PDA

Grafik Görünüm : Forumumuzda Ticari İlanlar

Turgay
16-01-2008, 23:29
Sevgili Yeniden Doğuş Forum ailesi,

Forumumuzda özellikle son dönemde kendilerinin ya da başkalarının ticari amaçlı ilan ve reklamlarını verenlerin sayısı çoğaldı.

Hemen Forum kurallarımızın ilgili maddelerini hatırlatayım.

14. Ticari içerikli ilan veren üye uyarlır, üyenin üyeliği dondurulur, gerekiyorsa üyeliği iptal edilir. Forumda başka sitelerin reklamı yapılamaz. Bu tür mesajlar yönetimce silinir. Reklam amacı ile olmasa da faaliyet konuları benzer olan ve ticari faaliyet içinde bulunan sitelere link verilemez, eğitmen önerilemez.

16. Başka Forumların, blogların veya aynı konuda faaliyet gösteren diğer masterların isimlerini vermek, tanıtımlarını yapmak, bunlara link vermek, bu platformlara üye veya kullanıcı toplamak için yazılan reklam mahiyetinde yazılar (Özel Mesaj Dahil) kesinlikle yasaktır. Bu şekilde davranan üyelerin üyelikleri silinecektir.

Forumdaki Can'ların 'bilgilendirme ile reklamı' karıştırmayacağına olan inancımla 'Forum Kurallarımızı ihlalden üyelik dondurulma veya iptali' gibi istenmeyen bir durumla karşılaşmaması için biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

'Ben bilmiyordum' gibi bir durum ne yazık ki mazeret olarak kabul edilememektedir. Çünkü forum kurallarımız üyelik kaydı aşamasında sizler tarafından okunarak kabul edilmektedir.

Bu uyarımızdan sonra da tekrarlanan kural ihlallerinde Madde 16 derhal uygulamaya konulacaktır.

Sevgi ve saygılarımla...