Grafik Görünüm : Rekor Zamanda Sonuç! :D
10-15 dakika önce Karmik Blokaj Terapisi konusunda Turgay Bey'i aramak için bugün bulunduğum şirketin bahçesine çıktım. (Burası bitişik nizam villaların arkasında yine bitişik nizam bahçelerin bulunduğu bir semt.)
Turgay Bey'e telefonda köpek fobim için KBT görmek istediğimi anlatırken farkettim ki bahçeleri ayıran duvara oturmuşum, ve çitin diğer yanındaki bekçi köpeği başını bir aralıktan uzatmış, kolumu yalıyor ve ben de farkında olmadan başını, göğsünü okşuyorum! KBT'nin bu kadar çabuk ve kesin sonuç verdiğini bilmiyordum! Turgay Bey'e huzurlarınızda teşekkürler ederim. :D
Şaka bir yana Turgay Bey, İstanbul'a yolunuz düştüğünde veya yaratabildiğim ilk fırsatta İzmir'de görüşme dileğiyle. :)
LuckyCady
12-03-2008, 17:55
Kutlarım:bravo:
Hayırlı olsun:kalp::flowers2:
Çok güzel bu çok sevindim...:bravo:
:bravo::kalp:Harika değilmi?
Bende sonuçlarını gördüğümde çok şaşırmıştım:wink_smile:
LuckyCady
14-03-2008, 17:52
Kalıcı İyileşme
Kalıcı iyileşme için, Katılımcı Şifa yöntemleri kullanılmalı ve sağlık arayan kişi de işin içine katılmalıdır.
Şifacının psişik ve eğitimli yetenekleri ile tespit ettiği verileri; hastalığın tanısında, tıpta, psikolojik danışmanlıkta ve terapilerde rahatlıkla kullanılabilir. Hastalığın ruhsal kökenini açıklayan bu veriler kalıcı iyileşmede iyi bir veri tabanı sağlar. Asıl köken ve neden bilinince üzerine gitmek kolaylaşır.
Şifada işbirliği çok önemlidir.
Şifacınız ne kadar yetenekli olursa olsun, siz değişmiyorsanız ve bu şifa sürecine katılmıyorsanız, rahatsızlığınız belki de şekil değiştirerek bir süre sonra yeniden kendini hatırlatacaktır. Çünkü holistik yani bütünsel bir bakış açısı ile sizden arındırılmayı ve ortadan kaldırılmayı istemektedir.
Ama maalesef çevremiz değişmek istemeyen, sadece dışarıdan şifa alıp, en kısa sürede iyileşip sonra da aynı hızla onu hasta eden nedenlere geri dönmek isteyenlerle doludur.
Şifada Kuantum Etkiler
Şimdi de son olarak şifada kuantum etkilerin neler olduğuna bir bakalım. Kuantum fiziği sizin de bildiğiniz gibi olasılıklar üzerine kurulmuştur. Herkesin yaşamı aslında olasılıklar dünyasına aittir ve olasılıklarla örülüdür. Neyi seçip seçmeyeceği yine o kişinin iradesine bağlıdır.
Siz dünyanın en iyi şifacısı da olsanız kişinin özgür iradesini aşamazsınız ve aşmamalısınız da...
Bizler nesneleri düşünürken gerçekliği olduğundan fazla somutlaştırırız. Ve sonra da o somutlaştırdığımız yere saplanıp kalırız.
“Çünkü gerçeklik somutsa ben önemsizim, onu değiştiremem” diye düşünürüz.
Fakat gerçeklik, kuantum teorisinin de anlatmaya çalıştığı gibi bir zihin olasılığı ise o zaman şu soru sorulabilir:
“Onu nasıl değiştirebilirim?”
Öncelikle şartlar ne olursa olsun değiştirebileceğinize olan inancınızı hiç kaybetmemelisiniz. Ama inanç sübjektiftir ve sık sık sarsıntıya uğrayabilir. Bilgi ise daha sağlam temellere dayanır o nedenle Katılımcı Şifa Anlayışı'nda şifayı alan kişinin de bilgilendirilmesi, kendini yenilemesi hatta eğitmesi çok ama çok büyük bir önem taşımaktadır.(Bu noktada Turgay Hocamın önünde saygıyla :notworthy:)
Bir örnek verelim; Sizi kızdıran, sinirlendiren, endişe veren veya umut ve sevinç veren bir duyguyu/düşünceyi üst üste tekrarlarsanız, beyindeki sinir hücreleri o duyguyla uzun süreli bir bağ kurar. Mesela gün be gün bir şeylere kızar, acı çekerseniz, beyindeki nöron ağını her gün daha çok ateşlersiniz. Böylece o duyguya bağımlı hale gelirsiniz. Üzüntü ve karamsarlık açısından "Neden hep benim başıma geliyor?" cümlesini kuranları bir düşünün, bu söylediklerimizi daha iyi anlayacaksınız. Ama her iki uçta doğru olduğu için bunun aksi ucunda da umut-sevinç-neşe-bolluk-bereket vardır. Ve yaşama bakış açısını yenilemeyen daha doğrusu kendini eğitmeyi, yenilemeyi, değişmeyi göze almak istemeyen birinin bir şifacı veya bir terapist aracılığı ile geçmiş anılarının temizlenerek aniden iyileşmesi bir süre idare edebilir, ama sonra yine gerçekle yüz yüze gelmek gerekecektir.
“O yüzden diyoruz ki; tıp-şifacı-terapist üçgeninden önce, kendimizi yenilemek konusunda pozitif adımlar atalım, değişmeyi sahiden arzu edelim. (Şükredelim ki yeni yüzyılımızda UR temel olmak üzere harika şifa enerjileri yaşamımıza girmiştir:bravo::bravo:)
Bunu tıpkı yeni bir eve taşınmak ya da çok istediğimiz bir işe girmek veya bir eğitimi almak gibi istekle yaşayalım ve yaşamı farkındalıkla gözleyelim bakalım bize ne gibi yenilikler sunacak; bu değişimimize nasıl bir katkıda bulunacak?”
Kısaca özetleyecek olursak, şifa arayan kişi, kendine uygulanan terapiler haricinde temel şifa enerjileriyle tanışıp, kendi kendinin şifacısı olarak “şifa sürecine” katılmalı…:superman:
Şifacısı da terapi sonrası her türlü bilgi ve gözlem ile bu süreci hızlandırmalı….:friends:
derleme
Redflame
14-03-2008, 23:30
:kalp::kalp::kalp:Turgay hocam birtanedir.:kalp::kalp::kalp:teşekkürler Allahım sanaki yolumuzu ona karşılaştırdın:flowers2:Hocam bende karanlıktan korkuyorum duyrulur:flowers2:sevgilerin en güzeli sana dogru yol alsın:flowers2:sevgilerimle:kalp::kalp::kalp:
kırkayak
21-03-2008, 12:36
ellerinize sağlık çok güzel paylaşımlarınız için
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.