Grafik Görünüm : Destekk
Bluerain
14-06-2005, 16:27
Arkadaslar betul hnm ın evim evim guzel evim baslıklı yardım talebınden sonra bende bu konuda yardım talebinde bulunmayı düşündüm suanda çamdibideki iş yerımızden aliağa ya tasınıyoruz ve camdibindeki yerimizide satıyoruz buranın bir anönce satılması için desteklerınızı beklıyoruzz simdiden cok tesekurler herkzeeeee :flowers2: :flowers2:
Bluerain
14-06-2005, 16:30
heheh adresı vermeyi unutmusum :wonk:
izmir çamdibi
481 sok no:6 :P
Emlak bürosuna bir ilanda benden
Satılık ev(üç oda bir salon , her odasında bir vorteks açılmış durumda ,ayrıca evi boşaltırken söz, ejderlerimle rehberlerimi yanımda götüreceğim.Söylemeyi unuttum mekan temizdir.Daha bu pazar çokoreyle temizledim.)
adres=peker mah. şehit selçuk avcı sok.no=5/10 Manisa
Bluerain
15-06-2005, 08:33
:puah:
Kent var, Marlboro var.. ulem pazara dönmüş burası.. hehehe
Şaka bir yana... tüm desteğimiz sizlerle.. inşallah istediğiniz gibi gelişir :flowers:
pirireis
15-06-2005, 09:59
:up: :pope: desteğimiz sizlerle.
Originally posted by serpil@Jun 14 2005, 10:11 PM
...her odasında bir vorteks açılmış durumda...
Odalar tamam da, anladığım kadarıyla salonda vorteks açılmamış. Salonda da olsaydı düşünebilirdim almayı :)
Bluerain
15-06-2005, 22:36
memojoe bizim yerı verelım sana aydınlık ferahhh gezılerı ıptal edıp artık orda toplanırız :))) :whistling:
Satmayın , kiraya verin.. Satmak parlak bir fikir değil ki :banana: :pepper: :wacko:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.