PDA

Grafik Görünüm : Mucize

Freesia
10-05-2008, 10:38
Şu an içinde yaşadığımız dünyanın yasalarını altüst eden mucizeler her zaman vardır.

Sevgiyle............

Nymphe
11-05-2008, 23:03
:angel2: :kalp: hatırlamaya ihtiyacım var!!!

Hektor
12-05-2008, 01:14
Benimde yaşamaya ihtiyacım var :wink_smile:

neo38
12-05-2008, 11:20
MUCİZE İSTİYORUM!!!!!:kalp:

aspirin
12-05-2008, 11:59
Bence bu forum,burada paylaşılanlar bile mucize.Bu sevgisizlik ortamında tam bir mucize... :friends:

Seslendiğinde sesinin duyurabilmek,seni düşünenlerin varlığını bilmek,derdine derman olmaya çalışanları bilmek mucize... :kalp:

Çok şükür... :angel2:

Çok şükür... :flowers2:

memojoe
12-05-2008, 15:00
Her şey bir yana, yaşamın kendisi mucize değil mi zaten :angel2:

neo38
12-05-2008, 16:24
istediğimiz şeyi isteme hakkına sahip olmak bile şükre değer.Istediğimiz şeyi isteme hakkının bize verilmesi ona sahip olabilme hakkınıda bize veriyor...Mucize ise bundan sonra gerçekleşiyor...
"Herkes istediğine sahip olabilir ama ne isteyeceğini isteyemez"(bu sözün kime ait olduğunu hatırlamıyorum "Empati" adlı kitapta okumuştu)
Ama bu söz yolumu açtı....şükürler olsun

hydria
17-05-2008, 20:01
herkese merhaba..mucize başlığını görünce yazmak istedim...çünkü hayatımda bu mucizelerle o kadar sık karşılaşıyorum ki...geçenlerde otobüse binmiştim ve o gün kendimi kötü hissediyordum..otobüse yaşlı bir bayan bindi..yanında ondan daha genç başka bir bayan vardı ve o kadına seslendi...yaşlı teyze annemle adaştı..bunu dunuca annemi düşündüm ve birden (annemle biraz mesafeli bir ilişkim vardır) annemin saçlarımı okşamasını istedim..yani bunu pek yapmamıştı ve bunun özlemini duydum sanki...tam o sırada annemle adaş olan o yaşlı teyze geldi ve saçlarımı okşamaya başladı...!!! yüzüne dönüp baktım şaşkın şaşkın..bana gülümsüyordu...o an bunun mucize olduğunu düşündüm ve o sevgiye bıraktım kendimi...çok farklı bir duyguydu benim için...sizlerle paylaşmak istedim sevgili dostlar...:angel2:

ozcan
17-05-2008, 20:55
Sevgili hydria çok güzel bi paylaşım, ben de duygulandım okurken :angel2:

Bakmak ile görmek arasında fark olduğunu anlatırlardı hep, anahtar burada, mucizeyi görmek gerek.

:flowers:

hydria
17-05-2008, 23:01
evet bakmakla görmek kesinlikle önemli..mucize deyince hep büyük şeyler geliyor aklımıza..bir anda hayatımızı değiştiriverecek sihirli bir değnek var sanıyoruz..o yüzden sanırım küçük mucizeleri farkedemiyoruz...algıları biraz açınca küçük mucizeler görünüveriyor bir anda ve hayatı daha keyifli hale getiriyorlar...:friends: