Grafik Görünüm : Çok ağırlaştııı..
Arakidişler büyük ihtimalle hepiniz farkındasınızdır. Hava çok ağırlaştı. Her geçen gün de daha ağır oluyor. Birisine reiki yaptığınızda daha sıcak ve yoğun olduğunuzu hissediyor musunuz?
Dünya anaya sevgimizi çook çook göndermemiz gerekiyor galiba..Ortalıkta değişik bir koku ve rüzgar var. Onu sevdiğinizi biliyorum :heart: Birasçık da biz ona meyve verelim. Ben çok yorgun ve ümitsiz hissediyorum onu. Turgay abinin ve sevgili Arda abimizin bu konuda vermiş oldukları bilgilerden ve ona sevgi göndermemiz gerektiğinden bahsettiklerinden bugüne kadar hergün bu çalışmayı yapıyorum ama, bugünlerde hepimizedaha çok ihtiyacı var sanırım. Kalbinizle, sizinle paylaşmak istedim. :flowers2: Mucuk..
Çok haklısın Mangacım. Gaia'nın enerjisi çok atıl durumda sanki. Bu çalışmayı yaparken ellerimin altında, etrafımda o muazzam enerji denizini hissediyorum. Ama bu deniz çok durgun. Onu iyice dalgalandırmamız, harekete geçirmemiz lazım. Olduğu yerde yoğunlaşmış duruyor, akmıyor. Siz hiç bana bakmıyorsunuz, ben de o zaman böyle dururum diyor. Hepimizin dalga yaratacak ellerine ihtiyacı var.
Bulunduğumuz yerlerde bu besleme çalışmasını yaparsak, harekete geçen enerji etrafındaki diğer besleme merkezine ulaştığında oranın da hareketiyle yavaşlayan hızını tekrar kazanıp dünyayı dolaşabilir diye düşünüyorum.
Böylece hem merkezi besleyeblir, hem de bu şekilde dünyanın aurasını düzeltebiliriz.
Turgay abicim, bu geri besleme çalışmasını, güzel ifadenle bir kez de burada tekrar hatırlatırsan anımsamayan arkadaşlara hatırlatalım.
Sevgiler
Yaşasın
E: mc2 yapacağız yani..
Yapalım yapalım..
İyi de benim günler fırıl fırıl geçiyor.. Turgay istanbula geldi.. Arayıp soramadım mesela. :red_smile:
Sonra enerji hızına gelince , o kadar hızlı ki bizim köyde, tut tutabilirsen. İşlev mekanizması(yani ben) yavaşladı bugünlerde, ama arada sırada dinlenmek de işe yarıyor.. Uzun zamandır ilk kez dün ve bugün bu saatlerde dinlenebildim.. Bu sabah R unutmuşum.. Neyse ki karşıma gereksinimi olan birisi çıktı da, ben de ihya oldum.
Belki enerji sisteminin de dinlenmeye ihtiyacı var. Sistemi zenci etmiş olmayalım :P
Çünkü o kadar çok istiyoruz ki.. Yalama olacak diye korkuyorum :wonk:
Belki de oturduğumuz yerde azıcık :bounce: iyi gelecek..
Ya da deniz kenarında, zamanı hiçliğe taşıyıp, sadece su ve rüzgar sesi ile bir süre beslenmek ...... :boat:
Kimbilir, buna gereksinimi olan sadece benim. :fishing:
Ağırlığı hissetmek pek de zor değil ve sanırım rahatlamak için ağırlığın büyük bi bölümünü benim sırtıma koydular...Günlerdir yerle bir durumdayım..Canım hiçbişey yapmak istemiyo,keyifsizi,sola gitmeye karar vermişken birden bire sağa dönüyorum..vs vs..Bi an önce destek olmalıyz..Çünkü bu ağırlığın hafiflemesi bizi de hafifleticek sanırım..
HUMA cığım, valla biraz :frantic: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :frantic: bana iyi geliyor.
:banana: :pepper: :bannana_guitar: :bannana_purple:
Efet o hop hop hoplamaları haftasonunda kayısı ağaçlarına tırmanıp bol bol yüserek gerçekleştirdim gerçekten iyi geliyomuş canım Doktorcum... ;yahoo:
Bu ara fazla hoplamışım. Geçen gece yüzümü çat diye kapıya geçirdim hoplarken. Sonra da yere yapıştım.. Şimdi yerdeyim. :cheer: Bu kadarcık hopluyorum artık
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.