Grafik Görünüm : ÖSS Kriz Hattı
Ben Eylo millet.Yarın ÖSS denilen bir yere götürülüyorum.Annemin anlattığına göre küçüklüğümden beri gittiğim heryeri dağıtıp gelmişim.Yarın da orayı dağıtıp gelmeyi düşünüyorum.Ancak azıcık desteklerseniz daha iyi dağıtırım.Teşekkürler.
EYLÜL UYAL :İTO İlköğretim Okulu Serintepe/Altındağ-İZMİR :up:
NOT:
HUMA,senden daha küçük biri Foruma üye oldu.Artık en küçük beniiiiim.Eylo. ;yahoo:
:angry: Kahretsin... :P :P :P Hoşgeldin öncelikle..Taze bi üniversiteli ve 2 kez ÖSS'ye girmiş biri olarak ben ekstradan yanında olup destek yollıycam.. :friends: Eylo..Sınavın umarım iyi geçer.Ama hepimiz geçmesi gerektiği gibi geçeceğini ve senin yapabildiğin kadarını yapabileceğini biliyoruz..Başarılar sana..
NOT: (Üniversitede falan bi numara yok,kazanmasan da olur :P :P :P )
"...geçmesi gerektiği gibi geçeceğini ve senin yapabildiğin kadarını yapabileceğini..."
sınavdan sonra da ebeveynlerin bu cümleyi unutmaması iyi olur :)
Eylo'cum yanındayız. :angel2: :pope:
(NOT'A DESTEK: Üniversitede hakkaten bişi yok, herkes 4 sene gider, ben ne olduğunu bulacam dedim 10 sene oldu hala bulamadım :dil:).
Sevgiler
Son dakika ÖSS destek isteği gelmiştir. Gece büyücülük oynayacaklara duyurulur.
ASLI AKSOY, 22 Mayıs 1986, Taşdelen / İstanbul'da sınava girecektir.
pirireis
18-06-2005, 22:19
ÖSS ye girecekler arasında bizim kızımız da var.
Göksu ERİŞ,9/5/1988 Adana doğumlu İzmirde Fevzipaşa İlköğretim okulunda giriyor.
Oğuz-Güneş
Eylo ve Aslı sizlerede başarılı sınavlar diliyoruz.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.