, bulunduğunuz mekana hoş bir yüksek titreşimin gelmesine yardım eder.

mirage64
13-09-2008, 22:30
Çok teşekküler onur hocam hissettiklerim harikaydı.Kalbiniz sevgi dolu olsun.

nuray
13-09-2008, 22:34
Cok tesekkurler

serap1969
13-09-2008, 22:50
artık bizde gümüş mor alevleriz tekrar teşekkürler onur hocam

mySoul
13-09-2008, 22:58
teşekkürler onur hocam:flowers2:

secret
13-09-2008, 23:32
tşk onur hocam ben enerjiyi ellerimde yoğun bir şekilde hissettim.fakat uyumlama öncesi başım hafif ağrıyordu uyumlama sonrası ise çok şiddetlendi halen devam ediyo bu nedenle pek keyfini çıkaramadım

aylen
14-09-2008, 00:00
Emeğinize gönlünüze sağlık Onur hocam..

sanyasin
14-09-2008, 10:32
Çok teşekkürler Onur Hocam.Bu deneyimi bize yaşattığınız için.
Sevgiyle Kalın.:bravo:

bunt
14-09-2008, 16:04
tesekkür ederim Hocam :bravo:
ben enerjiyi yoğun olarak hissettim, şimdi GMA'i kullanmak için sabırsızlanıyorum..

sevgimle...:flowers2:

gizlihayran
14-09-2008, 16:49
ya ben hastanedeydim dr vardı yanımda o yüzden uyumlanamadım daha doğrusu niyet edemedim:(

Gulba
15-09-2008, 08:27
Merhabalar,

Ben Cumartesi akşamı 10.00'da eve varmaya çalışıyordum. Niyetimi yaptım. 10.05'de evdeydim. Üzerimi değiştirip hemen uzandım. Niyetimi tekrarladım. Sanırım bu sefer oldu çünkü avuçlarım yanmaya başladı. Karnımda, alnımda ve ayak baş parmaklarımda minik iğne batmaları hisstettim. Teşekkürler Force_Energy.

bahar967
15-09-2008, 09:27
Merhaba

Ben GMA uyumalanamadım ve çok üzgünüm...

Force_Energy
20-09-2008, 12:47
Sevgili bahar ekimde bizle beraber olursun üzülme..herşeyde bir hayır vardır..

Uyumlama alan arkadaşlarım forumda ki GMA başlıklarını okurlarsa sevinirim, gereken herşey o başlıklarda yazıyor:)

Force_Energy
25-10-2008, 23:09
Arkadaşlar ekim ayı biraz hareketli geçtiğimden bu ay uyumlama yapamadık, olsun vardır bir hayır:)

Yeni uyumlama tarihimiz: 1 Kasım C.tesi saat 22.00 da olacaktır:) isteyen arkadaşların başvuru formunu doldurmaları rica olunur:)

nuray
31-10-2008, 04:12
Merhabalar...
Formu doldurdum yine de garanti olsun diye mesaj yazma geregi duydum. Uygulamaya benide ekler misiniz?
Tesekkurler...

nuray
31-10-2008, 04:20
Ayrica kizimi ve esimide tum ailemi ekleyebilir misiniz?
Tesekkurler...

yakamoz
31-10-2008, 09:26
merhaba
Formu doldurdum yine de bildireyim dedim
teşekkür ederim:friends::kalp:

bahar967
31-10-2008, 15:29
Ben formu dolduramadım...sistem izin vermiyor...uyumlama listesini mesai bitmeden açıklamanız mümkünmü?

Force_Energy
31-10-2008, 16:31
Uyumlamaya katılacak olan arkadaşlar:

yakamoz
safir
kara
mirage64
moonlight6448
sanyasin
nuray
Nox
bahar967
arel +2
gizlihayran
aprillike
mabel

Ayrıca yanlarında başkalarının uyumlanmasını isteyen arkadaşlar bana özel mesajla kişilerin isim soyad ve şehiri belirtsinler lütfen..

bahar967
31-10-2008, 17:28
Teşekür Ederim....

Force_Energy
31-10-2008, 18:14

uyumlama esnasında ki mantranız ; Onur Uz kanalından gönderilen Gümüş Mor Alwv enerjisine insiye olmayı sevgiyle kabul ediyorum" dur
. :) "

hitlove
01-11-2008, 04:02
şimdi gördüm uyumlama olduğunu :(:(
artık çok mu geç benim için:(:(
bi sorayım öle form doldurayım die düşündüm eğer kabul edicekseniz msj olarak size atsam olur muu??:(
hiç bişi için geç diildir aslında ama kabul edersiniz umarım:angel2:

Force_Energy
01-11-2008, 22:55
Çok güzel bir uyumlamaydı..

Uyumlanan canlara GMA nın muhteşem dünyasına hoşgeldiniz diyorum:) Kasım ayı enerjileriyle birlikte güzel bie başlangıç oldu:)

mirage64
01-11-2008, 23:03
:see_stars:olmadı eşim geldi ve çok gürültü yaptı bilmiyormuş tabi fena kızdım.Enerjiyi aldım fakat daha önce uyumlandığım halde çok istemiştim farklı bir deneyim yaşayabilirdim.Herşeye rağmen Çokkkkkkkkkkkkk:bravo: teşekkürler yüreğinize sağlık .

kara
01-11-2008, 23:12
uyumlama için çok teşekkürler.

3.gözümde ısınma hissettim. başka fazla bi his olmadı. pek odaklanamadım ondandır belki.

gizlihayran
01-11-2008, 23:30
anamm ben uymlamayı unuttum:doh:ahh bnm koca kafam şimdi foruma girdim msjı göördüğüümde kafama dank etti ben kafamı nerelere vuram:bangin::bangin::bangin:

Sukeyne
02-11-2008, 13:11
öncelikle teşekkür ederim...
aslında ne olacak merakı ile katılsam mı oldum, sonrasında GMA ile bazı bilgileri okuyunca (özellikle negatifliği temizleme kısmını, geçmiş yaşamları silmesi vs.) katıldım:blush:

başlamadan evvel topraklandım (Duş), sonrasında meditasyona oturdum, zihnimi boşaltmaya çalıştım.

Bir şey hissetmedim işin açıkcası, ki gerekte yok buna, ama hani yinede bir beklendisi olur ya insanın, öyle bir durumdayım:whistling:

Bir ara, 3.Gözümde, ki "yok canım, daha neler" oldum itiraf ediyorum:naughty:)
mor ışıklarn dansını görmeye başladım, sarı renk vardı arada... şekileri ben mi oluşturuyordum, yoksa bilinc altımın bir oyunumuydu anlamadım, arada insanlar gelip geçti tanımadığım, hatta uyuyor rüya görüyorum dedim kendime :)

ez cümle, enteresan bir deneyimdi...

rüyamda, boğazımda koskocaaamaaan bir çipan çıkmıştı..... temizlik anlamına geliyor :wink_smile:

işıkla

yakamoz
02-11-2008, 14:51
Sevgili Force Energy
Akşam uyumlanma bir harikaydı.Enerjiyi oldukça yoğun aldım.Fakat çok serin bir enerjiydi, üşüdüm diyebilirim.
Mor renkler gördüm.Kalp ritmim değişti.Nefes alışverişlerim
yavaşladı.Enerji 20 dakika sürdü.Muhteşem bir deneyimdi.
Bizi bu enerji ile buluşturduğunuz için çok teşekkür ederim.
Yüreğinize sağlık...
Işıkla kalın...:bravo::kalp::kalp::kalp:

safir
02-11-2008, 16:46
çok teşekkür ederim sevgili force-energy..:)
yüreğinize sağlık..:bravo::kalp::bravo::kalp:

yumuşak bir enerjiydi ve oldukça serindi..:)
hepimizin hayrına olması dileğiyle..

:angel2::angel2::angel2:

aprillike
02-11-2008, 20:03
Çok teşekürler sevgili force-energy:flowers: Yüreğinize sağlık. Bugünlerde genel olarak enerjiyi hissedemememe bağlıyorum uyumlanmada da hafif bir sıcaklık dışında bişey hissedemedim:red_smile:
Kullanmaya da başladım ama hala bi his yok:(, zamanla olcaktır sanırım, tekrar çok teşekkürler!:flowers2::flowers2:

bahar967
03-11-2008, 10:05
Çok teşekür ederim...Ben uyumlama öncesinde geçmiş yaşam regrasyon terabisine sabahtan katılmıştımçakşam GMA enerjisine uyumlama harika bir birleşim oldu.Uyuya kalmışım.Uyandığımda saat 12 geliyordu.Herhangi bir şey hatırlayamadım...Ama Pazar günü gece bir ara uyundım ve gözlerimi kapattığımda gözümün önünde daha önce hiç görmediğim ve hissetmediğim anlamlandıramadığım bir renkler çümbüşü belirdi.tıpkı çarkı felek programında kullanılan çarka benzer bir görüntü 5-10 dakika çok canlı bir şekilde oluştu...daha sonra bütün hayatım sanki flim şeridinden izliyormuşum gibi hızlı hızlı geçti...Geçtiği zamanlarda beni inciten kişiler ve olaylara sürekli Allahımın affettiği gibi affediyorum cümlesini defalarca tekrar ettim...Bugün daha önce hiç hissetmediğim bir huzur, sakinlik haffiflik hissindeyi...sanki 10 yaş olgunlaştım gibi hissediyorum...Teşekürler emeğinize sağlık...sevgiyle kalın...

nuray
10-11-2008, 23:51
uyumalama icin cok tesekkurler...
Sevgi ve isik sizinle olsun

JUDAS
18-11-2008, 00:33
Foruma biraz önce üye oldum haliyle uyumlamayı az bir farkla kaçırmış oldum, kısmet umarım yakın zamanda yeni bir uyumlama yaparsınız çünkü şu an buna çok ihtiyacım var :)

isisse
18-11-2008, 16:30
bende yeni üyeyim ve kıl payı kaçırmışım uyumlamayı :bangin: acaba en yakın ne zaman verilecek çok merak ediyorum biri beni aydınlatabilir mi ?

m_k
21-11-2008, 19:04
bende gma uyumlaması istiyorum

demirbilekli
29-11-2008, 21:14
konyada reiki yapan yada reiki eğitimi veren arkadaşlarla tanışmak istiyorum

nirvana
06-12-2008, 12:25
bu muhteşem enerjiyle tanışmak için sabırsızlanıyorum.

roanfin
06-12-2008, 18:44
değerli arkadaşlar, bayramın 4. gününe kadar istanbuldayım, sonra iş gereği bir süre internet ve bilgisayar ortamım olmadığı için ( bursa kemalpaşa kestelek köyü bor madeninde mühendisimde :) ) istek olsa bile yetişemeyebilirim veya yardımcı olmak için geç kalabilirim.

gümüş mor alev ve golden triangleye uyumluyum bende. sevgili adminlerimizin yönlendirmesiyle uyumlama yapabilirim. sevgiler.

basak
06-12-2008, 23:22
bende istiyorum ama her seferinde geç kalıyorum duyuruyu okumakta .bundan sonra ne zaman olacak bilen var mı

nirvana
07-12-2008, 12:33
sevgili arkadaşım roanfin beni uyumlayabilir misin

Force_Energy
07-12-2008, 13:28
Evet arkadaşlar:)

Bir sonraki uyumlama tarihimiz 19.12.08 - 22.00 dir.

Katılmak isteyen arkadaşların Uyumlama talep formunu doldurmaları rica olunur:)

İyi Bayramlar :)

neli
07-12-2008, 21:21
uyumlama talep formunu nerden ve nasıl doldursacağız?

mirage64
07-12-2008, 21:29
sevgili force_energy daha önceki formlardan okuduğum kadarı ile golden triangleye buradan uyumlama yapılabiliyormuş bu uygulama kalkmış tekrar konması mümkün mü ? Olursa harika olur:flowers2:

pelinsu
07-12-2008, 22:53
uyumlama talep formunu nerden ve nasıl doldursacağız?
forumda uzaktan uyumlama duyuruları bölümünde uzaktan uyumlama talep formu var orayı incelerseniz:flowers:

Force_Energy
07-12-2008, 23:27
Talep formu:

http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=52982#post52982

neli
07-12-2008, 23:47
saol pelinsu.

isisse
08-12-2008, 12:02
ohhh be sonunda :pepper: heme dolduruverdim formu beklemedeyimm:wink_smile:

hitlove
09-12-2008, 01:06
formu doldurdum.sabırsızlıkla beklicem.
şimdiden teşekkürler....

Force_Energy
09-12-2008, 17:07
sevgili force_energy daha önceki formlardan okuduğum kadarı ile golden triangleye buradan uyumlama yapılabiliyormuş bu uygulama kalkmış tekrar konması mümkün mü ? Olursa harika olur:flowers2:
Sevgili mirage,

Toplu uyumlama etkinlikleri içinde golden triangel şuan için yok:) ancak eski konulardan veren hocalara ulaşıp bireysel uyumlama alabilirsin diye düşünüyorum:)

nirvana
11-12-2008, 13:06
affınıza sığınarak küçük bişey sormak istiyorum onur hocam uyumlanma sırasında gözlerimiz açık mı olmalı yoksa kapalı mı? ayın 19 unu iple çekiyorum.şimdiden hayırlı olsun.
ışık,enerji ve sevgiyle kalın:yahoo:

isisse
19-12-2008, 08:17
evett iştee beklediğimiz gün :pepper:bişey sorucam ben gma ilgili notlar mailimize atılacak mı yoksa siteden mi bulup okuyucaz :friends:

naz_ks43
19-12-2008, 09:47
Sevgili isisse,gma ile ilgili bilgiler sitede mevcut.Siteyi incelemeniz yeterli olacaktır.
Şimdiden sizin ve bütünün hayrına olsun.:wave:

beycank
19-12-2008, 14:25
bende kaydımı yaptım. sabırsızlıkla bekliyorum :D

isisse
19-12-2008, 16:07
ya zaman yaklaştıkça bir heyecan dalgası sardı beni :puah: liste ne zaman açıklanıcak ismimi görmeden rahat edemiycem ben sanki :bangin:

beycank
19-12-2008, 16:57
aynen yaa .ismimi görmeden bende rahat edemiyorum :D :D heyecanda bastı :D büyük bir hevesle bekliyorum :)

nirvana
19-12-2008, 17:41
evet, bende listenin açıklanmasını bekliyorum.:P

beycank
19-12-2008, 18:14
şimdi arkdaşlar tam olarak ne düşünmemiz lazım o sırada...
ne söylemem lazım içimden. birde 15dk sürüyor sanırım değilmi?
yardımcı olursanız sevinirim....
birde bize gönderilcek bir dosya varmış sanırım uyumlamadan sonra gönderiliyor değilmi? :)
teşşekkürler

nirvana
19-12-2008, 18:21
içinden şunu söyleyeceksin:onur uz kanalından gönderilen gümüş mor alev enerjisine inisiye olmayı kabul ediyorum.ve gönderilecek dosya sitedeki ders notlarından ibaret onları yazdır ve oku bence.önceki sayfaları dolaşırsan daha fazla bilgi edinirsin.

beycank
19-12-2008, 18:26
tamamdır. verdiğin bilgi için çok teşşekür ederim arkadaşım... :)

eyupkirbac99
19-12-2008, 18:52
arkadaşlar ben ilk kayıdımı yanlış yaptım:bangin::see_stars: sonra yeniden kayıt yaptım:red_smile:lütfen hatamı affediniz :( :(:angel2:

purplepower
19-12-2008, 19:38
Heyecanla Bekliyorum Bende uyumlanmayı

eyupkirbac99
19-12-2008, 19:43
aynen ya heycanla bekliyom arkadaşlar uyumlama sırasında tam naapmalıyım :)

isisse
19-12-2008, 20:36
arkadaşlar ses soluk yok noldu anlamadım bir bilen varsa anlatsın lütfen

beycank
19-12-2008, 20:39
evet liste yayınlanmadı daha :D bekliyoruz... :)

isisse
19-12-2008, 20:41
yayınlanıcak mı acaba oda muamma 20 dk. kaldı :(

beycank
19-12-2008, 20:42
yayınlanır muhakkak... yayınlanmasa bile başvuran herkesin mutlaka o enerji yollanır ya. :) :D

isisse
19-12-2008, 20:47
:flowers2: tamam ben odama doğru ufak ufak kaçıyorum o zaman.

beycank
19-12-2008, 20:57
son 3dk :D heyecan dorukta :D

isisse
19-12-2008, 21:29
evet uyumlama bittiyse deneyim bölümüne katılım yapalım arkadaşlar :friends:

abc
19-12-2008, 21:35
Hala bir bilgi alamadik:doh:

purplepower
19-12-2008, 21:42
Merak Ediyorum açıkcası. Eger saat verilirse ona göre hazır olcam.Şimdiden Teşekkürler

beycank
19-12-2008, 21:44
benim bitti. yani eğer enerji gönderildiyse. öyle hissettim :)
yatağa uzandım. onur uz kanalındna gönderilen gümüş mor alev enerjisine inisiye olmayı kabul ediyorum dedim. biraz bekledim ve ayaklarım karıncanmış gibi oldu. ellerim ısında. ve kollarıma birden bir nası diyim kollarım karıncalanmadı ama ağırlık çökmüş gibi bişi oldu. donmuş gibi yani.. sonra gözümden hafif göz yaşı geldi... ve bitti. :) umarım enerjiyi almışımdır :)

eyupkirbac99
19-12-2008, 21:50
arkadaşlar ben uyguladım ve çok tuhaf bişi oldu:( gözlerimi kapadıktan 3-4 dk sonrra gözümün önüne görüntüler gelmeye başladı sanki bu eski mısırdaki yer altı tanrısına benziyodu :S gerçekten çözemedim bunun yanı sıra korktum :s ve camım sanki hafifçe itildi :s :S anlayamadım lütfen yardım edin (bide bişi sölemem lazım ben mor alevi değişik hayal ettim yani ilk olarak ateşi yere göğe sığdıramadım ateş kendi içimde göklere çıkardım bundan sonra ateşi ufaltarak kendi bedenimin şekline soktu ve korkdum için bıraktım :s :s)

beycank
19-12-2008, 22:00
başka kimse yokmu arkadaşlar :)

isisse
19-12-2008, 22:50
var olmaz mı :puah:benim ki beycank sana benziyordu.kolum da çimdiklenme gibi bir şey hissettim sonlara doğru kollarım iki külçe yığınıydı.ellerimden enerji akımı hissettim şakaklarımda ve alnımda uyuşma vardı.uyumlama bittikten sonra dayak yemiş gibiydim başım da feci ağrıdı.uyumlandık sanırım arkadaşlar bunca şeyi hayal gücüyle yaşamadıysak herkese hayırlı olsun.

abc
20-12-2008, 11:42
Kusura bakmayin ama arkadaslar ben hala bir bilgi veya aciklama bekliyorum.:superman:

Force_Energy
20-12-2008, 11:43
Arkadaşlar,

İnternetim tamamen yokoldu dün gece, ne yaptıysam giremedim foruma binlerce kez affınıza sığınıyoyorum..

Bu durumda enerjiyi hissedememiş olabilirsiniz, eğer ben cuma günü tam uyumlandığımı düşünmüyorum derseniz pazartesi akşamı bir tazeleme programı yapabiliriz ama gerek yok:)

Uyumlananlar:

isisse
naz_ks43
basak
nirvana
hitlove
reredan
tuğçeberkçapraz
Gizdüşüm
abc
özlemcengi
arel
Hatti
Kibele
Belkis
sanyasin
Beycank
eyupkırbac99
purplepower

Hayırlı olsun..

abc
20-12-2008, 13:09
Aciklama icin tesekkurler. Ben tam olarak uyumlandigimi hissetmedim. Diger arkadaslar ne dusunuyor acaba?

naz_ks43
20-12-2008, 13:37
Teşekkürler Onur Hocam,Bir aksilik olduğunu düşünerek saatinde niyetlenerek uyumlanmaya hazırlandım.
Enerjiyi gayet güzel ve net olarak hissettim.:bravo:Daha önceden de uyumluydum.
Herkese hayırlı olmasını dilerim.Tekrar teşekkürler.:wave:

beycank
20-12-2008, 14:22
teşşekkür ederiz onur hocam. enerjiyi hissettim bende :D

Herkese hayırlı olsun.... :)

purplepower
20-12-2008, 14:59
Bu enerji nasıl bir sekilde hissediliyor? Kendimi daha iyi hissediyormuyum bana mı öyle geliyor? Fikir veren olursa sevinirim.

nirvana
20-12-2008, 15:17
siz internete girememiş olsanız bile zaten aramızda enerji bağı vardı.el çakramda çok yoğun enerji hissettim.daha fazlasını bekliyordum ama buna da şükür.çok çok teşekkür ederim.
sevgi ve ışıkla kalın.:angel2:

reredan
20-12-2008, 15:33
Dün Cuma olduğunu unutmuştum. Bilgisayar başında çalışıyordum. Ayaklarıma karıncalanma geldi. Biren karıncalanma yukarıya doğru yayılınca uyumlanmayı hatırladım ve heen sakin bir yere geçtim. İnanın enerji adeta tüm kaslarıma hükmetti. Başım, dişlerim, kasıldı. Kendiliğimden derinn nefes almaya başladım. Üstelik saat onu bi hayli geçiyordu. Çok iyi geldi Onur hocam teşekkür ederim. Zaten uyumlanma sonrsı minnetimi sana dua ederek gönderdm. Sağol:bravo:

purplepower
20-12-2008, 17:07
Teşekkür ediyorum.Şimdi hissettim.Güzel bir enerji vücudumun her yerinde hissediyorum.Rahatladım açıkcası saolun

beycank
20-12-2008, 20:20
birşey soracağım dosya yollanacaktı. gma kullanımı ile ilgili. acab nezaman yollayabilirsiniz :)

Force_Energy
20-12-2008, 20:54
Arkadaşlar,

Öncelikle hepimize hayırlı olsun diyorum, dosya konusuna gelince bir özet yazmaya çalışıyorum ancak yazanlar zaten forumumuzda GMA başlığında yazanların hepsi, bir fark yok yani:) dosyayı alıncaya kadar oradaki talimatlarla hem kendiniz üzerinde hemde başkalarına enerji aktarımı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Dosya hazır olduğunda bildireceğim isteyenlere mail ile yollayacağım..

sevgiler..

Gizdüşüm
20-12-2008, 22:17
yoğun şekilde hissettim zaten ben öncedende uyumluydum ancak bu çalışma daha net oldu diyebilirim. teşekkür ederim..

basak
20-12-2008, 23:18
teşekkürler onur defalarca uyumlanma aldım ama ilk kez bu kadar enerjiyi hissettim.uygulama yaparken hissettiğim gibi bedenimde geziyordu enerji .ama kullanmayı bilmiyorum zamanla öğrenirim .

reiki646
02-01-2009, 22:47
GMA ya uyumlanmak istiyorum

Lütfen yardım

nirvana
03-01-2009, 13:09
GMA ya uyumlanmak istiyorum

Lütfen yardım

sitede uyumlamalar toplu olarak yapılıyor.duyuru yapılınca form doldurup kaydolman gerekiyor.yalnız usui reiki 1. seviye eğitimi almış olman lazım.

berem2009
06-01-2009, 00:02
sitede uyumlamalar toplu olarak yapılıyor.duyuru yapılınca form doldurup kaydolman gerekiyor.yalnız usui reiki 1. seviye eğitimi almış olman lazım.

bende gma uyumlaması istiyorum ama nereye msj yollayacagız acaba

Force_Energy
06-01-2009, 18:14
-Ocak 2009 GMA Uyumlama Tarihi-

Ocak ayında, ve 2009'un ilk günlerinde yapacağımız GMA uyumlama tarihimiz:

11 Ocak 2009 Pazar akşamı saat 22.00 dır.

Katılacak arkadaşlar; lütfen formu doldurunuz:)

m_k
06-01-2009, 19:08
ben taleb belgesini açamıyorum iki pc den denedim olmuyor.bende gma uyumlanmak istiyorum.

Turgay
06-01-2009, 21:53
Uyumlama Talebi hakkında Bilgi için;
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8175 (http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8175)

Talep Formu için:
Link:http://www.turgayreiki.com/uzaktanuyumlama (http://www.turgayreiki.com/uzaktanuyumlama)

DAYI
07-01-2009, 21:48
Emeğinize ve yüreğinize sağlık yeniden uyumlama için kayıt oldum sabırsızlıkla bekleyeceğim.Saygılarımla..

hitlove
09-01-2009, 13:19
sabırsızlıkla beklioumm:bravo::bravo::bravo:

berem2009
11-01-2009, 12:03
bende sabırsızlıkla beklıyorum bıran evvel saat gelse yaşayacağım deneyımı hisstmek için sabırsızlanıyorum turgay beye cok teşekkurler şimdiden emeğine saglık

Force_Energy
11-01-2009, 13:06
Arkadaşlar önceki sayfalardan niyet cümlelerine bakarsanız sevinirim:) 22.00 da hepimiz hazırlıklı olalım..

Listeye gelince, listeye şuan ulaşamıyorum teknik bir sorun yüzünden sanırım akşama kadar yazacağımı düşünüyorum inşallah.

Herkese şimdiden hayırlı olsun

tuğberkçapraz
11-01-2009, 15:59
sanırım bir sorun var hocam,
giriş yapamadım bir türlü.sayfa hata verdi.
neyse bidaha ki sefere artık:)
teşekkürler

Force_Energy
11-01-2009, 16:15
Önemli (!)

Arkadaşlar, GMA uzaktan uyumlama formuna ulaşım imkanı olmadığından uyumlamayı 16 Ocak 2008 Cumagününe ertelemek zorundayım:(

Eğer bugün için daha önce kayıt yaptırdıysanız birdaha kayıt yapmanıza gerek yok, Cuma günü 11 ocak uyumlaması(bugün) için başvuranların hepsi zaten varolacak listede otomatik olarak.

Alternatif olarak katılmak isteyen arkadaşlar link iyileşince kayıt yaptırabilirler..

Bu ani değişim için özür diliyorum..

Force_Energy
11-01-2009, 17:25
BU bir şakamı ccok heveslenmiştim neyse kısmet değilmiş
Cumaya kısmetmiş :)