PDA

Grafik Görünüm : reikiyi seviyorum.

umut116
18-01-2008, 07:35
Dostlar reiki2 olalı 40 gün oldu.reiki 1 den sonra bazı sıkıntılarım olmuştu ama şimdi daha rahatım.tüm hayatım sanki reiki üzerine kurulmuş gibi.yaşamımda ve çevremde ne olursa olsun başlıyorum reikiye.tek sıkıntım gönderimlerde ve dokunarak terapilerde çok uzun sürmesi.bittiğini hissettiğimde en az 40_50 dakika geçmiş oluyor.ve yoruluyorum.zamanımda kalmıyor.herkeste bu kadar uzunmu acaba?toplu gönderim yapılabiliyormu?ve nasıl yapacağım bunu?
ben seviyorum reikiyi.bunu tam nasıl anlatacağım bilmiyorum ama.yanımda bir güç o. ağrıların kesildiğine çok şahit oldum.fakat tedavi ettiğini henüz deneyimlemedim.reikiden önce eline vur ekmeğini al denen türden biriydim.şimdi daha farklı.beni rahatsız eden olaylara tepkiler verebiliyorum artık.sanırım önceden hep korkmuşum sevilmemekten korkmuşum.susarak sevilmememi engellemişim.hakkıma müdahale edene bende müdahale ediyorum artık.en azından bu amirimde olsa yanlışsın diyebiliyorum.kendime güvenimi kazandım sanırım.ve sevilme ihtiyacım azaldı artık.yani illede beni sevsinler diye bir derdim kalmadı.
sevgi benim bunu hissediyorum.ve ben tüm insanları seviyorum.bu durumumuda çok seviyorum.çevremdekiler sen eskiden ne kadar iyi bir insandın sana ne oldu diyor?evet tepkisiz korkak haklarına sahip çıkamayan biriydim.hayır diyebiliyorum artık.
sanırım reiki benim bu yaşta büyümemi sağladı.içimde devamlı ağlayan sevgi isteyen çocuk sustu.sevgi benim ve bana koşulsuz şartsız sevgiyi sadece ben verebilirim.yanlış anlaşılmasın tabiiki diğer insanlar önemli.ama bahsettiğim farklı bir durumdu.birileri beni sevmeyecek diye inançlarımı dünyaya bakışımı bile dile getiremezdim.hayır diyemezdim.şimdi daha iyi her şey.en azından kendime saygım daha fazla.ben bu ilknuru çok seviyorum.hayır diyebiliyorum artık.neyse..başınızı şişirdim ama bunları paylaşmak istedim.reikiyi seviyorum.sizleri seviyorum..

umut116
18-01-2008, 07:41
Yazdığım yazıyı okuyunca egom çok şişmiş gibi düşünülebileceğini farkettim.bana göre öyle değil ama belkide öyledir ne bileyim.sonuçta yaşadığım her şey kaderim.sevgili aspirinin dediği gibi..ben devamlı iyi olma halimden sıyrılıyorum artık.bu demek değildir kötü olacağım.hayır daha mantıklı kendininide diğer insanları önemsediği kadar önemseyen biriyim artık.beni anlıyorsunuz sanırım dostlar..
hepinizi seviyorum.Allah hepinizi korusun..

aspirin
18-01-2008, 08:01
:friends: :flowers2:

telvin
18-01-2008, 08:33
hayır diyemezdim.şimdi daha iyi her şey.en azından kendime saygım daha fazla.ben bu ilknuru çok seviyorum.hayır diyebiliyorum artık.neyse..başınızı şişirdim ama bunları paylaşmak istedim.reikiyi seviyorum.sizleri seviyorum..

Sevgili umut116, reikinin hayatına böylesine etki etmiş olması bir yana senin bunu bir yaşam biçimi haline getirebilmen en güzeli...:bravo: seni tebrik ediyorum..ve hayatının istediğin biçimde daha da güzele doğru şekilleneceğini umuyorum...

sevgi, dostluk ve ışıkla....

erkan89
11-04-2008, 21:52
Devam et umut116 kendine ne değer biçersen hayat ta sana o kadarını verir..

fidanbolu
25-04-2008, 10:58
Bahsetmiş olduğunuz ben de hala mevut maalesef... telkin dinleyerek aşmaya çalışıyorum, uzun zamandırda reiki yi araştırıyorum ve konuyla ilgili okuduğum olumsuz söylemler tanışmamı engelliyor hala :(
tebrik ediyorum sizi....

roanfin
22-10-2008, 00:09
olumsuz söylemlerinizi burda paylaşın , bakalım nekadarını aşabiliyoruz :) birlikte gülelim, birlikte ağlayalım, sevgimizi paylaşalım :)

nenemosa
22-10-2008, 01:49
Bahsetmiş olduğunuz ben de hala mevut maalesef... telkin dinleyerek aşmaya çalışıyorum, uzun zamandırda reiki yi araştırıyorum ve konuyla ilgili okuduğum olumsuz söylemler tanışmamı engelliyor hala :(
tebrik ediyorum sizi....

sevgili fidan bolu. duyduğun olumsuz söylemlerden bahsetmişsin. ne yazıkki reiki üzerine birçok asıllı veya asılsız yazı bulunmakta internette. sana şunu söyleyebilirim. reiki eğitimine başlamadan önce 3 farklı gün masterlarım ile farkındalık ve şimdinin gücü ile ilgili sohbetlerde bulunduk. ve bu günlerde reiki aldım. işte o ilk günden itibaren hayatımdaki her şey inanılmaz bir güzellikle şekillenmeye başladı. önceden hayatımı karartan hayatımında dönüm noktası oldu dediğim olayların aslında benim nekadar hayrıma işlediğini ve bana neler verdiğini farketmeye başladım. bu güne kadar da reiki ile tanışmış olan hiç kimseden olumsuz yada kötü bir yorum deneyim duymadım. tüm kalbimle söylüyorum ki reiki siz geçirdiğin her gün ömründen kayıptır. reiki bütünün en yüksek hayrı için şifa verir. hiç düşünme derim. mümkün olan en kısa zamanda tanış ve göreceksin ki bugüne kadar tanıştığın en güzel şey bu.
sevgiyle ve farkında kalman dileğiyle.:angel2::angel2::angel2:

Sukeyne
23-10-2008, 09:05
Belkide zamanı şimdi değildir, hazır hissetmemesinden kaynaklanabilir, zaman geldiğinde kendiliğinden gelişecektir herşey.

UReiKi kelimesi 10-11 sene önce hayatıma girdi ve bu zaman sarfında bir kac defa daha karşılaştım, ilgimi çekti ama üzerinde hiç durmadım.

UReiKi ile karşılaşmadan da, böyle bir enerjinin varlığına, bu enerjinin aslında içimizde olduğuna hep inanarak yaşadım.

Zaman gelmişki aniden üzerinde araştırma isteğini duydum (ve halen araştırıyorum) uyumlandım, iyi ki UReiKi diyorum.

Sevgili Findanbolu, daha da çok araştır, benim gibi bir kenara bırakma, arkadaşların deneyimlerini bol bol oku. Bende şahsen ReiKi konusunda fazla olumsuz düşüncelere rastlamadım, ki net üzerinden araştırmalarım, okumlarım saatler/günler sürmüştü.

Şunu itiraf ediyorum, ki olumsuz bir şey de yazmak istemiyorum açıkcası, çünkü halen üzerinden bir şeyler araştırmaya çalışıyorum elimden geldiğince, UR yanında bir çok enerji çeşitlerinin (Kundalini, imera, karuna, golden...vs.) çıkması...., nasıl ifade edeyim, kafamı karıştırıyor. Tek olması gerektiğini düşünüyorum , o da Usui-Reiki, çeşit olmasının nedenini halen anlamış değilim (belkide anlamak istemiyorumdur, bilmiyorum)

ışıkla,