Grafik Görünüm : Bunu sizde yaşıyormusunuz?
Sevgili Dostlar,
Ben bügün kendimi çok kötü hissediyorum.Dün bir müzikli eğlenceli ortama gittim.Bir arkadaşımı kırmamak için.Ama ben bu hoş ortamda çok sıkıldım.Oysa ben eğlenceli ortamlar,dans etmeyi okadar seven bir insandım ki.inanmayacasınız ama ben o ortamda ağladım,bunaldım..Giderek içime kapanıyorum.Hep yalnız olmak istiyorum.Gürültülü yerlerde içimde huzursuzluk ve neticesinde bolca esneme krizine giriyorum.Bazı kişiler bana batıyor gibi konuşmak görüşmek istemiyorum.Yanlız olmak, dışarı çıkmak istemiyorum..Tabi bu durumumu yalnış anlayan çevrem,bu kızın psikolojik bozukluğu var diyor..Ben kendimi nasıl anlatabilirim.Spiritüel olma belirtilerinde ki yazıyı okudum bu durumlar olabileceğini biraz anladım ama başkalarına bunu anlatmak o kadar zor ki.Belli etmemeye çalışsamda kendimi yaşadığım ruh halinden başka türlü gösteremiyorum.
Bunu sizinle paylaştım.Kendimi çok yargılıyorum,neden böyleyim diye.Sizlerde benim gibi eğlenece ortamlarından kaçıyormusunuz.İlk defa müzikli bir ortamda ben yok olmaktan başka birşey düşünemedim.Bu normal mi arkadaşlar..Ne tavsiye edersiniz...:(
Sevgiler..:kalp:
canım beniiim..:cutie: Bire bir yaşamamış olsam,bende arkadaşların gibi anlayamazdım herhalde durumunu.Kendini anlatamamak seni üzmesin...Sen her zaman birlikte olmaktan çok keyif aldığın arkadaşlarınla,onlarla keyif aldığın anlardan uzaklaştıysan bu senin kötü hissetmeni gerektirmez ki..sen dünkü sen değilsin..onlar belki hala aynı şeylerden keyif almaya devam ediyorlar.Bu da yanlış değil,anlaşılmaz değil.sen ise kendi yolunda gelişimine devam ediyorsun.Ruhunun ihtiyaçlarını izliyorsun ve belki şu anda ihtiyacın olan şey kalabalık ortamlarda arkadaşlarınla eğlenmek değil.Tanrısal uyanış belirtilerini ve spirüel uyanışın belirtileri yazılarına göz attıysan orada da değiniyor aslında..senin neye ihtiyacın olduğu,kendini nasıl iyi hissettiğin,arkadaşlarının isteklerini karşılamandan daha önemli.Ben de bundan önceki iki yıl boyunca aynı sorunu yaşadım.Hep bir bahane buluyordum,yalnız kalmak için..Uzaklaştım insanlardan,kendime çekildim..bazen günlerce evden dışarı çıkmadım..bazen zorunlu işlerimi halletmek için insanlarla temas edeceğim ortamlarda bulundum..Ama bunların hiçbiri gereksiz savunmalar değilmiş.Biliyordum o zamanda aslında..Çünkü insanın nasıl iyi hissettiği en önemlisi.Arkadaşlarını kaybetmekten korkuyorsan kendini açıklayabilirsin onlara ama çok ta anlaşılacağını sanmıyorum.Çünkü bu yolda zorunlu ayrılıklar yaşıyoruz ..Ama şunu düşün ..yeniye yol almak için zamanı dolmuş eski ilişkilerini, artık senin ihtiyacını karşılamayanları terk etmeden nasıl ilerleyebilirsin,ve yenileri nasıl getirirsin hayatına?Eski alışkanlıkları,ortamları,arkadaşları,inançları geride bırakmak hiçte suçlu ve ya tedirgin hissettrimesin.Bu hayat senin,çevrendeki herşey o an ihtiyaç duyduklarına göre belirleniyor.SEn bugün ne yapmak istiyorsan onu yap,bugün yeni bir sen ol,kimseye hesap vermek zorunda değilsin,bu andan başka hiçbir şeyin sorumluluğunu taşımıyorsun..Vicdanını elbette dinleyeceksin,ama sana geçmişle yada bugünkü değişimini kabul etmekle ilgili üzerinde suçluluk duygusu yaratan şeyin kalbinin saf sesi olup olmayacağını anlayabilirsin.Ruh seni yargılamaz,kendini yargılamanı istemez öyle değil mi ?SEn sadece kendini izliyorsun,kendini yaşıyorsun..Ve yalnız değilsin..Burada ,bu yüreğini paylaştığın ortamda, senin durumunu yaşamış ve yaşamakta olan yüzlerce insan var.Sisteme inancını ve güvenini biliyorum.Şimdi senin dönüşüm zamanınsa bu ancak kutlanabilecek birşey.Kendinle başbaşa kalsan da,her an insanlarla içiçe olsan da hiç önemi yok lalaiyacım.Biz hep beraberiz,yanyanayız..kendimizden başka gidilecek yer yok..sende biz hepberaberiz.:friends:Lütfen rahatla ve ihtiyaçlarını izle bu güzel dönemde olur mu canım?Aklın ve vicdanın sana yeter...Seni kocaman kucaklıyorum:kalp:
" Ruh seni yargılamaz,kendini yargılamanı istemez?":) bu sözlerinde ne büyük güç vardı canım Aslıkcım.Öyle güzel,sözler yazmışsın ki inan iki kez okudum.Evet sen ve diğer dostlarım hep yanımdasınız ve varlığınızı hep hissettirdiniz.Hepinizi o kadar çok seviyorum ki.:friends:Aslık senin yazından beş dakika önce arkadaşım aradı ona kendimi elimden geldiğince açıkladım ve o da beni anladı sanırım.Senin yazdıklarınla, arkadaşımın anlayışı beni bir nebze olsun rahatlattı.Haklısın yaşadıklarım ben'im için di ve beni yargılayan egom du..Bunu görmemi sağladın bitanem.Şimdi ,doğru yoldayım diyorum.Çünkü Ben Ben'im diyebilmek ne güzel..Bütün bu dikenleri güle ulaşmak için yaşamıyormuyuz.Tek "Ben Ben'im "diyip kabul edebilmek için.
Tekrar sağol canım dostum..:flowers:
Ne güzeeel!Çok sevindim laliyaa..bak görüyormusun bu sayede kendini samimiyetle açıkladığında kimlerin senin yanında olmaya devam ettiğini görme şansın da oldu.Gerçek olanlar hiç eksilmiyor!ama eksilenler olsa bile onlarında canı sağolsun....herşey hayrımıza..:friends:
yalnız değilsin arkadaşım.:friends: herşey daha güzel olacak.:flowers2::flowers:
Evet Umutnur,Aslik ve diğer arkadaşlarım yalnız değiliz.İşte sitede ençok bunu görmek çok hoş..Çünkü en büyük ihtiyacımız yalnız olmadığımızı bilmek..sevgiler:)
tuğberkçapraz
16-12-2007, 17:31
evet,ben de şu anda aynı şeyleri yaşıyorum
galiba kurtuluş kendimiz olma cesaretini göstermekten geçiyor
hepimiz sevgiyle kalalım:flowers:
herbirimiz aydınlanma ve değişim yolunda farklı biçim ve derecelerde uyanışlar yaşıyoruz sanırım...
ve bu bazen oldukça zorlayıcı olabiliyor...
önemli olan her ne oluyorsa bizim ve bütünün en yüksek hayrına ...olması gerektiği gibi olduğunun hep bilincinde ve farkında olmak..
ve kabullenebilmek galiba...:kalp:
yalnız olmadığını bilmek çok güzel gerçekten :flowers2:
Force_Energy
16-12-2007, 22:11
Hiç endişelenicek birşey yok:)
Laliya böyle dönemler olur,ve önemli olan senin onu sevgiye dönüştürmendir:)bak bir dene..sıkıntı geldiği zaman onun dönüşmesini,ışık olduğunu düşün..işte işin anahtarı burada zaten,sonra zaten istediğin gibi müzikte oyar zıplarsın:)
:kalp:
Foce_energy teşekkürler önerin için, gerçekten işe yarar gözüküyor.Böyle durumlarda bunu dikkate alacağım.Herkese ayrıca çok teşekkür ederim.:friends:
Bu gün şöyle düşünüyorum.Ruhunda dinlenmeye ihtiyacı var.Onun da sakinliğe sessizliği istediği anlar olabilir ona o fırsatı vermek gerek, verirkende sabırlı ve anlayışlı olmak gerek.Çünkü düşündüm de hayatımda hiç kolay birşey yaşamadım hep zordu.Ve o zor anların sonunda sakinlik en doğal olay diye geçiriyorum.
Sanırım hayatta en zor şey insanın kendi ile savaşması...:doh:
Force_Energy
17-12-2007, 15:22
zorluklar,senin hayatında ki baştacındır..ve biliyormusun zor bir hayat seçen ruhlar aslında çok kutsal ruhlardır..burada ki denenmemiz bizim karşımıza çıkan zorluklar:friends:
zorluklar,senin hayatında ki baştacındır..ve biliyormusun zor bir hayat seçen ruhlar aslında çok kutsal ruhlardır..burada ki denenmemiz bizim karşımıza çıkan zorluklar:friends:
teşekkürler arkadaşım sizlerin yanımda olması inan büyük destek ben sizleri çok seviyorum.Çok teşekkürler..Bir gün hepimizin bu zorlukları sevgi ile kucaklayıp olması gerekenlerin yerine gelmesini istiyorum.:)
Redflame
18-12-2007, 16:39
laliya samimiyetin için teşekkürler tabiki bizde yürekçe hep beraberiz:angel2:sevgi deyip çıktık yola :angel2:bende bu ara oshoyu okuyodum,okadar hayran kaldımki sanki büyük bi sevgi tokatı yedim ondan bazen kitaplar ruhumuza sunulan çiçek gibi benim öyle oldu:angel2:bide heranımızda mutlu olmak ben bunu çok yapıyorum,zihnimdeki vıdıları durdurup anı yaşamak:angel2:ama güzel olacak diyorum yarınki gün güneş ışıgıyla heryeri ve bizi aydınlatacak:angel2:sevgilerimle arkadaşım seni seviyorum:kalp::friends::flowers2:
laliya samimiyetin için teşekkürler tabiki bizde yürekçe hep beraberiz:angel2:sevgi deyip çıktık yola :angel2:bende bu ara oshoyu okuyodum,okadar hayran kaldımki sanki büyük bi sevgi tokatı yedim ondan bazen kitaplar ruhumuza sunulan çiçek gibi benim öyle oldu:angel2:bide heranımızda mutlu olmak ben bunu çok yapıyorum,zihnimdeki vıdıları durdurup anı yaşamak:angel2:ama güzel olacak diyorum yarınki gün güneş ışıgıyla heryeri ve bizi aydınlatacak:angel2:sevgilerimle arkadaşım seni seviyorum:kalp::friends::flowers2:
Naciyecim saol canım.Bu ara bende oshonun "sevgi "kitabını okuyorum inan bende çok sevdim uslubunu anlatımını.Sen sanırım bu kitabı okuyorsun..Kitabın başındayım ama inan sevgiyi henüz tam anlamadığımı gördüm..Sevgi ışığımız olcak..sevgiler canım arkadaşım..
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.