PDA

Grafik Görünüm : Enerji uygularken elimde titreme oluyor?

fantastic
27-11-2007, 22:44
Arkadaslar bugunlerde forumda gecen yazdigim http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=6657 bi baska bir teyze (http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=6657) var teyzede ağır bir bel ve sırt bölgesinde reiki uygularken elimde yogun bir titreme oluyor uzanirken birsey olmadi ama oturarak sırtının üst bölümüne elimi koyunca yogun bir şekilde elime titreme geldi fazla tutamadim ben o bölgede yoğun bir sorun olduğunu düşündüm gene 5-6 cm mesafeden birazdaha verdim ama dokununca olan oluyor,hatta teyze dedi sana geçmesin evladim bendeki sorunlar : ) kısa bir not : teyze bedeni cok yorulmus yıpranmıs düşmeden dolayida sırtında sorunlar olmus doktorlarda cözemiyor kendisinide negatif düşünce kaplamış haliyle.sizce bu titremenin nedeni ne olabilir ?sorunlu bölgenin böyle kendi gösterme durumu olabirmi yada ne olabilr uygulama i için ne önerirsiniz ilginiz için teşekkurler sevgiler : )

gunes
28-11-2007, 08:11
Merhaba fantastic,arkadaşlar daha iyi yanıtlıyacaklardır eminim ama ben de yaşamıştım aktarmak istedim.
Ellerimdeki yoğun titreşim fıtık olan bölgeye çalışma yaptığımda oldu.Hem ben hem de güzel annemde farketmişti...
Ellerimi kaldırmadım enerjiye devam ettim...ve taç çakrasından o muhteşem beyaz ışığın girdiğini ve sorunlu bölgeyi temizlediğini imgeleyerek devam ettim çalışmama.
Şu an ki uygulamalarımda titreşim yok ve annem :kalp:daha iyi..

pale
28-11-2007, 17:17
merhaba fantastic , teyzeye sırtından reiki verirken elin güç yada kalp çakrası hizasına denk geliyorsa böyle bir manyetik his yaşayabilirsin arkadaşım :)
ve titreşme gibi duyumlar almanda teyzedeki enerji yoğunluğunu farklarını hissetmen açısından güzel diye düşnüyorum :)
sevgiler

fantastic
28-11-2007, 23:00
Şu an ki uygulamalarımda titreşim yok ve annem :kalp:daha iyi..
evet bölgesel sorunlardan kaynaklaniyor gibi annenin ii olduğuna cok sevindim :) gecmis olsun

selamlar fantastic , bildiğim kadarıyla enerjiyi hissetmemiz daha vücudumuzun enerjiye tam alışmadığınıda gösteriyor.yani enerjiye alıştıkça artık hissetmemeye başlıyoruz veya daha az hissediyoruz.çalışmalarında başarılar
evet dediğinde olasi benimde hassas bir vücudum oldu dış dünyadan insanların negatif enerjilerindende çabuk etkilenebiliyorum dediğin gibide olabilr. bakalim zamanla sorunlu bölgeyide daha ii tanimayi ögrenecez herhaldi tesekkurler cevap icin : )

merhaba fantastic , teyzeye sırtından reiki verirken elin güç yada kalp çakrası hizasına denk geliyorsa böyle bir manyetik his yaşayabilirsin arkadaşım :)
ve titreşme gibi duyumlar almanda teyzedeki enerji yoğunluğunu farklarını hissetmen açısından güzel diye düşnüyorum :)
sevgiler
evet can senin dediğinde olası bisey isin ilginci yatarken ayni bölgede bisey olmayipta oturur pozisyonda olmasi ilginc oldu :) bakalim insallah teyzede ii olacak. yogunluklarida zamanla daha ii hisedecem herhaldi gercekten elimi tutamiyacak kadar titremesi ilgincti :) bende böyle bir deneyim yaşamamıstım : )sağol güzel cevabin icin :)