PDA

Grafik Görünüm : sevgiliye...

EFSUN
07-12-2007, 19:03
Sevgili Ğünlük;

Bugün yüreğimin ağladığı bir gün duygularım okadar yogunki ifade bile edemiyorum ama çok büyük kırgınlıklar ve hüzün dolu bir gecedeyim ...
izmir sokaklarında serseri bir gölge gibi dolaşmaktayım her sokak sana açılacakmış gibi karşıma sanki sen çıkacakmışsın kim oldugunu nerde oldugunu bilmiyorum ama bu yürek artık sensizliğe dayanamıyor gözlerim herkeste seni arıyor,sesine kulaklarım hasret ,gözlerinde yok olmak istiyorum ,ellerini tutabilmek varlıgında yok olmak istiyorum nerdesin ey sevgili .....

AnilA
07-12-2007, 21:12
..yüzünü bu gözlerimle görmeyeli tam 1 sene oldu ey sevgili..Hatırlamaya seninle başladım birçok şeye, adını bile koymak istemem duyguların.bu sahip olduğum tekşeyim.sana sunabileceğim tek şeyim...Evet çok zaman oldu elini tutmayalı,yüzüne dokunmayalı,saçlarını okşamayalı.Şu an ayrı şehirlerdeyiz ama ne önemi var..sen bilirsin beni, sen hissedersin beni.
Ayrılık bedenleri ayırır-bizi değil..Gece ve gündüz attığım her adımım içinde sen.Varlığını bilmek yeter bu yüreğe.
Konu duygular olunca gerçekten kelimeler yetmez oluyor.

(sevgili dostum yazına bende duygularımı yazdım.bugün bendede özlem vardı.Anlaşılan bu duygu sevgi olunca kelimelere gerek yok.Bedenlerin ayrı olmasıda sevgiye ve mutluluğa engel değil..)

EFSUN
07-12-2007, 22:00
sevgili dostum duygularımı okadar güzel eşlik edip tamamlamışsınki yüregine sağlık......ve evet konu sevgi olunca herşey anlamsız kalıyor :angel2:

suefsun
28-03-2008, 12:38
Bu özlem ne kadar özel ve güzel Özlemekle varoluyor yüreğinde kimbilebilir senin özlem ateşinin onu nasıl sarıp sarmalayıp farkında olmadıklarından koruduğunu Bu hasretler o yüzden hep cazip hep yaşanılmak istenilen ulvi duygular, nerde duysam görsem bu seslenişleri bin özlemlerle yanmak için alev alır yüreğim bir farkla :) sevgiyle kalın