PDA

Grafik Görünüm : reiki hayatıma ne getirdi?

umut116
20-12-2007, 07:25
reiki hayatıma ne getirdi?bayram sabahı erkenden bunu düşündüm.reiki 2 aşamasındayım.yaklaşık reikiye ilk uyumlamamla bu gün arasında 45 gün oldu.çok sakinleştim.daha çok konuşan çok gülen biriydim.şu an eskisi gibi değilim.ama sanki daha huzurluyum.girdiğim bir takım yerlerde daha güvenli hissediyorum kendimi.kötü geçecek olduğunu düşündüğüm günleri daha sakin huzurlu geçiriyorum artık.tabiiki öncesinde reiki göndererek.:)
Eskiye göre daha mutlu değilim ama daha güvendeyim.yanımda kocaman bir sevgi topu taşıyormuşum gibi her an.bazen ağlıyorum sebepsiz yere.ama mutsuzda değilim.
Bazı insanlara tahammülüm bazılarınada tahammülsüzlüğüm arttı.reikiden önce daha ılımlı biriydim.şimdi hatalar daha çok batıyor gözüme.ama tartışmıyorum o ortamdan uzaklaşmaya çalışıyorum.
Birde reiki bana bol bol ağrı sızı getirdi.kendi ağrılarım ve reiki uygularken pozisyona bağlı sırt ağrılarım.:)
Çok belirgin şeyler yok gibi hayatımda.
Ama yaşamımdaki çok önemli 2 insana hiç bir şekilde tahammül edemiyorum.herkesle ilişkilerim düzelirken onlara karşı iyi şeyler hissedememeye başladım.bir gün seviyorum bir gün sevmiyorum.

Arkadaşlar reiki sayesinde kocamla sorunlarım arttı.:)Daha doğrusu onun benimle çok iyi arasıda.benim kötü:)

Kısacası ben seviyorum reikiyi.hiç param yokken birden aklıma ev almak geldi dün.eve geldim eşim ve kızımda fikrime katıldı.bayram boyunca bu konuya reiki göndermek istiyorum.hayırlıysa olsun diye.
Reikiye başlamadan önce çok ciddi bir konuda karar veremiyordum.hala veremiyorum. :)ama bunları aşacağım Allahın izniyle.artık her cümlede Allahın adını anıyorum.reiki beni yaradanıma yaklaştırdı.eskisi gibi bazı şeyler içinde suçlamıyorum kendimi.hiç bir şey sebepsiz değil diye düşünüyorum.
Kafam karışık belki düzgün cümleler kuramıyorum sabah sabah.ama paylaşmak istedim sizlerle duygularımı.herkese iyi bayramlar...SEVGİYLE KALIN..

umut116
20-12-2007, 07:37
formda okudularımı arasında tıkanık bloklardan falan bahsediliyor.ben böyle şeyler hissetmiyorum.bulsam kendimdeki kapalı yerleri:)rüyalarım çok canlıydı ilk gülerde.şimdide çok rüya görüyorum ama artık eskisi gibi hatırlamıyorum.ben zaten eskidende hep rüya görürdüm.:)her sabah eşime anlatacak uzun uzun rüyalarım olurdu hep.:)artık ona anlatmıyorum.bana hafif uçmuş gözüyle bakıyor zaten.:)
reikiyi çok seviyorummmmmm......

aspirin
20-12-2007, 10:13
Aramıza Hoşgeldin... ;)

nisan
21-12-2007, 13:07
Sevgili umut116,
Hoşgeldin :flowers2:.
İçgüdü-akıl-sezgi....
İçgüdü;insan olamaya başladığımız andan beri bedenimizin yaşaması ne gerkiyorsa, nefes alma kan dolaşımı gibi fonksiyonları içgüdüler yerine getirir. Komada olsan bile beden devam eder. :wink_smile:
Akıl; soru yaratmak, sorulara cevaplar yaratmak sonrasında bu cevaplardan daha fazla soru ve cevaplar çıkar...:doh:
Sezgi; hayatımıza anlam katmak, sevgi, dostluk, estetik yaratma sezgiseldir.
Sezgi; aklın ötesinde, kalbin dayandığı merkezdir. Tam olarak açıklanamaz, ancak ifade edebiliriz. Kendimizi beden ve zihinden kuratarıp varlığımıza ve yüksek gerçekliğe ulaşmamıza sezgilerimiz yardım eder.
Sezgi varoluşumuz, içgüdü doğallığımız, akıl ise yolumuzu bulmamıza yardımcıdırlar.:)
Reiki ile çalıştıkça ortaya çıkan karışıklığı sevgiyle izleyip kabul ederek arınıp, bir güzel, kalp, kafa, beden temizliğini gerçekleştirmek.... olaylar aynı, insanlar aynı... ama biz değişeceğiz...:angel2:
Sonrasında gelen günler muhteşem olacak ......:flowers2:
Sevgilerimle :flowers:

aspirin
21-12-2007, 16:16
nisan Hocam; :notworthy: :flowers2:

umutnur
21-12-2007, 18:28
mehtap hn.muhteşemsin.sevgi ile kucaklıyorum.bu kadar yalın,öz ,güzel anlatılır.:flowers2::kalp::flowers:

sarass
22-12-2007, 10:59
gerçekleştirmek.... olaylar aynı, insanlar aynı... ama biz değişeceğiz...:angel2:
Sonrasında gelen günler muhteşem olacak ......:flowers2:
Sevgilerimle :flowers:

olaylar aynı, insanlar aynı ama bizim hayatı karşılayış biçimimiz
değişiyor..
olmalı diyerek değil..yavaşça ve kendiliğinden oluşan bir değişim..
mucizeyi sihirli bir değnekle değil, özümüze kattıklarımızla anlamlandırarak..
ve mutlaka hayırlısıyla..
teşekkürler nisan hocam:flowers2:

umutcum..sevgiyle kal..:kalp:

parisstgermain
22-12-2007, 11:49
Seneler önce, '' Sevgiye Dönüş '' isimli, ''Mucizeler Kursu'' temel alınarak yazılmış bir kitap okumuştum.O kitapta '' Tanrı'dan evinizi yenilemenizi istediğinizde,bazen kocaman bir balyozla çatınıza vurur,ve yıkıntılardan sonra yeniden inşaa eder '' yazıyordu...Geçen sene, Uğur Dündar'ın bir programı vardı,derme çatma,derbeder evlerde oturan ailelerin o eski evlerini yıkıp,yeni ve muazzam evleri inşa edip,hediye ederlerdi aileye.Ben o zamanki işim gereği - ana sponsorlardan birinde çalışırdım- o çatıya pencereye hunharca vurup kıran makinaları mevcut lokasyona gönderirdim bazen,sonra da evde oturup keyifle,gözyaşları içinde izlerdim..Kepçe darbeleriyle yıkılan evlerde ne anıları vardı insanların kimbilir,ama benim makinem o içinde farelerin cirit attığı evi yıkınca,gene bir başka makinam da yenisinin,tertemizinin yapımına katkıda bulunacaktı..O çocukların mis gibi odaları olacaktı..Tertemiz..İnanın,hüngür hüngür ağlardım sevinçten,nihai sonuç güzel olacaktı..Kepçe,vurduğu duvarın canının yanıp yanmayacağını düşünmez..Duvarların canının yanması da bir illizyondur aslına bakarsak..:)Akşam,lambanın loş ışığında,eşyalarımızın üzerindeki toz belli olmaz da,Sabah güneşi tüm kuvvetiyle dolduğunda odamıza,herşey net ve apaçık belli oluverir.Bize düşen,alıp elimize bezi,bir güzel temizlemek sadece...Yapacak başka birşey yok...Yeni yapılar,güzeldir,tozu alınmış eşyalar,tertemiz bir ev,güzeldir...Azcık yoruluruz belki,ama nihai sonuç güzeldir ve iyidir...Reiki'yi de çok parlak bir ışık gibi düşünürüm zaman zaman odama doğan..Veya çok kuvvetli bir ekskavatör kepçesi,güvenli evimin korunaklı çatısını yıkan...Emin olun, o mezbelelelik,o yıkıntı,hafriyat,cüruf arasında oturup çaresizlikten çok ağladım ben...Emin olun,doğan güneşle toz içinde kaldığını gördüğüm eşyama bakıp ''ne yapacağım şimdi ben? '' diye de çok ağladım...Ben kalkıp toplamadan,ben elime bezi almadan,kimse bana yardım edemedi ama..Tepeden melekler inip toplamıyor odamızı, yükselmiş üstadların ''olsun'' unuyla oluvermiyor herşey.. :)İki denemede yılıp vazgeçip piste havlu atıp,''başka bir enerji belki yapar,aman belki bir diğeri '' diye uyumlamalar arası maraton koşuşları da işe yaramıyor...Şimdi zamana bırakmak gerek,alınan uyumlamaların insanı otomatik olarak bir yere,bir seviyeye taşımadığını bilmek, ''ben reikiciyim,ışığım,özüm,coşkuyum halamın kızı değil,parkta yerleri süpüren amca değil,ben onlardan alayım,özelim'' illuzyonlarına kapılmamak, bedenimizi ve zihnimizi reikiyle temizlemek,desteklemek,sonra kalkıp ailemizle çay içip sohbet etmek,belki bir çocukla elele koşmak,kıkırdamak,en yakın dostumuzla çocuklar gibi eğlenmek, belki ''çakra ne kızım yaa'' diye soran -sorabilir,kimse bilmek zorunda değil- sevgilinin boynuna sarılmak gerek..Hayatta olmak,hayatın tam içinde olmak gerek belki..Sarsıntılar hep olacak,değişime direnildikçe..Değişim hayatın özü ama..Şimdi ben bunları yazdım da,bunlar mutlak gerçek mi??Hayır efendim,benim gerçekliğim,benim şahsi inancım,benim yolum..Keyifli ve kolay olmaz mı herşey,elbette olur..Zor olan keyifsiz midir? Yok yani,o da keyifli :)Şimdi ben bunları yazdım da,ben herşeyin tepesinde,ışıklar içinde sürekli mütebessim,sevgi mi saçıyorum?? Dünyevi gerçeklikten sıyrıldım da,anlayıştan ve sevgiden mütevellit bir nur topu mu oldum?! Hayır,değişimler ve dönüşümler hep yaşıyorum,uçmadım,meleklerle dansetmiyorum,gene canım yanıyor,bir kaç gün bağırıyorum,ama geçiyor..Kendi gücünü kabul edince insan,herşey daha çabuk geçiyor..''Kendini bilen, Rabbini bilir '' Sevgiler,

umut116
22-12-2007, 18:12
herkese teşekkürler....SEVGİLER..

Redflame
22-12-2007, 22:47
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,sanki yanımda bana bunları fısıldadınız enerjinizi o güzelligi ta kalbimin derinliklerinde hissettim:flowers:iyiki reiki iyiki sevgi:flowers:korkusuz olsun dünya :flowers:yüreklerin gülü sevgi:flowers:kokanda ogülün ta kendisi:flowers:sizleri seviyorum:flowers::friends::kalp: