PDA

Grafik Görünüm : tavsiyelerinize ihtiyacım var

artemisya
07-01-2008, 22:01
Merhaba,

Ben reiki 2. seviyeye geçen eylül ayında uyumlandım. Daha önce tanıdıklarıma uzaktan reiki gönderdim ve iyi sonuçlar aldık.

Yaklaşık 10 gün önce bana tanımadığım bir kanser hastasına reiki gönderebilirmiyim diye sordular. Bende tabi seve seve dedim ve 4 gün üst üste reiki gönderdim aradan iki gün geçtikten sonra bir dört gün daha gönderdim. Hasta ile haberleşme şansım yok, daha önce böyle bir deneyim yaşamadığım için standart 15 dk lık gönderimler yapıyorum. Hastanın ağrıları ve ağız içinde yaraları varmış. Uykusu düzensizken son bir kaç gündür (reikiden sonra) daha iyi uyuduğunu söylemişler. Ağız içindeki yaralarından zaten ikinci 4 günlük süreçte haberim oldu. Hasta lenf kanseri ve kemoterapi yapılması için ağız içindeki yaralarının geçmesini bekliyorlarmış. 2 gün önce aldığım habere göre ağızdaki yaralar hafiflemiş ve kemoterapiye başlamışlar. Bu gün tekrar haber geldi ağzındaki yaralar tekrardan şiddetlenmiş.

Vaka kısaca böyle sizden ricam beni kanserli bir hastaya reiki gönderme konusunda biraz bilgilendirirmisin. Acaba yapmam gereken farklı birşey mi var yada sürenin daha uzun mu olması gerekiyor

Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Sevgiler

Dr.KARAV
08-01-2008, 08:58
Sevgili Artemisya
Öncelikle Reiki uygulamaların ve kanser gibi ciddi emek gereken bir hastaya yardımcı olma çabaların için seni kutluyorum.
Sevgili Mavi Türkünün belirttiği gibi, gribe farklı kansere farklı uygulamalar yok elbette ama belki küçük nüanslardan söz etmek mümkün olabilir.
Reiki 2. aşama uyumlaması almış olduğunuzu belirtmişsiniz.
O zaman yaptıklarınıza ek olarak belki şunların da yardımı olabilir hastanıza.
1- Çalışmanıza başlarken önce hastaya - imajinasyon yoluyla- uzun çakra dengelemesi yapmanızı öneririm.
Hayalinizde ellerinizi hastanın üzerinde çakra noktalarına koyacaksınız ve 1. çakrayı 2 - 3 - 4 - 5 - 6 . çakralar ile dengeleyeceksiniz.Aynı kendinizde dengeliyor gib.
Sonra 2. çakra ile 3 - 4 - 5 - 6. çakraları, daha sonra 3. çakra ile 4 - 5 - 6 . çakraları.Bu şekilde devam edeceksiniz.
Sonra hastaya uzaktan Reiki şifa enerjinizi gönderin.Çalışmanız esnasında özellikle baş bölgesindeki noktalara ve kalbe ayrıca çalışmanızda fayda var. ( Yine hayalinizde, ellerinizi hastanın o bölgelerinde tuttuğunuzu düşünerek Reiki göndermeyi sürdürebilirsiniz )
Özellikle baş ve kalp bölgelerinde çalışırken, aşağıdaki nedenleri düzeltecek - nötrleyecek olumlama cümlelerini de fısıldamanızı öneririm.
Ellerinize sağlık.

KANSER: Derin bir incinme,uzun süreli kızgınlık,yiyip bitiren sır,üzüntü
LENFOMA: (HODGKİN) Yeterince iyi olamama konusunda büyük korku

pale
08-01-2008, 12:43
sevgili artemisya çalışmanın sonucunu alabileceğini umuyorum
sevgili karav'ın söylediklerine katılmakla birlikte şunlarıda belirteyim kanser hastalığı oldukça zor bir hastalıktır ve çalışırken ilk başta kendinizi korumanız ve seans sonlarında topraklama yapmanızda fayda var.
vede kanserin yayılmış olduğu lemf bölgelerine çalışırken 1.sembolü tersten kullanmakta fayda var özellikle bunun kanserli hücreleri beslememek açısından önemli olduğunu düşünüyorum. çalışmanızda başarılar diliyorum sevgiler...

Dr.KARAV
08-01-2008, 13:19
Sevgili Pale
Haklısın
Rutin uygulamada zaten yapılması gereken bir durum ama benim de belirtmem gerekirdi.
Topraklama çok önemli.
Hatırlatma için teşekkürler:flowers:

sarass
08-01-2008, 13:21
sevgili artemisya çalışmanın sonucunu alabileceğini umuyorum
sevgili karav'ın söylediklerine katılmakla birlikte şunlarıda belirteyim kanser hastalığı oldukça zor bir hastalıktır ve çalışırken ilk başta kendinizi korumanız ve seans sonlarında topraklama yapmanızda fayda var.
vede kanserin yayılmış olduğu lemf bölgelerine çalışırken 1.sembolü tersten kullanmakta fayda var özellikle bunun kanserli hücreleri beslememek açısından önemli olduğunu düşünüyorum. çalışmanızda başarılar diliyorum sevgiler...

sevgili pale..:)

güç sembolünün ters kullanıldığını ilk kez duyuyorum..
kaynak açıklarsanız çok sevinirim..

zira babam prostat ca..
ve ben hastalığın kaynağına özel mental çalışma yapıyorum.ki kanser hastalığı yada kronik rahatsızlıklarda mental çalışma en iyi sonuç veren yöntem olarak biliniyor..
1.sembolün ters kullanılması ise ilginç..
füzyon kullanılabilir..
çünkü biliyorsunuz füzyonda blokajı dışarı atmak ve korumak amaçlı kullanılabiliyor...
1.sembolün ters kullanımıyla ilgili bilginizi detaylı paylaşırsanız sevinirim..
:)

pale
08-01-2008, 13:57
sevgili sarass öncelikle geçmiş olsun diliyorum babanız için
1.sembolün ters çizilmesi bilgisini bir çok uygulayıcı tarafından duydum ve özellikle bunun yapılması gerektiğini söylüyorlar kanserli bölgedeki hücrelerin yani kanser hücrelerinin beslenmemesi için kullanılan bir uygulama... 1. sembolü mercek gibi varsayarsak gücü tek noktaya odakladığını görürüz buda ca. hücrelerinin beslenmesini sağlıyor ancak ters kullanımda tam tersi etki yaparak etkiyi dağıtıyor yani uzaklaştırıyor...
ayrıca füzyon ile bilgilerinizi paylaşırsanızda sevinirim koruma etkisi ve blokajı dışarı atmak konusunda

gunes
08-01-2008, 14:02
Sevgili sarass ,
1.sembolün ters kullanımı ile ilgili bilgi Diane Stein'nin (Bir şifa sanatı kılavuzu reiki) kitabında da aktarılıyor ..
sevgiler:flowers2:

pale
08-01-2008, 14:04
Sevgili Pale
Haklısın
Rutin uygulamada zaten yapılması gereken bir durum ama benim de belirtmem gerekirdi.
Topraklama çok önemli.
Hatırlatma için teşekkürler:flowers:
kanser hastası bir arkadaşıma çalışırken çok ağırlaştığımı görmüştüm belirtmekte fayda olduğunu düşündüm karav hocam sevgiler...

sarass
08-01-2008, 14:16
sevgili güneş..teşekkür ederim en kısa zamanda kitabı edinip araştıracağım..:)

sevgili pale..
füzyon biliyorsunuz UR2.aşama da anlatılır..
en iyi çözüm uzaktan ve fiziksel sorunların çözümünde alınıyor..
3. sembol çalışmalarının ortasında kullanarak özel sorun yaşayan bölgelerdeki blokları çözdüğünü imgeleyebiliriz..geçici ama çok hızlı bi tesiri olduğu bilinir..
sevgili artemisya uzaktan şifa gönderdiğini belirttiği için füzyondan bahsetmeden geçemedim...
1.sembolün ters kullanımı çok ilgimi çekti..
uyguladığınız kanser vakaları varsa uygulama şeklini pm yoluyla da olsa bilmek isterim..

sevgiyle..:kalp:

sarass
08-01-2008, 14:19
kanser hastası bir arkadaşıma çalışırken çok ağırlaştığımı görmüştüm belirtmekte fayda olduğunu düşündüm karav hocam sevgiler...

evet sevgili pale..
bende babama yaptığım her çalışmadan sonra mekan temizliği ve uzun süreli topraklanma yapıyorum..mümkünse duş tabi..
birebir çalışmada mekan temizliği de şart..
:)

sarass
08-01-2008, 15:11
mrblar

topraklanmak ,herkesin belli aralıklarla ve herzaman yapması gereken bir uygulamadır.

mekan temizliği ,herkesin belli aralıklarla ve herzaman yapması gereken bir uygulamadır.

şifa çalışmalarıyla birebir alakalandırmasak daha yerinde olur sanırım.

semboller konusunda üstad usui nin bir sözü geldi aklıma.''sembolleri ,onları kullanmaya ihtiyaç duymayacağınız zamana kadar düzenli olarak kullanın''der.
burdan benim anladığım belli bir seviyeden sonra zaten sembollerin kullanımına gerek kalmayacağıdır.sembolü ters çizelim, niye kanserli hücreyi beslememesi için.bu söz tamamen yanlış bir sözdür böyle yanlış yönlendircek sözlerden kaçınmak lazımdır.yani sembolü düz çizincede şifa enerjisi bütün ihtişamıyla çalışacaktır.reiki enerjisi zaten algılarımızın anlayamayacağı kadar akıllıdır.orda ters çizelim burda düz çizelim gibi sözler yanlış yönlendirmelere yol açacağından bence yanlıştır.reiki öğretisinin içinde semboller verilmiş kullanımları anlatılmış ve bu sembollerin aslında sadece bizim daha iyi konsantre olabilmemizi sağlamak yönünden varolduğu gibi bir anlamda var.
sonuç , reiki nasıl kullanılırsa kullanılsın asla kanserli hücreyi beslemez.

sevgili mavi türkü..:)
topraklanma ve mekan temizliği konusu dediğin gibi sürekli yapılması gereken bir çalışmadır..
fakat uzun ve ağır çalışmaların ardından özellikle yapılması tavsiye edilir..
mekan temizliği 14 günde bir yeterli olmakla birlikte yine ağır çalışmaların ardından daha önce yapılmış olsa da yapılması önerilir..
1.sembolün ters kullanımıyla ilgili seninle aynı duygudayım..
ama yine de araştırmadan net bir fikir sahibi olmak istemediğim için sevgili güneşin önerisiyle kitabı edinmeyi düşünüyorum...

sevgiler:kalp:

pale
08-01-2008, 15:31
evet sembollerde fazla takılmamak gerek sonuçta ne yaptığımız bilmemiz için kullandığımız gereçler :)
fakat yinede belirteyim kanser hücreleri yeni bir doku şekli oluşturdukları için sembolün bu dokuyu besleme ihtimalini göze alarak yinede ters kullanmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
ayrıca topraklama konusunda özellikle bu konu ile bağdaştırmak gibi bir niyetim yok fakat arkadaşın etkilenmemesi için özellikle altını çizerek belirtmeye gerek duydum arkadaşın tavsiyeler istemesinden dolayı :) umarım bir mahsuru yoktur..
sevgiler

sarass
08-01-2008, 15:42
reikiyi akıtan şifa vermesini sağlayan kutsal varlıklar ve reiki enerjisinin kendisi zaten ne yapacağını bilir.böyle yanlış şeyleri konuşcamıza bence reikinin kutsallığını daha çok nasıl öğrenebilirizi konuşalım.

sevgiler.

sevgili mavi türkü..burda konu edilen şey tavsiyelerden ibaret..
kişinin baş ağrısından şikayet etmesi omurgadaki sorunu veya susuz kalmasını gösterdiği gibi..yani başa şifa vermenin yanında omurgaya da çalışma yapılmasının tavsiye edilmesi gibi..
olmazsa olmazlar değil uygulama sonrası edinilen pratiklerden ibaret...
yoksa reikinin kutsallığından kimsenin şüphesi yok...:)

pale
08-01-2008, 16:39
Açıkcası ben kanserli hücrenin beslenebileceğini düşünüyorum ve bunun reikinin kutsallığına karşı olduğunuda düşünmüyorum çünki reikinin bilinçli bir enerji olmasından ziyade bedenimizinde bir bilinci var ve asıl bedenimizin enerjiyi tanımasından geçiyor. eğer öyle olmasaydı özel çakra bilgilerine yada özel pozisyon bilgilerine gerek olurmuydu diye düşünüyorum.
Örnekleyecek olursak başımızdaki bir ağrının şifalanması için karın bölgemizde bir yere reiki veriyoruz…
reikiyi yaşam enerjisini göndeririz ve kutsal planımıza göre gerektiği gibi çalışıyor ancak özel durumlarada dikkat etmek gerekiyor.
9 aydır düzenli reiki yapmama rağmen hala vücudumun bazı bölgelerinde negatif blokajlar olduğunu görüyorum :) buna şu yüzden değiniyorum ben nereye uyguladıysam o şekilde çalışıyor...vede bazı negatiflikler hala orada duruyor hatta itilerek bazı bölgelere sıkışıyor:)
reikinin kutsallığını reiki herşeyi bilir den ziyade bedenimizin bilincinide göz önünde bulundurarak var oluşumuzun kutsallığınıda işe katarak incelersek daha faydalı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum..
örneğin çakra dengelemelerinde değişik bir dengeleme yaptığımız zamanlarda bilincimiz o yönlere doğru itki duyup sonucunda pskolojik dengesizliklere gidebiliyoruz...
uzaktan gönderimlerde en yüksek hayrımıza çalıştırmak enerjiyi kutsal planımıza en uygun şekilde çalıştırır. Konuyu fazla dağıtmadan yine ilk konuya yani kanserli hücrelere dönecek olursak kanserli hücrelerinde yaşam enerjisini alıp kanserli dokuyu da yaşam enerjisi ile doldurup besleyebileceğini düşünüyorum…
ayrıca ;
bana biri derseki ,birisi kanserli hastaya şifa için 1.sembolü ters çizerek kullanıyor.neden düz çizince reiki kanserli hücereleri besliyomuş.böyle bir insan reiki eğitmeni filan falan değildir olamazda.
Sözünüze karşı kırgın ve üzgün tavrımı belirtmek isterim sonuçta böyle bilgi paylaşımı ve bir şeylere faydalı olmaya çalıştığımız bir ortamda böyle sert ve aforozvari kurulan cümleleri görünce üzülüyorum.
Doğrularımızı ve yanlışlarımızı daha anlayışlı bir şekilde paylaşmak dileği ile
sevgiler diliyorum..

pale
08-01-2008, 17:55
sağol orhancım teşekkür ederim bende senin ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyorum... ama arkadaşın daha iyi yapması için sadece bildiklerimi söyledim.
zaten ters çizim yada düz çizim büyütüp küçültecek diye belgeleyecek halimiz yok :)
ama yinede temkinli olmak gerek kanserli hücreyide bir canlı olarak düşünürsek yaşam enerjisi ile büyümesi olasılığına karşı dikkatli olmak gerek.

korkutkeskiner
08-01-2008, 17:58
Annemin 2 farklı kanserini hiç bir modern tıp tedavisi uygulamadan şifalandırdık.
Bir çok hastada da aynı protokolü uyguladık.
Birincisi, hiç bir şifacı kanser hastasını iyileştiremez. Modern tıptan gelsin, şaman olsun, ya da enerjici, hastanın bizzat şifacı olmadığı durumlarda, başka şifacılar ne yazık ki ikincildir.
Hasta kendi şifa sürecinin bir parçası olarak, inisiyatif almazsa, kendisine uygulama yapmazsa, en büyük şifacı gelsin, yine bir şey yapamaz.
Hastanın bu şifa sürecine doğrudan katılımı gerekli. Yani inisiye olmayan bir hasta, kendisine düzenli uygulama yapmayan bir hasta bizim metotlarla iyileşemez.
Bu yüzden öncelikle hastanın inisiye olması gerek ve kendisine uygulama yapması gerek.
2. si kanserde mucize yaratan Füzyon sembolüdür.Füzyon hücre bazında programlanabilir. Cilt hücrelerine, pigmentlere, ya da lenf drenajı için programlayabileceğiniz gibi, kanserli hücreler için de programlayabilirsiniz.
Füzyonu havaya çizin, 3 kez adını söyleyip aktive ettikten sonra, kanserli hücre sayısı kadar parçaya bölündüğünü imgeleyin. Ama her bir küçük parça aynı büyük parçanın formunda...
Sonra bu küçük parçalara, "kötü" hücrelere ulaşıp, etraflarını bir zırh gibi sararak, büyümelerini, gelişmelerini ve bölünmelerini engelleme mesajı veriyoruz. Küçük parçalar kanserli hücreleri yakalayıp zırh oluyorlar. Günde 15 dakika civarı..
Kötü hücreleri öldür mesajı doğru değil, şifa yapıyoruz. Zaten apopitozis var, hücreler kötü de olsa, iyi de olsa bir süre sonra ölecekler.
Sonra 2. füzyonu çiziyoruz. Bu kez "iyi" hücre sayısı kadar parçaya bölünmesini istiyoruz. Ve küçük parçalar hücreleri güçlendiriyor, serbest radikallerden temizliyor, mutlu ediyor, vs vs . Bu da günde 15 dakika civarı..
Kanserde en ama en önemli şey, zihni yeniden programlamaktır.
Hasta "karşılıklılık" ve "içerleme" kalıplarından kurtulamazsa biyolojik bedende ne yapılırsa yapılsın, ne yazık ki sürekli olarak hastalık tekrar edecektir.
Sembolleri ters çizmek, öğretinin kökenine ters. Satanistler de duaları tersten okuyorlar, bence aynı düzeyde komik. Ama yapanlara Allah selamet versin. Hele Diane Stein'ın rehberliği tam selametlik:)
Çıkmam gerek, sorular varsa, özelimden ya da msnden sorabilirsiniz:wave:

pale
08-01-2008, 19:21
:angel2:

Turgay
08-01-2008, 23:12
Can'lar,
Herkesin kendi tecrübeleri ve algısı ile birbirinden farklı görünen yorumlarda bulunması son derece doğal tabi.
İsterseniz biribirine karışmış gibi görünen iki konuyu ayrı ayrı değerlendirelim.
İlki,
Sembolün ters ya da düz çizimi konusu.
Bir kere bunda bile bilgi farkı var ekoller arasında. Bazı ekolün ters kabul ettiğini bazı ekol düz kabul ediyor.
Yani kime göre, neye göre ters.
Enerji terapilerinde saat yönünün tersine yapılan çizimlerde enerjinin odaklanacağı,
saat yönündeki çizimlerde ise mevcut enerjinin dışarı atılacağı bilgisi vardır.
Bu sebepten fusion sembolü de içerdiği spiral yapı itibarı ile bile mevcut bloke enerjiyi arındıracak karakterde.
Yani,
Enerji terapilerinde spiral yönü genel bir bilgi kabul edilir.
Sembolizmadaki yön, sembolün o ekol ya da bu ekole göre farklı çizilmesi ise farklı bir konu.
Bu yüzden Reiki'nin 'Evrensel zeka' olarak kabul edilen akıllı enerji kavramını bu detaylardan sanırım ayırmak gerekir.
Ve sanırım yine amaç olan insan yerine araç olan sembolleri konuşmaya başladık.
Öğretilerdeki semboller onların titreşimini, anlamını, mesajını algılayabilene kadar araç olarak kullanılmalı.
Ta ki o sembolün kendisi OL'ana kadar ..ki bu da fazlaca iddalı bir söylem diye düşünüyorum.
Yüreğinizin sevgisini sembol zarfına koyup ilgili bölgeye gönderebildiğimiz ve alıcı bu zarfı yüreğiyle açabildiği sürece işlem tamam..
Bunun dışında yüreğini şifaya açmayan ya da sembolizmayı sadece görev gibi yaşadığımız ya da yaşattığımız sürece daha çok tartışacağız canlar..
Sevgiyle...
:kalp:

artemisya
09-01-2008, 10:00
yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim . Benim reikiye inanmamda kanserli bir hastanın çok etkisi vardı.Çok yakın bir arkadaşımın annesiydi, kanser metastas yapıp bütün vücudunu sarmıştı. Geçen yıl vefat etti. Ancak son zamanlarında İzmir den sürekli reiki gönderiyorlarmış ve arkadaşım, annesinin ne kadar rahat uyuduğunu ve çok huzurlu olduğunu söylüyordu. Son zamanlarda çevremde kanser vakaları o kadar arttı ki benimde duydukça içim tuhaf oluyor yapabileceğimiz yardımlar dua ve reiki. topraklanmaya önem vermem gerektiğini bir kez daha hatırlattınız bana, çakra dengelemesi yapmaya çalışıcam, füzyon tekniğini öğrendiğimi hatırlamıyorum , o konuda bilgi nerden bulabilirim ?
tekrar teşekkür ederim herkese
sevgiler

sarass
09-01-2008, 11:03
yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim . Benim reikiye inanmamda kanserli bir hastanın çok etkisi vardı.Çok yakın bir arkadaşımın annesiydi, kanser metastas yapıp bütün vücudunu sarmıştı. Geçen yıl vefat etti. Ancak son zamanlarında İzmir den sürekli reiki gönderiyorlarmış ve arkadaşım, annesinin ne kadar rahat uyuduğunu ve çok huzurlu olduğunu söylüyordu. Son zamanlarda çevremde kanser vakaları o kadar arttı ki benimde duydukça içim tuhaf oluyor yapabileceğimiz yardımlar dua ve reiki. topraklanmaya önem vermem gerektiğini bir kez daha hatırlattınız bana, çakra dengelemesi yapmaya çalışıcam, füzyon tekniğini öğrendiğimi hatırlamıyorum , o konuda bilgi nerden bulabilirim ?
tekrar teşekkür ederim herkese
sevgiler

sevgili artemisya...
sevgiyle içtenlikle yaptığımız bütün çalışmalar teknik ne olursa olsun yerine ulaşıyor..buna emin ol..:)

füzyon UR2.aşamada anlatılan bir semboldür..
daha önce bilgilenmemiş de olsan, 2.aşama da olduğun için rahatlıkla kullanabilirsin..
çizimi ve kullanılımını pm yoluyla sana gönderebilirim..

sevgiyle..:kalp:

aspirin
09-01-2008, 11:04
Sevgili artemisya

Füzyon bir teknik değil,bir semboldür.2. derece eğitimlerinde öğrenciye verilir.

:flowers:

umut116
09-01-2008, 18:21
merhaba.bende reiki 2 aşamasındayım.bende füz<yonu ilk defa duyuyorum.yardımcı olursanız sevinirim..sevgiler..

Turgay
11-01-2008, 02:18
Can'lar,
Bana gelen mesajlardan anladığım kadarı ile sanırım Fusion sembolü ile ilgili biraz zihin karışıklığı olmuş.
Dilerseniz bu konuda biraz bilgi paylaşayım.
Fusion'la tanışmam sevgili Korkut Hocamdan Usui Reiki 2. aşama aldığım zamandır. Korkut Hocam'dan aldığım bilgiler ve benim tecrübelerimle kısa bir açıklama yapmak istiyorum.
Kendisinin de belirttiği gibi Fusion (Füzyon), kadim Usui Reiki öğretisinin bir sembolü değil.
Amerikalı Reiki master Dr. Jason Storm tarafından 25 Kasım 2000 tarihinde kanallık yapılarak alınmış bir sembol.İnisiyasyonu da yok.Daha doğrusu ritüeli yok. Sadece sembolü çizmeniz ve adını zikretmenizle aktive oluyor.
Korkut hocamın bunu 2. derecede paylaşmasının nedeni sembol bilgilerinin verildiği ikinci aşamada faydaları olabileceğini düşündüğündendir.İyi ki de paylaştı, sağolsun. Ben de faydasını çok gördüm. Yani Usui Reiki'nin dördüncü bir sembolü gibi algılanması yanlış.
Ben de hocalık aldığım günden beri 2. aşama seminerlerimde fayda sağlayacağına inandığımdan bu sembolü de paylaşıyorum arkadaşlarımla. İnisiyasyonu gerekmediği halde auranızda aktive edilmiş bir sembolün kullanılması bana daha hoş geldiğinden 2. aşama Reiki inisiyasyonlarıma bu sembolü de dahil ediyorum. Yani bu işgüzarlığı yapıyorum gerekmediği halde:nonono::)
Lütfen Reiki öğretmenlerinize
-niye bize 2. aşamada bu sembolü öğretmediler tarzında sitem etmeyin, olur mu?
Çünkü söylediğim gibi bu sembol Kadim Usui Reiki öğretisinin bir parçası değil.
Yardımcı sembol lafını da pek doğru bulmuyorum bir yandan da çünkü Usui Reiki sembolizmasının yardıma ihtiyacı yok ama sevgili Korkut'un ifadesiyle 'gerekli değil faydalı' bir sembol.
Dr.Jason Storm özellikle uzaktan çok hızlı çalıştığını söylüyor bu sembolün, özellikle uzaksal fiziksel şifada.
Yani eterik beden içinde ya da vücut üzerine temas edilerek uygulanırsa (çizerek ya da imajinasyonla) ağır çalışıyor. Yoksa başka bir sakıncası yok.
Zaten daha önceki yazılarında sevgili Korkut deneyimlediği kullanım şekillerini ve bilgilerini de verdi.
Ayrıca detaylı bilgi isteyen Usui Reiki 2. aşama almış olan arkadaşlar özelime yazarlarsa onlara orjinal dökümanı da gönderebilirim.
Daha sonra Dr. Jason Storm bu sembolü adını verdiği Fusion Reiki şekliyle de duyurdu ve çok güçlü etkisi olduğunu vurguladı.
Hatta
Usui+Karuna+Seichim+ChiGong'un üç üssü= Fusion Reiki şeklinde bir denklem haline dönüştürmüş.
Sembolizmanın spiral formu bloke enerjiyi bertaraf ederken kristal dörtgen prizma yapısı da çakra ya da doku üzerinde net bir arındırma yapıyor.
Bir kaç metreden direkt ya da Usui reiki'nin uzağa gönderme prosedürüne ilave ederek de kullanılabilir.
Sorularınız olursa cevaplamak üzere, sevgilerimle...
:flowers:

amonra
03-02-2008, 20:25
Arkadaşlar günde en az 60 kişiye şifa gönderen bir grubun içindeyim.
Şifa talepleri içinde kanser hastaları da var.
Kanser hastaları için farklı bir işlem yapmıyoruz.
Reiki akıllı bir enerji...
Uzaklık ve güç sembollerini çizdiginiz andan itibaren reiki ne yapması gerektiğini bilir.
Tabiki isterseniz alternatif reiki çeşitlerinden birini de kullanabilirsiniz.
Usui Reikiye ek olarak Golden triangle enerjisini de yolluyorum.