PDA

Grafik Görünüm : Bir İstanbul Masalı

Turgay
29-06-2005, 10:44
Bir İstanbul Masalı... ama bu sefer TV dizisi değil, gerçeği yaşandı İstanbul'da. Bütün masallar gibi de çabuk bitti...
Çocukluğumuzdaki masal tadını İstanbul'da yaşadık. Yaşatanlar Sevgili Nisan, Müco ve Memojoe'ydu. Bu güzel masal kahramanlarının önünde saygıyla eğiliyor :angel2: , yaşattıkları o güzel günler için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. :heart:
Sevgi'nin adı Şirince, Gölcük'ten sonra İstanbul oldu...Veda ederken tek bir dileğim vardı sevgili dostlarıma naklettiğim..." Hep böyle kalın" ...
Hep böyle sevgi dolu, duygu dolu, koşulsuz, karşılıksız...
Sizlere ben ve bıdıklarım adına çok ama çok teşekkür ediyorum :heart: Biliyorum, hep böyle güzel ve özel kalacaksınız. İyi ki vardınız ve kalbimde her zaman var olacaksınız. Nice güzel masallara...
Sizi çok seven kardeşiniz...ve bıdıkları... :heart: :heart: :heart:

nisan
29-06-2005, 11:05
Sevgili Turgay B) ve dünya tatlısı bıdıkları :friends: ile muhteşem bir kaç gün çoook az geldi yetmedi. :(
Evimize getirdiğiniz neşe mutluluk ile İstanbul'u bile sever oldum. :guitar: :heart:
Dileğim en kısa zamanda yeniden :thumbsup: İstanbul'a gelmeniz yeniden biraraya gelmek. ;yahoo:
Önceki gezilere katılamamıştım ama biliyordum ki temelleri çoooktan atılmış dostluklar yeşerdi bu güzel forumda. :shake:
Bu böyle sürüp gidecek, çünkü bu forum başka forum, çok özel çok güzel başlangıçlar yaşanıyor, :heart: ait olan da olmayan da bunu gayet güzel hissediyor. :wub: :doh:
Bana bu mutluluğu yaşatan tüm dostlara saygı ve sevgilerimle. :angel2:
Nisan :heart: :heart: :flowers2:

HUMA
29-06-2005, 14:13
"Ailemin geri kalanını bulmak" ben bu forumdaki insanlarla ilişkilere böyle diyorum..Foruma üye olmayan bir doktor hanım benim Turgay Abi ile akraba olup olmadığımı sordu..Aslında vercek bi cevap bulamadım ama sanırım öyleyiz..Hepimizin birbiriyle çok güzel bağları var..Bence hepimiz birbirimizi bulmamız gerektiğimiz için bir aradayız ve biraraya gelecek daha çok "akraba"mız var bence..Sevgili Nisan yanınıza gelmeyi ve özellikle seninle tanışıp Memojoe'cuma kocaman sarılmayı çok istedim ama bazi aksiliklerden gelemedim..Ama en kısa zamanda bence hepberaber tekrar toplanılmalı ve birbirimizle olan hasretlerimizi gidermeliyiz.Çünkü sizlerden ayrı geçen her dakikada bize ait bişeyleri özlediğimi fark ediyorum..Hepinizi ve hepimizi çok seviyorum..Umarım hep "Küçük Kardeşiniz" olarak kalırım..
Bu arada sevgili Nisan artık sıra sizde sanrıım...İzmire de bekleriz :jester2: ..İstanbul Masalı'nın gelecek sezondaki bölümlerinde ben de yer almak istiyorum...
Herkese kocaman öpücükler... :heart:

Bluerain
29-06-2005, 23:30
:cry: :cry:

Manga
30-06-2005, 07:56
:lol: Nie ağlıosun Blueraincim yavrucum sen?? :P
Hepimiss bir aileyiz..Hepinizi gerçekten ama gerçekten çooookkkk seviyorum ve görmeyince çoook özlüyorum. Hepinize bugün teker teker :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Bluerain
30-06-2005, 08:40
ben duydulandım ondan aladım mangacıkk ama sevın goz yasları iconu bulamdıgım ıcın onu kulandımmmmmm :P

Manga
30-06-2005, 08:46
:lol: Kıyamam ben şanaa..Canım benimm:) O jaman 42 ikonunu deneseydinn :rolleyes:

nisan
30-06-2005, 08:55
Asıl ben ağlıyorum :cry: yine yalnız kaldım bu allahın istanbulunda :(
hadi kaldırın kendinizi kimde sıra hadi durmayınnnn :flowers: :flowers: :heart: :heart:
Sevgili en küçük kardeş Humacım bekliyoduk seni de bi baktık yoksun :boat:
gelecek sezon geldi bile :whistling:
Sevgili Bluerain hadi hep birlikte ooo daha neler neler paylaşılacak. :spor: :bravo: