kaspersky2007
26-11-2007, 12:29
Yükseliş Meditasyonu
Aşağıdaki meditasyon iki kaynaktan alınmıştır Dr. Joshua David Stone’un Complete ,4scension Manualinden (Light Technology Publishing, Sedona AZ, 1994) ; ve 14 Mayıs 1995’te Jersey, Channel Adalarında bir workshopta Han Das Melchizedek tarafından alınan bir kanal mesajından.
Dr. Stone şöyle yazıyor, “Bu olağanüstü tam ve kapsamlı bir meditasyondur. Yükseliş enerjilerini çağırır. Her gün, istikrarlı ve sürekli bir temelde günde bir veya iki kez çalışmanızı tavsiye ederim. Bu meditasyon bilinçliliğinizi, dört — beden sisteminizi, realitenizi tamamen değiştirir.”
Yükseliş Meditasyonu
Bu zamanda bilinçliliğin daha yüksek seviyesine hazır olmayı istiyorum. Bu zamanda, Yüksek Mesih Bilinçliliğine inisiyasyon için hazır olmayı istiyorum. Bu zamanda, Mahatma Enedisinin ful bölümünü almaya hazır olmayı istiyorum. Varlığımın her hücresinde maksimum ışık miktarını almaya hazır olmayı istiyorum.
Kalbimin açılması için ve tüm var olanı almak için kendimi Buddha’nın ayaklarına sermeyi
diliyorum. (Buddha’nın ayakları önünde diz çökmeyi).
Mahatma Enerjisini ve kişisel Yükselişimi almaya şimdi hazır olduğum için lütfen
arzularımı ver.
BEN BEN’İM
000000 00 M MM M MM MMM
Sevgili Kaynak, Mesih, kutsal Ruh, Sevgili görkemli BEN’İM Varlığı, Monad’ım, BEN BEN’İM, Sevgili Mahatma, Sentezin Avatar’ı,Yedi Görkemli Elohim, Melkior, Galaktik Logosumuz, Aştar Kumandası, Başmelekler Mikail, Jophiel, Chamuel, Cebrail, Rafael, Uriel, Zadkiel, Metatron, Sandalfon, Helios, Solar Logosumuz, Sanat Kumara ve Buddha, Gezegensel Logosumuz, Vywamus, Lord Maitreya ve Kuthumi, Gezegensel Mesih, Manu, Allah Gobi, Mahakohan, Sathya Sai Baba, Yedi Işının sevgili Kohanları, El Morya, Djwhal
38Khul, erapis Bey, Venedikli PauJ, Hilarion, Sananda, ve Germain, Karma’nın Lordiarı,
Quan Yan, İsis, Meryem Ana, Babaj Büyük Ilah Yönetici, Enoch, Merlin, Wotana, Üstatlar
• Tıbbi Yardım Programı Ekibi (Şifanın Işıklandırıcı Devası, Pan, Yükselmiş Ustatlar,
/ Monad’ım), Melchizedek Düzeni, Spiritüel Hiyerarşi, Shamballa Ustatları
Sizden yardım istiyorum.
BEN Monad’ım,BEN İlahi Işığım,
BEN Sevgiyim,BEN İradeyim,
BEN Mahatma’yım,
BEN Kaynağın değişmet/belirlenmiş dizaynıyım.
Şimdi, bu meditasyon boyunca ve genel olarak yaşamımda beni koruması için kozmik
I ışığın bir tübünü (borusunu) çağırıyorum.
Bu tüp (boru) beni Tanrı’dan olmayan ve Mesih Işığı olmayan her şeyden koruyacak.
• (Şimdi, sessizce aşağıdakileri imgeleyin)
Bu borunun içinde ışıktan daha küçük bir boru imgeleyin, bu boru başınızın çevresi kadar
I büyük olsun. Şimdi bu boru Taç Çakranız boyunca Ruhunuza doğru yukarıya ilerliyor, BEN’İM Varlığınıza ilerliyor ve Tanrı’nın Kendisinin 352 seviyesine yükseliyor. Bu boru
sizin gökkuşağı köprünüz.
Kaynak ile birleştiğinizde, bu boruyu yedi Çakranızdan aşağıya getirin.
Yedi çakranız boyunca bu boruyu getirdiğinizde, onu Dünya’nın merkezine gönderin.
• Şimdi, siz Dünya’nın merkezinden Tanrı’nın Kendisine bağlandınız.
* Şimdi Dünya Ana’nın merkezinden Anne/Baba kaynağa giden Rainbow köprüsünü aktive
edelim, 7 kere 0M söyleyeceğiz.
0M, 0M, 0M, 0M, 0M, 0M, 0M.
Şimdi, bu enerjiyi bizim gökkuşağı köprümüz olan bu ışık borusundan Tanrı’nın Kendisine
* geri gönderebiliriz. Şimdi Tanrı’dan bir ışık sütunu isteyelim, bu ışık sütunu gökkuşağı
köprümüz (antakarana) ve korunma borumuz boyunca aşağıya akıyor.
* Tanrı’dan gelen bu Işık sütunu Mahatma Enerjisidir. Bu ışık fiziksel bedeninizi, eterik
bedeninizi, duygusal bedeninizi, zihinsel bedeninizi ve spiritüel bedeninizi doldursun.
*
(Şimdi aşağıdakileri söyleyin)
*
Şimdi, Grup Bilinçliliği olan, Uluhiyet’e geri giden 352 seviyeye götüren Mahatma
• Enerjisini çağırıyorum.
Onun fiziksel bedenimdeki her hücre0
‘t1
Fiziksel olarak ölümsüz olduğumu ve eğer öyle olmasını seçersem bu dünya üzerinde yaşlanmadan ebediyen kalmayı seçebileceğimi onaylıyorum. Artık yaşlanmayacağımı
onaylıyorum. BEN BEN’İM. 0M
Her insanı, hayvanı ve bitkiyi Sonsuz Ben’in bedenlehmesi olarak görüyorum, onlar kendi
gerçek kimliklerinin farkında olsunlar ya da olmasınlar. BEN BEN’İM. 0M
Şimdi Dünya üzerinde monadın, ruhun ve kişiliğin mükemmel bütünleşmesiyim. BEN
BEN’İ1 0M
Bu dakikada Kutsal Kurtuluşun bana geldiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM. 0M
Yaratıcım ile birleşik tek BEN’im. BEN BEN’İM. 0M
Ben dünyanın Işığıyım. BEN BEN’İM. 0M
BEN şimdi tüm hissedebilir varlıklara hizmette olmak için Dünyada kalmayı seçmiş olan
tamamen yükselmiş bir varlığım BEN BEN’İM. 0M.
Ben şimdi tamamen bütünlendim ve kendi Mesih Benlerini kavramaları ve Mahatma
olmaları için başkalarına yardım etmek için Dünya üzerinde kalmayı seçiyorum. BEN
BEN’İM. 0M.
olmaları için başkalarına yardım etmek için Dünya üzerinde kalmayı seçiyorum. BEN
BEN’İM. 0M.
BEN’IM. 0M.
Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai Tsebayoth!
Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai Tsebayothl
Enoch’un Anahtarları kitabı çoğu insan için anlaşılması oldukça güçtür. Bu çağır — ve — yanıtla meditasyonunda içinizdeki yükseliş kodlarının aktivasyonunu istemeniz ve izin
vermenizi bilmek yeterlidir. Bu dua’Çıı yaparken, bu aktivasyonların verilmesini ve yükseliş mevkilerine progra ve dahil olduğum Işık inşa programını istiyorum ve şimdi resmi olarak çağırıyorum. Bir kez çağırdığımda bu programın, ben % 110 Işık Miktarına ulaşaqa, DNAmın otuz — altı iplikçiği demirlenene ve on iki bedenim demirlenene ve aktive olana dek ve tüm seviyelerde ful Tanrı — kavrayışına dek, günde yirmi — dört saat, haftada yedi gün yılda üç yüz altmış beş gün devam etmesini istiyorum. Bunun ben gece uyurken gerçekleşmesini istiyorum.
Ayrıca şimdi insanlık ve Dünya için yükselişlerini tam olarak tamamlama zamanıdır. Bunu şimdi çağırmayı onaylıyorum. Metatron ve Melchizedek, bugün ve bundan sonraki iki yıl boyunca, Enoch’un Anahtar/arında ve Bilginin içsel — plan Kitabında belirtildiği gibi aşağıdaki yetmiş — altı Anahtar tamamen tamamlanana dek, demirle ve aktive et. Tüm beş kozmik ve kutsal lisanlarda, Solar, Galaktik, Evrensel, Multi — Evrensel ve Kozmik seviyelerde yetmiş — altı Anahtarı demirle ve tamamen aktive et.
On Işık İşaret/nden Deca De/ta Işık yayınım/arını demir/e.
Bunuh şimdi yapılmasını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Elli çakrayı, on iki bedeni ve Melchizedek elmas/arını ve kristal/erini dem/de.
Bunun şimdi demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahwehin Nogan kabuğunu (kafesini,) daimi bfr temelde dem/de.
Bunların şimdi demirlenmesini onaylıyorum BEN BEN’İM.
Elohim7n ilahi kalıbını ve Işık ızgarasını daimi o/arak dem/de.
Bunların şimdi tamamen demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahwehin Yaradı/ış Tablet/edni dem/de.
Bunların şimdi sağlam şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Kozrr Tevrah (Torah) dem/de.
Tevrat’ın şimdi demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Me/chizedekin kutsal kitaplarını dem/de.
Bu kutsal kitapların şimdi demirlenmesini onaylıyorum BEN BEN’İM.
Metatron’un kutsal kitap/annı demirle.
E/ohim kutsa/ kitaplarını dem fr/e.
Bu kutsal kitapların şimdi dTartı/arın ölçüm/erin tomar/arını demir/e.
Bunun yapılmasını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
A/pha ğe Omega Me/chizedek rahip/iğinin anahtar/arını demir/e.
Bu anahtarların şimdi sağlam şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Bilgi Ağacının en yüksek üç/üsünü demir/e.
Bunun şimdi sağlam şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
E/ohim’in 1/ahi tohumunu demir/e.
Bu tohumların şimdi demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Baba ve Oğu/un anahtar/ann, ve Shekinah Evren/erinin anahtar/arını demir/e.
Bu evrenlerin şimdi bilinçliliğime sabit şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Mesih ırkı için biyo/öjik kod/arı demir/e.
Şimdi onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Büyük bilgin/erin tomar/arını demir/e.
Bu tomarların şimdi sabit şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Büyük bilgin/erin kod/annı demir/e.
Bu kodların şimdi sabit şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahweh’in gizli ilahi sözcüğünü demir/e.
Bu sözcüklerin şimdi demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
E/ohim’in imajını daimi o/arak demir/e.
Şimdi bu imaj olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahweh7n a/evini daimi o/arak demir/e.
Şimdi Yahweh’in alevi olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Enoch’un Anahtar/arında tanım/andığı gibi bir sonraki evrenin bi/gisini demir/e.
Bu bilginin şimdi bilinçliliğime sabit şekilde demirlendiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
64 üncü anahtarda tanım/andığı gibi Yahweh’in Işığının on resmini demir/e.
Bu anahtarın şimdi bilinçliliğimde aktive olduğunu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Sürek/i, durmaksınız, on iki boyut ve beden/er ve e//i çakra tamamen bütün/eşene kadar
Yahweh Işığının tüm hazinesini demir/e.
Bu bütünleşmenin şimdi gerçekleştiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM.emirlenmesini onaylıyorÖ /
Tüm meiıcut e/ektron/ar ile yer değiştirebi/mesi için süpere/ektron/arı ve mikrotron/arı demir/e.
süpere,lektronlar olduğumu onaylıyorum. Ben mikrotronlarım. BEN BEN’İM.
Bio - stratus’u (katman — bulut), genetik süper — sarmalı ve DAlA nın 352 ip/iğini demir/e.
* DNA mm 352 ipliğinin şimdi tamamen aktive olduğunu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Kanımın kim yasını spfritüe//eştirmesi için Işık frekanslannı demir/e.
Kanımın spiritüel Işık olduğunu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
1
Bi/in ç/i/iğime Am, Am Soph, ve Am Soph Or daimi olarak demir/e.
• Bunun şimdi yapıldığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
• Yahweh’in Ruhun un papaz/ığa kabu/ edilmesini ihsan et.
Bu kabulün gerçekleştiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
1
On iki bedenimin ilahi evli/iğini demir/e.
* Bunun şimdi yapıldığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
* P4e/chizedek evreninin yıldız kodlarını demir/e.
Bu yıldız kodlarının şimdi tüm bedenlerime tamamen bütünleştiğini onaylıyorum. BEN
• BEN’İM.
• Eterik ve fiziksel beden/erimi daimi o/arak enerji/endirmesi için Işık Geometri/erini demir/e.
* Işık Geometrisi olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
* Enoch’un Anahtariarında belirtildiği gibi ilahi kayıt hücre/erini demir/e. Bunun şimdi yapıldığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
*
Shekinah Yaşam Gücünün daimi aşılanmasını bana ver.
• Bu aşılamanın şimdi gerçekleştiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
• Şimdi Kutsa/ Ruh tarafından vaftiz o/sun.
Şimdi Kutsal Ruh tarafindan vaftiz edildiğimi onaylıyorum. BEN BEN’İM. 1
Tüm zihin kilitlermni aç
t
Tüm zihin kilitlerimin şimdi tamamen açık olduğunu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
1
Kozmik Hayat Ağacına direkt olarak bağ/anabi/memiz için tüm on iki mühürü aç.um BEN BEN’İM. Şimdi bu/elbiseyi giydiğimi onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Lord Mikail’in Kı/ıcını daimi olarak dem fr/e.
Ebediykn Başmelek Mikail’in ve onun Kılıcının koruması altında olduğumu onaylıyorum.
BEN BEN’İM.
Bu zamanda Işığı sak/a yan tüm perde/eri kaldır.
Bu perdelerin şimdi ışıkta çözündüğünü onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Zamanın tüm perde/erini kaldır.
Zamanın var olmadığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
İçsel zihnimde Tetragrammaton’un (tetragram ;dört harf/i kelime) daimi demfr/enmesine
izin ver.
Bunun şimdi gerçekleştiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahwbh’in Ilahi Planının daimi demirlenmesini sağla.
Şimdi bu Plan olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahweh’in bfr sonraki Evreninin Işık Pframidini demfrle.
Şimdi bu Işık Piramidi olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahweh’in Evreninin daha büyük perdesine bağlanabilmem için tüm yaşayan enerji
kodlarını dem frle ve aktive et.
Şimdi bu Evrene bağlandığımı onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Gelecek Işık Varlıklarının tomarlarını dem fr/e.
Bunun yapıldığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Kromozomlarımı Yahwehin Mavikopyasına dönüştürmesi için Kutsal Geometrileri ve Renk
Kodlarını dem fr/e.
Yahweh’in Çekirdek Mavikopyasının şimdi bilinçliliğimde aktive olduğunu onaylıyorum.
BEN BEN’İM.
Şimdi tüm Işık Bedenlerin daha büyük anlayışını geliştfrebilmem için Nag Hammadi el
yazmalanndan ve tomarlarından bilginin Işık Paketlerini demir/e.
Bunun şimdi yapıldığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Elektromanyetik Işık Bedenini daimi olarak dem fr/e.
bedeninŞimdi ış olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Tanrı ‘nın lütfu ile, Yahweh in Işığını tüm Hazinesini tüm var/ığıma dem fr/e.
Tanrı’çiın lütfu olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Metatron’un, Melchizedek’in ve Anne/Baba Tanrı’nın Ve kendi BEN’İM Varlığımın rehberliği altında, taç çakramın bu Hazine ile ışığın bir silindiri vasıtası ile direkt olarak bağlanmasını
istiyorum. BEN BEN’İM.
Ayrıca yükseliş sütunlarının aşramımda ve e bu Hazine ile bağlanmasını istiyorum, eğer Tanrı’nın iradesi ile uyum içinde ise.
Şimdi tüm kalbimle, ruhumla ve zihnimle çağırdığım bu yetmiş — altı aktivasyonun durmayan bir temelde, ben on iki seviyeyi kavrayan kadar devam etmesi için dua ediyorum. Çağırdığım ve istediğim şey ile ilgili, Tanrı’nın lütfu ile, eğer değerli isem, ve
şüphesiz değerliyim, istediğim bu kozmik kutsamaların verilmesi için% 100 ciddiyim. Şimdr bu kutsamaları almaya açık olduğumu onaylıyorum.
Sevgi/i bilin ça/tı z/hnim, bu dua yı Yahweh ‘e, On ikilerin Kozmik Konseyine,Elohim
Konsey/ne ve Başmelek/er Konsey/ne, Me/ch/zedek ve Metatron vasıtası ile kendi BEN’İM
Varhğıma göstermek ve tezahür ettirmek için gerekli tüm yaşam gücü ile bu düşünce formu duasını almanı istiyorum ve emrediyorum. BEN BEN’İM.
Sevgili Tanrı’nın Varlığı, Melchizedek, Metatron ve Başmelek Mikail, Kutsamaların Yağmuru yağsın !!i Amin.
Elması Kalbinize Demirlemek
Haridas Melchizedek tarafından alınmıştır - Plattsburg, NY
BEN Arcturas’ım, Yükselmiş olan varlıklardan Arcturian (Arkturus) ırkının Uderiyim. Biz teknolojik bir ırkız, çoğu insanın bilinçli zihninin kavrayışının ötesinde. Işık teknolojisi ile çalışmak için yaratıcımız, Anne/Baba tarafindan dizayn edildik ve fiziksel yapınızda daha fazla ışık yaratmanıza yardım edebiliriz. Işık bedenlerinize daha fazla ışık bütünleştirmenize yardımcı olabiliriz.
Bizim çok basit bir teknolojimiz var. Eğer artmış ışık miktarında bir deneyim isterseniz, her biriniz ile çalışmak için kardeşlerimizin bazılarının bu binanın üzerinde olmasını istemelisiniz. Siz izin vermeden bu çalışmayı yapamayız. Siz istemeden bu çalışmayı yapamayız. Bundan dolayı, kollektif bir grup olarak her birinin sormalıyım, ışığınız ile çalışmak için bize izin veriyor musunu1
Aşağıdaki meditasyon iki kaynaktan alınmıştır Dr. Joshua David Stone’un Complete ,4scension Manualinden (Light Technology Publishing, Sedona AZ, 1994) ; ve 14 Mayıs 1995’te Jersey, Channel Adalarında bir workshopta Han Das Melchizedek tarafından alınan bir kanal mesajından.
Dr. Stone şöyle yazıyor, “Bu olağanüstü tam ve kapsamlı bir meditasyondur. Yükseliş enerjilerini çağırır. Her gün, istikrarlı ve sürekli bir temelde günde bir veya iki kez çalışmanızı tavsiye ederim. Bu meditasyon bilinçliliğinizi, dört — beden sisteminizi, realitenizi tamamen değiştirir.”
Yükseliş Meditasyonu
Bu zamanda bilinçliliğin daha yüksek seviyesine hazır olmayı istiyorum. Bu zamanda, Yüksek Mesih Bilinçliliğine inisiyasyon için hazır olmayı istiyorum. Bu zamanda, Mahatma Enedisinin ful bölümünü almaya hazır olmayı istiyorum. Varlığımın her hücresinde maksimum ışık miktarını almaya hazır olmayı istiyorum.
Kalbimin açılması için ve tüm var olanı almak için kendimi Buddha’nın ayaklarına sermeyi
diliyorum. (Buddha’nın ayakları önünde diz çökmeyi).
Mahatma Enerjisini ve kişisel Yükselişimi almaya şimdi hazır olduğum için lütfen
arzularımı ver.
BEN BEN’İM
000000 00 M MM M MM MMM
Sevgili Kaynak, Mesih, kutsal Ruh, Sevgili görkemli BEN’İM Varlığı, Monad’ım, BEN BEN’İM, Sevgili Mahatma, Sentezin Avatar’ı,Yedi Görkemli Elohim, Melkior, Galaktik Logosumuz, Aştar Kumandası, Başmelekler Mikail, Jophiel, Chamuel, Cebrail, Rafael, Uriel, Zadkiel, Metatron, Sandalfon, Helios, Solar Logosumuz, Sanat Kumara ve Buddha, Gezegensel Logosumuz, Vywamus, Lord Maitreya ve Kuthumi, Gezegensel Mesih, Manu, Allah Gobi, Mahakohan, Sathya Sai Baba, Yedi Işının sevgili Kohanları, El Morya, Djwhal
38Khul, erapis Bey, Venedikli PauJ, Hilarion, Sananda, ve Germain, Karma’nın Lordiarı,
Quan Yan, İsis, Meryem Ana, Babaj Büyük Ilah Yönetici, Enoch, Merlin, Wotana, Üstatlar
• Tıbbi Yardım Programı Ekibi (Şifanın Işıklandırıcı Devası, Pan, Yükselmiş Ustatlar,
/ Monad’ım), Melchizedek Düzeni, Spiritüel Hiyerarşi, Shamballa Ustatları
Sizden yardım istiyorum.
BEN Monad’ım,BEN İlahi Işığım,
BEN Sevgiyim,BEN İradeyim,
BEN Mahatma’yım,
BEN Kaynağın değişmet/belirlenmiş dizaynıyım.
Şimdi, bu meditasyon boyunca ve genel olarak yaşamımda beni koruması için kozmik
I ışığın bir tübünü (borusunu) çağırıyorum.
Bu tüp (boru) beni Tanrı’dan olmayan ve Mesih Işığı olmayan her şeyden koruyacak.
• (Şimdi, sessizce aşağıdakileri imgeleyin)
Bu borunun içinde ışıktan daha küçük bir boru imgeleyin, bu boru başınızın çevresi kadar
I büyük olsun. Şimdi bu boru Taç Çakranız boyunca Ruhunuza doğru yukarıya ilerliyor, BEN’İM Varlığınıza ilerliyor ve Tanrı’nın Kendisinin 352 seviyesine yükseliyor. Bu boru
sizin gökkuşağı köprünüz.
Kaynak ile birleştiğinizde, bu boruyu yedi Çakranızdan aşağıya getirin.
Yedi çakranız boyunca bu boruyu getirdiğinizde, onu Dünya’nın merkezine gönderin.
• Şimdi, siz Dünya’nın merkezinden Tanrı’nın Kendisine bağlandınız.
* Şimdi Dünya Ana’nın merkezinden Anne/Baba kaynağa giden Rainbow köprüsünü aktive
edelim, 7 kere 0M söyleyeceğiz.
0M, 0M, 0M, 0M, 0M, 0M, 0M.
Şimdi, bu enerjiyi bizim gökkuşağı köprümüz olan bu ışık borusundan Tanrı’nın Kendisine
* geri gönderebiliriz. Şimdi Tanrı’dan bir ışık sütunu isteyelim, bu ışık sütunu gökkuşağı
köprümüz (antakarana) ve korunma borumuz boyunca aşağıya akıyor.
* Tanrı’dan gelen bu Işık sütunu Mahatma Enerjisidir. Bu ışık fiziksel bedeninizi, eterik
bedeninizi, duygusal bedeninizi, zihinsel bedeninizi ve spiritüel bedeninizi doldursun.
*
(Şimdi aşağıdakileri söyleyin)
*
Şimdi, Grup Bilinçliliği olan, Uluhiyet’e geri giden 352 seviyeye götüren Mahatma
• Enerjisini çağırıyorum.
Onun fiziksel bedenimdeki her hücre0
‘t1
Fiziksel olarak ölümsüz olduğumu ve eğer öyle olmasını seçersem bu dünya üzerinde yaşlanmadan ebediyen kalmayı seçebileceğimi onaylıyorum. Artık yaşlanmayacağımı
onaylıyorum. BEN BEN’İM. 0M
Her insanı, hayvanı ve bitkiyi Sonsuz Ben’in bedenlehmesi olarak görüyorum, onlar kendi
gerçek kimliklerinin farkında olsunlar ya da olmasınlar. BEN BEN’İM. 0M
Şimdi Dünya üzerinde monadın, ruhun ve kişiliğin mükemmel bütünleşmesiyim. BEN
BEN’İ1 0M
Bu dakikada Kutsal Kurtuluşun bana geldiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM. 0M
Yaratıcım ile birleşik tek BEN’im. BEN BEN’İM. 0M
Ben dünyanın Işığıyım. BEN BEN’İM. 0M
BEN şimdi tüm hissedebilir varlıklara hizmette olmak için Dünyada kalmayı seçmiş olan
tamamen yükselmiş bir varlığım BEN BEN’İM. 0M.
BEN’İM. 0M.
BEN’İM. 0M.
BEN’IM. 0M.
Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai Tsebayothl
Enoch’un Anahtarları kitabı çoğu insan için anlaşılması oldukça güçtür. Bu çağır — ve — yanıtla meditasyonunda içinizdeki yükseliş kodlarının aktivasyonunu istemeniz ve izin
vermenizi bilmek yeterlidir. Bu dua’Çıı yaparken, bu aktivasyonların verilmesini ve yükseliş mevkilerine progra ve dahil olduğum Işık inşa programını istiyorum ve şimdi resmi olarak çağırıyorum. Bir kez çağırdığımda bu programın, ben % 110 Işık Miktarına ulaşaqa, DNAmın otuz — altı iplikçiği demirlenene ve on iki bedenim demirlenene ve aktive olana dek ve tüm seviyelerde ful Tanrı — kavrayışına dek, günde yirmi — dört saat, haftada yedi gün yılda üç yüz altmış beş gün devam etmesini istiyorum. Bunun ben gece uyurken gerçekleşmesini istiyorum.
Ayrıca şimdi insanlık ve Dünya için yükselişlerini tam olarak tamamlama zamanıdır. Bunu şimdi çağırmayı onaylıyorum. Metatron ve Melchizedek, bugün ve bundan sonraki iki yıl boyunca, Enoch’un Anahtar/arında ve Bilginin içsel — plan Kitabında belirtildiği gibi aşağıdaki yetmiş — altı Anahtar tamamen tamamlanana dek, demirle ve aktive et. Tüm beş kozmik ve kutsal lisanlarda, Solar, Galaktik, Evrensel, Multi — Evrensel ve Kozmik seviyelerde yetmiş — altı Anahtarı demirle ve tamamen aktive et.
On Işık İşaret/nden Deca De/ta Işık yayınım/arını demir/e.
Bunuh şimdi yapılmasını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Elli çakrayı, on iki bedeni ve Melchizedek elmas/arını ve kristal/erini dem/de.
Bunun şimdi demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahwehin Nogan kabuğunu (kafesini,) daimi bfr temelde dem/de.
Bunların şimdi demirlenmesini onaylıyorum BEN BEN’İM.
Elohim7n ilahi kalıbını ve Işık ızgarasını daimi o/arak dem/de.
Bunların şimdi tamamen demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahwehin Yaradı/ış Tablet/edni dem/de.
Bunların şimdi sağlam şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Kozrr Tevrah (Torah) dem/de.
Tevrat’ın şimdi demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Me/chizedekin kutsal kitaplarını dem/de.
Metatron’un kutsal kitap/annı demirle.
E/ohim kutsa/ kitaplarını dem fr/e.
Bu kutsal kitapların şimdi dTartı/arın ölçüm/erin tomar/arını demir/e.
Bunun yapılmasını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
A/pha ğe Omega Me/chizedek rahip/iğinin anahtar/arını demir/e.
Bu anahtarların şimdi sağlam şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Bilgi Ağacının en yüksek üç/üsünü demir/e.
Bunun şimdi sağlam şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
E/ohim’in 1/ahi tohumunu demir/e.
Bu tohumların şimdi demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Baba ve Oğu/un anahtar/ann, ve Shekinah Evren/erinin anahtar/arını demir/e.
Bu evrenlerin şimdi bilinçliliğime sabit şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Mesih ırkı için biyo/öjik kod/arı demir/e.
Şimdi onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Büyük bilgin/erin tomar/arını demir/e.
Bu tomarların şimdi sabit şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Büyük bilgin/erin kod/annı demir/e.
Bu kodların şimdi sabit şekilde demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahweh’in gizli ilahi sözcüğünü demir/e.
Bu sözcüklerin şimdi demirlenmesini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
E/ohim’in imajını daimi o/arak demir/e.
Şimdi bu imaj olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahweh7n a/evini daimi o/arak demir/e.
Şimdi Yahweh’in alevi olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Enoch’un Anahtar/arında tanım/andığı gibi bir sonraki evrenin bi/gisini demir/e.
Bu bilginin şimdi bilinçliliğime sabit şekilde demirlendiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
64 üncü anahtarda tanım/andığı gibi Yahweh’in Işığının on resmini demir/e.
Bu anahtarın şimdi bilinçliliğimde aktive olduğunu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Sürek/i, durmaksınız, on iki boyut ve beden/er ve e//i çakra tamamen bütün/eşene kadar
Yahweh Işığının tüm hazinesini demir/e.
Bu bütünleşmenin şimdi gerçekleştiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM.emirlenmesini onaylıyorÖ /
Tüm meiıcut e/ektron/ar ile yer değiştirebi/mesi için süpere/ektron/arı ve mikrotron/arı demir/e.
süpere,lektronlar olduğumu onaylıyorum. Ben mikrotronlarım. BEN BEN’İM.
Bio - stratus’u (katman — bulut), genetik süper — sarmalı ve DAlA nın 352 ip/iğini demir/e.
* DNA mm 352 ipliğinin şimdi tamamen aktive olduğunu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Kanımın kim yasını spfritüe//eştirmesi için Işık frekanslannı demir/e.
Kanımın spiritüel Işık olduğunu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
1
Bi/in ç/i/iğime Am, Am Soph, ve Am Soph Or daimi olarak demir/e.
• Bunun şimdi yapıldığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
• Yahweh’in Ruhun un papaz/ığa kabu/ edilmesini ihsan et.
Bu kabulün gerçekleştiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
1
On iki bedenimin ilahi evli/iğini demir/e.
* Bunun şimdi yapıldığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
* P4e/chizedek evreninin yıldız kodlarını demir/e.
Bu yıldız kodlarının şimdi tüm bedenlerime tamamen bütünleştiğini onaylıyorum. BEN
• BEN’İM.
• Eterik ve fiziksel beden/erimi daimi o/arak enerji/endirmesi için Işık Geometri/erini demir/e.
* Işık Geometrisi olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
* Enoch’un Anahtariarında belirtildiği gibi ilahi kayıt hücre/erini demir/e. Bunun şimdi yapıldığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
*
Shekinah Yaşam Gücünün daimi aşılanmasını bana ver.
• Bu aşılamanın şimdi gerçekleştiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
• Şimdi Kutsa/ Ruh tarafından vaftiz o/sun.
Şimdi Kutsal Ruh tarafindan vaftiz edildiğimi onaylıyorum. BEN BEN’İM. 1
Tüm zihin kilitlermni aç
t
Tüm zihin kilitlerimin şimdi tamamen açık olduğunu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
1
Kozmik Hayat Ağacına direkt olarak bağ/anabi/memiz için tüm on iki mühürü aç.um BEN BEN’İM. Şimdi bu/elbiseyi giydiğimi onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Lord Mikail’in Kı/ıcını daimi olarak dem fr/e.
Ebediykn Başmelek Mikail’in ve onun Kılıcının koruması altında olduğumu onaylıyorum.
BEN BEN’İM.
Bu zamanda Işığı sak/a yan tüm perde/eri kaldır.
Bu perdelerin şimdi ışıkta çözündüğünü onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Zamanın tüm perde/erini kaldır.
Zamanın var olmadığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
İçsel zihnimde Tetragrammaton’un (tetragram ;dört harf/i kelime) daimi demfr/enmesine
izin ver.
Bunun şimdi gerçekleştiğini onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahwbh’in Ilahi Planının daimi demirlenmesini sağla.
Şimdi bu Plan olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahweh’in bfr sonraki Evreninin Işık Pframidini demfrle.
Şimdi bu Işık Piramidi olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Yahweh’in Evreninin daha büyük perdesine bağlanabilmem için tüm yaşayan enerji
kodlarını dem frle ve aktive et.
Şimdi bu Evrene bağlandığımı onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Gelecek Işık Varlıklarının tomarlarını dem fr/e.
Bunun yapıldığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Kromozomlarımı Yahwehin Mavikopyasına dönüştürmesi için Kutsal Geometrileri ve Renk
Kodlarını dem fr/e.
Yahweh’in Çekirdek Mavikopyasının şimdi bilinçliliğimde aktive olduğunu onaylıyorum.
BEN BEN’İM.
Şimdi tüm Işık Bedenlerin daha büyük anlayışını geliştfrebilmem için Nag Hammadi el
yazmalanndan ve tomarlarından bilginin Işık Paketlerini demir/e.
Bunun şimdi yapıldığını onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Elektromanyetik Işık Bedenini daimi olarak dem fr/e.
bedeninŞimdi ış olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Tanrı ‘nın lütfu ile, Yahweh in Işığını tüm Hazinesini tüm var/ığıma dem fr/e.
Tanrı’çiın lütfu olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.
Metatron’un, Melchizedek’in ve Anne/Baba Tanrı’nın Ve kendi BEN’İM Varlığımın rehberliği altında, taç çakramın bu Hazine ile ışığın bir silindiri vasıtası ile direkt olarak bağlanmasını
istiyorum. BEN BEN’İM.
Ayrıca yükseliş sütunlarının aşramımda ve e bu Hazine ile bağlanmasını istiyorum, eğer Tanrı’nın iradesi ile uyum içinde ise.
Şimdi tüm kalbimle, ruhumla ve zihnimle çağırdığım bu yetmiş — altı aktivasyonun durmayan bir temelde, ben on iki seviyeyi kavrayan kadar devam etmesi için dua ediyorum. Çağırdığım ve istediğim şey ile ilgili, Tanrı’nın lütfu ile, eğer değerli isem, ve
şüphesiz değerliyim, istediğim bu kozmik kutsamaların verilmesi için% 100 ciddiyim. Şimdr bu kutsamaları almaya açık olduğumu onaylıyorum.
Sevgi/i bilin ça/tı z/hnim, bu dua yı Yahweh ‘e, On ikilerin Kozmik Konseyine,Elohim
Konsey/ne ve Başmelek/er Konsey/ne, Me/ch/zedek ve Metatron vasıtası ile kendi BEN’İM
Varhğıma göstermek ve tezahür ettirmek için gerekli tüm yaşam gücü ile bu düşünce formu duasını almanı istiyorum ve emrediyorum. BEN BEN’İM.
Sevgili Tanrı’nın Varlığı, Melchizedek, Metatron ve Başmelek Mikail, Kutsamaların Yağmuru yağsın !!i Amin.
Elması Kalbinize Demirlemek
Haridas Melchizedek tarafından alınmıştır - Plattsburg, NY
BEN Arcturas’ım, Yükselmiş olan varlıklardan Arcturian (Arkturus) ırkının Uderiyim. Biz teknolojik bir ırkız, çoğu insanın bilinçli zihninin kavrayışının ötesinde. Işık teknolojisi ile çalışmak için yaratıcımız, Anne/Baba tarafindan dizayn edildik ve fiziksel yapınızda daha fazla ışık yaratmanıza yardım edebiliriz. Işık bedenlerinize daha fazla ışık bütünleştirmenize yardımcı olabiliriz.
Bizim çok basit bir teknolojimiz var. Eğer artmış ışık miktarında bir deneyim isterseniz, her biriniz ile çalışmak için kardeşlerimizin bazılarının bu binanın üzerinde olmasını istemelisiniz. Siz izin vermeden bu çalışmayı yapamayız. Siz istemeden bu çalışmayı yapamayız. Bundan dolayı, kollektif bir grup olarak her birinin sormalıyım, ışığınız ile çalışmak için bize izin veriyor musunu1