PDA

Grafik Görünüm : Karanlikta Yol Gösterecek El Hanginizinki ?

Equinoxx
04-05-2008, 18:28
Selamlar ve sevgiler dileyerek başlamak istiyorum.:angel2:
Başlık yazımdan da anlayacağınız gibi yardım talep etmek için yazıyorum bunu.
Forumlarda yazılanlardan ve kullanılan dilden etkilenmedim desem yalan olur, öncelikle böyle güzel bir ortamı oluşturmuş ve korumuş olan herkese teşekkür ederim.:flowers2:
Yıllardır Ezoterizm ve Okültizm konularında birşeyler araştırır dururum, beni çok etkileyen şeyler de oldu anlamsızca vaktimi tüketmeme neden olanlarda. Bu yüzden artık daha temkinli ve ince düşünerek yürümek istiyorum. Reiki ve bu gibi uygulamalara açıkçası pek inanmazdım fakat artık düşüncelerim değişti nedeni çok uzun bir anlatım olacağı için hiç girmiyorum, Önemli olan şimdi, DEĞİL Mİ?:lol:
Kundaliniyi okült anatomi'de sürekli duyardım güçlü bir enerji olduğunu ve en önemlisi dikkatlice yaklaşılması gerektiğini biliyorum ve artık bu enerjiyle tanışmak istiyorum bunu kendi başıma yapmaktansa bu konuda deneyimleri olan birinin yardımını talep etmek çok daha mantıklı bence:)
Lütfen kundalini Reiki 1 için inisiyasyonu almama yardımcı olurmusunuz :blush: Kimseye özel bir mesaj yazarak veya yanına giderek bunu yapmak istemiyorum bırakalım insanları buluşturan güç görevini yapsın:lol:
Yardımınızı bekliyorum. Sevgiyle kalın:flowers2:

LuckyCady
04-05-2008, 19:11
Slm. aileye :hosgeldin:..
Güzel dileklerin ve beğenilerin için tşklr:flowers:

Sevgilerimle:kalp:

erkan89
04-05-2008, 20:08
Sevgili Equinoxx sana yardım etmek isterim ama bu hafta finallere çalışmam gerek yeterince ilgilenemezsem vicdanım rahat etmez ;) eminim hocalarımız ilgilenecektir.Sevgilerimle:flowers2:

Turgay
04-05-2008, 20:30
Sevgili Equinoxx,
Duyurular kısmına yazdığımız yazıyı hatırlatmak istiyorum.
Talebini uzaktan uyumlama duyurusunu yaptığımız zaman lütfen tekrar hatırlatır mısın?
Ayrıca konuları lütfen ilgili konu başlığına açmanı rica ediyorum.
Yani Usui Reiki ile ilgili olanları Reiki bölümüne, Kundalini Reiki ile ilgili olanları da Kundalini Reiki bölümüne.
Teşekkür ederim, sevgilerimle...
:flowers:

UZAKTAN UYUMLAMALAR:

Forumumuzda önümüzdeki dönemde belirli periodlarla konularının masterleri tarafından 'Gümüş Mor Alev', 'Kundalini Reiki' ve 'Meleklerin Renkleri' enerjilerinin uzaktan uyumlaması yapılacaktır.
Bu tarihler dışında bireysel uyumlama talep etmemenizi özellikle rica ediyoruz.
Takdir edeceğiniz gibi geniş bir kitleye hitap eden forumumuzun bu taleplere cevap vermesi bir hayli zor oluyor.
İlgili konular günler öncesinden gün ve saat bilgileri ile sizlere duyurulacaktır.
Ayrıca;
bahse konu bu uyumlamalar ücretsizdir.
Lütfen herhangi bir ücret teklifinde bulunmayınız.
Teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
:flowers:

Equinoxx
04-05-2008, 21:07
Teşekkür ederim Erkan düşünmen biel memnun edici:flowers2: Umarım finallerin iyi geçer:angel2:

Equinoxx
04-05-2008, 21:21
Teşekkür ederim.
Alışana kadar forum'u birazcık karıştırabilirim ama umarım doğru şeyleri yapmayı bir an önce öğrenirim:lol::flowers2: