PDA

Grafik Görünüm : Kırmızı Işık

doktor
29-06-2005, 21:04
KR sırasında, şifa alan kişiye doğru, çok şiddetli bir şekilde , gözlerimden kırmızı ışık fırlıyor..Aynı anda başımdan yükselen bir zonklama da oluyor. İlk ışık çok şiddetli, sonrakilerin şiddeti giderek azalıyor.. Kırmızı ışık yayılması bittiğinde, şifa da bitti diyorum.. Bu durum babamın hastanede yattığı sırada ortaya çıktı.. Şimdi her KR uygulamasında oluyor.

Bilen var mı? :yinyang:

perfect_stranger
31-10-2007, 14:52
Lale Hanim, bu sorunuza kendiniz bir cevap bulabildiginiz mi? 2.5 sene olmus hemen hemen.

doktor
31-10-2007, 17:14
Sevgili Perfect,

Şöyle bir baktım 06.03.2005 tarihinde Kundalini Reiki master düzeyine gelmişim.Bunu takip eden zamanlarda Kundalini Reiki Booster lara da uyumlanmışım.

2.5 senede, zaman içinde kundalini reiki aktarımlarım sırasında, o gördüğüm kırmızı ışık ve hissettiğim baş zonklamasının , kundalininin müdahalesi olduğunu anladım.

Hayli zamandır da, herhangi bir uyumlama esnasında( başkasına ve kendime ), ayrıca şifa aktarımım sırasında , kundalini enerjimin yükseldiğini ve bunun da bir uğultu ve 3.göz hizasından ani ( füze gibi ) çıkış olarak kendini gösterdiğini biliyorum.Yani her enerji çalışmamda kundalinimin bir müdahalesi var.Bu neden böyledir? Henüz bilmiyorum.

Aşağıdaki sorumda, benimle benzer belirtiler yaşayan var mı bilemiyorum.

Sanırım frekans yükseldikçe, kundalini enerjisi çok daha kolay ve fazla belirti vermeden yükseliyor.Örneğin artık kırmızı renk yok ve o yüksek uğultu yerini, sadece ufak bir sese bıraktı.

Ben o dönemlerde , ne kundalini, ne de Kundalini Reiki hakkında fazla bilgi sahibi değildim. Yaşadıkça ben de öğreniyorum. Bugün vardığım düzey bu.

Kundalinim yüzde yüz yükseldi diyemem. Epey yol kat etsem de, çok çalışmam lazım çokkkk.:angel::kalp:

perfect_stranger
01-11-2007, 13:15
Tesekkur ederim Lale hanim. :flowers2: