pirireis
17-06-2005, 12:39
Hani şu meşhur dörtlü vardır ya bir ingiliz, bir fransız,bir amerikalı, bir türk işte bu defa onların eşleri bir araya gelmiş önce ingiliz hatun baslamıs anlatmaya
-benim eşim öyle romantiktir ki her sabah eline bir gül alir o gülü tüm vücudumda gezdirerek beni uyandırır.
Amerikalı atlamış hemen
-aaa benim eşimde çok romantiktir. Sabah ayak ucumuzdaki pencereyi açar hafif rüzgar ayaklarımdan başlayıp tüm vücudumu gezerek beni uyandırır ve eşim mutlaka başucuma bir çiçek bırakmıs olur.
Fransız gülümsemiş kendinden emin
-bunlarda ne ki benim esim her sabah ayaklarımdan başlayıp tüm vücudumu ve en son da dudaklarımı öperek uyandırır beni, ben her sabah mutluluğun doruklarında uyanırım
Sıra Fadimeye gelince o şaşkın şaşkın diğerlerine bakmış ve demiş ki
-ben öyle or**luklardan anlamam, çişim gelir uyanırım.
-benim eşim öyle romantiktir ki her sabah eline bir gül alir o gülü tüm vücudumda gezdirerek beni uyandırır.
Amerikalı atlamış hemen
-aaa benim eşimde çok romantiktir. Sabah ayak ucumuzdaki pencereyi açar hafif rüzgar ayaklarımdan başlayıp tüm vücudumu gezerek beni uyandırır ve eşim mutlaka başucuma bir çiçek bırakmıs olur.
Fransız gülümsemiş kendinden emin
-bunlarda ne ki benim esim her sabah ayaklarımdan başlayıp tüm vücudumu ve en son da dudaklarımı öperek uyandırır beni, ben her sabah mutluluğun doruklarında uyanırım
Sıra Fadimeye gelince o şaşkın şaşkın diğerlerine bakmış ve demiş ki
-ben öyle or**luklardan anlamam, çişim gelir uyanırım.