Grafik Görünüm : Bir Deneyim
Yaklaşık 1.5 ay önce , birlikte çalıştığım bir ebe-hemşireme Reiki uygulaması yaptım.
Kendisi bildim bileli, sürekli bronşit olur , sesi hep kısıktır.Çok çeşitli tedaviler almıştır ve uzun süredir de allerji aşıları olmaktadır.
Bu durumu hem onu hem bizi üzmekte, hem de iş gücü kaybına neden olmaktaydı.
1.5 ay önce onunla konuştum. İsterse Reiki aktarımı yapabileceğimi söyledim. Bana "O ne? bio enerji filan gibi bir şey mi yoksa " diye sordu.
Ona Reiki nin bio enerji yöntemi olmadığını, ona enerji aktarımı için kanal olacağımı, aslen kendisini kendisinin iyileştireceğini söyledim.
Reiki aktarımına başladıktan sonra, ondaki akciğer, omuz ve sağ kasıktaki sorunlarını gördüm. Biz sadece akciğer ve omuz sorununu biliyorduk. Sağ kasığında şu vardı. Koyulaşmış , gri, yapışkan tomar haline gelmiş bir kitle.. Islanmış ip kitlesi gibi.
Ona, sağ kasığında problemi olup olmadığını sordum. Bana, 2 gün önce, apandisit kuşkusu ile Genel Cerrahi uzmanına gittiğini, apandisit olmadığını , idrar sorunu olmadığını, ayrıca jinekolojik sorunu da olmadığını söyledi. Tahlillerde ve muayenede de bir sorun bulunamamış.
Özellikle akciğerleri , timusu, dalağı ilgilendiren bölgelere Reiki aktardıktan sonra, ciddi olduğunu düşündüğüm sağ kasıktaki problemi işledim. Buradaki sarmal haline gelmiş olan kitle, tek tek çözüldü , temizlendi ( hemşirem bu sırada yoğun ağrı ve ısı hissetmiş, sesini çıkartmamış) , Bu kitle, mezenter( barsakları tutan yağ dokusu) ve barsaklar arasında bir yoğun yapışıklıktı. İlerde jinekolojik ve sindirim sistemi sorunlarına da yol açabilirdi.
Sağ kitlesi temizlendi, arındırıldı iyileştirildi.
Bu işlem ortalama 35-40 dk sürdü. Ona teşekkür edip kaldırdım. Ondan bir yorum yapmasını istemedim. İstedim ki, bir gün nasılsa kendi bir yorum yapar.
Olayı unuttum gitti. Bugün arkadaşlar, hemşirem bana gülerek şunu söyledi.
"Biliyor musunuz , ben artık öksürmüyorum, durmadan ateşim çıkmıyor, sesim hiç kısılmadı, artık antibiotik de almıyorum. Ayrıca, uzun süredir ağrı duyduğum sağ kasık bölgemde 1.5 aydır hiç ağrı yok."
Ona, beni de iyileştirdiği için teşekkür ettim.
Sevgili Doktor,
Paylaştığın deneyimler için çok teşekkür ediyorum.Bu deneyimler, özünde ulaşmak istediğimiz "Holistik Tıp" (Bütünleyici tıp) yaklaşımı için harikulade adımlar.Tıbbi tedavinin destekleyicisi olarak hem premedikasyon (tıbbi tedavi öncesi ) hem de postoperatif (cerrahi müdahale sonrası) aldığımız sonuçlar gerçekten çok yüz güldürücü.
Senin uzman bir tıp doktoru olarak insan fizyolojisinin arkasındaki o derinliği görebilmen ve bunu da şifalandırabilmen gerçekten insanlık adına gurur ve onur kaynağı.
Bütünsel şifanın (fiziksel, zihinsel ve ruhsal) kitabi bilgilerinden çok senin bizimle paylaştığın örneklerine çok ihtiyacımız var.Bunları bir platformda tartışabilir olabilmemiz için kısaca "verilere" ihtiyacımız var.Bu bağlamda da şimdiye kadar olan katkıların ve bundan sonrası için de devam edeceğine inandığım katkıların için sonsuz teşekkürler.
Kutluyor, başarılarının ve paylaşımlarının devamını diliyorum.
Sevgilerimle :flowers:
Turgay
*Alakası yok ama sevdiğini bildiğim için tabi ki :guitar: :pepper: :banana: :guitar:
Sevgili Turgay,
Ben teşekkür ederim. Hastalarımın iyileşmesi, benim iyileşmem demek.. Ben de , başka vakalarda , diğer inanan doktor dostlarla bunları tartışmak isterim.
Benim Reiki vakalarımda, rehberlerim olduğunu anlamışsınızdır.
Tekrar söylüyorum.. Bu bir özel durum, yetenek, Allah vergisi, vs değil.. Bu herkesin kendisi için uygulayabileceği, insanoğlunun çok uzun yıllar arka planda bıraktığı hatta unuttuğu bir oluş halidir.
Bu nasıl bir haldir ki , henüz 18-19 yaşındaki gençler birleşip, 14 yaşında gencecik, pırıl pırıl bir güzel kızı öldüresiye dövüyor, üzerinde sigara söndürüyorlar. :broken_heart:
Onun yüzünde pek çok tırnakla yapılmış yara, kulaklarının içinde bereler, ensesinde yumrular, başında pek çok şişlikler, omuz ve bacaklarında sıyrıklar.. En az 20 kişinin saldırısına uğramış okul çıkışı.. Kabahati de , bir olayı konuşarak çözümlemek istemesi :cry: :cry:
Boynunu oynatamıyor, başını tutamıyordu 3 gün önce. Yüzündeki yaralar, boynundaki sigara yanığı çok derindi. :( :( :(
3 gece ona reiki verdim. İkinci gece, o güzel başı bir fanusun içine alındı. Bunu yapan rehberlerim. O uyutuldu. Boynundan yukarı ve aşağı sımsıcak enerji verildi.
Bugün boynunda ağrı kalmadı.. Yüzündeki yaralar belli belirsiz.. Boynundaki sigara yanığı sadece ufacık bir iz halinde..
En önemlisi , o İDRAK ETTİ.
Görünüşte, siz de Reiki deneyimlerinizi fazla yazmadığınıza göre, en çoook, ennnnnnn güzel, en harika deneyimler bir tek benden olduğuna göre.. Kendimi şimdiden ennnnn birinci ilan ediyorum. :puah:
:banana: :pepper: :banana: :pepper: :notworthy:
Bu olay yazın gerçekleşti, babamın bir arkadaşını ailecek ziyarete gitmiştik, ayağından sargılı görünce söyleyim diyorum içimden ama çekiniyorum çevremdekilere Reikinin son derece gerçekçi olduğunu açıklamaya çalışmak bazen çok yorucu oluyo. Herneyse ben birşekilde söyledim, son derece doğal karşıladı ve ben 30 dakika babamları ve dayımları tam kalkmak üzereyken beklettim, iyiki bekletmişim, meğer dizinde menüsküs yaralanması varmış ve iki üç gün içinde ameliyat olacakmış, ve doktor ameliyat öncesi kontrol etmiş ve "bu bir mucize" demekten kendini alamamış. :banana: :wonk:
Çok hoş bir deneyim yigit :) Paylaşımın için teşekkürler :)
Bu vesile ile aramıza hoş geldin diyorum :)
Sevgiyle kal :wave:
Öncelikle Sevgili Doktoru kıskandığımı söyleyerek başlamak istiyorum. Doktor biz de bir gün vizyon görebilecek miyiz Reiki deneyimleri esnasında? Harika olsa gerek!
Bu kış kız arkadaşımın iş yerinde yaralı bir kuş geldi. Ben de reiki için iyi bir fırsat olacağını düşündüm. Hayvanın kanadı çok ağır yaralı değildi, bir kaç gün dinlenirse uçabilirdi belki, ancak sağ ayağı kırılmış gibi tamamen çarpık duruyordu. Yanına gidip reiki vermeye başladığımda hiç kaçmadı ellerime yaklaştı. Bir iki gece de evden uzaktan şifa gönderdim ama en önemlisi kırık ayağını normal sağlıklı haliyle hayal ettim. Ve 2 gün sonra ayağı tamamen düzelmişti! Gerçekten enteresan bir deneyimdi. Sonra biraz güçlenmesini bekleyip yolcu ettik.
:lol: Canımmmm ..Ne güssell..mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu aldım onu içeriye cik cik cik cik ötsün diye. Reiki yapınca canlandı..Ellerin bak boş kaldıı :heart: :flowers2:
Sevgili Iturer ,,
Tıpkı Memojoe gibi ( Reiki Senfoni Orkestrasının murahhas üyesi :)) ), birşeyler yaşayıp, bunların ne olduğunu anlamadan, uzun seneler dolanıp durmuşum.Kendime dahi itiraf etmeden hem de.
Reiki olduktan sonra , okudukça ve sürekli okuyup yaşadıkça , geçmişte bana nelerin göründüğünü, nelerin söylendiğini yavaş yavaş anlamaya başladım. Bu o dönemlerde vizyon şeklinde olmadı.
Ne oldu anlatayım. Birileri bana dedi ki " Kızım bakalım biraz burnunu sürt , havalardan in , yaşamında neyi eksik bırakmışsın, neyi kendine dahi itiraf etmemişsin , neleri ihmal etmişsin yaşa da bir gör bakalım önce "..
Yaşadım. Yeni doğmuş bir bebek gibi , ama kendi kendimden başka beni tamamlayacak, bana bakacak kimse olmadan yaşadım.Kolay olmadı anlayacağın.
Rehberler ve vizyonlar hep vardı, ama kendi önüme çektiğim sis , onları görmemi engelliyordu.
Hala da eskisi gibi olabilirdim. Görmeden, duymadan uyuyarak gül gibi yaşayıp gidebilirdim.
Tuvalet çukurunu tıkamış bir cisimi ne ile alırsınız?
Ellerimle almayı tercih ettim. Benim için öyle gerekti.
Kaba tabirler kullandım özür dilerim.
Ama bir gün anladım ki, o wc çukuru olmasa, bizler sokaklarda işimizi hallediyor olacaktık.
O halde, bize en pismiş, en kötüymüş en iğrenç ve en dokunulmazmış gibi görünen
herşeyin, yaşamımızda ince bir ayar olduğunu kabul etmek gerekiyor.
Bizlerin , kendimizden dahi sakladığı pek çok tortularımız var.Yok diyen en büyük yalancı.
Tortularımızı temizlemek hiç kolay değil.. Ne de olsa hala beşeriz ve insan olmak için mücadele veriyoruz.
Sevgilerimle.
Yolumuz her zaman BİR.
:artist:
Sevgili Doktor ve Sevgili Lturer, :heart:
Sizi öpüyor, öpüyor, öpüyorum... :flowers2: :flowers2:
Harikasınız :angel2:
Harika olan sizlersinizzzzzzzzzzzzzzzzzz :banana: :pepper: :banana: :pepper: :bannana_purple: :bannana_guitar:
:angel2: meleksinizzzzzzzzz
sevgili arkadaşlar deneyimlrinizi paylaşıyorsunuz bu çok hoş. ben hemşireyim yoğun bakımda kalp hastalarını tedavi ediyorz.
yoğun bak kalp ritmi bozulmuş bir hasta aldık. ventriküler taşikardi. bu ölümcül sonuçlar oluşturan bir kalp ritmidir. amca çok şirindi ön belleğinden onay aldım çünkü konuşacak kadar hali yoktu. ona şifalandırma terapisi yaptım ellerim amcanın kolundaydı ve 5 daklık bir süre sonrasında amca kızım ellerin şifa olsun dedi.o gece ritmi düzeldi ve bi kaç hafta sonra da sağlıklı bir şekilde evine gitti.
bağarsak kanaması olan, yapılan bütün tetkiklerinde ayırıcı tanı konulamamış, kanser şüphesiye hastanede tedavi gören ve kanamaları da devam eden hasta tanıdığıma reikiden bahsettim. gerçekten zor durumda görünüyordu 15 kilo vermişt, halsizdi daha önce duymuştu reikiyi ama çok bilgi sahibi değildi ona anlattım ve seve seve kabul etti. terapi sırasında bağarsaklarında kalıcı bir sorun görmedim ve genel olarak vucududa temizdi. terapi sonrası kendini daha iyi hissettiğini söyledi.2 günde uzaktan şifalandırma yaptım. 3. gün hastanın gülümsediğini gördüm. artık iyi dedim ve çok mutlu hissettim kendimi. bir hafta içinde taburcu oldu. şimdi sağlıklı:)
NOT:sizinle paylaşmak istedim. hastaya ilk terapi sonrasında o gün şikayetlerinin daha çok artabileceğini ve bunun nedenini anlatmak gerekiyor. böylece daha rahat ve huzurlu ve bilinçli oluyor.
Redflame
22-12-2007, 22:35
inanın daha bilgisayarımı yeni açtım:kalp:reiki deneyimleri içimi ısıttı sizlere sonsuz teşekkür ederim:flowers2:sevgili doktorum,denfi,ıturer,yigit hepinize ve tüm reiki ailesine sonsuz teşekkürler:friends::flowers::flowers::flowers::fl owers::flowers::flowers:
çok şükür.iyi ki reiki.sağolun.:flowers2::flowers::kalp:
Phoenix67
06-05-2008, 01:15
Harika olan sizlersinizzzzzzzzzzzzzzzzzz :banana: :pepper: :banana: :pepper: :bannana_purple: :bannana_guitar:
:angel2: meleksinizzzzzzzzz
müthiş güzel deneyimler bunlar,hepinizin yüreğine sağlık
ben neden sizler gibi boyle mucizevi islere kanalllık edemıyorum:bangin::doh: sadece kardesimin panik atak krizini hafifletebiliyorum hastaneye vs gitmiyor ben neden baska birsey yapamıyorum?neden daha daha hayatı konularda kanallık edemıyorum :(
acaba ılk ınısıye oldugum zaman 21 gunluk uygulamaları duzenlı yapmadıgım ıcın olabılır mı ?
bir de ön bellekten reiki icin izin nasıl alınıyor?
LuckyCady
06-05-2008, 14:30
ben neden sizler gibi boyle mucizevi islere kanalllık edemıyorum sadece kardesimin panik atak krizini hafifletebiliyorum hastaneye vs gitmiyor ben neden baska birsey yapamıyorum?neden daha daha hayatı konularda kanallık edemıyorum :(
bir de ön bellekten reiki icin izin nasıl alınıyor?
Sevgili Maximum, mutlaka mucizevi deneyimler yaşıyorsunuzdur..Önemli olan farketmek, yani farkındalığınızı arttırmanız gerekiyor..
UR (1 2 3)kaçsınız?
www.turgayreiki.com (http://www.turgayreiki.com) ana sayfada UR bölümünü incelemenizi öneririm. Çok detaylı bilgiler var..
Öncelikle kendinizi şifalandırın..Çakralarınızı dengeleyin...
Birisine habersiz şifa veriyorsak "yüksek benliğinin izniyle" diye şifaya başlarız..
Sevgilerimle
Phoenix67
06-05-2008, 16:04
UR (1 2 3)kaçsınız?
www.turgayreiki.com (http://www.turgayreiki.com) ana sayfada UR bölümünü incelemenizi öneririm. Çok detaylı bilgiler var..
Öncelikle kendinizi şifalandırın..Çakralarınızı dengeleyin...
Birisine habersiz şifa veriyorsak "yüksek benliğinin izniyle" diye şifaya başlarız..
Sevgilerimle
luckycady cok tesekkur ederım, ısın ılgıncı ben ur kac oldugumu bılmıyorum :doh:ınısıasyonumdan emın degılım,neden?cunku reıkı masterım (ısım vermek ıstemıyorum) soyagacını bana duzgunce anlatmadı ve elıme sembol cızmedı, bu bende kuskuya sebep oldu...
su an ınısıye oldum mu olmadım mı bılmıyorum bıle,ama su var, kardesımde etkılı oluyor
soyagacını vermemesı ve gecıstırmesı benı bır yandan soguttu, ve 21 gunluk calısmalarımı tam yapmadım,bır yandan da bende bır hal var adlandıramıyorum nedense cok meyıllıyım reıkı kuantum ve ruhsal enerjılerı ogrenıp uygulamaya..
sankı son donemlerde sezgılerım asırı guclendı ve eskısınden daha cok farkındayım herseyın..
bu da benı bazı seylerı duzgunce ogrenmeye ıtıyor,mesela tekrar ınısıye olmak ıstıyorum ve sanırım xxxxxx hocama basvuracagım,son zamanlarda adı sık sık aklıma gelıyor bu yuzden ondan almayı cok ıstıyorum..
aklım cok karısık ancak bu konuda egıtımım tam alıp ılerlemeye kesınlıkle mecburum cunku bırsey benı adeta ıtıyor bunları ogrenmem ve uygulamam ıcın..
Phoenix67
06-05-2008, 16:08
bir de su var, cok asırı şanslı bır ınsanım ve bu sans katlanarak hayatıma akıyor,bazı seylerı (tamam olumluları cok hıssetmıyorum :doh::bangin:ama) onceden cok net bır sekılde hıssedebılmem, bazı rehber ruyalar gormem, ılgılendıgım herhangı bır konuyla alakalı kısılerle tesadufen tanısmam vs benı bu yolda ılerleme konusunda tesvık edıyor, ben mucızelere cok cok ınanan bırıyım hıcbırseyı reddetmem ve yalandır demem
hayatın ve yasadıgımız su dunyanın nasıl bır mucıze oldugunu durup durup dusunup şok olan bırıyım ,durum bu
reıkı 1-2-3 almak zorundayım bekleyecek vaktım yok artık
Sevgili doktor,
Kusura bakma foruma yıllardır girmediğimden yanıt da gecikti. Ama artık daha aktif olmaya sözüm var. :) Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim. %100 katılıyorum dediklerine. Bu yazdıklarını anlayabilmek bile güzel. Hep şu anda bulunduğpum bilinç seviyesine sahip olduğumdan şükrederim. Bir şekilde hepimiz bir şeyler deneyimliyor ve bunlardan bir şeyler öğreniyoruz. Kimimiz ilk seferinde anlıyor, kimimiz ise 10 seferde bile anlamıyor :) Ama dediğin gibi olayı yaşarken bize kötü gelebilen bir şey bir bakıyorsun sonradan iyi gelebiliyor. Bunu da yaşamadan bilemiyoruz genellikle malesef.
Sevgiyle kal.
sevgili dostlar , çok güzel paylaşımlar bunlar. :) kaleminize , emeğinize, bilgi paylaşımınıza sağlık. ben de son deneyimimi sizlerle paylaşmak isterim.
bir arkadaşımın annesine davet edildim. sırtında fibromiyalji dediğimiz ( kulunç ve kas larla ilgili sorun ) ve ödemli bölgeler vardı. ilk gidiş amacım masajla o bölgelerin rehabilitasyonunu yapmak ve rahatlatmaktı, fakat misafirleri geldi son anda , haber verilmesinden sonra 30 dk kadar bir vaktimiz vardı. bende reikiyi anlattım kendisine ve seve seve kabul etti başladık terapisine. ilk etapda aurasını süpürerek, korunma ve topraklamasınıda niyet ederek, başladım. rehberlerimden ve Yaradanımdan şifa yı diledim, reikiye kanal olmayı. ellerimin ateş gibi oldugunu sobadan daha sıcak bir ısı geldiğini söyledi :) ilk başta çakra dengelemesini yaptıkdan sonratek tek tüm çakraları sorunlarını hissederek çalışmaya başladım. bazı yerlerde iç sesimi dinleyerek elimi koyuyorum. sırtında yumruk büyüklüğünde iki yerde ödemleşmiş kas sorunu vardı, ağrısı da o bögelerde yoğunmuş, acı çektiğide yüz ifadesinden belliydi. ( canım o benim yaa yemekleride çok güzel :D ) işin ilginci elimin altında o tuttuğum yumruların bir balon gibi sönmeye başladığını farketmemdi. kız kardeşime kontrol ettirdim, evet o bölge sanki erimiş , sorun yok olmuş, ilk bastaki sağlıklı haline yaklaşmıştı. inanamadım , sonra diğer bölgelerde de denedik :) kontrol ederek , inanın sonuç mucize gibiydi, şükür olsun. en son bilinçaltı sorunlarınında yoğun olduğunu hissettiğim için bilinç altı da çalışmayı tavsiye ettim kendisine. ellerimi kafasına koydum, 15 dk sonra terapiyi bitirmek istediğini söyledi. benimde hislerime göre terapi bitmişti aynı anda demesi ilginç :) kafası normalde çok ısınırmış, o yuzden sinirli oluyormuş ısınınca, elimi kafasına koyup çalıştığım içinde sinirleneceğini düşünmüş ısı çoğalınca. terapi bitti tekrar aurasını düzelttim. üstümden sanki bir kamyon yük aldın kaldırdın evladım çok sağol dedi. ertesi gün gelecek haberleri bekleyerek eve gittim :) sonra kardeşime telefon gelmiş. akşam hiç ağrı sızı olmadan uyudum, sabah kalktım hiç baş ağrısı yok, Allahım ne güzel bir duygu 40 yıldır bunun olmasını diliyordum diye, çok dua etti bize kadıncağız. Allah ondan da razı olsun :) iyi ki varsın Reiki ( iyiki Yaradan ım bizlere kullanmayı nasip etti ) .
ve her salı sözleştik çalışmaya. müsayit oldukça uğruyorum. ( börekleri güzel arkadaşlar :) )
sevgiler.
başlangıç
14-12-2011, 16:54
yaklaşık bir hafta önce bir arkadaşımın 82 yaşındaki babasının safra kesesinde taş olduğu, yaşı sebebiyle ameliyat için tereddüt edildiği, ancak mesaneye inmesi halinde ameliyatın kaçınılmaz olacağı söylenmişti.yaklaşık olarak 30 kişi ayna gün aynı saatte uzaktan reiki verdik daha sonra da müsait olduğumuzda uzaktan reiki gönderdik.
bu sabah mucizeye tanık olduk.taş yok olmuştu doktor filmde taşı göremeyince yanlışlık olduğunu düşünerek yeniden göndermiş ikinci filmde de taş çıkmamış bir türlü anlam verememiş bir ay sonra kontrole gelmelerini istemiş şaşkınlık içinde...
o kadar mutlu oldum ki yaşlı amca için paylaşmak istedim..
:angel:Şükürler olsun..:angel2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.