PDA

Grafik Görünüm : Devam etmeli miyim?

b_bilge
19-02-2008, 10:56
Selamlar herkese,
Ankara'da yaşıyorum. 4 ay önce İzmirli bir arkadaşım beni ra-sheeba'ya inisiye etti. Ancak ejderim gelmediği için 21 günlük çalışmaya başlamadım. Ama başlamak istiyorum acaba ejder görmemem benim bu sistem için uygun olmadığımı gösterir mi? Sadece masterların kullandığı semboller hakkında da bir soru sormak istiyorum. Diğer sembollerin aktive olması için Ka-tot sembolüne ihtiyaç duyduğunu biliyorum. Acaba sadece masterlar için olan semboller de aynı şekilde Ka-tot ile açılıp Kapı ve İsis'in Mührü sembolüyle mi kapatılıyor?

LuckyCady
19-02-2008, 13:19
Selamlar herkese,
Ankara'da yaşıyorum. 4 ay önce İzmirli bir arkadaşım beni ra-sheeba'ya inisiye etti. Ancak ejderim gelmediği için 21 günlük çalışmaya başlamadım. Ama başlamak istiyorum acaba ejder görmemem benim bu sistem için uygun olmadığımı gösterir mi? Sadece masterların kullandığı semboller hakkında da bir soru sormak istiyorum. Diğer sembollerin aktive olması için Ka-tot sembolüne ihtiyaç duyduğunu biliyorum. Acaba sadece masterlar için olan semboller de aynı şekilde Ka-tot ile açılıp Kapı ve İsis'in Mührü sembolüyle mi kapatılıyor?

Ltf, çalışmalarınıza devam edin.. Maalesef hepimiz ejderlerimize takılıp, diğer güzellikleri farketmiyoruz..
Sembollerle olan enerji çalışmalarında, enerjiyi mutlaka sembollerle açıp, sembollerle kapatırız...
Ben deneyimlerime dayanarak bir ,cümleyle noktayı koyayım:
"Beklentisiz yapılan tüm çalışmalarda, mutlaka bir cvp bir yerlerden geliyor"

:kalp::kalp::flowers2:

Bluerain
19-02-2008, 19:05
Sevgili bilge

http://www.turgayreiki.com/rasheeba.htm

burayı incelersen sanırım sorularına cevap alıcaksın.

Redflame
19-02-2008, 19:54
"Beklentisiz yapılan tüm çalışmalarda, mutlaka bir cvp bir yerlerden geliyor"

:kalp::kalp::flowers2:
teşekkürler:flowers: