LuckyCady
28-12-2007, 01:34
Mrh.
“Sevgili Günlüğüm”emi yazayım, yoksa “Melek Meditasyonları” ma mı yazayım bilemedim…
Melek Meditasyonları bölümüne yazmak daha uygun gibi geldi…
Meleklerle çalışmayı hep sevdim..
Sanırım aramızda “Melek”leri veya onlarlar la çalışmayı sevmeyen yoktur..
Melekler, insanlığın varolduğundan beri varolan tüm dinlerin kabul ettiği ruhani varlıklar olduğunu hepimiz biliyoruz..
Turgay Hocam’ın Kasım 2007’de verdiği Melek Meditasyonu’na katıldım, "Forumda önceki yazılarımda yazdığım gibi Melek Enerjileri üzerine Melek Meditasyonu "kaymaklı künefe" gibiydi..."3. meditasyon çalışmasından sonra koptum…Kendisi de bunu biliyor…
Meditasyonun ortasında söylediklerinin dışında başka bir ortama girdim ve meditasyonu ortasında bıraktım…(Affetme meditasyonuydu)
Bir sonraki aşamada da yaşamam gereken sevinç ortamı kabusum oldu, azgın dalgalarda boğuldum….(Yüksek Benliğimle kavuşma meditasyonuydu)
Son paylaşımda ise tek hatırladığım "Turgay ve önsözdü",
Turgay Bey kitabı için yorumladı )),
bense karmam dan kaçma sebebimim çözümü Turgay Bey diye))
Sonucu şöyle bağlayacaktım;
toplu arınma;
korkuların üzerine gitme;
karma temizliği;
mutluluk ve çare “Melek Meditasyonu”
Acizane
Sevgiler
“Sevgili Günlüğüm”emi yazayım, yoksa “Melek Meditasyonları” ma mı yazayım bilemedim…
Melek Meditasyonları bölümüne yazmak daha uygun gibi geldi…
Meleklerle çalışmayı hep sevdim..
Sanırım aramızda “Melek”leri veya onlarlar la çalışmayı sevmeyen yoktur..
Melekler, insanlığın varolduğundan beri varolan tüm dinlerin kabul ettiği ruhani varlıklar olduğunu hepimiz biliyoruz..
Turgay Hocam’ın Kasım 2007’de verdiği Melek Meditasyonu’na katıldım, "Forumda önceki yazılarımda yazdığım gibi Melek Enerjileri üzerine Melek Meditasyonu "kaymaklı künefe" gibiydi..."3. meditasyon çalışmasından sonra koptum…Kendisi de bunu biliyor…
Meditasyonun ortasında söylediklerinin dışında başka bir ortama girdim ve meditasyonu ortasında bıraktım…(Affetme meditasyonuydu)
Bir sonraki aşamada da yaşamam gereken sevinç ortamı kabusum oldu, azgın dalgalarda boğuldum….(Yüksek Benliğimle kavuşma meditasyonuydu)
Son paylaşımda ise tek hatırladığım "Turgay ve önsözdü",
Turgay Bey kitabı için yorumladı )),
bense karmam dan kaçma sebebimim çözümü Turgay Bey diye))
Sonucu şöyle bağlayacaktım;
toplu arınma;
korkuların üzerine gitme;
karma temizliği;
mutluluk ve çare “Melek Meditasyonu”
Acizane
Sevgiler