Grafik Görünüm : Reiki Uyumlanmasından beri hastayım????
Aralık ayında Bayramdan önceki hafta (sanırım 14 Aralık) Reiki-1 Uyumlaması aldım. Aldığım günden bu güne kadar hastayım. Aldığım gün kulak ağrım başladı orta kulak iltihabı sebebiyle bütün bayramda dahil yattım. Tam kulağım geçti derken gribe çevirdi yeni yıla yine hasta girdim. Ve kendime henüz gelmeye başlıyorum. Bu konunun uyumlamamla ilgisi olabilir mi? Yoksa hepsi bir şekilde denk mi geldi? Bu sebeple 21 günlük süreçte kendime tam ve randımanlı şifa veremedim bile. Bu konuda da üzüntü duymaktayım. Reiki enerjisini bazı geceler vücüdumun çeşitli bölgelerinde elektriklenmeler şeklinde hissettim. Acaba Reiki vücudumdaki ve auramdaki hastalıkları mı düzenliyor? Hastlıklarım sebebiyle de bir sürü ilaç kullandım. Reiki uyumlanmamda bunlarr negatif bir etki yapabilir mi? Bu arada çay içmeden duramayan ben Reiki uyumlaması aldığım günden beri çay içmek aklıma bile gelmiyor. İnşallah şifa buduktan sonra deneyimlerimi çok daha güzel yaşarım. Ne Reiki'den ne hastalıktan kaynaklandı bugüne kadar ayırt edemedim açıkçası.
LuckyCady
05-01-2008, 22:00
Sevgili Şifaci, öncelikle aramıza:hosgeldin:
Reiki inisinasyonlarından sonra, hocalarımızın belirttiği gibi bir detoks süresi olabiliyor (olmayabilirde)...
Ben sadece kişisel deneyimlerimi paylaşabilirim...
Reiki, fiziksel bir sorunumuz varsa ortaya çıkarabilir ve bir o kadar hızla da şifalanmasını sağlar...
Şifa enerjilerinin özü zaten arınmadır...Bu arınma hem fiziksel hem ruhsal düzeydedir..(Tecrübeyle) hayrımızadır da..
İlaçlar Reiki Enerjisini tabi ki etkilemez, ama ilacına Reiki verirsen faydasını görürsün:wink_smile:
Yeni enerjinin hayırlara vesile olmasını dilerim..:kalp:
fantastic
06-01-2008, 00:53
Geçmiş olsun .bu tip şeyler herkeste olmasada gördügüm kadariyla bazen olabiliyor benimde kendi deneyimlerimden ögrendiğim arınma sürecinde daha önceden vucudunuzda sorunlar varsa su yüzüne çıkabiliyor,benimde tansiyonumun cikmasina yol açti ama enerji blokaji kalktıkça düzelmeler oluyor.bu noktada sabırlı olmak enerjiyi düzenli uygulamak.sorunlarin üzerine gitmek . stresten kacinip bol bol su içmek.yediginiz içtiginize dikkat etmeniz. topraklama yapmak gerektiğini düşünüyorum.sonucta enerji yolllari temiz olmali ve paslanmamali . moralde cok önemli.bu sürecte stres .sinir gibi olaylar vucudu tekrar kapatabiliyor.daha rahat olmak en azindan olmaya calismak lazim simdiden gecmis olsun : ) sevgiler
Aralık ayında Bayramdan önceki hafta (sanırım 14 Aralık) Reiki-1 Uyumlaması aldım. Aldığım günden bu güne kadar hastayım. Aldığım gün kulak ağrım başladı orta kulak iltihabı sebebiyle bütün bayramda dahil yattım. Tam kulağım geçti derken gribe çevirdi yeni yıla yine hasta girdim. Ve kendime henüz gelmeye başlıyorum. Bu konunun uyumlamamla ilgisi olabilir mi? Yoksa hepsi bir şekilde denk mi geldi? Bu sebeple 21 günlük süreçte kendime tam ve randımanlı şifa veremedim bile. Bu konuda da üzüntü duymaktayım. Reiki enerjisini bazı geceler vücüdumun çeşitli bölgelerinde elektriklenmeler şeklinde hissettim. Acaba Reiki vücudumdaki ve auramdaki hastalıkları mı düzenliyor? Hastlıklarım sebebiyle de bir sürü ilaç kullandım. Reiki uyumlanmamda bunlarr negatif bir etki yapabilir mi? Bu arada çay içmeden duramayan ben Reiki uyumlaması aldığım günden beri çay içmek aklıma bile gelmiyor. İnşallah şifa buduktan sonra deneyimlerimi çok daha güzel yaşarım. Ne Reiki'den ne hastalıktan kaynaklandı bugüne kadar ayırt edemedim açıkçası.
sevgili sifaci öcelikler aramıza hoşgeldin...:flowers2: bahsettiğin belirtiler reiki 1 uyumlaması alan herkeste az olsun çok olsun olmuş şeylerdir ve unutmaman gereken en önemli şey olanların bizim en yüksek hayrımıza ol'duğudur:wink_smile:
Vucudundaki bu değişliklerden en az etkilenmek istiyorsan bol bol su içmeli, topraklanmalı ve 21 günlük arınma sürecini sadece öyle olması gerektiğinden değil, senin hayrına olacağı için tam olarak uygulamalısın...:wink_smile:
Yazından anladığım kadarıyla arınma sürecinin iyi geçirmemişsin, benim sana tavsiyem 21 günlük arınma sürecini tekrar baştan alman, hatta mümkünse 21 günden sonra da devam ettirmen...
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
sevgi ve dostlukla...
Dr.KARAV
07-01-2008, 16:28
Sevgili Şifacı
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.:)
Ve geçmiş Olsun:flowers2:
21 günlük süreçle ilgili gereken bilgiler zaten yukarıda anlatılmış.
Benim ilgimi çeken, bu süreçte yaşadığını belirttiğin sağlık sorunların ve bunların zihinsel nedenleri.
Aşağıda, belirttiğin hastalıklarla ilgili zihinsel nedenleri göreceksin.
( Bu konuda ayrıntılı bilgiyi Sevgili Turgay Hocamın emekleri ile düzenlediği ayrıntılı listeyi içeren http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=6284&highlight=hastal%FDklar%FDn+zihinsel+nedenleri linkinde bulabilirsin )
GRİP: Kitle olumsuzluk ve inançlarını benimseme, istatistiklere inanma
KULAK AĞRILARI: Duymak istememe, tartışan anne baba
KULAK ÇINLAMASI: İç sesini işitmeme, dinlemeyi reddetme
Göreceğin gibi geçirdiğin hastalıklardan bence şikayet etmemelisin. Ben bunların, Reiki öncesi yaşamına ait detokslar olduğunu düşündüm.:)
Şifa ve sevgi ile
KARAV
destekleriniz için teşekkür ederim. Tavsiyelerinize uyacağım.
sevgilerimle ve dostlukla
:))
Redflame
09-01-2008, 16:04
herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.sevgilerimle:flowers:
kırkayak
10-01-2008, 14:48
öncelikle çok geçmiş olsun bunlar geçecek siz çalışmalarınızı yapmaya devam edin zamanla göreceksiniz her çalışman bütünümüzün yüksek hayırlarına vesile olsun sağlıcakla hoşçakal.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.