PDA

Grafik Görünüm : Yurt disinda melek calismalariyla ilgili

Oguzhan1989
18-03-2008, 16:21
arkadaslar benim sormak istedigim su yurt disinda yasiyorum buradada your angel journey ve angel workshop adi altinda bir medyumun verdigi sizin ogrendiginize yakin bir melek calismasi var ama aradaki farklar neler tam kestiremedim bize verilen bilgide vucudun titresimini arttirarak 4. 5. boyutlara seyahat ve oradaki melek ve diger bedensiz varliklarla gorusme gibi calismalar var yani sizdede boylemi tam acarmisiniz konuyu. Yani melek enerjisine uyumlandikmi bununda reikideki gibi degisik derecelerimi var reikiden farkli oldugunu biliyorum ama tam emin degilim bu arada sitenize uzun zamandir uye oldum ama konu acmak anca nasip oldu.

Birde diger sorum acaba melek meditasyonuna uyumlanmak icin mutlaka reikiye uyumlanmis olmak gerekiyormu?

LuckyCady
18-03-2008, 18:21
arkadaslar benim sormak istedigim su yurt disinda yasiyorum buradada your angel journey ve angel workshop adi altinda bir medyumun verdigi sizin ogrendiginize yakin bir melek calismasi var ama aradaki farklar neler tam kestiremedim bize verilen bilgide vucudun titresimini arttirarak 4. 5. boyutlara seyahat ve oradaki melek ve diger bedensiz varliklarla gorusme gibi calismalar var yani sizdede boylemi tam acarmisiniz konuyu. Yani melek enerjisine uyumlandikmi bununda reikideki gibi degisik derecelerimi var reikiden farkli oldugunu biliyorum ama tam emin degilim bu arada sitenize uzun zamandir uye oldum ama konu acmak anca nasip oldu.

Birde diger sorum acaba melek meditasyonuna uyumlanmak icin mutlaka reikiye uyumlanmis olmak gerekiyormu?

Bahsettiğiniz çalışmaları bilmiyorum...Ama bizim yaptığımız Melek Çalışmaları ile ilgili biraz bilgi vermeye çalışayım..
1)Bir Melek Meditasyonu, 4 aşamalı bir çalışmadır..Burada BaşMelekler'le ve yüksek benliğinizle tanışma dolayısıyla enerjinizin yükselmesi çalışması olduğu gibi, bence bir çeşit terapi olan affetme ve sorunlarınızı bırakma çalışmasıda vardır..
Sonunda ise bir süpriz mesajla biter:wink_smile: Yani meleklere, üstbenliğinize merhaba aşaması sonrası şifalanma ve yolunuzu açacak bir mesaj alırsınız...(Turgay Hocamın hayata geçirdiği bir çalışma olduğu için, Hocama şükranlarımla:flowers2:)
Ben bir Melek Meditasyonu çalışma sonrası, şifa seanslarında Sevgili Meleklerimizden daha rahat yardım gördüğümü farkettim...Reiki ye uyumlanmış olmanıza gerek yok, ama benim deneyimlerime göre UR1-2 şifa enerjilerinin temel taşıdır...
2) BaşMelek Enerjilerine uyumlama, tek aşamalı bir inisinasyondur..
Meleklerle zaten hepimiz sürekli irtibat halindeyiz..Burda amaç titreşimimizi biraz yükseltip, daha kolay iletişim kurmamımızı amaçlar..İnisinasyonu çok zevklidir..Ama bence sonraki çalışma süreci daha da önemlidir...Hocanın rehberliği gerekir..
Umarım yeterlidir..
Sevgilerimle
..

Oguzhan1989
18-03-2008, 21:41
fazlasiyla yeterli sagol evet biraz farkliymis cunku bizim yapacagimiz tam 2 gun surecek, 16 mayistada reikiye uyumlanacam ama onun oncesinde 19 ve 20 nisanda melek calismalari olacak bakalim enerji corbasina donecez ama :D