PDA

Grafik Görünüm : Günaydın!

Tunç
27-10-2004, 07:52
Günaydın arkadaşlar !

Herkeze sağlık, bereket, neşe ve mutluluk dolu bir gün diliyorum :)

Bugün öfkelenmiyoruz, endişelenmiyoruz, her zaman olduğu gibi var olan tüm canlılara iyi davranıyoruz, yine her zaman olduğu gibi ekmeğimizi helal yollardan kazanıyoruz ve Tanrı’nın zengin hediyeleri için müteşekkir oluyoruz !

Turgay
27-10-2004, 10:18
Bugün Tunç'un eşi, sevgili yengem Lale'nin doğumgünü... :bravo:
Kutluyoruz... :flowers:
İyi ki doğdun Lale :banana: :pepper: :guitar: :pepper: :banana:
İyi ki doğdun Laaaaaleeeeeeeeee :wonk:

Tunç
27-10-2004, 10:52
Çok teşekkürler Turgay :D

Bu arada Forum'umuzun değerli üyesi "doktor" Lale ile "eşim" Lale arasındaki ilişki isim benzerliğinden ibarettir. 3.cü şahıslara duyurulur :P Hehehe !

Tunç
01-11-2004, 08:40
Günaydın arkadaşlar,

Hepinize başarı, mutluluk ve gülümseme dolu bir hafta dilerim :thumbsup:

doktor
01-11-2004, 19:06
Sevgili dostlar , şimdi gördüm vallahi.

Tunç'un eşi değerli Lale hanımın doğum gününü candan kutluyorum.. Bunun için geç kaldım gibi..

Ama ona bir armağanım var.. Epeydir üzerinde çalıştığım sitemi dün açtım.. Sitem iki bölümden oluşuyor. Resim galerisi ve Kadın sağlığı.. Henüz kadın sağlığı ile ilgili yazılarımı açmadım ama galeri açıldı.

Sevgili Lale hanım , eğer beğenirse, galerideki bütün resimleri ona armağan ediyoruuuuuuuuuum.

http://www.lale.web.tr

not: Fotoğraflar arka plan dahil hepsi bana ait. Lale hanım onları da isterse , hepsi onun olsuunnnnnn. :flowers: :banana: :guitar:

Tunç
02-11-2004, 15:09
Çok çok teşekkürler sevgili Doktor. Çok zarifsiniz :)

Siteniz harika.. ellerinize sağlık :bravo:

Turgay
02-11-2004, 15:29
Sevgili Doktor,
Seni ve siteni kutluyorum.Gerçekten çok beğendim. :bravo: :bravo: :bravo:
Ayakta alkışlıyorum ve sana mümkün olan tüm mimikleri ve fazlasını yolluyorum. :thumbsup: :notworthy: :bravo: :D :flowers:
ve tabii ki :banana: :banana: :banana: :banana:
Ellerine sağlık, ruhuna sağlık, emeğine sağlık.
Bizlerle paylaştığın için de ayrıca teşekkür ediyorum.Özellikle portrelerdeki ifadeler, alıp öyle yerlere götürüyor ki insanı, anlatamam.Ama sen anlatabilmişsin, gerçekten bravo.
Başarılarının devamını diliyorum.Yeni çalışmaların olursa bizi mahrum etmezsin değil mi?Sevgilerimle...
Turgay :wave:

doktor
02-11-2004, 19:10
Çok teşekkür ediyorum.
Sevgiler. :wave: