Grafik Görünüm : bu gün 12. günüm..ve çok korktum..
Merhaba.bUgün uyumlamamın 12.günü.ilk günden itibaren relax sessiz sedasız huzur dolu biri olmuştum.bu sabah aniden korkunç bir öfke nöbetine tutuldum ne olduğumu anlayamadan.tibetin 5 ayiini yaptıktan sonra birden bire oluştu.çocuğuma bağırmaya başladım ve sonra başka odaya geçip ağlamaya başladım.o an çıldıracağımı düşündüm.anlatılamaz bir korku duydum.ve hemen reiki vermeye başladım.yavaş yavaş sakinleştiğimi hissettim.günün ilerleyen zamanlarındada acaip şekilde hafif mutlu hissediyorum kendimi.bu duygu karmaşası uyumlanmamlamı ilgili acaba?bir bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen.ya yine olursa ve daha uzun sürerse..
Tibetin 5 ayini de kundalini aktivasyon yöntemlerinden birisi. Mümkünse bu duruşlar esnasında dilinizi damağınızda tutunuz ki, kundalini geri dönüş yapsın.
Kundalini yerli yerinde duramıyor demek.
3-5 ve 4-6 çakra dengelemesine ağırlık verelim bir de.
Güc ü ifade eden 3. çakrada tam dengelenme olmadıysa, korku şeklinde ifade belirebilir.. Bu da 1 çakrada yerleşmiş kundaliniyi aktive ederek , 2 ci çakra, yani "ilişkiler" konumunda takılmış kalabilir. Öfke ve korku bu hallerde ortaya çıkmış olabilir.
Zaten bu hallerde ellerimiz hemen kalbimize gider. ( Kundalini sağolsun)
Sevgilerimle.
Tibetin 5 ayini de kundalini aktivasyon yöntemlerinden birisi. Mümkünse bu duruşlar esnasında dilinizi damağınızda tutunuz ki, kundalini geri dönüş yapsın.
Kundalini yerli yerinde duramıyor demek.
3-5 ve 4-6 çakra dengelemesine ağırlık verelim bir de.
Güc ü ifade eden 3. çakrada tam dengelenme olmadıysa, korku şeklinde ifade belirebilir.. Bu da 1 çakrada yerleşmiş kundaliniyi aktive ederek , 2 ci çakra, yani "ilişkiler" konumunda takılmış kalabilir. Öfke ve korku bu hallerde ortaya çıkmış olabilir.
Zaten bu hallerde ellerimiz hemen kalbimize gider. ( Kundalini sağolsun)
Sevgilerimle.
sevgili doktor:kalp:
yine çok anlaşılır ve işe yarar bilgiler geçmişsiniz..:kalp::angel2:
çok teşekkürler..:flowers2:
sevgili umut...topraklanmayı da ihmal etmiyorsun değil mi?
Tebrik Ederim Seni Bnimde Adim Umut Bnde 1. Seviyeyim Ve Daha 13 Yaşindayimmmm Tekrar Tebrikederim
Ben topraklama yapmayı bilmiyorum.dengelemeyide çok iyi bilmiyorum.tam olarak nerden öğrenebilirim?
Usui Reiki 1 seminerini veren öğretmeninizin , size çakra dengeleme ve reiki semineri de vermesi gerekiyordu.. :(
Olmazsa bu forumun ana sitesinden okuyunuz.Orada hepsi vardır.
Sevgili Umut116
Aileye Hoşgeldiniz... :friends: Sevgili Dostlar çok güzel bilgiler vermişler.Bir de;
http://www.turgayreiki.com/reiki_temelcakra.htm
bakabilirsiniz.
:flowers:
kırkayak
28-11-2007, 09:11
üstadlar süğlenecekleri söğlemişler hepiniz ışıkla kalın
evet açıklamalar verilir, ama öğrencide iyi bir dinleyici, sorucu ve elindeki kaynakları okuyup araştırmacı olması lazım :)
sevgili umut116,Hayatınızdaki herşeyin akışında/yolunda güzellikler getirerek devam etmesini diliyorum, inşallah öyledir ve öyle olsun:flowers::kalp:
Hayırlı olsun..http://turgay.turksims.net/forum/images/icons/icon15.gif
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.