PDA

Grafik Görünüm : Pozi+if "Hayır"ın Gücü

aspirin
23-01-2008, 09:37
Benim gibi "hayır demeyi bilemediğini bilip,nasıl "hayır" diyeceğini öğrenmek isteyenlere" şiddetle tavsiye olunur.Elimden düşüremiyorum.

Sevgiyle... :flowers:

William URY -- Pozi+if "Hayır"ın Gücü

http://www.kitapgaleri.com/kapaklar/inkilap_PozitifHayirinGucu.jpg

Biraz birşeyler yazayım içinden.

Örneğin:

* "İnançla söylenmiş bir 'Hayır' , sırf gönül almak,daha da kötüsü sorunlardan kaçmak için sarfedilmiş bir 'Evet' ten daha iyi ve değerli değildir."

Mahatma GANDHI
-------------------------------------------

* "Öfkeliyken konuşursanız,hayat boyu pişmanlık duyacağınız bir konuşma yapmış olursunuz."

( Bunu söyleyen belirtilmemiş.Demek ki anonim... :D )
-------------------------------------------

* "Önemli konular hakkında sessiz kaldığımız gün,hayatımız sona ermeye başlamış demektir."

Martin Luther KING
--------------------------------------------

* Eski Hindistan'daki bilgelere göre, evrende sürekliliğini yitirmeyen üç ana süreç vardır:Yaradılış,koruma ve değişim.Hayır demek,her süreç için de büyük önem taşır.Eğer akılcı ve başarılı bir biçimde Hayır demeyi öğrenirseniz,istediğinizi yaratabilir,değer verdiğinizi koruyabilir ve işe yaramayan şeyleri değiştirebilirsiniz.Bunlar,Pozitif Hayır'ın üç armağanıdır.

Umarım azıcık ışık olmuşumdur.

telvin
23-01-2008, 09:56
Benim gibi "hayır demeyi bilemediğini bilip,nasıl "hayır" diyeceğini öğrenmek isteyenlere" şiddetle tavsiye olunur.Elimden düşüremiyorum.

Sevgili Aspirin paylaşımın için sağol...:flowers2:

Umarım bir gün herkes gerektiğinde "Hayır" demeyi öğrenebilir...:wink_smile:

sarass
23-01-2008, 10:46
okumak lazım..:bangin:

mim
01-02-2008, 08:22
:wink_smile:Canım Aspirinim ne güzel bulmuşsun.
Hepimize lazım.Alışverişe çıktığımda ilk alaçağım bu olaçak.:flowers:

aspirin
28-05-2009, 16:40
Güncellemek istedim... :friends:

reikevs
28-05-2009, 16:48
bu kitabı bilmiyordum. güncellendigi için teşekkür ederim.
okumak gerekiyor.:)

bilinçli HAYIR'ın degişimi tetikledigini gözardı etmemek gerekir.

Nymphe
28-05-2009, 16:54
* Eski Hindistan'daki bilgelere göre, evrende sürekliliğini yitirmeyen üç ana süreç vardır:
Yaradılış,koruma ve değişim. Hayır demek,her süreç için de büyük önem taşır.
Eğer akılcı ve başarılı bir biçimde Hayır demeyi öğrenirseniz,istediğinizi yaratabilir,değer verdiğinizi koruyabilir ve işe yaramayan şeyleri değiştirebilirsiniz.
Bunlar,Pozitif Hayır'ın üç armağanıdır.

Çok değerli bir hatırlatma. Çoğu zaman okuyup, "evet ya!" deyip, bi süre sonra unutuyoruz. Sayende bu konuda düşünme ve biraz daha emek harcama şevki geldi.
Teşekkürler :flowers2:

Mutlu_TEKIR
28-05-2009, 18:04
valla aspirin abla aspirin gibisin:):):):)

aspirin
29-05-2009, 10:10
Bu konuda çok dertliydim. Kendimi epey eğittim. Dün reikevsin bir mesajı bana bu kitabı hatırlattı. Ve bütün "hayır diyemeyenlere" ufak bir destek vermek istedim.

:flowers2:

fantastic
26-06-2009, 09:59
Eski Hindistan'daki bilgelere göre, evrende sürekliliğini yitirmeyen üç ana süreç vardır:Yaradılış,koruma ve değişim.Hayır demek,her süreç için de büyük önem taşır.Eğer akılcı ve başarılı bir biçimde Hayır demeyi öğrenirseniz,istediğinizi yaratabilir,değer verdiğinizi koruyabilir ve işe yaramayan şeyleri değiştirebilirsiniz.Bunlar,Pozitif Hayır'ın üç armağanıdır.

Gerçekten hayatın her döneminde seçim yapmak gerekiyor,bazen bu evet yada hayırı seçmek o kadar zor ki , özellikle insan ilişkileri ve yaşamları olunca , ama ne olursa olsun herşeyin olmasi gerektiği gibi olduğunu anlayınca , doğruyu buluyoruz,bazen gerçekten hayır demeyi bilmek gerekiyor,yoksa insanları kırmamak için dediğimiz evetler çokdaha kötü sonuçlara yol açıyor.Paylaşım için çok teşekkurler :)

mySoul
26-06-2009, 10:26
Hayır diyememek boğaz çakramızı bloke ediyormuş malesef.:bangin:

bahar967
26-06-2009, 10:57
Bu kadar güzel bir paylaşım için çok teşekür ederim...buradan aldığımı tüm arkadaşlarımla "Başkasından aldığını gene başkasına ver.
Asla esirgeme.
Çünkü sen, bil ki,
yalnız senin için değilsin." bu inanç paralelinde paylaştım....

energie_06
26-06-2009, 13:16
:flowers:paylaşımın için sağol,ben hayır demeyi bilemiyenlerdenim:(,öğrenmeye çalışıyorum,kitabı mutlaka okumam gerek,sağol:flowers2:sağlıkla sevgiyle kal:flowers2:

özsel
27-06-2009, 22:43
:banana::pepper:paylasimin icin cok tesekkürler bu kitabi esime okutmaliyim