Grafik Görünüm : Bütün TurgayReiki Camiasına Mrb...
Öncelikle Bütün Turgayreiki camiasına mrb...1 hafta önce yılbaşında uyumlandım...Kendine Reiki Uygulamasını Düzenli Olarak Yapıorum..Fakat İşim Gereği Bu Uyguluma Geç Saatlerde,Gece Yarısından Sonra Oluyor...Tesiri Açısından Geç Saatte Uygulamam Sorun Olurmu ? Bilir Kişilerden Yardım Bekliyorum Ltf..Şimdiden Tşk'ler..Sevgiler..:kalp:
benden de merhaba.hoşgeldin Equinox.:flowers2:
öncelikle uyumlanman hayırlı uğurlu OLsun .bütünün ve senin hayrına OLsun.
:kalp:reiki çalışmalarında kendini zaman ve mekan konusun da sınırlamana gerek yok.geç ve gece olmasında asla hiç bir sorun olmaz.
arkadaşım sana tavsiyem ,formumuzda çok güzel bilgiler var vakit buldukça okuman.
resim ne hoş :P
foruma hoşgeldiniz Equinox.
umarım sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.
reiki ile geç saatlerde çalışmanın dingin ve güzel bir çalışma yapmanız açısından daha faydanıza olacağını söyleyebilirim.
Merhabaaa hoşgeldin:flowers:
REIKI uyumlamamı ilk aldığımda oğlum daha bebekti:lol:ve tüm gün onunla ilgilendiğimden ve koşuşturduğumdan dolayı ancak geceleri geç saatte kendime reiki çalışması yapabiliyordum:)
Gecenin huzurlu, sessiz ve dingin ortamında kendine vakit ayırabilmenin keyfi bir başka oluyor diyebilirim:)Çalışma bölünmüyor herkes uykuda olduğu için:lol:Geç saatte çalışma benim için daha bile keyif verici oluyordu
Kendine reiki uygulamasını düzenli yapman harika:bravo:gece gündüz demeden devam etmen ve keyfini çıkarman dileğimle
Sevgiler:kalp:
Bilakis... gece yarısından sonra yapılan herşey daha çok hissedilir,daha çok bütünleşilir...el ayak çekilince,şehir uykudayken, kendinizle başbaşasınız..özel saatler bunlar... tadını çıkarın...:kalp:
hoşgeldiniz..
LuckyCady
09-01-2008, 00:00
:flowers2::hosgeldin::tabletalk:
Zevkli paylaşımlar dilerim:flowers::kalp:
Sevgi Dolu,Dostça ve Samimi Yaklaşımlarınız İçin Çok Tşk'ler...Gerçekten de İyi Hissettirdi..:kalp:
parisstgermain
09-01-2008, 01:07
Sevgili arkadaşım,
Reiki'yi mutad günlük uygulaman ve çakra dengelemen haricinde de; tv izlerken,otobüste,trende giderken,belki bir iş toplantısında,uzanmış kitap okurken,tek elin okuduğun kitabı tutarken diğer elinle bedenine koyarak enerji akışından yararlanabilirsin.Hiçbir sakıncası yoktur,aksine faydası vardır.Reiki,reçete ile aldığımız ve 21 gün kullanıp bırakacağımız bir merhem,bir tablet vs değil...Reiki,bedenimizi,zihnimizi ve ruhumuzu dinginleştiren,arındıran,saflaştıran,ilk hale,öze,bire dönmemize yardımcı olan yollardan bir tanesi.
Gece yap, gündüz yap, öğlen yap; ama uygulamalarını muhakkak yap bir şekilde.
Bunun dışında,aklına geldiği her an, reiki'ye kanal olup, bedeninin herhangi bir yerine enerjiyi akıtabilirsin; faydasını göreceğine inanıyorum..
Sevgilerimle,
En güzeli... :) Sen ve huzur başbaşayken... :friends:
Aileye Hoşgeldiniz... :flowers:
Öncelikle Bütün Turgayreiki camiasına mrb...1 hafta önce yılbaşında uyumlandım...Kendine Reiki Uygulamasını Düzenli Olarak Yapıorum..Fakat İşim Gereği Bu Uyguluma Geç Saatlerde,Gece Yarısından Sonra Oluyor...Tesiri Açısından Geç Saatte Uygulamam Sorun Olurmu ? Bilir Kişilerden Yardım Bekliyorum Ltf..Şimdiden Tşk'ler..Sevgiler..:kalp:
Sevgili Equinox,öncelikle ailemize hoşgeldin:flowers2:
21 günlük çalışmalarını gece yapmanda bir sakınca yok, fakat uyku saatlerine yakın yapılan çalışmalar, reikinde rahatlatıcı etkisini de göz önüne aldığımız zaman yarım kalabiliyor...Ben çalışmalara ilk başladığımda denedim, gece yatmadan önce zor tamamladım çalışmayı, son el tutuşunu yaptığım sırada uyuyordum zaten:wink_smile:
sevgi ve dostlukla...
Hoşgeldiniz:flowers2::flowers2:
kırkayak
10-01-2008, 14:23
aileye hoşgeldiniz hayırlı olsun bütün çalışmalarınız bütünümüzün hayırlarına vesile olsun her şey gönlünüzce olmasını dilerim hoşçakalın
Çok Tşk'ler Arkadaşlar:)...Daha Birçok Konuyu Birlikte Paylaşmak Dileğiyle...Sevgiler:kalp:
Redflame
10-01-2008, 19:57
:flowers2::hosgeldin::tabletalk:
Zevkli paylaşımlar dilerim:flowers::kalp:
sevgilerimle:flowers:
Forum ailemize hoşgeldin sevgili Equinox
:flowers2:
İyi ki geldin...
:kalp:
hoşgeldin hayırlı olsun arkadaşım...:):flowers:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.