Grafik Görünüm : Ne Zaman Kundalini, Ne Zaman Usui?
UR2 ve KR1'im... Arkadaşlar, ne zaman Usui Reiki ve ne zaman Kundalini Reiki'yi kullanmayı yeğlediğinizi anlatırsanız çok mutlu olacağım.
Ben genelde az vaktim varsa, acil durumlarda KR'yi tercih ediyorum. Normal zamanlarda UR. :blush:
Dünyaanasal/Topraklanma sorunlarında veya çakralar arası iletişimsizlikte UR yanında KR'den destek almayı tercih ediyorum. Faydasını çok deneyimledim.
sevgiler :flowers:
Yanıt için teşekkürler...
Haydi bu yanıtın ışığında biraz dallandırayım sorumu: ilk soru + Usui Reiki ve Kundalini Reiki'nin birbirine üstünlüğü nerededir?
emotional
27-03-2008, 21:47
Kundalini Reiki Usuiden daha hızlıdır tek farkı bu,birbirlerine göre bir üstünlükleri vardır dememiz doğru olmaz bence:)
O zaman UR'yi bir yana bırakıp yalnızca KR üzerine çalışmam daha doğru sanırım, öyle mi?
:kalp::friends:Yanıt yazan da yazmayan da sağolsun arkadaşlar.:angel2::flowers::angel::dil:
pozitif_melek
11-05-2008, 23:38
merhabalar arkadaşlar usrbıraksamda sadece kun r yeyle çalışşam olurmu beni aydınlatırsanız sevinirim
pozitif_melek
11-05-2008, 23:39
yani yanlış olmasın kundalini daha hızlı diye
Herkes ruhuna hitap eden enerjiyi buluyor.Hangisi sizi huzurlu hissettiriyorsa onunla çalışın bence...:friends:
Ayrıca,Sevgili Nymphe'nin dediği gibi KR daha hızlı ya acil durumlarda işe yarıyor. :)
:flowers:
pozitif_melek
12-05-2008, 19:57
çok teşekür edrim bilgileriniz için birtanedaha sorum olacak kundalini bir i aldım acba uzaktan gönderebilirmiyim
çok teşekür edrim bilgileriniz için birtanedaha sorum olacak kundalini bir i aldım acba uzaktan gönderebilirmiyim
Evet gönderebilirsiniz.
xkutsalmelekx
28-08-2008, 11:28
:kalp:ELLER 6. CAKRAMI
xkutsalmelekx
28-08-2008, 11:31
:kalp:ELLER 6. CAKRAMI HERŞEY SENDE İÇİNDEKİ SEVGİYİ İZLE
SEVGİYLE SARHOŞ OL YANİ SEVGİ ENERJİN SENİ SARSIN
xkutsalmelekx
28-08-2008, 11:31
Sevgiyle Hoş Ol
pekiiii ben de acemice bir soru sorayım..
usui reiki 1 olmadan kundalini reiki 1 olabilir miyim? Onun uyumlamasını uzaktan alabilir miyim?
(lütfen olur diyiiiiiiiin :doh:)
eller 6. çakramı derken anlayamadım. hoş gelmişiniz bu arada.:flowers2: ben bütün noktasal kelimesel bilgiye dikkat ederim ve değer veririm. o yüzden yazdım:kalp:
emotional
28-08-2008, 23:28
usui reiki 1 olmadan kundalini reiki 1 olabilir miyim? Onun uyumlamasını uzaktan alabilir miyim?
Hocalarım daha iyi bilir ama ben usui 1 eğitiminin öncelikli alınması taraftarıyım.Reikinin temel bilgilerinin ve temel düşünce biçiminin sindire sindire öğrenilebilmesi için usui 1 eğitimi öncelikli olmalıdır.Bence tabi :)
Hocalarım daha iyi bilir ama ben usui 1 eğitiminin öncelikli alınması taraftarıyım.Reikinin temel bilgilerinin ve temel düşünce biçiminin sindire sindire öğrenilebilmesi için usui 1 eğitimi öncelikli olmalıdır.Bence tabi :)
kalkcam gitcem bir hışımla istanbulda varmış bu haftasonu :doh::doh::doh:
sabırlıyım.. sabırlısın.. sabırlı... :blush:
Sevgili shakti, Usui reiki 1 inisiasyonun alıp, usui reikinin o güzel ve naif enerjisini tadıp kullanmadan Kundalini reiki 1 uyumlaması almak pek uygun görülmez...
Forumumuzun "Uzaktan Uyumlama Duyurularına " bakarsan kundalini uyumlamasının önşartı Usui Reiki 1 uyumlaması almaktır...:flowers:
Benim de sana tavsiyem önce Usui Reiki 1 alıp enerji sistemleriyle tanışmandır....:friends:
Teşekkür ederim Telvin.. İnşallah çok fazla zaman geçmeden Usui Reiki 1 eiğitimimi alırım..
dualarınızla..
(bu niyetim üzerine enerji göndermenizin faydası olur mu :doh:)
Teşekkürler :angel::friends:
Shakti ben enerji göderdim. Umarım en kısa zamanda bu güzel enerji ile tanışırsın.
Ancak istiyorum yerine "UR1'i hayatıma kabul ediyorum" "UR1'e uyumlanmaya layığım" gibi olumlamalar yapmanı tavsiye ederim. Kolayca sana gelecektir. İstiyorum demek hep isteme durumunda kalmana neden olur çünkü.
sevgiler...
PsYcHouSaN
09-09-2008, 16:22
ben de usui2 ve kr3 üm ve tamamen kalbim yönlendiriyor normalde beni de ama son zamanlarda bi tuhaflık var ikisinde de..:s
donatella
05-12-2011, 15:00
reiki 1 e uyumlanan kişi, kundalini reiki alabilir mi? herhangi bi tehlikesi var mı, beni reiki ye uyumlayan kişi bunun cok tehlikle oldugunu söyledi, öncelikle reiki2 almam gerekirmiş bu ne kadar doğru?
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.