Grafik Görünüm : Yorumlarınız ve Görüşleriniz
Yaşadım.Pek çok şey deneyimledim.Ve çok şey öğrendim. :angel2:
kelimelerin bittiği an,önünüzde saygıyla eğiliyorum hocam:notworthy::notworthy:
:angel2:Sevgili Turgay,
:crying:Bir güzel ağladım,bi güzel ağladım ki.Saol.
Harikaydı.Son dönem rüyalar neler anlattı bize.
Bizliği hissetmek için hayamızla neler sundular,
Bizliği hatırlatmak için,
Sadece Biz diyebilmimiz ve bunu yürekten hissetmemiz için.
Zordu anlamak,bu kadar kolay söylene bilen 3 harflik bir kelimeyi.
Hayatı zor yapan bizdik,Biz olmayı bilmeden.
Biz olunca,herşey kolaydı.
Kolay olaçak da olaçak bundan sonra.
Bir rüyamı bende anlatmak istiyorum ama senin bu anlatımı bir özümseyelim ve saol dostum demek ki anlatma zamanı.Herkes anlatsın artık içte yaşadıklarımızı ki bulalım o harika puzzle'lın
bütününü.
Ben olmadan BİZ,BİZ olmadan Bir BÜTÜN olamayız.
Seni sevgi ile selamlıyorum.:kalp::flowers2:
:notworthy::notworthy::kalp:
Sevmek zor değil Can'lar,
En kolayı...
Yeter ki bırakın
Serbest bırakın
Bırakın yüreğiniz bedeninizdeki zaten O'na ait yeri alsın..Sizi devleştirsin..yüreğiniz Evreni içine alabilmişken zor zannettiğiniz o küçücük detayı mı şifalandıramayacak...
Artık Atlantis hikayelerini, artık Kadim Mısır tökezlemelerini aşabilmenin tek yolu; yüreğinizi hatırlamak..
Bize bahşedilen en yüce hediyeyi hatırlamak.
Artık hazırız,
Artık hazırım...[/quote]
canımm hocamm, yureğimden yüreğine ..
sevgi ve ışık gönderiyorum..
ne de güjel dile gelmişş, anlamı derinliğinde..
..öyleyse ol sun diyorumm..:)
biliyorsun, birsüre az kaldı az kaldı diye sayıklıyordum..
hatırlarsın..
ama artık az kaldı demıyorum ;
tüm kalbimle , tüm kelimelerine katılıyorum..
artık hazırız,
artık hazırım..
zaman .. içinde blunduğumuz an ..
yüreğimizin en derin yerindeki o eşsiz duygular, realitemize aksın..
dediğin gibi;
aslında sevmek, gerçekten enn kolayı..
:angel2::kalp::angel2:
Redflame
22-12-2007, 23:15
sevgilerin en güzeli sizinle ve bizlerle olsun:angel2:nefes almadan okudum:angel2:ne kadarda güzel birlik denizinde yüzmek biz olmak bir beden olmak sevgi güneşi olup yürekleri ısıtmak olsun:angel2::kalp::kalp::kalp::flowers2::flowers2 ::flowers2:
LuckyCady
23-12-2007, 19:12
Sevgili Hocam, hayırlı olsun..
Sizin, Nymphene ve katkısı olan herkesin yüreğine sağlık:flowers2::kalp::bravo:
Artık zamanıydı...
Artık HAZIRIZ
Umarım Ankara programına yetişir:whistling::naughty:
Detaylı bilgileri sabırsızlıkla bekliyoruz:wink_smile:
:kalp::kalp:
Sevgili Turgay ve Sevgili Nymphe,
Burada tüm içtenliği ile sunulan paylaşım için teşekkürler hepimizden:flowers2:
Bilirim gördüğün vizyonlara ve aldığın mesajlara, kaynağından emin olsan da:):kalp:, bir diğer Can'dan teyit geldiğinde yaşanan mutluluğun ve coşkunun tarifsizliğini:):kalp:
Bilirim tekrar karşılaşmaların ve hatırlamaların, hatırlatmaların:kalp: mükemmel tadını ve yüreğinde hissettirdiklerini:friends::kalp:
Bilirim şükürler olsun ki, Sevgili Mim'in de dediği gibi Ben olmadan ' kendini bilmeden' Biz, ve Bir Bütün olamayacağımızı:flowers:
Ve bunları paylaşmanızdan yaşadığımız mutluluğu:bravo:
Yeni yıl hepimize Biz olmayı öğretecek çünkü artık hazırız:friends:biliyorum:kalp:
LuckyCady
28-12-2007, 00:50
Ve sadece saygı bekliyoruz. Yüreğiniz, bu uçuşu deneyimlemek ya da hikayeyi dinlemek istiyorsa tüm samimiyetimizle ve sevinçle paylaşmayı diliyoruz, kalbinize dokunmadıysa sadece saygı bekliyoruz. :shake:
:kalp: Şimdi hikayeyi anlatmaya hazırız...
Artık hazırız,
Artık hazırım… :flowers:
Emeğinize, yüreğinize sağlık, :flowers2::bravo:
Sadece "Sevgi dolu bir heyecan"la bekliyoruz....:kalp:
SEvgili yeniden doğuş uçuşu ekibi,
İyi niyet ve sağduyu ile gerçekleştirilen ,sezgi ve bilgiyi birlikte rehber edinen tüm çalışmaları destekliyorum.Çabalarınız,emekleriniz için çok teşekkürler..BU bilginin,enerjinin en yüksek hayrı sağlayacak biçimde insanlığa ulaştırılmasını canı gönülden diliyorum.yolunuz açık olsun...
:shake:şimdilik
şiiirsellik bitip duygular geri plana geçtiğinde akıl ve kalp onayım görünmeye başlayacak.. merakla bekliyorum..:flowers:
neredeyim ben...
neredeyim ben...
gozumu kapattigim her an gokyuzunu goruyordum.. alaca karanlik bir gokyuzu.. ama havada degildim. etrafimda tum vucuduma baski yapan birseyler vardi ve ben hareket etmek istedigimde yapabildigim tek sey vardi. yuzmek..
neredeyim ben..
neredeyim ben..
cevap kesin ve cok net geldi.. anne karnindaydim! dogum baslamisti. ilk baskiyi basimda hissettim sonra kollarim ve gogsumde. cok kisa surdu..
ama ilk nefes her seye degerdi..
simdi kendime tekrar soruyorum
neredeyim ben..
neredeyim ben..
cook yuksek bir zirvede basimda bulutlar.. ayaklarimin altinda tum evren..
basim dik ayakta duruyorum.. sessizligin muhtesem senfonisini dinliyorum.. cok hafif bir ruzgar yumuzu oksuyor..gozlerimle tum detaylari tek tek tariyorum. hareket etmiyorum oylece dimdik ayaktayim.. rahat sakin huzurlu... ve biliyorum ki olabilecek en guvenli yerdeyim.. ama hala soruyorum..
neredeyim ben..
neredeyim ben..
Anlatmak için çok bekledik. Çünkü… önceleri fazla ruhsal dendi; değiştirdik, kırptık, indirgedik!
Bu da fazla dünyevi, ruhsal bişeyler eksik, mistik yönü nerde dendi.
Ortaya karışık yaptık; acı ve dedikodu nerde dendi. :scratchchin:
Anladımki; ismine uygun anlatılmalı. Yeniden doğmuş! Geçtiği sancılı yolun acısı taze, diğer yandan onu bekleyen uçuşun heyecanı ile dolu.
Anladımki; “Yeniden Doğuş Uçuşu” hikayesi, ne ise, nasıl yaşandıysa, kalbimizde nasıl yorumlandıysa öyle anlatılmalı.
Anladımki; anlatılmalı ve dileyen istediği kadarını almalı!
Önce size doğum sancılarından bahsediyoruz…
çünkü geliş hikayesi bile dersler ve deneyimlerle dolu;
çünkü vaadetmiyoruz; kapılarınızı gösteren ne olursa olsun, sonuçda anahtar sizin elinizde diyoruz;
çünkü biz deneyimledik ve deneyimliyoruz;
çünkü yürekle, canla, emekle getirdik… sunuyoruz;
çünkü enerjisine, bilgisine, öğretisine inanıyoruz ve değer veriyoruz.
Ve sadece saygı bekliyoruz. Yüreğiniz, bu uçuşu deneyimlemek ya da hikayeyi dinlemek istiyorsa tüm samimiyetimizle ve sevinçle paylaşmayı diliyoruz, kalbinize dokunmadıysa sadece saygı bekliyoruz. :shake:
:kalp: Şimdi hikayeyi anlatmaya hazırız...
Artık hazırız,
Artık hazırım… :flowers:
almaya...anlamaya..sancıların ardından başka bi ben olarak biraz yorgun ama yine de heycanla bakmaya hazırım..hazırız..:flowers:
sevgili nymphe...satırlarından dökülen sıcaklığınla..can'sın..
yüreğine sağlık..:kalp:
bizi daha çok karşılaştır lütfen seninle..:friends:
sevgilerimle:kalp:
:kalp: :kalp:
Zaman bu zaman... Sağol gülüm. :flowers2:
Hocam anlattıklarınız benim de geçmiş de gördüğüm bir viyonu hatırlattı anlattıklarınıza benzer bir durum...Benim o dönemlerde düşüncelerimde yeni yeni patlamalar oluyordu..
Gündüz gözümün önüne gelen o vizyonu aynı anda yanımda bulunan arkadaşımda görmüştü.Kocaman Kilise gibi bir yer taştan kubbesi var ve sanki biri kapının ağzında arkadaşımla bana gel işareti yapıyordu.Ve ben korkuyordum tereddüt ediyordum çok ağır bir şekilde kapıya doğru gittim ve o eli tuttum.Arkadaşım gelmedi benimle( o arkadaşım şuan başka yönde,inançta yoluna devam etmekte )..Ve o günün gecesi rüyamda kocaman bir kartal gökte uçuyordu.
Yıllar sonra yeni tanıştığım biri beni rüyasında bir Baykuş olarak görmüş ve bir ses ona " o bir baykuş artık " demiş...Şimdi anlıyorum ki yalnız değiliz ve hazırız....:angel2:
Equinoxx
02-06-2008, 20:53
Turgay Hocam yazmadan duramadım, bu konular üzerine söylenebilecek pek bir sözüm yok ama nacizane dileğim yeniden doğuş konusunda kendiniz ile ilgili yapacağınız çalışmalarda bir kitap yazma konusunu lütfen gündeme getirin:) Harika bir yazı ve anlatım idi beğenimi belirtmeden geçemedim:bravo:
Yeniden doğması için tüm kartalları yüreklendirebilirsiniz:flowers:
Equinoxx
02-06-2008, 20:54
...ve canımız acıdı,
Çünkü,
Varoluş nedenimize yer bulamadık bedenimizde, sığdıramadık, O'na ait yeri yabancılara verdiğimizden aşka, aşk'a aşka yer bulamadık..ne tuhaf canımız acıdı. Canımız canımızı acıttı.
Ben'deki ben, bendeki sen yer bulamadı. Biz olamadık, bize yer bulamadık.
Biz kendini hatırlattıkça da ...canımız acıdı.
Artık hazırız...
Artık hazırım...
:bravo:
Teşekkür ederim sevgili Equinoxx, çok naziksin.
:flowers:
Benim de niyetim, konuyu kitaplaştırmak .
En hayırlı zamanda hayata geçecek umuyorum.
Keyifli bir paylaşım olacağına inanıyorum.
Kanatlarını hatırlayacak daha çoook Can'lar var senin de belirttiğin gibi.
:angel2:
Tekrar teşekkürlerimle...
Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşındayken çok ciddi ve zor bir karar vermek zorundadır.
Kartalın yaşı 40'a vardığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle de beslenmesini sağladığı avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir. Gagası uzar ve göğsüne doğru kıvrılır. Kanatları yaşlanır ve ağırlaşır. Tüyleri kartlaşır ve kalınlaşır. Artık kartalın uçması iyice zorlaşmıştır. Dolayısıyla kartal burada iki seçimden birini yapmak zorundadır:
- Ya ölümü seçecektir,
- Ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini göğüsleyecektir.
Bu yeniden doğuş süreci 150 gün kadar sürecektir. Bu yönde karar verirse kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kaya duvarda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde, yuvasında kalır. Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya vurmaya baslar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer. Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler. Gagası çıktıktan sonra bu yeni gaga ile pençelerini yerinden söker çıkarır. Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar. 5 ay sonra kartal, kendisine 20 yıl veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur 'yeniden doğuş uçuşunu' yapmaya hazır duruma gelir.
Kendi yaşamımızda sık sık bir yeniden doğuş süreci yaşamak zorunda kalırız. Zafer uçuşunu sürdürmek için, bize acı veren eski alılşkanlıklarımızdan, geleneklerimizden ve anılarımızdan kurtulmak zorundayız. Ancak geçmişin gereksiz safrasından kurtulduğumuzda yeniden doğuşumuzun getireceği olağanüstü sonuçlarından tam olarak yararlanabiliriz.
Çok şükür... :angel2:
Sağolun Hocam.Kanatlarımı farkettirdiğiniz için...:angel2:
Sağolun Hocam beni bana gösterdiğiniz için... :angel2:
Sağolun Hocam Varlığınız için...:friends:
Süpersiniz diyecek birşey bulamıyorum:friends:
Redflame
03-06-2008, 19:27
bende hocam oldugunuz için sizle gurur duyyorum:angel2: saygılarımla:angel2:
sanırım burası bir akrebin kartala dönüşeceği yerdir.
sanırım burası sürünmenin bitip büyük haritanın görüldüğü yerdir.
sanırım burası yüzyılların bittiği zamanın kalktığı benim hiç olup birliğe vardığım yerdir.
sanırım burası yalnız uçtuğum ve kaç asır yalnız uçtuğum,
ve her zaman gerçek sevgiyi kabul etmesi için beklediğim
benim beni artık kabul ettiği yerdir.
sanırım olabilirmi dediğim inanmamazlık buhranlarını bitirdiğim yerdir.
ve artık burası bu alan bu yer bu zaman bu mekan gerçeğin olduğu yerdir.
ve ben burada gerçekten kartallaşacağım yuvayı arayan ben oraya vardığımı
anlayacağım yerdeyim..
yerin göğün duyduğu evrenin en karanlık dehlizlerinin bir ışık ile ışıldadığı o andayım...
Bir ses;
..........,bu kez güvenebilirsiniz...
Sanki milyon yıl akreptim. Akrepler kartala dönüşür bir zaman sürünürler, bir zaman yalnız kalırlar fakat hep toprağın derinliklerinde Güneş e aşık bir vaziyette kartala dönüşmeyi beklerler... Bende bekledim...
yuvayı buldum dedim, dönüşümün gerçekleşeceği yer burası...
tüm hepiniz dönüşümü tamamlanmış varlıklar olarak parıldıyorsunuz gözlerimde ve ben Güneş e gözlerini açmış hayran bir akrep olarak Kartal a dönüşmeyi bekliyorum.
sevgi asıldır. Benliğimi buldurtan ışığımı parlatanlara sevgiler :angel2:
[quote=mySoul;51786]Kartal a dönüşmeyi bekliyorum.
:bravo:Doğru yerdesin sevgili mySoul:flowers2:
sevgili güneşim :flowers: ben işaretlerin anlamlarına çok dikkat ederim, burada bir çok işaret bir arada, buda doğru yerde olduğumu gösteriyor bana, bunlardan biride sensin :flowers2:
uzun bir yoldan geldim, etkileri sıyırmam ve saflık elbisesini giyinip aranızda yerimi almam 21 gün alacak K1 ve UR1 den sonra belki ama esas ondan sonra benim adıma bir kutlamadır:) yuvadan aldığım sevgi dolu enerjiler çevremde yaşadığım düzlemde parıldayacak inşallah bütünün hayrına, kartal yükselişi için her bir veriyi sünger gibi emmekteyim.:angel:
[quote=mySoul;51786]Kartal a dönüşmeyi bekliyorum.
:bravo:Doğru yerdesin sevgili mySoul:flowers2:
Bende Bende Bende:angel2:
Bende Bende Bende:angel2:[/quote]
Ne güzel ki,saygı ve koşulsuz sevgiyle sarmalanmış ailede hep birlikteyiz sevgili yalcinK...:friends:
Sevgilerimle:flowers2:
aLoneSouL
11-02-2011, 03:19
Ya herşey yalan ve biz sadece uzaylılar tarafından tasarlanan insan prototipleriysek.
Dr.KARAV
11-02-2011, 14:30
Az önce son derece basit bir sorunu yanıtladım
Bu sorunu ise şimdi görüyorum.
Şaka yaptığını düşünüyorum
Ve daha ciddi paylaşımlarla seni Forumumuzda görmek istediğimi de belirtmek istiyorum
NightWolf
11-02-2011, 20:50
Sümer mitolojisinin oldukça karışık ve sembolik anlatımları, derine indikçe daha da sembolleşir. Açığı çıkarmak için sümerologlar kadar ve hatta üstüne spiritüalistler kadar bilginiz olması lazım. Sizin belirttiğiniz bu fikir de Sümerlere ait mitleri inceleyen ve bu mitleri yanlış anlayan kişilerin yorumlamasıdır. Sümer tabletlerinde uzaylı olarak gösterilen resimlerin içinde ''Göksel Hiyerarşi'' diyebileceğimiz ilahi görevlere bürünmüş kadrolar da vardır. Yönetici mekanizmalardır bunlar. Neo-Spiritüalist makaleleri okursanız bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Kafanızdaki yanlış fikirler ortadan kalkacaktır. Özellikle tekamül konularına bakarsanız, insanın bir prototip olmadığını kolayca anlayabilirsiniz. Ama siz yine de ne bulursanız okuyun, yarar sağlayacaktır.
Ya birileri sizi yanlış yönlendirmiş ya da siz bir şeyleri yanlış algılamışsınız ama dert yok, yanlış fikirlerinizi düzeltmek için sonuçta fırsatınız ve vaktiniz var.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.