PDA

Grafik Görünüm : Reiki 3

umut116
21-01-2008, 07:23
günaydın herkese..gününüz mutlu geçsin.ben reiki 3 almak istiyorum.reikiyi seviyorum ve artık daha ilerisi için hazır olduğumu hissediyorum.bunun için ne yapmam gerekiyor.ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.reiki 2 uyumlaması alalı 50 gün oldu.ama zaman bizim düşündüğüüz gibi midir gerçekte.ben hazır olduğumu hissediyorum ve biliyorum.bana bilgi verirseniz sevinirim.hepinize kucak kucak sevgi yolluyorum....

telvin
21-01-2008, 07:48
günaydın herkese..gününüz mutlu geçsin.ben reiki 3 almak istiyorum.reikiyi seviyorum ve artık daha ilerisi için hazır olduğumu hissediyorum.bunun için ne yapmam gerekiyor.ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.reiki 2 uyumlaması alalı 50 gün oldu.ama zaman bizim düşündüğüüz gibi midir gerçekte.ben hazır olduğumu hissediyorum ve biliyorum.bana bilgi verirseniz sevinirim.hepinize kucak kucak sevgi yolluyorum....

Sevgili umut116, kendini hazır hissetmen ve daha da ilerisini yaşamak istemen çok güzel...:bravo:Üstatlığa ve öğretmenliğe giden yol, 2.derece eğitiminden en az bir yıl sonra önerilir.Reiki etiğinde 3. dereceyi öğrenci talep etmez, öğretmenin uygun görüp masterlığı teklifi esastır...daha detaylı bilgiyi hocalarımız verecektir...:)

sevgi ve dostlukla...

Dr.KARAV
21-01-2008, 08:48
Sevgili Umut116
Öncelikle ben de sizi iç görünüz için kutluyorum.
Kendi içinizde yapmış olduğunuz hesaplaşma sonrasında " Ben daha ilerisine hazırım " diyebilmişsiniz, ne mutlu.:)
Bu, zor bir hesaplaşma sürecidir ve sonunda bu kararı verebilmek te gerçekten zor ve sorumluluk isteyen bir durumdur.Sizi bu kararlılığı gösterdiğiniz için tekrar tebrik ederim.:flowers:
Ancak- Sevgili Telvin Hocamın da belirttiği gibi - Usui Reiki sisteminde, öğrencinin 3.aşamayı talep etmesi gibi bir durum sözkonusu değildir.
Bu konuda karar, size uyumlamalarınızı veren Hocalarınıza bırakılmıştır.
2.aşamadan sonraki en az 1 yıllık süre içinde, bu aşamada almış olduğunuz eğitimin yardımıyla, gerçek bir hazırlık süreci yaşadığınızı denetleyen Hocanız, eğer uygun görürse size 3. aşamayı zaten teklif edecektir.
Ancak gerçek anlamda gereken süre en az 1 yıldır.
Çalışmalarınızın gerçekten çok yoğun olacağını, 1 yılın bile bazan yetmeyeceğini düşüneceğiniz günleriniz olacak inanın. Biraz yavaşlayıp çalışmalarınızı daha sindirerek tekralamanızı ve çeşitlendirmenizi öneririm.
İç görünüz ile, daha başka hangi konularda kendiniz için çalışabileceğinizi keşfedeceğinize inanıyorum.
Yazmış olduğunuz diğer mesajdan da anladığım kadarıyla bir hızlanma yaşıyorsunuz hayatınızda.
Yavaşlayın ve keyfini çıkarın 2. aşamanın.:friends:
Aşağıdaki link te size yardımcı olacaktır.
Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum:kalp:
http://www.turgayreiki.com/reiki_egitim.htm