PDA

Grafik Görünüm : uyumlanma ile ilgili ilk gün deneyimlerinizi benle paylaşırmısınız??

nephentes
18-11-2007, 17:29
arkadaşlar fiziksel olarak etkilenenleriniz var mı ben sanki daha kötü hissediorum gibi bugun 2. günüm.benle paylaşırsanız sevinirim sevgiler

sarass
18-11-2007, 17:47
sevgili nephentes:)

telaşa kapılma lütfen:wink_smile:
herşey yolunda..:angel:

birsüre kendini kötü yada daha önce hiç
hissetmediğin şekilde berbat hissedebilirsin..
herkes de birebir aynı olmamakla birlikte
detoksların bitene kadar yaşayacakların
çok doğal..

forumun reiki deneyimleri yada duyurular bölümünün
arşivlerini incelersen, hepimizin yaşamış olduğu
arınma dönemi sıkıntılarını ve daha sonrasında nasıl da
yeniden doğmuşçasına hissettiğini anlayacaksın..:wink_smile:

sevgiyle ışığa dönüşmen dileklerimle..:kalp:

nephentes
18-11-2007, 18:41
sevgili sarass sanki önceden olan huzursuzlugum iyice arttı soguk terliorum sinirli bi halim dün bütün gün ellerim kareıncalandı daha 21 gün sürecek mi ..sonrasında gercektewn degişim yaşarmıyım yoksa psikolojik mi yasadıklarım teşekkürler

New Life
18-11-2007, 20:03
forumun reiki deneyimleri yada duyurular bölümünün
arşivlerini incelersen, hepimizin yaşamış olduğu
arınma dönemi sıkıntılarını ve daha sonrasında nasıl da
yeniden doğmuşçasına hissettiğini anlayacaksın..:wink_smile:

:angel2:çok güzel bi açıklama, herkes farklı şeyler yaşıyo arınma sürecinde, endişelenmeye gerek yok. zamanla herşey düzelecek emin ol. Sen bile şaşıracaksın. Bu arada daha farklı şeyler yaşarsan deneyimlerini paylabilirsin forumda. Burda birbirinden değerli üstadlar ve sımsıcak arkadaşlardan emin ol her soruna cevap bulabilirsin.
:bravo:Aramıza hoşgeldin... :bravo:
:banana::pepper::banana::pepper::banana::pepper:
Sevgiler...

doktor
19-11-2007, 12:58
Bu arada mutlaka reiki öğretmenin anlatmıştır.. Çakra dengelemesi yaptıktan sonra TOPRAKLANMA yı unutmayın. Hiçbirşey yapamasanız da duş alın.
Sevgilerimle:flowers2:

parisstgermain
21-11-2007, 12:00
Ben kendi uyumlanmam sonrası,sadece bir sevinç hissi hatırlıyorum...Uyku düzenim etkilenmişti,daha erken kalkabilmiştim prblemsiz bir hafta kadar,sonraki haftalarda da bol bol işe geç kalmıştım:)Çok su içmiştim,su ihtiyacım artmıştı,bir kaç mutlu olay yaşamıştım,cildim de ve gözlerimde bir parlaklık hasıl olmuştu :)Senelerce çektiğim faranjit ve grip tekrarladı,ancak reikiye güvenerek bol bol reiki ile bedenimi destekledim ve iyi gelmişti.Olumsuz durumlar son bir kez tekrarlayabilir,korkmamanı tavsiye ediyorum,reiki biraz kökten temizlik yaptığı için arada olabiliyor kötü hisler..Bol bol su içip,hafif gıdalar yersen,bolca da uyursan ve uygulamalarını -çakra dengeleme dahil- yapmaktan vazgeçmezsen sonunda daha iyi hissetmeye başlayacaksın.Reiki,saf şifa halidir..Reiki den korkma..Sana açacağı kapıları gördüğünde,kaçmazsan inanamayacaksın :)Sevgiler,hayırlı olsun

New Life
21-11-2007, 16:40
Sana açacağı kapıları gördüğünde,kaçmazsan inanamayacaksın :)Sevgiler,hayırlı olsun
Selam, bu (kaçmazsan) ı biraz açabilirnisin ışıl bende merak ettim şimdi.
Segiler...