PDA

Grafik Görünüm : Ne zaman REIKI 2

ozeeee
03-12-2007, 12:41
merhabalar,

reıkı 1 e uyumlanalı 33 gun oldu. ancak reıkı 2 hk. yazılanları okudukca bana reıkı 2 nın cok sey katacagını hıssedıyrum. bu yuzden bıraz sabırlsızlık soz knusu sanırım. reıkı 2 yı, reıkı 1 den bır veya ıkı ay sonra alan arkadaslar var mı?? genelde heryerde 3 ay dolduktan sonra denıyor ama daha erken olan arkadaslar var mı dıye merak ettım acıkcası
tesekkurler,sevgıyle:flowers:

aslik
03-12-2007, 13:02
İki inisiyasyon arası 3 ay uygun görülen süre ama elbette esnek.Masterının takdirine bağlı sanıyorum.senin yeni bir uyumlamaya hazır olup olmadığını hissetmenin yanında,hazır olup olmadığını masterin görecektir diye düşünüyorum.İki ay geçmeden ikinci uyumlamasını aldığını bildiğim örnek var ama,istekli olmasının yanında gerçekten hazırdı da...Kendi durumumdan örnek verecek olursam reiki 2 alalı 5 ay oldu ama en az bir beş ay daha reiki 2 uygulamarını sürdürmeyi ve enerjinin tamamen tadına varıp yapılacak tüm çalışmaları gerçeklestirdikten sonra ancak yeni bir adım daha atmayı düşünebilirim.Acele işe şeytan karışır:lol:rahat rahat,yavaş yavaş,yumuşak yumuşak ilerlemeli derim kendi adıma.Ne enerji kaçar,ne zamana yeniliriz...Kendi merkezine odaklanmak,kendi ihtiyaçlarını görebilip,bu çerçevede hareket edebilmek, geri kaldım,tam gaz ilerleyip yetişmeliyim telaşına düşmemek,dönüşümü arzu edilen en mükemmel biçimde yaratır diye düşünüyorum.:flowers:

ozeeee
03-12-2007, 14:29
sevgılı aslık öncelıkle supersın ne yazsam hızır gıbı yetısıp cevap yazıyosun,cok cok tesekkurler bılgılerın ıcın :flowers2:
dogru soyluyosun,ki ben daha hala neden bi oyleyım bı boyleyım dıye dusunurken sanırım reıkı 2 benım ıcın daha cok erken.dedıgın gıbı yavas yavas her sey yolune gırecek,reıkı 2nın de zamanı gelecek:)
sevgıyle:angel2: