Grafik Görünüm : kr1 e uyumlanmak istiyorum lütfen yardım
kr1 e uyumlanma konusun da yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler sevgi ile kalın
:flowers2:
Mutlu_TEKIR
02-05-2008, 20:11
öncelikle ailemize hoşgeldin:flowers2::)
kundalini için usui reiki 2. aşamasını almış olmanız önerilir ki bu enerjiye daha rahat adapte olabilesiniz. almamışsanız öncelikle reiki ile başlayın. almışsanız size kundalini yi uyumlucak hoca bulmaya kalıyo. bunun için de forumumuzdaki yöneticilerimize özel mesaj atabilirsiniz ardından sizi ilgili kişilere yönlendirirler.
Aşağıdaki linke bakarsanız bir fikir edinirsiniz.
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=7751
Aileye Hoşgeldiniz... :friends:
morbeyaz
13-04-2009, 18:58
Arkadaşlar merhaba,
Benim sizlere sormak istediğim bir şey var. şimdi bu reiki 1. aşama, 2. aşama, kundalini 1,2,3, uyumlama ve diğer eğitimleri sağ olsunlar bu sitede master olanlar ricada bulununca veriyorlar da, benim merak ettiğim, master arkadaşlar, bu eğitimleri vermeden önce kendilerini arındırma çalışmaları yapıyorlarmı?
Ücretli olarak bu eğitimleri veren hocalarımız, eğitimden önce kendilerini arındırdıklarını ve her uyumlama yapan kişiden reiki alınmaması gerektiğini söylediler. Ben reiki 1. aşama'dayım. Mayıs ayında kundalini reiki 1,2,3 aşamasını alacağım.
Not: Siteye yeni üye oldum. Amacım kimseyi suçlamak ve yaptıklarından dolayı yargılamak değildir. Sadece bilgilenmek amacını taşımaktadır.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.