Grafik Görünüm : ilk bır ay sonrası olumsuz gelısmeler
herkese merhaba,
ben reiki 1 e uyumlanalı tam 1 ay oldu. ancak ılk 15 gundekı sakınlıgım kalmadı.eskı hatalarımı tekrarlamay baslıyorum yavas yavas.yıne eskı agresıf ve mutsuz gunlerıme geri dönüş olmasından cok korkuyorum. her gun 15 20 dk mı ayırıp reıkı yapmak bıle zor gelıyor artık.bunlar normal mıdır?? yasayan arkadaslar veya bilgisi olan arkadaslar varsa desteğinizi beklıyorum.
cok tesekkurler,sevgıyle
Ozeeeciim ben de çok çalkantılı dönemlerden geçtim.Bir anda reiki aldığım gibi muheteşem bir dünyaya ayak basmadım.Reiki bir sihirli değnek..çünkü engellemelerimizi ortadan kaldırıyor,dönüştürüyor...dönüşümleri sağlamak için seni belirli süreçlerden geçiriyor.ve bir sihirli değnek değil ,çünkü değdiği anda harikalar dünyasına alıvermiyor seni...:blush:Düşünsene nasıl dönüşüm sağlanabilir hiç bir iniş çıkış yaşamadan..bazen, hatta çoğunlukla o dönem çok sağlıklı olduğumuzu düşündüğümüz halde ve fiziksel olarak mükemmel hissetmişsek bile,bir dönem sonra o dönemki halimize dönüp baktığımızda ancak tebessüm ediyoruz...zamanla birlikte çözülmeler devam ediyor...şu dönemde endişeye kapılman da normal,hala blokajların çözülmeye devam ediyorken..yapmak istememende normal, buna da neden yine blokajlarındır...ama sakin kalmaya çalışarak, kendini endişeden sıyırmaya özen göstererek,kendine çok yüklenmeden,elinden geleni yapmaya çalışışırsan,ve yaptıkça süreci daha erken tamamlayacağını bilerek çalışırsan çok kısa bir süre içinde atlatacağına inanıyorum.. inanki herşey hayrına gerçekleşiyor ve adım adım bu süreçleri aştıkça,bir süre sonra yalnızca huzur duyacak ve minnet dolacaksın..
Reiki prensiplerini sık sık aklına getir."bugün ,özellikle bugün endişelenme!" Herşey yolunda özeee:friends:
sevgili özeee benim reikiyle tanışmam aslında çok farklı oldu ve 10 yıldır uyumuş oldugum uykudan uyanmama vesile oldu ve çok kolay şeyler yaşamadım inan 1 sonra akabinde 2 aldıktan sonra sanki hayatımda bir yol ayrımına geldim ve ben pekte mutlu bir yaşantıya sahip olmayan biriydim değişime ayak uydurmak ve kapılarını sonuna kadar açmak benim için zor oldu ancak farkındalıgımızın farkına varmamız gerekiyor vegözlerimizi kaaptmadan güvenle ve sevgiyle yaşamalıyız herşey çok güzel olacak hergğn mutlaka çakralarını dengelemelisin ayrıca diger beden çalışmaları var meditasyon yapmalısın reiki ile ilgili yada spirütüel gelişimine fayda saglıyacak çalışmalar yada yol gösterici ktaplar okuyabilirsin ama en önemlisi bol bol dua ve yüce yaradan sevgi huzur bolluk dilemek ve onun sevgisinde eriyebilmek sevgiyle kal
sevgili ASLIK ve sevgili EFSUN,
tasiyeleriniz ve desteginiz için sonsuz tesekkürler.dediğiniz gibi bol bol dengeleme yapmak ve allaha bol bol dua etmek sanırım beni endişelerimden ve korkularımdan kurtarıcak.Şimdi zamanla herseyin yoluna girebileceğini daha iyi kavrıyorum.Birilerinin yanımda olmasını hissetmek gercekten inanılmaz güzel bir duygu.tekrar tekrar tesekkür ederim
sevgiyle ve hep böyle pozitif kalmanız dileğiyle :angel2:
fantastic
02-12-2007, 00:14
bende birinci ayi gectim ara ara cesitli git geller oldu ama bu bendeki başka problemler ve dışetkenler oldu çabuk sinirlenme durumu oldu ama yine hic durmadan enerji uygulamasına devam ettim.bütün bunlar hic enerjiyle tanışmadan öncede oluyordu ama simdi daha rahat atlatabiliyorum.topraklama ve ağaçlarla olmakda oldukça pozitif etki yaratıyor :)tabiki sizi anlayacak sevdiklerinizin olmasıda çok önemli,son olarak diyeceğim genelde her güzel yolun başı zor ve meşakatli olabiliyor,önemli olan yılmadan devam etmek lazim tabi şükretmek yaratıcıya ve dünyayı evreni düşünmek.umutlu olmak herşeye rağmen :) sevgiler yalniz değilsin :)
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.