PDA

Grafik Görünüm : Tık tık tık

Freesia
11-12-2007, 19:19
Merhaba arkadaşlar,

Özellikle yaşamımın son on yılında ( 44 yaşındayım)" yapmam gereken birşey var " (ne olduğunu hiç bilemedim) hissiyle dolu yaşadım.

Bu yılın Ağustos ayında nette sörf yaparken bu site ilgimi çekti.Bir ay kadar yalnızca izlemekle yetindim. Eylül'de üye oldum.Etkileyici olan bilgisayar ekranındaki sevgiyi ve ŞEVKATİ (sevgi ben de şevkat olarak anlam buluyor.Sevgi kelimesi söylemde beni etkilemezken şevkat deyince niye bilmiyorum gözlerim doluyor.)algılamamdı.

Açıkçası ilk anda çok da inandırıcı ve kolay gelmedi reiki konusunda yaşananlar.Mali yönden oldukça sorumluluk gerektiren bir işim var.Ankara'da merkez bulunacak vakit bulup gidilecek sonucu ne olacak belli değil diye düşündüm.Enteresan bir biçimde bu forumdaki soruma hemen cevap geldi.İşyerimle neredeyse sırt sırta denebilecek konumda olan bir merkezde aynı gün reiki bire uyumlandım.

Garip bir deneyimdi.Oldum olası duygulandığım zaman başımın üst arka kısmında kuvvetli bir titreşim hissederim.Oradan asılıymışım duygusu veren bir gıdıklanma hissidir bu. Uyumlama sırasında bu his inanılmaz boyutlara ulaştı ve hocam da kalbimi mutlaka açmamı öğütledi bana.(niyesini nasılını bilmiyorum)

Gelgelelim 21 günlük egzersizleri uygulamaya çalıştığımda tam üç aydır bir türlü tamamlayamıyorum.Garip bir konsantrasyon eksikliği hissediyorum kendimde.

Yapılan ilk uyumlama hayat boyu geçerli midir ? Bu durumda yeni bir uymlama gerekir mi acaba ?

Reiki konusunda benim yolumdan geçenler var mı ?

Cevaplandırırsanız sevinirim.Reiki konusunda kesinlikle bir şifacı olmayı ya da şifa bulmayı amaçlamıyorum.Hedefim cevabını hatta sorusunu bilemediği bir his boşluğunu doldurmak.Saçma oldu biliyorum ama anlatamıyorum galiba.

Neyse hissedebilenlere sonsuz şevkatle..................

aslik
11-12-2007, 20:09
Ben varım freesia:wink_smile:.Reiki 1 alıdığım dönem ,yani izleyen 21 gün gerçekten tam kapsamlı bir reiki çalışması yapmak bana azap gibi geliyordu.Hareketsiz kalmak içimi sıkıyordu.Geciktirme ,erteleme eğilimim yüksekti.arada seken gün de oldu ne yazıkki..Bunlar çeşitli blokajlardan kaynaklanıyor,konsantrasyon eksikliğinden ziyade..Şİfa vermeyi sürdürdükçe birşekilde zamanla çözülüyorlar.Hiçbir zaman 21 günü tam olarak bitirememiş olmanızı çok dert etmeyin.Reiki sırf bu yüzden sizi terk etmez.Onu bir kez aldıktan sonra ,hayat boyu istediğiniz zaman cebinizden çıkartıp kullanırsınız.
"Reiki konusunda kesinlikle bir şifacı olmayı ya da şifa bulmayı amaçlamıyorum.Hedefim cevabını hatta sorusunu bilemediği bir his boşluğunu doldurmak."demişsiniz ama o boşluğu doldurmak ta şifalanmak olmasın?Şİfa sadece su yüzündeki hastalıkların iyileşmesi değil,o içimizde hissettiğimiz boşluklar,sırtımızda hissettiğimiz gereksiz yükler,göğsümüze oturmuş nefes aldırmayan hayat ve herşeyin iyileştirilmesi,kişinin yaşam kalitesinin yükseltilmesi olarak tanımlanır...BU anlamda şifacıyız, kendimizi iyileştirdiğimiz için..Kalbinizi açmanız konusunda birşey söyleyemeyeceğim.Reikinin kalbi açmak gibi bir garantisi olmasa da(çünkü direksiyonda oturan sizsiniz) blokajlarınızı yavaş yavaş ortaya kaldıracağını ve sizin ona yer açtığınız ölçüde hızla iyileştirebileceğini söyleyebilirim.Herşeyin hayırlısı olsun..sevgiler:flowers:

Freesia
11-12-2007, 22:07
Teşekkür ederim.:wave:

aspirin
11-12-2007, 23:22
Yazınızdan Ankaralı olduğunuzu anladım.Sevgili Sevgili Hocam Turgay oraya geliyor.Sakın kaçırmayın.Kolundan,bacağından yakalayın ve sorun.O anlatsın,siz sadece dinleyin. :angel2:

Herşey çok güzel olacak... :friends: