PDA

Grafik Görünüm : Bir Soru

bozbey
08-02-2008, 20:54
kundalini reiki yaparken kendimize omuzdan enerji verebilirmiyiz illa uzaktan mı göndermeliyiz

mySoul
12-06-2008, 20:41
değşik bi soru olmuş anlamadım ne demek istediğini:(

aspirin
12-06-2008, 21:53
Kendimize çalışırken avuçlarımızı birleştirmemiz gerekiyor.Bir başkasına şifa omuzlardan çalışılıyor.

mySoul
13-06-2008, 08:28
aspirin hocam, teşekkürler açıklama için:flowers:

Mutlu_TEKIR
15-06-2008, 20:12
ben bacaklarıma dokunurken (2 elimle) başıma dokunurken de enerjinin işlediğini hissediyorum tüm vücudumda. bana göre illa uzaktan göndermeye gerek yok.

hitlove
17-06-2008, 19:06
kendimize veya bi başkasına şifa verirken ağrıyan yere elimizi koysak enerjimizi öle wersek daha faydalı olmazmı?? ben öle yapıyoum doğrumudur??(etkisini görüyoum ama bi ablam dikkat et öle yaparsan karşındakinin rahatsızlığını alma dedi) engin bilgilerinize ihtiyacım war :(:(

LuckyCady
17-06-2008, 20:24
kendimize veya bi başkasına şifa verirken ağrıyan yere elimizi koysak enerjimizi öle wersek daha faydalı olmazmı?? ben öle yapıyoum doğrumudur??(etkisini görüyoum ama bi ablam dikkat et öle yaparsan karşındakinin rahatsızlığını alma dedi) engin bilgilerinize ihtiyacım war :(:(
Sevgili Arkadaşlar, şifaya başlamadan önce bir ritüelle kendinizi korumaya alırsınız..Bu aslında kendinizi şifalandırmaktır.
Ayrıca Usui Reiki 2, aşamasında öğretilen, şifa öncesi yapılan bir ritüelde, şifalandırmada sizi yönlendirir ve yardımcı olur...
Siz şifa enerjisine kanal oluyorsunuz, bio enerjinizi kullanmıyorsunuz..Hastalık size nasıl geçsin?
Hemde şifa enerjisi kullanırken?
Ltf, şifa ve şifacılıkla ilgili bilgilenmeye önem verelim..
www.turgayreiki.com ana sayfasındaki tüm açıklamaları okuyalım.:kalp:

hitlove
17-06-2008, 20:57
teşekkürler cwbın için.ben okudum o siteyi.ama bi bilgili insanın deyişini iletmek istemiştim.onun dediğini anlamamıştım.sayende anlamış oldum.o heralde bambaşka bişi demek istemişti.

Mutlu_TEKIR
17-06-2008, 21:42
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8085
burda bulabilirsin hastalık geçer mi geçmez mi?:)
bi de anasitede enerjinin akışını suyun çukurları doldurması olarak belirtiyo. sonuçta omza da koysan ağrıyan yere de koysan enerji yine oraya gidecek. çünkü orada sorun var. evrensel enerji bilinci olan bi enerjidir.
sevgiyle kalın:)

hitlove
17-06-2008, 21:48
teşekkürler:):)